Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Teka @ 2013 11 04, 14:15)

maždaug taip biggrin.gif

Vaje... užsi... galima valant tokią virtuvę. Kaip tik joje viskas atrodo chaotiškai - ryžiai, cukrus- vieną dieną stovi lentynos dešinėje, kitą dieną jau kažkur per vidurį... ir ieškokis...
O tie puodai vietoj lustros tai iš vis žavinga...
Nepykit kam toks stilius patinka.
Jei vietos pakankamai tai gal ir įmanoma tokią daryti.

Gal paaiškinkit vyrui, kad tokias tik tv laidoms daro - kur produktus pastato kad matytųsi. Nes juk remia kažkas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 04, 14:28)
Vaje... užsi... galima valant tokią virtuvę. Kaip tik joje viskas atrodo chaotiškai - ryžiai, cukrus- vieną dieną stovi lentynos dešinėje, kitą dieną jau kažkur per vidurį... ir ieškokis...
O tie puodai vietoj lustros tai iš vis žavinga...
Nepykit kam toks stilius patinka.
Jei vietos pakankamai tai gal ir įmanoma tokią daryti.

Gal paaiškinkit vyrui, kad tokias tik tv laidoms daro - kur produktus pastato kad matytųsi. Nes juk remia kažkas...  biggrin.gif

biggrin.gif nieko aš jam neaiškinsiu ir nedarysiu, kaip jis nori, juk šeimininkausiu tai aš joje biggrin.gif tik šiaip parodžiau, ko jis užsimanė. jam gi valyt tai jos nereik biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, padėkit... skaitau skaitau ir taip norėčiau Jūsų žodžio dėl savo susidėliotos virtuvėlės, nes iš vyro tiek ir tos naudos, tuo klausimu ..bet...nemoku net foto įkelti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vidalija @ 2013 11 04, 15:37)
Merginos, padėkit... skaitau skaitau ir taip norėčiau Jūsų žodžio dėl savo susidėliotos virtuvėlės, nes iš vyro tiek ir tos naudos, tuo klausimu ..bet...nemoku net foto įkelti..  doh.gif

siųskit man foto, įkelsiu wicky.p eta gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 29, 09:20)
Įdedu komentarams savo planelį, gal ką kitaip patarsit vonią beplanuodama pati klaidų pridariau, tai dėl virtuvės klausiu jau nuomonių smile.gif
Iš karto pasakau, kad plautuvės ir gartraukio vietos keisti stipriai neišeitų.
Plotas 3,2 m x 2,6 m.
user posted image

Aš irgi komentarų norėčiau, kažkodėl buvau praignoruota biggrin.gif
Ir iš karto keli konkretūs klausimai: ar užtenka tarp šaldytuvo ir viryklės 35 cm? dar dvejoju dėl to užsukimo (ale bariuko), jis jau išsikiša į svetainės zoną, bet būtų vieta pusryčiams valgyti ir vizualiai uždaryta virtuvė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 04 lapkričio 2013 - 18:02
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 04, 17:58)
Aš irgi komentarų norėčiau, kažkodėl buvau praignoruota biggrin.gif
Ir iš karto keli konkretūs klausimai: ar užtenka tarp šaldytuvo ir viryklės 35 cm? dar dvejoju dėl to užsukimo (ale bariuko), jis jau išsikiša į svetainės zoną, bet būtų vieta pusryčiams valgyti ir vizualiai uždaryta virtuvė  g.gif

man atrodo viskas vietose, bet būtų gerai, gaut kitokį planą, labiau vizualizuotą, man iš tokių labai sunku ką įžiūrėt, jei tai ne mano doh.gif nes neturiu to matymo
mano nuomone užtenka 35cm tarp šaldytuvo ir kaitlentės, nes aš pvz išvis viską ištraukus iš šaldytuvo iškart nešuos ten, kur ir gaminu, ar planu, man ta tarpinė stotelė tarp šaldytuvo ir kaitlentės išvis nereikalinga
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 04, 18:05)
man atrodo viskas vietose, bet būtų gerai, gaut kitokį planą, labiau vizualizuotą, man iš tokių labai sunku ką įžiūrėt, jei tai ne mano  doh.gif nes neturiu to matymo
mano nuomone užtenka 35cm tarp šaldytuvo ir kaitlentės, nes aš pvz išvis viską ištraukus iš šaldytuvo iškart nešuos ten, kur ir gaminu, ar planu, man ta tarpinė stotelė tarp šaldytuvo ir kaitlentės išvis nereikalinga

Nemoku vizualizuoto padaryt, kokiam psl. dauguma darot? pasidariau ikea, tai neleido išsaugot, išsijungė viskas doh.gif pasibandžiau dėl kainos, kad lengviau būtų apsispręsti gamintis ar pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 04, 18:15)
Nemoku vizualizuoto padaryt, kokiam psl. dauguma darot? pasidariau ikea, tai neleido išsaugot, išsijungė viskas  doh.gif  pasibandžiau dėl kainos, kad lengviau būtų apsispręsti gamintis ar pirkti.

ikejoj pirma reikia prisiregistruot, prisijungt, tada tik leidžia saugot.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 04, 18:16)
ikejoj pirma reikia prisiregistruot, prisijungt, tada tik leidžia saugot.

Žinau 4u.gif taip ir daraiu, bet kažkas ne taip atsitiko, man pakibo tas langas su visa vizualizacija ir uždengė visą tą lentelę, kur išsaugojimui išmetama, nu žodžiu, gal ir man kompas pavedė, nesvarbu, reikia prisėsti ir vėl pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 04, 18:22)
Žinau  4u.gif taip ir daraiu, bet kažkas ne taip atsitiko, man pakibo tas langas su visa vizualizacija ir uždengė visą tą lentelę, kur išsaugojimui išmetama, nu žodžiu, gal ir man kompas pavedė, nesvarbu, reikia prisėsti ir vėl pasidaryti.

nu ta ikea tai stringa žiauriai, man bent jau. jei pakimba, palieku ramybėj, kol atsigaus, tada tęsiu. užknisa biškį, bet su kitom programom nieko nemoku, taigi tenka kentėt

merginos, o kiek laiko laukėt atsakymo iš baldininkų, kai išsiuntėt laiškus? na tos, kurios ne vietoj tarėtės, o kur per paštą bendravot?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 04, 18:36)
merginos, o kiek laiko laukėt atsakymo iš baldininkų, kai išsiuntėt laiškus? na tos, kurios ne vietoj tarėtės, o kur per paštą bendravot?

Man dauguma per 1-2 dienas atrašė. Tik vienas gal po 5 dienų atsiliepė, o kokie 3 visai neatrašė.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 04, 19:50)
Man dauguma per 1-2 dienas atrašė. Tik vienas gal po 5 dienų atsiliepė, o kokie 3 visai neatrašė.

o kurie atrašė ir kurie neatrašė? smile.gif
Atsakyti