Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Muxius @ 2013 11 02, 17:21)
bakteriju nebijau. Didziausia bakteriju veisykla pinigu banknotai- o bet kaip gi ju atsisakysi  biggrin.gif  o turi medini stalvirsi ?
As valau rimtai kas kokias 2 savaites. Bet pas mane matei- dekinga spalva ir raštas.Gaminu daznai ir nemazai. Bet butent su tom kempinelem, nes vien su indu plovikliu ir kempinele taip lengvai neprasisuksi.

Neturiu, bet skaiciau : D
Atsakyti
Teka,
o ka jusu seimyna tokio zada veikti ant stalvirsio, kad bijot bakteriju? Ar valgysit tiesiai nuo jo? Zalia mesa nuolat pjaustysit? Nevalysit savaitem ar menesiais? O gal turit kokiu super bakteriju paseliu? Jei ne, tai nesuprantu tokios baimes schmoll.gif Bakteriju pilna visur aplinkui ant daiktu ir ant musu paciu. Zmogaus burna labai gera terpe bakterijoms - silta, dregna, valgyt daug thumbup.gif O mes kaip niekur nieko ir su antrom pusem buckinames ir vaikus bciuojam, ir valgom. Indu plovimo kempine taip pat silta dregna vieta su maisto daviniu. Ranksluosciai. VISUR ju yra (plius dar pelesiai, grybeliai, virusai, pirmuonys), bet del to ne atsisakome siu daiktu, o valome juos, priziurime, rankas plauname, ranksluoscius skalbiame, kempineles keiciame.... Nebandau perkalbeti, tiesiog siulau susimastyti ar tai pakankama priezastis jei ji tik viena 4u.gif Visi stalvirsiai turi savu trukumu, ant visu bus bakteriju, maziau poreti pavirsiai neleis jom prasiskverbti giliau i stalvirsi, daugiau poreti leis. Bet tos bakterijos nebutinai pavojingos zmogaus sveikatai. Tai gali buti tiesiog blogo kvapo sukelejai, spalva pakis ir t.t. Vsigi naudojamos alyvos poretuma sumazina ir palieka maziau vietos bakterijoms kauptis.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 31, 11:43)
Labai dvejojau deti ar ne komentarams savo virtuve, bet tebunie biggrin.gif 
Ir noriu paklaust ka manot apie ta ale bariuka? Man jis isivaizduoju reikalingas siek tiek atskirti virtuve nuo svetaines,pasistatysiu ten kokia gele ar siaip ka.... ar geriau jo isvis nereikia?
http://s014.radikal....850221b3812.png[/img]

Laba, matau paveiksliukas detas su plancete, sakykim ir braizet su ja. Nenoriu siustis betjei imanoma dirbti su ta programa tai super,nes kkompiuterio namie neturiu tik darbe ax.gif kuria cia programa daryt?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2013 11 03, 16:23)
Laba, matau paveiksliukas detas su plancete, sakykim ir braizet su ja. Nenoriu siustis  betjei imanoma dirbti su ta programa tai super,nes kkompiuterio namie neturiu tik darbe  ax.gif  kuria cia programa daryt?

Cia musu baldininku brezinys, as deja, nei vieno modelio pati ir nebuvau nusibraiziusi su jokia programa biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos :)

Mane domina stalviršiai. Gal kas nors turite lieto betono ar kvarco stalviršį? Jei ne tai gal esate ką nors apie juos girdėjusios, kokie atsiliepimai.
Atsakyti
Ajste, tu matomai teisi, bet nu aš ieškau priežasčių, kad pateisint tai, kad negaliu įsigyt tų visų brangių dalykų biggrin.gif MB išvis pavaro. nori virtuvės už 4000Lt (čia grubiai), bet nenori visų tų pigių medžiagų. chot vešajsia doh.gif biggrin.gif ir išvis užsispyrė, kaip avinas, kad jis nori profesionalios virtuvės, anot jo t.y. tokia, kur viskas ant akių matos, sudėta visur ir pan (ale jamie oliver), man tai nepatinka ta betvarkė tokia, o jam patinka (nors gaminu TIK aš). ir užsispyrė taip, kad net į mano visus pasiūlymus, projektus net nežiūri doh.gif
galvoju reikia pradėt rašyt el.laiškus baldininkams ir prašyt, kad ir jie pabraižytų ką, nusiųst savo projektą, nes reik kažkokią pradžią jau padaryt, ane?

būčiau labai dėkinga, jei nepatingėtumėt pasidalintumėt, kas jums gamino baldus (aišku tos, kurios patenkintos), nes tuo metu, kai nereikėjo dar, tai praleidau praleidau, o dabar kai reikia, tai nepamenu... reik visas temas peržiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 lapkričio 2013 - 09:38
Teka sudeliok viska pagal SB norus ir nusiusk kad paskaiciuotu kokia firma. Pamatys skaicius pakeis norus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 04, 09:46)
Teka sudeliok viska pagal SB norus ir nusiusk kad paskaiciuotu kokia firma. Pamatys skaicius pakeis norus  lotuliukas.gif

biggrin.gif tai galvojau, bet kad net nežinau, kaip baldininkams paaiškint, ko aš noriu biggrin.gif rašyt, kad noriu tokio stiliaus, kaip pas jamie? biggrin.gif oi, negaliu su tais vyrais
Atsakyti
Teka, sakyk, gerai virtuve pagal tave, o garazas (ar kita jam svarbi patlpa) - pagal mane, lentynos bus su geliu raiziniais, varzteliu dezutes su kaspineliais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 04, 10:34)
būčiau labai dėkinga, jei nepatingėtumėt pasidalintumėt, kas jums gamino baldus (aišku tos, kurios patenkintos)

Man gamino šitie gamintojai.
QUOTE(murmur @ 2013 11 04, 10:46)
Teka sudeliok viska pagal SB norus ir nusiusk kad paskaiciuotu kokia firma. Pamatys skaicius pakeis norus  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 04, 09:34)
jis nori profesionalios virtuvės, anot jo t.y. tokia, kur viskas ant akių matos, sudėta visur ir pan (ale jamie oliver), man tai nepatinka ta betvarkė tokia, o jam patinka (nors gaminu TIK aš).

Net įdomu pasidarė - o kaip tokios atrodo? Įdėkit kokią nuotrauką... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 11 04, 10:22)
Teka, sakyk, gerai virtuve pagal tave, o garazas (ar kita jam svarbi patlpa) - pagal mane, lentynos bus su geliu raiziniais, varzteliu dezutes su kaspineliais  lotuliukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 11 04, 10:31)
Man gamino šitie gamintojai.

kokie grožiai pas juos wub.gif kiek jums fasadai kainavo be stalviršio?

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 04, 12:02)
Net įdomu pasidarė - o kaip tokios atrodo? Įdėkit kokią nuotrauką...  blush2.gif

maždaug taip biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 lapkričio 2013 - 14:17