Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Teka @ 2013 10 20, 07:56)
tai kad nesigauna 90cm, nes indaplovė būtų 60cm. nebent kargiukas dar koks 25cm tilptų, tai darbastalis būtų apie 85cm... bet šiaip reiks padėliot, gal drabužinę koridoriuj pamažint išeitų

as turiu padeliojusi spinteles: 60, indaplove 60, spintele su kaitlenete 90=210
stalvirsis gaunasi: indaploves 60, plautuves (jei plautuve 40cm) +10, kaitlentes +15 =85 4u.gif manau uztektinai kaip maisto ruosimui 4u.gif 4u.gif
galima isspausti dar plius 15cm,jei kaitlente grusti visiskai prie sienos, i 60 spintele plius kargiukas 30cm 4u.gif bet man tai butu nepatogu kaitlenete taip art sienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 10 20, 11:02)
del dziovyklos..jei jau taip nenorite tu pakabinamu spinteliu, galima dziovykla daryti ir stalciuje  4u.gif

Man džiovyklos visai netrūksta jau 8-ti metai 4u.gif . Kam ta džiovykla, jei yra indaplovė g.gif - papildomas plotas (ir gana sudėtingas, beje) valymui . Tuos kelis indus, kuriuos išplaunu plautuvėj visai nesunku iškart iššluostyti ir sudėti į vietas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 10 20, 11:02)
taip i ukine spinta kartu su imontuojamu saldikliu 4u.gif ir balsuoju uz ukine spinta, tik ne sandeliukas  4u.gif

taip suprantu, kad norit nedaryti pakabinamu spinteliu  g.gif kodel? o tai kaip su gartraukiu? nebus?  del dziovyklos..jei jau taip nenorite tu pakabinamu spinteliu, galima dziovykla daryti ir stalciuje  4u.gif

nenoriu pakabinamų spintelių, nes pas mus langas net užsisuka į sieną, spintelės labai būtų išlindę, nebent kabint tik dvi prie sienos, prie lango nekabint. apie gartraukį nepagalvojau, bet šiaip aš jo niekad nenaudoju blush2.gif
o kodėl taip jau sandėliukui griežtai ne? smile.gif

QUOTE(neinzy @ 2013 10 20, 11:25)
as turiu padeliojusi spinteles: 60, indaplove 60, spintele su kaitlenete 90=210
stalvirsis gaunasi: indaploves 60, plautuves (jei plautuve 40cm) +10, kaitlentes +15 =85  4u.gif manau uztektinai kaip maisto ruosimui  4u.gif  4u.gif
galima isspausti dar plius 15cm,jei kaitlente grusti visiskai prie sienos, i 60 spintele plius kargiukas 30cm 4u.gif bet man tai butu nepatogu kaitlenete taip art sienos 4u.gif

jo jo, tiek ir gaunas, o prie pat sienos nenoriu ir aš kaitlentės. vėliau padėliosiu dar, kur orkaitė ūkinėj spintoj. pažiūrėsiu ir porą pakabinamų spintelių. žodžiu dar žaisiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 10 20, 11:56)
Man džiovyklos visai netrūksta jau 8-ti metai  4u.gif . Kam ta džiovykla, jei yra indaplovė g.gif - papildomas plotas (ir gana sudėtingas, beje) valymui . Tuos kelis indus, kuriuos išplaunu plautuvėj visai nesunku iškart iššluostyti ir sudėti į vietas  mirksiukas.gif .

nu va, o aš vis kišu į džiovyklą. aišku jei jos nebūtų, gal ir aš šluostyčiau iškart.
Atsakyti
Klausykit, o blizgus stalvirsis buna?smile.gif ar cia jau tik granitiniai marmuriniai kokie tai? biggrin.gif
As ziurineju spalvas, niekaip negaliu apsispresti doh.gif man labai grazu tamsus medzio fasadai ir juodas stalvirsis, bet visur blizgus... aisku turbut nepraktiskas...
Jau ryt skambinsiu turbut savo dizainerei, kad padetu issirinkti, nes vyras bijo del mano skonio, kad nenugrybautume doh.gif
Atsakyti
nu tas mana vyrs, tai negaliu doh.gif dabar jis man sako, kad kaitlentė gali būt tik prie lango (kaip ir dabar stovi), nes jos net į kitą galą traukt negalima. tipo dujų vamzdis net be sklendžių ir jis negali niekaip jo niekur perkelt unsure.gif man kažkokia šyza čia, nebent nenori mokėt pinigų tiems, kas galėtų tai padaryt. dar gi ten tas skaitliukas taip tragiškai virš spintelės iškart. jį gi irgi planavom kelt į viršų (bet jei į viršų, tai reik viršutinių spintelių, o jos smarkiai išlys į langą), o jei leist žemyn, tai vistiek juk kažkaip tas dujas užsukt reiks ar pan. aš kažko nesuprantu.
Atsakyti
hi.gif
Mano spinteles 90cm dabar iki palanges metras aukstis smile.gif kazin kaip atrodytu metro aukstyje spinteless ?? g.gif As 175, vyras irgi nemazas . Bet bandau iisivazduoti ta reikala sunkiai man sekasi biggrin.gif doh.gif

Dabar gartraukis ......... Va cia tai man galvos skausmas sad.gif doh.gif nenoriu jokiu skyliu , noriu imontuojamo grazuas su filtrais isimamamais blush2.gif

Va kokia grazia dar radau virtuve , sviestuvas idomus tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 20 spalio 2013 - 17:42
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 20, 18:40)
hi.gif
  Mano spinteles 90cm  dabar iki palanges metras aukstis smile.gif kazin kaip atrodytu metro aukstyje spinteless ??  g.gif  As 175,  vyras irgi nemazas . Bet bandau iisivazduoti ta reikala sunkiai man sekasi biggrin.gif doh.gif

na iš esmės, jei mano ūgis 166cm, spintelių aukštis 91cm, tai jums su jūsų ūgiu metrinės spintelės turėtų būt visai gerai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 20, 18:32)
na iš esmės, jei mano ūgis 166cm, spintelių aukštis 91cm, tai jums su jūsų ūgiu metrinės spintelės turėtų būt visai gerai smile.gif

Va pries pusvalandi maisiau tuno salotas puode ant virykles tongue.gif zinokit aukstokai ,rankas kelti reikia tongue.gif g.gif g.gif

Dilema stiklas ar plyteles tarp spinteliu g.gif g.gif g.gif va cia tai dilema ..... doh.gif perskaiciau senas temas , ir taip metausi , kad ....... plius prie Marakeso plokstes reik kazka derinti nes jin marga doh.gif paskum bus kai pas naujus rusus virtuve lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 20, 18:40)
hi.gif
  Mano spinteles 90cm  dabar iki palanges metras aukstis smile.gif kazin kaip atrodytu metro aukstyje spinteless ??  g.gif  As 175,  vyras irgi nemazas . Bet bandau iisivazduoti ta reikala sunkiai man sekasi biggrin.gif doh.gif

Kaip jau rašiau, pas mane dabar stalviršis 94cm aukštyje - labai liuks thumbup.gif. O aš prieš Jus mažiukė - 165cm... Tad manau tie papildomi 6 cm aukščio Jums kaip tik...
Paskaitinėkit čia. Optimalus stalviršio aukštis - 10-15 cm žemiau sulenktos alkūnės 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 spalio 2013 - 23:15
na merginos keliu mūsų virtuvės brėžinuką.. laukiu pasiūlymų ir pastabų smile.gif
šalia krauktlės,jos kairėje bus imontuojama indaplovė.
po kriauklė labai norėjau didelio stalčiaus,per vusą durelių aukštį, baldininkas sakė, jog neišeis g.gif sutarėm paprastą spintelę su durelėm daryti. tą ale vyninę keisiu į kargo.
medžiagų iš kokių darysim nesurašė, bet šios virtuvytės kaina 6500 su pritraukiamais stalčiais, blizgia balta spintelių plokšte, stalviršis buvo skaičiuotas lenkiškas kažkoks g.gif bet dabar keisim,nes bordo neradau atspalvio kokio noriu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 21 spalio 2013 - 08:01
QUOTE(Grantee @ 2013 10 21, 09:01)
na merginos keliu mūsų virtuvės brėžinuką.. laukiu pasiūlymų ir pastabų smile.gif
šalia krauktlės,jos kairėje bus imontuojama indaplovė.
po kriauklė labai norėjau didelio stalčiaus,per vusą durelių aukštį, baldininkas sakė, jog neišeis  g.gif  sutarėm paprastą spintelę su durelėm daryti. tą ale vyninę keisiu į kargo.
medžiagų iš kokių darysim nesurašė, bet šios virtuvytės kaina 6500 su pritraukiamais stalčiais, blizgia balta spintelių plokšte, stalviršis buvo skaičiuotas lenkiškas kažkoks  g.gif  bet dabar keisim,nes bordo neradau atspalvio kokio noriu  smile.gif 

viskas kaip ir neblogai man atrodo, tik aš kriauklę sukčiau labiau į kairę, na tą padėklą, kad darbinio paviršiaus tarp kaitlentės ir plautuvės būtų daugiau
Atsakyti
Grantee as tai kriaukle deciau kitoj sienoj o virykle toj pusej kur kriaukle per viduri stalvirsio, kad nesitaskytu ir nekaistu sienos nei saldytuvas. O tas kargo reikalingas jum? As jei sau daryciau tai geriau spintele didesne padaryciau kogero g.gif
Kaina tokia ne is mazuju kaip uz plokste unsure.gif
Atsakyti