Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

Vakar dar skaičiau jūsų senas temas, reikėjo gal anksčiau į šią temą užsukti, one tada kai jau baldai beveik užsakyti. Kadangi įsiveržiau čia be jokio prisistatymo tai įkelsiu ir aš savo planelį, tiesa elementariai papaišytą, be jokių programų.
user posted image
Didžiausias nepatogumas, kad šaldytuvas bus prie kitos sienos, bet niekaip kitaip nesumąstėm, kad liktų pakankamai stalviršio. Šiam projektukui paskaičiavo 5000 LT, galvoju gal per daug, palyginus su kitomis, nes matau ir didesnius už pigiau pasidaro. g.gif Plokštė LMDP, ne blizgi. Didžiausias galvos skausmas dėl spalvos pasirinkimo, kad neatrodytų prastai, pigiai. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 01, 01:08)
Kaip tik ten pataikėt  4u.gif . Mes čia šnekam apie viską, kas susiję su virtuvėmis. Net ir apie meilužius galim paplepsėt, jeigu jie užsuka į virtuvę hihihi.gif.
Klijuoja plyteles, deda stiklą, dažo plaunamais dažais, daro toj vietoj langus - visokių variantų  mirksiukas.gif .

Turbūt liks plytelės, nes gaminama daug, nemoku tų sienų nusaugoti, dabar laikinai yra tik išdažytą, tai baisu. doh.gif Aišku nusivalo, bet kokios jos būtų po intensyvaus šveitimo.
O vat stiklas įdomu ar brangus malonumas ?
Pas kažkurias senoje temoje mačiau buvo ir ta LMDP uždėta, nepamenu nikų pas kurias, tai įdomu kaip priežiūra ? Tik vat tie sujungimai man pasirodė nekaip, labai krenta į akis, ypač kai ta plokštė su raštu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 01 lapkričio 2013 - 12:14
Merginos, jei užmatysit kur virtuvę su stiklu ant sienos, bet be viršutinių spintelių, įmeskit prašau čia. labai būsiu dėkinga. nes nežinau, kaip ieškot, nerandu nieko
Atsakyti
O koks čia stalviršis? Kaip manot? Visai gerai atrodo tas užkėlimas ant sienos. ir spalva man patinka biggrin.gif nors sakiau bus tik balta/pilka kokia biggrin.gif šiaip reiks man kažko tikrai ryškaus kaip akcento, nes virtuvė balta jei nusimato, sienas irgi galvojau baltai varyt, grindys kokios pilkšvos turbūt bus... tai trūks ryškumo. arba reiks kokį arbatinį ryyyškų jamt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 lapkričio 2013 - 13:52
jetau, kaip jūs su ta sketchup ką darot. siaubas kokia sudėtinga, nesuprantu nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 01, 19:35)
jetau, kaip jūs su ta sketchup ką darot. siaubas kokia sudėtinga, nesuprantu nieko biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nieko nesupratau ir isinstaliavau... pasibandziau parsisiusti kitchen draw ir neduoda lotuliukas.gif turejo i emaila atsiusti nuoroda o jos kaip ner taip ner... teks baizyti ant languoto lapo unsure.gif

mano planas. pagal cia virtuve tai beveik kisene.... o as noreciau L formos bet apacia eitu per visa siena iki pat langu didesniu. o spinteles kabetu iki lango zinoma. pradzioje nenorejau ir pakabinamu spinteliu bet paskui pagalvojau kad daugiau vietos visokiam barachlo lotuliukas.gif ta prasme pati virtuves apacia butu 2900x3500

user posted image

tai va kiek suvokiu kaitlente jau ten tures ir buti. orkaite irgi palei ta siena. o va kriaukle gali koreguotis. saldytuvas gaunas jau prie ilgojo lango (2000mm ) nes ten kur kaitlente ir siena kampu padideja, ten bus zidinys.... nebent pasulysit kazka idomesnio biggrin.gif saldikas kol kas nemontuojamas. tai ir mastau.... ar deti tiesiog karkasa ir ruosti vieta montuojamam ar palikti nemontuojama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 01 lapkričio 2013 - 21:27
Sveikos planuotojos 4u.gif
Gal galite pakomentuoti mano "vargeli" ? Pasideliojau ir supratau kad niekas man cia nepatinka doh.gif Minciu 0, o mb jau spaudzia, kad greiciau deliociau virtuves-svetaines plana.

Vnz- pakabinamu spinteliu nebus- bus tik pakabinamos atviros lentynos. Del gartraukio nieko nenusprendziau- nes dabar nera ventiliacijos angos ten- bet yra galimybe padaryti padaryti anga sienoje.
user posted image
user posted image
user posted image

Prie aukstos spintos iejimas i "ukine 9m2 spinta", todel atviroj erdvej nera saldytuvo, gal desim montuojama maziuka, o gal ir ne- dar apmastymuose. Viska kiloti galima, tik vanduo jau po langu, tai kriaukles vietos perkelt nera kaip.
Lauksiu bet kokiu pasiulymu ir pastabu 4u.gif
Papildyta:
TEKA- tu lyg klausei kaip atrodo LMDP pakelta i virsu (jei teisingai supratau)- tai va, pas mus dabar taip padaryta. Vietoj plyteliu ta stalvirsio plokste. Valymas paprastas,bet aciu d name nebus duju, nes tie riebalai nuo deganciu duju tai doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Pirmiausia, kas iskart krenta I akis, tai plautuve per arti kaitlentes, reiktu kelt uz uzsukimo. Klausimas, kur langas
Papildyta:
Tai kaip atrodo LMDP ant sienos as maciau, bet visur su virsutinem spintelem, o man idomu, kaip tai atrodo kai nera virsutiniu. Ir beje pas mus bus dujine kaitlente
Dar ziuriu pas jus sujungimai metaliniai, o kaip ten kur su siena sujungta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 02 lapkričio 2013 - 14:35
QUOTE(Muxius @ 2013 11 02, 14:27)

TEKA- tu lyg klausei kaip atrodo LMDP pakelta i virsu (jei teisingai supratau)- tai va, pas mus dabar taip padaryta. Vietoj plyteliu ta stalvirsio plokste. Valymas paprastas,bet aciu d name nebus duju, nes tie riebalai nuo deganciu duju tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Čia man buvo labai aktualu kaip žiūrisi ir dėvisi tas LMDP, nes labai įkalbinėja baldininkas taip daryti, pas mus bus dujos, vadinasi ir valymas sudėtingėja. g.gif O vizualiai kiek mačiau foto pas nares tai neįspūdingai atrodo, taip iš bėdos kaip sakant. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 02, 15:30)
Pirmiausia, kas iskart krenta I akis, tai plautuve per arti kaitlentes, reiktu kelt uz uzsukimo. Klausimas, kur langas
Papildyta:
Tai kaip atrodo LMDP ant sienos as maciau, bet visur su virsutinem spintelem, o man idomu, kaip tai atrodo kai nera virsutiniu. Ir beje pas mus bus dujine kaitlente
Dar ziuriu pas jus sujungimai metaliniai, o kaip ten kur su siena sujungta?

tarp kaitlentes ir kriaukles 60cm tarpas- galvoju gal isvis kazkaip sala daryti ir kaitlente kelti i ja g.gif
langai tai tie balti plemai virs kriaukles ir kitoj sienos salia aukstos spintos po 2
m plocio.
bute tas sujungimas su stalvirsiu labai graziai sujungtas ir silikonu uzteptas.
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 02, 16:40)
Čia man buvo labai aktualu kaip žiūrisi ir dėvisi tas LMDP, nes labai įkalbinėja baldininkas taip daryti, pas mus bus dujos, vadinasi ir valymas sudėtingėja.  g.gif  O vizualiai kiek mačiau foto pas nares tai neįspūdingai atrodo, taip iš bėdos kaip sakant.   unsure.gif

na su tuo "ispudinga" tai.... as plokstes varianta rinkausi grynai del praktiskumo. Nera jokiu tarpeliu, superlengva nuvalyti, nesimato garu ir riebalu demiu. Valau su tokia metaline kempinele is "svaros prekiu" tai atsidziaugti negaliu kaip viskas paprasta.
i nama irgi renkuosi grynai ne tais kas butu "wow", bet kad butu praktiska. Obettaciau uzsimaniau masyvo stalvirsio doh.gif ir kaip save atkalbeti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muxius: 02 lapkričio 2013 - 16:34
aš tai masyvo po biškį atsisakinėju dėl bakterijų, na man noris stalviršio, kuris kuo mažiau kauptų bakterijas.
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 02, 16:34)

na su tuo "ispudinga" tai.... as plokstes varianta rinkausi grynai del praktiskumo. Nera jokiu tarpeliu, superlengva nuvalyti, nesimato garu ir riebalu demiu. Valau su tokia metaline kempinele is "svaros prekiu" tai atsidziaugti negaliu kaip viskas paprasta.
i nama irgi renkuosi grynai ne tais kas butu "wow", bet kad butu praktiska.

Rimtai taip lengvai nusivalo. g.gif Nes galvojau jog kaip tik uzsidėsiu kokią šviesią plokštę,vargsiu kolnuvalysiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 02, 17:47)
aš tai masyvo po biškį atsisakinėju dėl bakterijų, na man noris stalviršio, kuris kuo mažiau kauptų bakterijas.

bakteriju nebijau. Didziausia bakteriju veisykla pinigu banknotai- o bet kaip gi ju atsisakysi biggrin.gif o turi medini stalvirsi ?

QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 02, 17:55)
Rimtai taip lengvai nusivalo.  g.gif  Nes galvojau jog kaip tik uzsidėsiu kokią šviesią plokštę,vargsiu kolnuvalysiu.  g.gif

As valau rimtai kas kokias 2 savaites. Bet pas mane matei- dekinga spalva ir raštas.Gaminu daznai ir nemazai. Bet butent su tom kempinelem, nes vien su indu plovikliu ir kempinele taip lengvai neprasisuksi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muxius: 02 lapkričio 2013 - 17:24