Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

O mane labai domintų ką dažniausiai dabar dedate tarp spintelių, na ten kur seniau dažniausiai visi plyteles klijuodavo ? Dabar lyg ir plytelės nebe madoje, nors... man tai jos visai nieko. Baldininkas siūlo klijuoti tą pačią plokštę kaip stalviršio tai man kažkaip nee schmoll.gif Bet ką daugiau sugalvoti. Sory gal yra ir atskira tema apie tai, jei ne čia pataikiau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 21:44)
aina š... žinokit. permečiau stalviršių temą, tai tik granitas, lietas akmuo ir dar biškį kvarco. negi niekas kitokio nededa?  blink.gif apie  medžio masyvo stalviršius išvis nei žodelio. aš galvoju, kad ir kaip noriu, kad ir kaip svaigstu, nu neįpirksim mes jokio ten akmeninio ir jaučiu net medinio stalviršio. be to medinis skaičiau labai bakterijas kaupia unsure.gif tai ką, lieka tik LMDP

Kad bent man atrodo ir LMDP nėra jau taip blogai, aišku gal ne taip įspūdingai kaip granitas, bet kitkuo nelabai jau kuo ir prasčiau, dėvisi gerai, priderinus atrodo neblogai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 10 31, 21:55)
O mane labai domintų ką dažniausiai dabar dedate tarp spintelių, na ten kur seniau dažniausiai visi plyteles klijuodavo ? Dabar lyg ir plytelės nebe madoje, nors... man tai jos visai nieko. Baldininkas siūlo klijuoti tą pačią plokštę kaip stalviršio tai man kažkaip nee  schmoll.gif  Bet ką daugiau sugalvoti. Sory gal yra ir atskira tema apie tai, jei ne čia pataikiau.  blush2.gif
Papildyta:

Kad bent man atrodo ir LMDP nėra jau taip blogai, aišku gal ne taip įspūdingai kaip granitas, bet kitkuo nelabai jau kuo ir prasčiau, dėvisi gerai, priderinus atrodo neblogai. smile.gif

aš tai kadangi planuoju virtuvę be viršutinių spinteių, man išvis klausimas, ką daryt ant sienos, šiek tiek pratęst stalviršį norėčiau, bet taip pratęstą mačiau tik medžio masyvo, akmens, o LMDP neįsivaizduoju, kaip atrodytų jaučiu nelabai ir pratęsinėja su juo, o dar minusas šio stalviršio, kad jo sujungimai su tom baisiom metalinėm juostelėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 23:18)
aš tai kadangi planuoju virtuvę be viršutinių spinteių, man išvis klausimas, ką daryt ant sienos, šiek tiek pratęst stalviršį norėčiau, bet taip pratęstą mačiau tik medžio masyvo, akmens, o LMDP neįsivaizduoju, kaip atrodytų jaučiu nelabai ir pratęsinėja su juo, o dar minusas šio stalviršio, kad jo sujungimai su tom baisiom metalinėm juostelėm  doh.gif

Aš irgi realiai nesu mačiusi kaip tai atrodo, žadėjo po švenčių man parodyti realų variantą, nors abejoju kad susigundysiu. schmoll.gif Dėl sujungimo tai man rodos jis be sujungimų, vientisas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 10 31, 22:31)
Aš irgi realiai nesu mačiusi kaip tai atrodo, žadėjo po švenčių man parodyti realų variantą, nors abejoju kad susigundysiu.  schmoll.gif  Dėl sujungimo tai man rodos jis be sujungimų, vientisas.  g.gif

na kad jungia jį. man rodos g.gif
pas mus dabar (nuomojamam bute) yra lyg tais ta LMDP. tai aš ir papjaustau ant jos ir puodus karštus dedu, nieko jai nesidaro. visiškai. bet vat tie metaliniai sujungimai, tai žiaurumas ir bakterijų veisykla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 23:34)
na kad jungia jį. man rodos  g.gif
pas mus dabar (nuomojamam bute) yra lyg tais ta LMDP. tai aš ir papjaustau ant jos ir puodus karštus dedu,  nieko jai nesidaro. visiškai. bet vat tie metaliniai sujungimai, tai žiaurumas ir bakterijų veisykla  doh.gif

Gal seniau jungdavo, nes dabar pas ką mačiau tai nėra jokių sujungimų g.gif Ir senąjam bute pas mane buvo, tai nebuvo jokio sujungimo. g.gif Čia gal nebent kai užsukta į kampą, dėl to varianto nesu tikra, bet jei baldai pre vienos sienos, ta tikrai nejungia.
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 10 31, 22:38)
Gal seniau jungdavo, nes dabar pas ką mačiau tai nėra jokių sujungimų  g.gif  Ir senąjam bute pas mane buvo, tai nebuvo jokio sujungimo.  g.gif Čia gal nebent kai užsukta į kampą, dėl to varianto nesu tikra, bet jei baldai pre vienos sienos, ta tikrai nejungia.

tai jo jo, čia ant sujungimo yra ir ant kraštų. o ir darytas matomai senokai, net nežinau, kada iš tikrųjų
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 22:39)
tai jo jo, čia ant sujungimo yra ir ant kraštų. o ir darytas matomai senokai, net nežinau, kada iš tikrųjų

LMDP stalvirsius tikrai sujungia be jokiu metaliniu juosteliu.. reik tik to reikalaut, o jei to nemoka - sakyciau prastas baldzius, arba super kreivos sienos..

Man pvz LMDP visai nieko dalykas, pagal kaina, po kokiu 5 metu gali pasikeisti nauja, bus nauja virtuve, o kai susidedi granitus tai turbut galvoji visam gyvenimui.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 31, 22:45)
LMDP stalvirsius tikrai sujungia be jokiu metaliniu juosteliu.. reik tik to reikalaut, o jei to nemoka - sakyciau prastas baldzius, arba super kreivos sienos..

Man pvz LMDP visai nieko dalykas, pagal kaina, po kokiu 5 metu gali pasikeisti nauja, bus nauja virtuve, o kai susidedi granitus tai turbut galvoji visam gyvenimui..  blush2.gif

turėsiu omeny, kai pas save darysiuos smile.gif

o dar kaip supratau turi būt spec virtuvės "viduriai", kad išlaikytų tokį sunkų stalviršį

dabar dar pagalvojau, kad gi pas save namie turėjom paprastos plokštės stalviršį ir net jis po kelių metų atrodė, kaip naujas. aišku ant jo jau nepjausčiau, nes įpjovimai matytųs tikrai, nes buvo rudas, bet šiaip visai neprastai atrodė. o atsižvelgiant į tai, kad pinigų nefontanai bus po visų kardinalių remontų, tai teks pasitenkint paprasta LMDP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 31 spalio 2013 - 22:52
QUOTE(slyva @ 2013 10 31, 18:08)
Juodai, nu zinok negaliu nustot mastyti apie tavo pasiulyma biggrin.gif jau man jis kuo toliau tuo visai viliojantis atrodo biggrin.gif ypac jei pastatytume ten butent raudona lentyna biggrin.gif

lotuliukas.gif Raudona valdo thumbup.gif . Žinok džiaugiuos, kad įnešiau peno pamąstymams bigsmile.gif .
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 21:44)
aina š... žinokit. permečiau stalviršių temą, tai tik granitas, lietas akmuo ir dar biškį kvarco. negi niekas kitokio nededa?  blink.gif apie  medžio masyvo stalviršius išvis nei žodelio. aš galvoju, kad ir kaip noriu, kad ir kaip svaigstu, nu neįpirksim mes jokio ten akmeninio ir jaučiu net medinio stalviršio. be to medinis skaičiau labai bakterijas kaupia unsure.gif tai ką, lieka tik LMDP

Deda masyvą, deda mirksiukas.gif . Ir pati beveik jau norėčiau jo, jei ne ta plautuvė... Bet, pasak Agniukee patirties, deda ir su tokiom plautuvėm medinius stalviršius. Pas ją taip yra. Pas Ajste masyvo stalviršis mirksiukas.gif
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 10 31, 22:55)
O mane labai domintų ką dažniausiai dabar dedate tarp spintelių, na ten kur seniau dažniausiai visi plyteles klijuodavo ? Dabar lyg ir plytelės nebe madoje, nors... man tai jos visai nieko. Baldininkas siūlo klijuoti tą pačią plokštę kaip stalviršio tai man kažkaip nee  schmoll.gif  Bet ką daugiau sugalvoti. Sory gal yra ir atskira tema apie tai, jei ne čia pataikiau.  blush2.gif

Kaip tik ten pataikėt 4u.gif . Mes čia šnekam apie viską, kas susiję su virtuvėmis. Net ir apie meilužius galim paplepsėt, jeigu jie užsuka į virtuvę hihihi.gif.
Klijuoja plyteles, deda stiklą, dažo plaunamais dažais, daro toj vietoj langus - visokių variantų mirksiukas.gif .

Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 23:18)
aš tai kadangi planuoju virtuvę be viršutinių spinteių, man išvis klausimas, ką daryt ant sienos, šiek tiek pratęst stalviršį norėčiau, bet taip pratęstą mačiau tik medžio masyvo, akmens, o LMDP neįsivaizduoju, kaip atrodytų jaučiu nelabai ir pratęsinėja su juo, o dar minusas šio stalviršio, kad jo sujungimai su tom baisiom metalinėm juostelėm  doh.gif

Teka, kaip pratęst?
Tikrai nėra blogai tas LMDP stalviršis. Tik reikia reikalauti, kad sujungimus darytų be metalinių juostelių - jei man prieš 8 metus padarė, kodėl negali dabar g.gif ,- ir kad prie sienos nedėtų tų baisių trikampių juostelių, už kurių bože bože kiek visokio brudo prilenda doh.gif . Užsilikoninti reiktų tarpelį tarp sienos ir stalviršio ir psio.
Buvau kėlus savo buvusios virtuvės plokštės stalviršo sujungimą, dabar nerandu pas save kompe, kad per naują įkelčiau, o ir nufotkinti negaliu doh.gif
Su granitu yra taip: jei neduokdie nepataikysit su spalva, ar šiaip kas nors nepasiseks ir nemokėsit isireikalauti pakeitimo/sutvarkymo, nes tai reikš didelį bardaką pas Jus virtuvėje ir dar nebūsit tikra, kad pakeistas/pataisytas stalviršis bus jau Jums tinkamas (čia kalbu iš karčios patirties verysad.gif ) - tai tikrai nesinorės jo tiesiog išmesti, nes tai reikš išmestus nemenkus pinigėlius. O ir galint taip švaistytis, jis taip prisabačintas yra, kad baisu nesugadint virtuvės baldų jį betrupinant doh.gif , nes vientisą nuimt jokių šansų schmoll.gif - dėl pritvirtinimo ir dėl svorio.
O jeigu visgi sugalvosit dėti granitą, siūlyčiau išsiklausinėti, kaip jį storina, ar nesimato sujungimo siūlių, važiuoti pačiai išsirinkti plokštę, nes jos visos skirtingos, nesvarbu, kad vienu pavadinimu. Rinktis ploštę reikėtu jau turint fasadų pavyzdėlius. Kai atveš stalviršį montuoti, patarčiau lipti pačiai į mašiną ir apžiūrėti atidžiai, kiek tai įmanoma, ar nėra kokių nubraukimų, įtartinai neblizgių plotų, ir, ką nors atradus, siųsti vyrus atgal į dirbtuves, kad sutvarkytų stalviršiuką. Taip apsaugosit galbūt niekuom dėtus montuotojus nuo bereikalingo nešiojimo to sunkaus objekto mirksiukas.gif .
Spinteles, ant kurių bus dedamas granitas, daro sutvirtintas, pas mus dar kažkokias specialias kojeles sudėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 12:48)
Teka, o jeigu taip:
Svarbu, kad ji būtų su pirolize, kad nereiktų šveisti pačiai - va tada orkaitės vieta tikrai netinkama.

Kuri vieta netinkama nesupratau,virsuj kai yra spintoj, ar apacioj po kaitlente? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 11 01, 09:46)
Kuri vieta netinkama  nesupratau,virsuj kai yra  spintoj, ar apacioj po kaitlente? blush2.gif

Viršuj, nes nepatogu būtų ją valyti - sunkiai pasiektumėt 4u.gif .Čia grynai Teka atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 01, 09:08)
Viršuj, nes nepatogu būtų ją valyti - sunkiai pasiektumėt  4u.gif .Čia grynai Teka atveju smile.gif

jo, nes ar matėt, kad pas mane orkaitė būtų viršuje, bet priėjimas būtų per spintelę, nepatogu taip, o šiaip orkaitė viršuje, tai patogus reikalas, taip.

juodai, ačiū už info. o apie pratęsimą turėjau omeny, kai stalviršis ant sienos šiek tiek "užlipa", man taip patinka, tada nesikaupia labai daug visokių nešvarumų. bet jei sakot, padėtų tik silikonas, tai gal ir nebus būtinybės. bet dar gi, jei nebus viršutinių spintelių, nebus niekuo užpildytas tas tarpas, tai reikš, kad nuo kaitlentės siena atrodys tragiškai, o ji bus dažyta pas mus, tai kiek aš ją šveisiu. reiks galvot kažką. nors pvz tik toj vietoj, kur kaitlentė kažkuo dengt nesinori, nes jei dengt, tai visur

Atsakyti