QUOTE(slyva @ 2013 10 31, 18:08)
Juodai, nu zinok negaliu nustot mastyti apie tavo pasiulyma
jau man jis kuo toliau tuo visai viliojantis atrodo
ypac jei pastatytume ten butent raudona lentyna
Raudona valdo
. Žinok džiaugiuos, kad įnešiau peno pamąstymams
.
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 21:44)
aina š... žinokit. permečiau stalviršių temą, tai tik granitas, lietas akmuo ir dar biškį kvarco. negi niekas kitokio nededa?
apie medžio masyvo stalviršius išvis nei žodelio. aš galvoju, kad ir kaip noriu, kad ir kaip svaigstu, nu neįpirksim mes jokio ten akmeninio ir jaučiu net medinio stalviršio. be to medinis skaičiau labai bakterijas kaupia
tai ką, lieka tik LMDP
Deda masyvą, deda
. Ir pati beveik jau norėčiau jo, jei ne ta plautuvė... Bet, pasak
Agniukee patirties, deda ir su tokiom plautuvėm medinius stalviršius. Pas ją taip yra. Pas
Ajste masyvo stalviršis
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 10 31, 22:55)
O mane labai domintų ką dažniausiai dabar dedate tarp spintelių, na ten kur seniau dažniausiai visi plyteles klijuodavo ? Dabar lyg ir plytelės nebe madoje, nors... man tai jos visai nieko. Baldininkas siūlo klijuoti tą pačią plokštę kaip stalviršio tai man kažkaip nee
Bet ką daugiau sugalvoti. Sory gal yra ir atskira tema apie tai, jei ne čia pataikiau.
Kaip tik ten pataikėt
. Mes čia šnekam apie viską, kas susiję su virtuvėmis. Net ir apie meilužius galim paplepsėt, jeigu jie užsuka į virtuvę
.
Klijuoja plyteles, deda stiklą, dažo plaunamais dažais, daro toj vietoj langus - visokių variantų
.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 23:18)
aš tai kadangi planuoju virtuvę be viršutinių spinteių, man išvis klausimas, ką daryt ant sienos, šiek tiek pratęst stalviršį norėčiau, bet taip pratęstą mačiau tik medžio masyvo, akmens, o LMDP neįsivaizduoju, kaip atrodytų jaučiu nelabai ir pratęsinėja su juo, o dar minusas šio stalviršio, kad jo sujungimai su tom baisiom metalinėm juostelėm
Teka, kaip pratęst?
Tikrai nėra blogai tas LMDP stalviršis. Tik reikia reikalauti, kad sujungimus darytų be metalinių juostelių - jei man prieš 8 metus padarė, kodėl negali dabar
,- ir kad prie sienos nedėtų tų baisių trikampių juostelių, už kurių bože bože kiek visokio brudo prilenda
. Užsilikoninti reiktų tarpelį tarp sienos ir stalviršio ir psio.
Buvau kėlus savo buvusios virtuvės plokštės stalviršo sujungimą, dabar nerandu pas save kompe, kad per naują įkelčiau, o ir nufotkinti negaliu
Su granitu yra taip: jei neduokdie nepataikysit su spalva, ar šiaip kas nors nepasiseks ir nemokėsit isireikalauti pakeitimo/sutvarkymo, nes tai reikš didelį bardaką pas Jus virtuvėje ir dar nebūsit tikra, kad pakeistas/pataisytas stalviršis bus jau Jums tinkamas (čia kalbu iš karčios patirties
) - tai tikrai nesinorės jo tiesiog išmesti, nes tai reikš išmestus nemenkus pinigėlius. O ir galint taip švaistytis, jis taip prisabačintas yra, kad baisu nesugadint virtuvės baldų jį betrupinant
, nes vientisą nuimt jokių šansų
- dėl pritvirtinimo ir dėl svorio.
O jeigu visgi sugalvosit dėti granitą, siūlyčiau išsiklausinėti, kaip jį storina, ar nesimato sujungimo siūlių, važiuoti pačiai išsirinkti plokštę, nes jos visos skirtingos, nesvarbu, kad vienu pavadinimu. Rinktis ploštę reikėtu jau turint fasadų pavyzdėlius. Kai atveš stalviršį montuoti, patarčiau lipti pačiai į mašiną ir apžiūrėti atidžiai, kiek tai įmanoma, ar nėra kokių nubraukimų, įtartinai neblizgių plotų, ir, ką nors atradus, siųsti vyrus atgal į dirbtuves, kad sutvarkytų stalviršiuką. Taip apsaugosit galbūt niekuom dėtus montuotojus nuo bereikalingo nešiojimo to sunkaus objekto
.
Spinteles, ant kurių bus dedamas granitas, daro sutvirtintas, pas mus dar kažkokias specialias kojeles sudėjo