Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 13:13)
nu tos dvi, kur šalia ūkinės stovi.

Aj, apačioj... Aš maniau, kad norite orkaitę kelti į viršų. Jei apačioj, tai galima tradiciškai po kaitlente dėti ją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 12:21)
Aj, apačioj... Aš maniau, kad norite orkaitę kelti į viršų. Jei apačioj, tai galima tradiciškai po kaitlente dėti ją  4u.gif

jo, man nėra būtinai, kad viršuj turėtų būt. po kaitlente irgi galvoju, bet tada nuo šaldytuvo gal kokį kargiuką padaryt reiks ar ką. nes orkaitė po kaitlente, tai jau bus spintelė 60cm pločio, tada kaitlentė prie pat prie pat šaldytuvo.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 13:22)
jo, man nėra būtinai, kad viršuj turėtų būt. po kaitlente irgi galvoju, bet tada nuo šaldytuvo gal kokį kargiuką padaryt reiks ar ką. nes orkaitė po kaitlente, tai jau bus spintelė 60cm pločio, tada kaitlentė prie pat prie pat šaldytuvo.

Teka, o jeigu taip:
650- kampinė spintelė (jeigu jos durelės prie kitos sienos), 600 - kaitlentė su orkaite, 700 - stalčių blokas, 600 - šaldytuvas, 600 ūkinė spinta - vat ir gaunas Jums 3150 palei tą sieną. Tuomet nebelieka lentynų į valgomojo pusę ir, jei norėsit tos pussalės stalviršį prailgint link stalo pusės, kad reikalui esant galėtumėt pusbario kėdes pastatyt, jis gausis toks atsikišęs ir gal nelabai gražiai atrodys. Arba jam pavogti 100mm iš stalčių prie kaitlentės bloko, bet tie 100mm bus mažoka, kad normaliai prisėsti tenai.
Dėl orkaitės - kaip dažnai ja naudojatės? Jei dažniau, ją reiktų montuoti apačioje. Aišku viršuje, kai geras priėjimas ji tikrai patogiau, bet dabar lyginu konkrečią situaciją - apačioj, ar virš stalviršio su spintelės barjeru. Bet jei retai ja tesinaudosit, manau nieko baisaus ir toj vietoj, kur parodžiau... Svarbu, kad ji būtų su pirolize, kad nereiktų šveisti pačiai - va tada orkaitės vieta tikrai netinkama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 31 spalio 2013 - 12:49
parsisiunciau ta skect up ir supratau kad nieko nesuprantu doh.gif biggrin.gif biggrin.gif reik turbut kitchen draw parsisiusti.....
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 10 31, 14:30)
parsisiunciau ta skect up ir supratau kad nieko nesuprantu  doh.gif biggrin.gif biggrin.gif reik turbut kitchen draw parsisiusti.....

As iėjos dar nagrinėju programa, ujj reikia mokėt tokius dalykus, man nesiseka smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 10 31, 14:30)
parsisiunciau ta skect up ir supratau kad nieko nesuprantu  doh.gif biggrin.gif biggrin.gif reik turbut kitchen draw parsisiusti.....

aš irgi čia pasiskaičius parsisiunčiau šią programą, šalia radau štai ką: http://sketchup.lt/pamoka.php?id=34
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 10 31, 13:30)

aš tai su programa kitchen draw braižiau, thumbup.gif , per 6 mėn. tirk prisibraižiau, kad mintinai jau viską mokėjau, beveik jau profė buvau smile.gif reikia tik bandyti, bandyti ir dar kartą bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 10 31, 15:04)
aš tai su programa kitchen draw  braižiau,  thumbup.gif , per 6 mėn. tirk prisibraižiau, kad mintinai jau viską mokėjau, beveik jau profė buvau smile.gif reikia tik bandyti, bandyti ir dar kartą bandyti smile.gif

parsisiunciau ir sitą, kazko man neleidzia nk daryti, nesuprantu smile.gif
Atsakyti
tai su kitchen draw ir as kaip profe deliojau biggrin.gif dabar kompa pasikeiciau ir psio... nebeliko jokiu programu sena perinstaliavo ir istryne dry.gif buvau jau prisipiesusi visokiu biggrin.gif
Atsakyti
Juodai, nu zinok negaliu nustot mastyti apie tavo pasiulyma biggrin.gif jau man jis kuo toliau tuo visai viliojantis atrodo biggrin.gif ypac jei pastatytume ten butent raudona lentyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 12:48)
Teka, o jeigu taip:
650- kampinė spintelė (jeigu jos durelės prie kitos sienos), 600 - kaitlentė su orkaite, 700 - stalčių blokas, 600 - šaldytuvas, 600 ūkinė spinta - vat ir gaunas Jums 3150 palei tą sieną. Tuomet nebelieka lentynų į valgomojo pusę ir, jei norėsit tos pussalės stalviršį prailgint link stalo pusės, kad reikalui esant galėtumėt pusbario kėdes pastatyt, jis gausis toks atsikišęs ir gal nelabai gražiai atrodys. Arba jam pavogti 100mm iš stalčių prie kaitlentės bloko, bet tie 100mm bus mažoka, kad normaliai prisėsti tenai.
Dėl orkaitės - kaip dažnai ja naudojatės? Jei dažniau, ją reiktų montuoti apačioje. Aišku viršuje, kai geras priėjimas ji tikrai patogiau, bet dabar lyginu konkrečią situaciją - apačioj, ar virš stalviršio su spintelės barjeru. Bet jei retai ja tesinaudosit, manau nieko baisaus ir toj vietoj, kur parodžiau... Svarbu, kad ji būtų su pirolize, kad nereiktų šveisti pačiai - va tada orkaitės vieta tikrai netinkama.

pabandysiu vėliau padėliot
orkaitę naudoju gan dažnokai, mėgstu aš ją. dabar neturiu geros, tokią lievą tik, tai vargas man, laukiu labau naujos smile.gif
Atsakyti
aina š... žinokit. permečiau stalviršių temą, tai tik granitas, lietas akmuo ir dar biškį kvarco. negi niekas kitokio nededa? blink.gif apie medžio masyvo stalviršius išvis nei žodelio. aš galvoju, kad ir kaip noriu, kad ir kaip svaigstu, nu neįpirksim mes jokio ten akmeninio ir jaučiu net medinio stalviršio. be to medinis skaičiau labai bakterijas kaupia unsure.gif tai ką, lieka tik LMDP
Atsakyti