Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 11:30)

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2013 10 31, 12:15)
na reikės su vyru pasisneketi smile.gif man sakau jau vienas zmogus irgi siulė uzmūrinti, tik as vizualiai nzn kaip atrodis smile.gif)) o siaip ten staliuka ar kazka verta is viso statyti?

Na, pasitarkit pasitarkit mirksiukas.gif . Prisimenu, kad siūlė užmūryti dėl kvapų lotuliukas.gif . Bet aš ne dėl to siūlau. Dėl ko nerimaujat, kaip laiptai atrodys?
Dėl staliuko - reikia pasimatuoti kiek erdvės bus.
Ech, gal man rimtai darbą keist... jei žinočiau, kad bus vizualizacijų paklausa, tai taip ir padaryčiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 11:33)
Na, pasitarkit pasitarkit  mirksiukas.gif . Prisimenu, kad siūlė užmūryti dėl kvapų  lotuliukas.gif . Bet aš ne dėl to siūlau. Dėl ko nerimaujat, kaip laiptai atrodys?
Ech, gal man rimtai darbą keist... jei žinočiau, kad bus vizualizacijų paklausa, tai taip ir  padaryčiau... doh.gif

biggrin.gif

ai, dar nelabai supratau, juodai, dėl tos spintelės atsidarinėjimo po orkaite. ar tai reiškia, kad ten šalia ta spintelė turėtų būt ne su stalčiais, o su durelėm ir būtų kaip kampinė spintelė darinėjama? t.y. atidarai dureles, o ten gilliai giliai erdvė ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 10 31, 12:13)
O kur bus stalas su kėdėmis?

Salai to baro atskira vieta stalui.

Juodai, aciu uz pasiulyma del lentynu, bet man biski griozdas atrodo, geriau jau tada siena pastatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 12:35)
biggrin.gif

ai, dar nelabai supratau, juodai, dėl tos spintelės atsidarinėjimo po orkaite. ar tai reiškia, kad ten šalia ta spintelė turėtų būt ne su stalčiais, o su durelėm ir būtų kaip kampinė spintelė darinėjama? t.y. atidarai dureles, o ten gilliai giliai erdvė ar kaip?

Taip 4u.gif . Tiesiog neperpiešiau tų stalčių - greitai sumečiau ką turėjau, kad bendrą vaizdą susidaryt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 10 31, 12:35)
Juodai, aciu uz pasiulyma del lentynu, bet man biski griozdas atrodo, geriau jau tada siena pastatyt biggrin.gif

Nėr už ką smile.gif . Visokių tų lentynų būna ax.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau tą programą Sketchup nk nesuprantu aš ten smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 12:33)
Na, pasitarkit pasitarkit  mirksiukas.gif . Prisimenu, kad siūlė užmūryti dėl kvapų  lotuliukas.gif . Bet aš ne dėl to siūlau. Dėl ko nerimaujat, kaip laiptai atrodys?
Ech, gal man rimtai darbą keist... jei žinočiau, kad bus vizualizacijų paklausa, tai taip ir  padaryčiau... doh.gif

Tiesiog dėl tų laiptų, jie atviri kiek galvojam bus, tai taip jai atsiodurs tarp dviejų sienų, aisq bus langas bet jis daugiau antram aukšte nes ne per visą sienos ilgį darėm, tai tiesiog liks neisnaudota vieta po laiptais... dar taip vakar pamasšiau, kad pas mus nebus jokios tokios vietos kaip tokiem rakandam kaip sluota, ar plovimo tas sepetys\sluota, siurblys padėti doh.gif zodziu, kai projektą darėmės net nepagalvojom kad taip gali veliau viskas keistis ir t.t.t smile.gif
Atsakyti
dolee, galit nuorodą tos vietos, iš kur jau download darėt? nes nu man nesiunčia, nors tu ką
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2013 10 31, 12:50)
tai tiesiog liks neisnaudota vieta po laiptais... dar taip vakar pamasšiau, kad pas mus nebus jokios tokios vietos kaip tokiem rakandam kaip sluota, ar plovimo tas sepetys\sluota, siurblys padėti  doh.gif zodziu, kai projektą darėmės net  nepagalvojom kad taip gali veliau viskas keistis ir t.t.t smile.gif

Tai išnaudokit tiems dalykams vietą po laiptais, galit iš svetainės pusės mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar žiūriu, juodai, jūsų vizualizaciją ir galvoju, ar patogu, kai orkaitė tokioj vietoj? gal geriau daryt ją toj spintelėj, kur šalia ūkinės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 12:55)
dolee, galit nuorodą tos vietos, iš kur jau download darėt? nes nu man nesiunčia, nors tu ką

as cia siunciausi
http://google-sketch...n.softonic.com/

JUODAI< hm.. idomu kaip atrodis ten smile.gif na dėlto bus matyt, dar pirmiau virtuve smile.gif bandau ta programa, biski nk nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 13:00)
Dar žiūriu, juodai, jūsų vizualizaciją ir galvoju, ar patogu, kai orkaitė tokioj vietoj?

Va, jau prieš tai rašiau smile.gif .
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 12:14)
Tiesa, nelabai žinau, kiek patogu būtų naudotis taip įmontuota orkaite  g.gif . Mikrobangės visai nedėčiau - prašau nekreipti dėmesio, kad ten įkišau ją - turėjau tokį piešinumą dar iš Mindijos virtuvikės  hihihi.gif

Kažkur esu mačius taip padaryta... nežinau blush2.gif
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 13:00)
gal geriau daryt ją toj spintelėj, kur šalia ūkinės? g.gif

Kokioj spintelėj?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 12:06)
Va, jau prieš tai rašiau  smile.gif .

Kokioj spintelėj?

o kaip tik apie orkaitę ir praleidau biggrin.gif doh.gif

nu tos dvi, kur šalia ūkinės stovi. viena būtų kaip kampinė, kad įlyst į tą spintele po dabar nupiešta orkaite, o kita, kur šalia dabar su stalčiais, galėtų būt orkaitė.
Atsakyti