Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

Teka, o gal viryklę dėti prie dešinės sienos - tada ir gartraukis geriau atrodys šalia didelės spintos, o ir nekris į akis taip. Dėl ko Jums daryti 120cm tarp eilių? Juk pas Jus ne sala. Darykit sau U formos virtuvę pagal sienos ilgį ir nesukit galvos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 10 31, 10:43)
Labai dvejojau deti ar ne komentarams savo virtuve, bet tebunie biggrin.gif 
Ir noriu paklaust ka manot apie ta ale bariuka? Man jis isivaizduoju reikalingas siek tiek atskirti virtuve nuo svetaines,pasistatysiu ten kokia gele ar siaip ka.... ar geriau jo isvis nereikia?
user posted image

Niu man tokis a'la bariukas visai nepatinka schmoll.gif . Menkai jis teatskirs virtuvę nuo svetainės - tokis nelabai naudingas prielipas...
Gal geriau per visą aukštį arba iki 2-2,2m aukščio kokią kiaurą lentyną pasidarykit - bus gal knygom sudėt, gal suvenyram ar dar kam nors... Kažką tokio tipo smile.gif . Jeigu žiūrėti šitą lentyną, tai kada nors su laiku, jei noro bus, galima užpildyti jos kai kurias lentynas stalčiukų blokais arba spintelėmis smile.gif .
Atsakyti
nu jo, gal taip ir geriau.
user posted image

bet ventiiacijos anga yra toj vietoj, kur tas vienišas gartraukis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 31 spalio 2013 - 10:23
nesigauna man parsisiųst tos sketchup
Atsakyti
Teka, turėjau galvoje kažkaip va taip:
user posted image

user posted image

Kodėl pas Jus prie dešinės sienos tiek daug spintų telpa? g.gif Koks jos ilgis? Ar čia aš blogai nubraižius? unsure.gif

Į spalvas ir stalčių/spintučių suskirstymą nekreipkit dėmesio - spalvos dėl to, kad linksmiau būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 31 spalio 2013 - 10:58
Laba diena smile.gif

JUODAI, na dėl plautuvės, tai manau kad be padėklo pirksim, tiksliai dar nzn, bet dar pas mama yra su padeklu ir dar skylutes kad isbektu vanduo jai butų, tai nesamone, prisikemsa ten, kai valo sese tai smirda kaip fujjj... dabartinė mano kriauklė paprasta, o dziovykla virs kriauklės tai nereikia jokio padėklo, jai pritrūksta vietos tai sale rankšluostuką pasitiesiu ir paskui susivalau viską smile.gif o dėl patraukimo į kampą tai visai gerai, paciam kampe man ir net negražu būtų, o labiau į jį pats tas smile.gif O šiaip jai dujine palikus toi vietoi prie spintos su orkaite? tiesa pasakius dar nesam apsisprendę ar dėt orkaitę į spinta ar montuot duinę su orkaite kartu smile.gif dar turim mikrobangę, šiaip ją naudojam, tai gal ją geriau įmontuoti į spinta irgi smile.gif
Ūkinėi spintoi manau visokie rakandai bus, puodai ir t.t. dar turiu kombainą virtuvės kurio nenaudoju, visokios sulciaspaudės, tarkavimo masinos, manau ten laikyt...
O kas liecia prie laiptų ta tarpelį, nzn, vyras sako palikt erdvę praėjimui, kadangi laiptai kils į viršų tai ir vaikščiot vietos uzteks... ta prasme jai gerai suprantu tai siulot visai užmūrinti tą pusę, bet tik tiek kad ten ta kitą ale kolona trijų blokelių siauroka bus, ir jai daryt U formos tai mum tada tektų damūrinti ta kolona dar per kokia pora blokelių kad paskui daryt spintas ar kažką kad plotis tiktų, ar aš nlb suprantu blush2.gif
Ir jaigu uzsimūris ten sietunė tai laptai gausis tokie visai įsprausti į remus smile.gif)
Atsakyti
Juodai, 3150cm.ikea vėl išderino kaip jai noris doh.gif todėl ir tilpo man tiek daug

o man klausimas dėl jūsų aukštų spintų. toj spintoj, kurioje orkaitė, iš šono pas jus lentynos, bet kaip jos ten telpa, jei spinos plotis 60cm, ten yra jau orkaitė. ar ne tokie matmenys tos spintos?
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2013 10 31, 11:58)
O kas liecia prie laiptų ta tarpelį, nzn, vyras sako palikt erdvę praėjimui, kadangi laiptai kils į viršų tai ir vaikščiot vietos uzteks...

Bet juk kairiau šiiiiitokis praėjimas į svetainę - ar neužteks? smile.gif
Kam Jums 2 platūs praėjimai į tą pačią patalpą? Na, damūrysit tuos kelis blokelius prie kolonos, pasidarysit sieną, susidėsit virtuvės spintelių - bus nauda. Sakot laiptai įsprausti - bet juk tai LAIPTAI bigsmile.gif . Juk nešoksit ant jų wink.gif. Galima tą sienutę daryti iš stiklinių blokelių gal erdvės laiptams priduos, o ir gražus akcentas bus - aišku, jeigu patinka bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 31, 09:43)
Labai dvejojau deti ar ne komentarams savo virtuve, bet tebunie biggrin.gif 
Ir noriu paklaust ka manot apie ta ale bariuka? Man jis isivaizduoju reikalingas siek tiek atskirti virtuve nuo svetaines,pasistatysiu ten kokia gele ar siaip ka.... ar geriau jo isvis nereikia?
user posted image

O kur bus stalas su kėdėmis?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 12:00)
Juodai, 3150cm.ikea vėl išderino kaip jai  noris  doh.gif todėl ir tilpo man tiek daug

o man klausimas dėl jūsų aukštų spintų. toj spintoj, kurioje orkaitė, iš šono pas jus lentynos, bet kaip jos ten telpa, jei spinos plotis 60cm, ten yra jau orkaitė. ar ne tokie matmenys tos spintos?

Aj, pas mane dabar nubraižyta siena 2930mm - tai spintelės palei tą sieną tokia seka eina: 600mm kampinė spintelė (realiai jis užimtų 650mm), 900 kaitlentė, 600 šaldytuvas, 600 orkaitės spinta ir 230 lentyna. Kad patekti į orkaitės spintos apačią reikėtų toj pussalėj daryti dureles - kaip kampinė spintelė I formos gautųsi mirksiukas.gif Jeigu matmuo realus yra 3150, tai tos lentynos gali buti gilesnės - 400mm 4u.gif. Arba didinti tą vietą ties kaitlente - padaryti 2 stalęių blokus kiek mažesnius - taip kaitlentė ar dujinė bus toliau nuo šaldytuvo sienos. Tiesa, nelabai žinau, kiek patogu būtų naudotis taip įmontuota orkaite g.gif . Mikrobangės visai nedėčiau - prašau nekreipti dėmesio, kad ten įkišau ją - turėjau tokį piešinumą dar iš Mindijos virtuvikės hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 31 spalio 2013 - 11:29
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 12:08)
Bet juk kairiau šiiiiitokis praėjimas į svetainę - ar neužteks?  smile.gif
Kam Jums 2 platūs praėjimai į tą pačią patalpą? Na, damūrysit tuos kelis blokelius prie kolonos, pasidarysit sieną, susidėsit virtuvės spintelių - bus nauda. Sakot laiptai įsprausti - bet juk tai LAIPTAI  bigsmile.gif . Juk nešoksit ant jų wink.gif. Galima tą sienutę daryti iš stiklinių blokelių  gal erdvės laiptams priduos, o ir gražus akcentas bus - aišku, jeigu patinka  bigsmile.gif .

na reikės su vyru pasisneketi smile.gif man sakau jau vienas zmogus irgi siulė uzmūrinti, tik as vizualiai nzn kaip atrodis smile.gif)) o siaip ten staliuka ar kazka verta is viso statyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolee: 31 spalio 2013 - 11:20
Juodai, samdysiu jus savo projektuotoja biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 12:19)
Juodai, samdysiu jus savo projektuotoja biggrin.gif

OK bigsmile.gif
Atsakyti