Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Teka @ 2013 10 30, 21:12)
Stalvirsio noriu medzio masyvo, bet dar simtu proc neapsisprendus, kriaukle desiu metaline grubleta

o medzio masyvo brangus stalvirsiai?
ir kodel metaline?man ji tokia garsi atrodo...vanduo taip garsiai musasi i ja...
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 10 30, 21:22)
o medzio masyvo brangus stalvirsiai?
ir kodel metaline?man ji tokia garsi atrodo...vanduo taip garsiai musasi i ja...

Net nezinau : D tik tokias turejus, man nieks ten nesimusa : D kazkaip apie kitokias net negalvojau, man tokia pilnai tinka
Atsakyti
Juodai, ar turit laiko?
pas jus labai fainai vizualizacija gaunas blush2.gif biggrin.gif priminkit dar, su kokia programa ten darėt, gal ir man pavyks kas nors. padėliojau virtuvę L forma, nu nepatinka man, nors tu ką schmoll.gif galvoju vizualizaciją matant, gal kitaip atrodys
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2013 10 30, 20:59)
JUODAI, na del indaploves tai pagalvosim, kazkaip net nemastem apie ja, nes iki siol apsejom smile.gif)) o siaip mano tas "papaisymas" kaip? aisq bus stalciai ir t.t. bet pats isdestymas ar nk?

Būtinai pagalvokit drinks_cheers.gif . Jeigu yra vietos ir viens kitas tūkstantėlis tam, net neįsivaizduoju naujos virtuvės be indaplovės ax.gif . 8 metai ją naudoju ir minusų tame nematau schmoll.gif .
Jūsų papaišymas... Du svarbiausi virtuvėje taškai - dujinė viryklė ir plautuvė - nelabai patogiai, turint galvoje, kad virtuvė nemaža. Šiaip jokios tragedijos, mažose virtuvėse kitaip ir neišgalvosi, turi šituos taškus traukti prie sienų, jei nori didesnio darbastalio. Bet pas Jus gal reiktų kažką koreguot g.gif . Na, su plautuve gal mažiau bėdos, galima suprasti, kad ji bus su padėklu ir jis atsuktas į šaldytuvo pusę - taip nesitaškys jo sienelė ir bus vieta produktams pasidėti dedant/imant į/iš jo. Nors padėklo tai visai nerekomenduoju - naudos iš jo mažai, o valymo padaugėja - visi tie grioveliai apsineša velniai doh.gif . Tad siūlyčiau dėti plautuvę be padėklo ir atitraukti nuo šaldytuvo - kad ji būtų prie pat kampo, bet ne kampe. Pati turėjau tokioj pozicijoj plautuvę - patogu. O vat jeigu atitraukti dujinę nuo orkaitės spintos - sumažėja darbastalis - aišku, ne iki kritinio taško, bet vistiek... Klausimai Jums: ką planuojat laikyti ūkinėj spintoj? Ar ties laiptais bus tuščia erdvė ir Jūs pro ją vaikščiosit? Teisybę pasakius nesuprantu, kodėl ties laiptais nėra sienos... Pagal pirminį planą supratau, kad arčiau virtuvės bus kaip tik laiptų antra-užsuktoji dalis - kokia tos nišos paskitris - neaišku g.gif . Gal verčiau pamūryti ten sienutę ir galvoti apie U formos virtuvę unsure.gif . Tada daly palei tą sieną susidėsit viską, ką planavote laikyti ūkinėj ir dar daugiau mirksiukas.gif . Arba pačią ūkinę perkesit į tą pusę. Žodžiu, tada jau planuot iš naujo reikia smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 10:11)
Juodai, ar turit laiko?
pas jus labai fainai vizualizacija gaunas  blush2.gif  biggrin.gif priminkit dar, su kokia programa ten darėt, gal ir man pavyks kas nors. padėliojau virtuvę L forma, nu nepatinka man, nors tu ką  schmoll.gif galvoju vizualizaciją matant, gal kitaip atrodys

Su SkethUp programa 4u.gif . Kaip dabar išsidėliojot?
Atsakyti
Taip
user posted image
Atsakyti
Labai jau vienišas gartraukis atrodo g.gif. Ką pakeitėt plane, ar tik tą rūbinę panaikinot? Sienos dešinėje nestūmėt dar dešiniau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 31 spalio 2013 - 09:41
QUOTE(Juodai @ 2013 10 31, 09:39)
Labai jau vienišas gartraukis atrodo  g.gif

nu gartraukis tai dar dar, bet man pvz per tuščias plotas vidury. vat dėl to man ta U raidė labiau patiko. bet dabr, kad būtų atstumas 120cm tarp eilių, nesigauna tiek tų ūkinių įkišt.
nu o dėl gartraukio net nežinau, ką daryt, nenorim viršutinių spintelių ir viskas. kų daryt?
panaikinau tą sandėliuką/rūbinę smile.gif sieną šiek tiek pastūmiau, bet nedaug. dabar išmatavimai ten, kur kriauklė su kaitlente 3590cm, kur ūkinės 3150cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 31 spalio 2013 - 09:53
Labai dvejojau deti ar ne komentarams savo virtuve, bet tebunie biggrin.gif
Ir noriu paklaust ka manot apie ta ale bariuka? Man jis isivaizduoju reikalingas siek tiek atskirti virtuve nuo svetaines,pasistatysiu ten kokia gele ar siaip ka.... ar geriau jo isvis nereikia?
user posted image
Atsakyti
Teka man kriauklės vieta nepatinka g.gif O ten du langai bus ar tik programoje jie mirksiukas.gif Nes man kriauklė patogu prie lango, plauni indus ir žiūri pro langą thumbup.gif
pas mane irgi nėra viršutinių spintelių, tai gartraukis kaip akcentas gaunasi, visai nieko mirksiukas.gif man toks sprendimas

Slyva, labai smagi virtuvė ir tas bariukas man gražu ir patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 31 spalio 2013 - 09:51
kažką sugrybavo man ikea su matmenim, reiks eit persimatuot dar biškį

slyva, va ir aš noriu atskirt virtuvę nuo valgomojo, nes man ji tokia, kaip nuoga doh.gif

kriauklės priešais langą man nereik, nes turiu indaplovę, be to mūsų palangės labai žemai, todėl nedarau virtuvės palei langus
Atsakyti
Teka, supratau dėl palangių, atsiprašau , nes iš palno supratau, kad noramlūs langai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 31 spalio 2013 - 09:58
QUOTE(mamučiukas @ 2013 10 31, 09:58)
Teka, supratau dėl palangių, atsiprašau , nes iš palno supratau, kad noramlūs langai. biggrin.gif

na jie biškį žemiau, ne iki žemės biggrin.gif 83cm nuo žemės biggrin.gif
Atsakyti