QUOTE(dolee @ 2013 10 30, 20:59)
JUODAI, na del indaploves tai pagalvosim, kazkaip net nemastem apie ja, nes iki siol apsejom
)) o siaip mano tas "papaisymas" kaip? aisq bus stalciai ir t.t. bet pats isdestymas ar nk?
Būtinai pagalvokit
. Jeigu yra vietos ir viens kitas tūkstantėlis tam, net neįsivaizduoju naujos virtuvės be indaplovės
. 8 metai ją naudoju ir minusų tame nematau
.
Jūsų papaišymas... Du svarbiausi virtuvėje taškai - dujinė viryklė ir plautuvė - nelabai patogiai, turint galvoje, kad virtuvė nemaža. Šiaip jokios tragedijos, mažose virtuvėse kitaip ir neišgalvosi, turi šituos taškus traukti prie sienų, jei nori didesnio darbastalio. Bet pas Jus gal reiktų kažką koreguot
. Na, su plautuve gal mažiau bėdos, galima suprasti, kad ji bus su padėklu ir jis atsuktas į šaldytuvo pusę - taip nesitaškys jo sienelė ir bus vieta produktams pasidėti dedant/imant į/iš jo. Nors padėklo tai visai nerekomenduoju - naudos iš jo mažai, o valymo padaugėja - visi tie grioveliai apsineša velniai
. Tad siūlyčiau dėti plautuvę be padėklo ir atitraukti nuo šaldytuvo - kad ji būtų prie pat kampo, bet ne kampe. Pati turėjau tokioj pozicijoj plautuvę - patogu. O vat jeigu atitraukti dujinę nuo orkaitės spintos - sumažėja darbastalis - aišku, ne iki kritinio taško, bet vistiek... Klausimai Jums: ką planuojat laikyti ūkinėj spintoj? Ar ties laiptais bus tuščia erdvė ir Jūs pro ją vaikščiosit? Teisybę pasakius nesuprantu, kodėl ties laiptais nėra sienos... Pagal pirminį planą supratau, kad arčiau virtuvės bus kaip tik laiptų antra-užsuktoji dalis - kokia tos nišos paskitris - neaišku
. Gal verčiau pamūryti ten sienutę ir galvoti apie U formos virtuvę
. Tada daly palei tą sieną susidėsit viską, ką planavote laikyti ūkinėj ir dar daugiau
. Arba pačią ūkinę perkesit į tą pusę. Žodžiu, tada jau planuot iš naujo reikia
.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 10 31, 10:11)
Juodai, ar turit laiko?
pas jus labai fainai vizualizacija gaunas
priminkit dar, su kokia programa ten darėt, gal ir man pavyks kas nors. padėliojau virtuvę L forma, nu nepatinka man, nors tu ką
galvoju vizualizaciją matant, gal kitaip atrodys
Su SkethUp programa
. Kaip dabar išsidėliojot?