Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(wiksea @ 2013 10 29, 19:20)
Dėl lango..

Nea, nedarinėjamas. Tiesą sakant, pas mus nėra nė vieno darinėjamo lango... Tik iš visų patalpų yra durys į terasas.
Dar pagalvojau, jei pas Jus gražus vaizdas pro tą langą, tai gal verta jį aukštesnį daryt... nu normalų langą, kad galėtumėt grožėtis vaizdu. Pro tokį žemą normaliai stovint toli nesimato - na, kokie 10 m. Žiūrint kaip toli ta kūdra yra.
Pas mus situacija kitokia - šiaurinė pusė, arti kaimynės tvora ir dar priešais dalį lango išsikiša mūsų garažo siena - žodžiu aukštą langą daryti toj vietoj visai nebuvo logikos, o žemas - kaip tik - turiu dienos šviesos, matau vartus. Iš tiesų apie tokį žemą langą man sukosi mintys jau prieš kokia 10 metų - buvau mačius panašų, tik ne per visą erdvę tarp spintelių, bet tik ties plautuve kokio 1,5m pločio. Tad, kai užsakinėjom projektą, vienas iš reikalavimų buvo toks langas tarp spintučių, tik per visą ervę.
Bet, jeigu Jums labai reikalingos pakabinamos spintutės - toks langas gera išeitis. Toliau pamatysit kai reikės pasilenkę ar sėdėdami prie stalo thumbup.gif .
QUOTE(wiksea @ 2013 10 29, 19:20)
Na štai, dar kartą koreguotas planelis smile.gif

Bendras vaizdas man thumbup.gif
Tik... išmatavau pas save atstumą nuo stalo iki lango (stiklo) - 110cm. Iki sienos būtų apie 85 cm. Dar pas mane austrijetės praktiškai prie pat lango - neužima daug erdvės.
user posted image

user posted image

Vietos atsisėdimui/praėjimui užtenka, tačiau jei būtų mažesnis atstumas - jau būtų nepatogu schmoll.gif .
Kas pas Jus žemai, po sala (žiūrint plane)? Ar rudai įrėmintas yra toks platus praėjimas į patalpą? Jei taip, tai iki jo pradžios tikrai nebūtina daryti 120cm atstumo.
Pas mane analogiška situacija, sala nuo tokio praėjimo yra apie 80-85 cm - pilnai užtenka tiek mirksiukas.gif.
Taigi, Jūsų variante siūlyčiau stumti stalą/salą žemyn apie 40cm.
O daugiau - jokių priekaištų iš mano pusės bigsmile.gif.
Šaldytuvas prie stalviršio thumbup.gif . Iš patirties sakau, orkaitė taip gaunas visai ne per toli - juk nenaudoji jos kasdien.
Suprantu Jūsų pirminį variantą, kai stalas buvo salos vietoje - taip arčiau svečiams ir patiems pritūpti prie jo. Bet žinokit, pas mus stalas yra toliau nuo virtuvinio, o svečiai, kaip taisyklė, būriuojas būtent prie salos doh.gif lotuliukas.gif , nors kėdžių normalaus aukščio prie jos dar neturim pasistatę. Tad dabar, kai sukeitėt vietom stalą/salą, visaks puikiai pas Jus thumbup.gif .
Tiesa, įdomu būtų pamatyti visos patalpos planą - ir tą dalį, kuri yra žemiau to plataus praėjimo į virtuvę bigsmile.gif .
QUOTE(Teka @ 2013 10 30, 08:25)
O aš perkėliau (mintyse ir braižymuose kol kas) tą "uošvienės spintą"/sandėliuką į kitą vietą, koridoriuj padariau tik sieninę spintą, tai virtuvė kad išdidėjo  thumbup.gif reiks dar gerai skaičiuot, ar pavyks man tą sandėliuką kitur įkišt. jei pavyks, turėsiu virtuvę normalaus dydžio

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Linkiu, kad pavyktų 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2013 10 29, 22:06)
http://s32-temporary...b/-88693455.jpg
nzn ar isikels foto.. cia nufotkinau kaip mums projekta pabraizyta.. esme tame, kad darem du langus, ir desinei pusei, gavosi per blokeli vienas prie kito, tai is priekio sitoi pusei jis pasitrauke prie krasto... parodyta stalas bet galvojam gal salele ta daryti, bet velgi, man atrodo mazoka vietos... vyras lyg bariuka masto daryti, bet man nlb tie bariukai jau.... dar vienas zmogus siulo uzmuryti visai siena kur laiptine bus, tipo kad kvapai nekiltu i antra auksta.... siaip galvojam ten tokia sienute pamurinti kiek reikes laiptam del aiksteles ir viskas... ujjjjj... galvos skausmas... su tom programom nemoku braizyti.... doh.gif

Truputį nesupratau apie tuos langus... g.gif
Kam Jums salelė - ji užims daug erdvės, o virtuvinis pakankamai didelis.
Plautuvę siūlau kelti kairiau - šaldytuvas, 45 - 60cm stalčių blokas ir plautuvė - nes pagalvokit, kur bus Jūsų pagrindinis darbastalis? Dabartiniam tarpe tarp šaldytuvo ir plautuvės? Jis didžiausias dabar. Nepatogu schmoll.gif - toli kaitlentė. Ten viršuje - nuo sienos iki kaitlentės? Nepatogu - toli plautuvė ir šaldytuvas mirksiukas.gif . Patogiausia darbastalis tarp plautuvės ir kaitlentės - tad ir išsididinkit jį kiek įmanoma smile.gif .
Visokie bariukai man schmoll.gif - nu visiška atgyvena... o dar jei prie jo vamzdis ir taurės sukabintos... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsiprašau iškart tų, kam tai labai gražu blush2.gif .
Kad kvapai nekiltų į viršų g.gif - juk gartraukį planuojat smile.gif . Nemanau, kas labai daug tų kvapų pasiektų antrą aukštą ax.gif , juk kai gaminat - tai nemiegat (viršuje spėju miegamieji bus?), o kai einat miegot, tai tų kvapų jau nė kvapo lotuliukas.gif ...
Dar ties stalu matau papaišytą sienutę? Bus ji ten? Iš tikrųjų, Jūs turit apsispręsti, kokios virtuvės norit - uždaros, ar atviresnės. Gal geriau nuo laiptų atstvert, o į svetainę palikti didesnį praėjimą, kad prie valgomojo stalo būtų erdviau. Dabar prie papiešto stalo 6-tos kėdės jau nepastatysi - o kartais prireikia mirksiukas.gif .
Papildyta:
Beje, dolee, kokie laiptai planuojami pas Jus? Kiauri tokie ar ne? Galvoju, po jais gal išeitų kokį sandėliuką pasidaryt - labai patogus reikalas prie virtuvės mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 10 30, 09:11)
Tiesiog dėl to pakeitem, nes gavom nuolaida caparolui. Man asmeniskai ir vivacoloras butu tikes  thumbup.gif
Teisingai ir mastote: luboms samtex 3, sienoms samtex 7.  drinks_cheers.gif

slyva, Smilla, dėkui 4u.gif
Jei ne paslaptis, kokias kainas Caparol gavote? Mes deramės kolkas.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 10 30, 09:11)
Tiesiog dėl to pakeitem, nes gavom nuolaida caparolui. Man asmeniskai ir vivacoloras butu tikes  thumbup.gif
Teisingai ir mastote: luboms samtex 3, sienoms samtex 7.  drinks_cheers.gif

slyva, Smilla, dėkui 4u.gif
Jei ne paslaptis, kokias kainas Caparol gavote? Mes deramės kolkas.
Atsakyti
Sveikos, nebespėju su jum.... biggrin.gif
Ajstės virtuvės, kaip suprantu, dar nėra? smile.gif O Mindijos? Jei jau buvo, kuriam psl?? biggrin.gif
Atsakyti
užstrigo SM, pateršiau temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 30 spalio 2013 - 10:50
QUOTE(gabby_jz @ 2013 10 30, 11:48)
Sveikos, nebespėju su jum.... biggrin.gif
Ajstės virtuvės, kaip suprantu, dar nėra? smile.gif O Mindijos? Jei jau buvo, kuriam psl?? biggrin.gif

Sveikutė, seniai girdėta čia 4u.gif
Nesirodė dar nė viena schmoll.gif - Ajste kategoriškai atsisakė rodytis, kol nebus viskas baigta, Mindija džiaugiasi kol kas korpusu, fasadų dar nėra unsure.gif ... Tad ir laukiam čia visi bais suintriguoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 30 spalio 2013 - 10:56
biggrin.gif supratau.......

O kur mano avataras dingo g.gif A gal tik man nerodo? biggrin.gif
Atsakyti
Vat ir aš norėjau to paties paklaust g.gif ... Nerodo ir man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 30, 11:17)
Truputį nesupratau apie tuos langus...  g.gif
Kam Jums salelė - ji užims daug erdvės, o virtuvinis pakankamai didelis.
Plautuvę siūlau kelti kairiau - šaldytuvas, 45 - 60cm stalčių blokas ir plautuvė - nes pagalvokit, kur bus Jūsų pagrindinis darbastalis? Dabartiniam tarpe tarp šaldytuvo ir plautuvės? Jis didžiausias dabar. Nepatogu schmoll.gif - toli kaitlentė. Ten viršuje - nuo sienos iki kaitlentės? Nepatogu - toli plautuvė ir šaldytuvas mirksiukas.gif . Patogiausia darbastalis tarp plautuvės ir kaitlentės - tad ir išsididinkit jį kiek įmanoma  smile.gif .
Visokie bariukai man  schmoll.gif  - nu visiška atgyvena... o dar jei prie jo vamzdis ir taurės sukabintos...  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Atsiprašau iškart tų, kam tai labai gražu  blush2.gif
Kad kvapai nekiltų į viršų g.gif - juk gartraukį planuojat  smile.gif . Nemanau, kas labai daug tų kvapų pasiektų antrą aukštą ax.gif , juk kai gaminat - tai nemiegat (viršuje spėju miegamieji bus?), o kai einat miegot, tai tų kvapų jau nė kvapo  lotuliukas.gif ...
Dar ties stalu matau papaišytą sienutę? Bus ji ten? Iš tikrųjų, Jūs turit apsispręsti, kokios virtuvės norit - uždaros, ar atviresnės. Gal geriau nuo laiptų atstvert, o į svetainę palikti didesnį praėjimą, kad prie valgomojo stalo būtų erdviau. Dabar prie papiešto stalo 6-tos kėdės jau nepastatysi - o kartais prireikia  mirksiukas.gif .
Papildyta:
Beje, dolee, kokie laiptai planuojami pas Jus? Kiauri tokie ar ne? Galvoju, po jais gal išeitų kokį sandėliuką pasidaryt - labai patogus reikalas prie virtuvės mirksiukas.gif .

Labai laukiau Jūsų kometaro smile.gif dėl langų - tai pas mus padaryta kampinis langas, tik per blokelį o ne vamzdį kai daro. Žiūrint iš svetainės įėjus tik tai kairiau būtų langas 1410x1160 o tiesiai langas 1970x1160. Žodžiu mes kaip galvojam, įėjus iš svetainės kad toks vaizdas būtų: ūkinė spinta, saldytuvas, kriauklė, tada darbastalis kiek ten išeis ir tada orkaitė su dujine ir vėl spinta. nu gaunasi L formos berods visas išdėstymas... na dėl pačios virtuvės mes atviresnės norim, o laiptai bus ir ne betoniniai, o atviri (jai gerai išssireiškiau)... kazkaip dėl tu spintu po laiptais vyras nenori, man ir nlb... o Dėl greito prisėdimo ir pavalgymo nzn kur ka pasidaryti, dar kur pavaizduota staliukas nzn ar jis ten nk atrodys.... dar ten kur parodyta zidinys - jo nebus, bus tik tokia sienute (gavosi per tris blokelius, nes turėjom daryti dėl ploksciu, kad atrama būtų). O ten kur papaišyta sienutė tai tipo ale baras turėtų būtų, bet mes jo nenorim, dar kai buvo daromas projektas galvojom, bet dar man jau atsibode tie dalykai ir siaip man nepatinka smile.gif dėl tų ūkinių spintu tai jos gerai, nes pas mus nebus visai pakabinamu virsui spintelių, netilps... Kad mokėčiau papaišyt su programa, neturiu žalio supratimo smile.gif)) bandysiu ant popieriaus kazka piestelti ir surasyti smile.gif
Atsakyti
http://s34-temporary...7/-88693455.jpg
nzn kolkas taip pasipiesiau be matmenu... nzn del indaplovės, ar reikalinga.. Siaip mes jos dar neturim, pas tevus yra, ka zn neblogas daiktas, bet man tas nesvariu indu kaupinas nzn blush2.gif paimi, išplauni ir spakaina smile.gif o tai ir pas tevus tai gerai neišplauna (nors ir ilgas plovimas buna), tai užsikemsa ten kazkas nes jai idedi su krisleliu kokiu jau viskas, kazkokia nesamone....
Atsakyti
[quote=Juodai,2013 10 30, 10:48]

Dar pagalvojau, jei pas Jus gražus vaizdas pro tą langą..

Kaip ir pas jus pro langą matytūsi tvora, gražus vaizdas būtų būtent pro tą mažą langelį. Mb ir atkalbinėja mane nuo didelio lango toje pusėje..
Jei langai susidėliotų kitaip, tai ir virtuvę būtų galima dėliot kitaip. Žodžiu niekaip nepasidarom jau to galutinio plano, vis kokia siena netinka, langas ar dar kažkas. doh.gif

Tik... išmatavau pas save atstumą nuo stalo iki lango (stiklo) - 110cm. Iki sienos būtų apie 85 cm. Dar pas mane austrijetės praktiškai prie pat lango - neužima daug erdvės.

Vau, iš nuotraukų tikrai tas tarpas tarp lango ir kėdžių atrodo pats tas, pas mus gautusi žymiai mažesnis tarpas, tai kaip ir sakot, turbūt būtų nepatogu.

Kas pas Jus žemai, po sala (žiūrint plane)? Ar rudai įrėmintas yra toks platus praėjimas į patalpą?

Jo ten toks platus praėjimas, virtuvė galima sakyt sujungta su svetaine bus.

Planelį vėliau pabraižysiu ir įdėsiu. wink.gif

Beje ačiū už visus komentarus, jie labai naudingi 4u.gif
Atsakyti