Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

Sveikos virtuvės kūrėjos,

pabraižė mums virtuvės projektuką, bet norėtųsi nešališkos nuomonės, iš patirties kaip sakant. Viršuje dėsim blum atidaromas lentynas, tik kyla abejonių ar patogios tokios kur atsidaro po vieną (kaip va toje nuotraukoje), o ne kur išsikelia visas kartu ? Baldininkai sako, jog tie blum kur išsilanksto labai brangūs, gal kas realiai žinot ant kiek ta jų kaina skiriasi nuo tų paprastai atverčiamų. Nes kartais tais baldininkų žodžiais ir kainomis negalima tikėti. doh.gif

user posted image

Ir dar dėl stalviršio, siūlo tą tokį slidų ir blizgų, ne akmens masės, elementarų, tik tiek kad dažniausiai esu mačiusi tokį gruoblėtą matinį, o kažin kaip tas blizgantis dėvisi ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 10 29, 16:20)
Sveikos virtuvės kūrėjos,

pabraižė mums virtuvės projektuką, bet norėtųsi nešališkos nuomonės, iš patirties kaip sakant. Viršuje dėsim blum atidaromas lentynas, tik kyla abejonių ar patogios tokios kur atsidaro po vieną  (kaip va toje nuotraukoje), o ne kur išsikelia visas kartu ? Baldininkai sako, jog tie blum kur išsilanksto labai brangūs, gal kas realiai žinot ant kiek ta jų kaina skiriasi nuo tų paprastai atverčiamų.
Ir dar dėl stalviršio, siūlo tą tokį slidų ir blizgų, ne akmens masės, elementarų, tik tiek kad dažniausiai esu mačiusi tokį gruoblėtą matinį, o kažin kaip tas blizgantis dėvisi ?  g.gif

Pas mane bus 2 daliu atidaromos virsutines spinteles, tai manau patogumo skirtumo cia nedaug.... tiesiog i apatines desiu daznai naudojamus dalykus, i virsutines retai, nu praktiskai taip pat jei atsidarytu ir viskas iskart biggrin.gif gal bendrai atsidarancios vien is idejos graziau ir mandriau atrodo, bet bent jau man jokio skirtumo.

Grazu man tie blizgus stalvirsiai, turejau galimybe toki pat rinktis arba grubleta arba blizgu, bet baldininkas kaip tik patare imti neblizgus del paprastesnes prieziuros, nes ant blizgaus labai matysis ibrezimai...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 29, 17:36)
Pas mane bus 2 daliu atidaromos virsutines spinteles, tai manau patogumo skirtumo cia nedaug.... tiesiog i apatines desiu daznai naudojamus dalykus, i virsutines retai, nu praktiskai taip pat jei atsidarytu ir viskas iskart biggrin.gif  gal bendrai atsidarancios vien is idejos graziau ir mandriau atrodo, bet bent jau man jokio skirtumo.

Grazu man tie blizgus stalvirsiai, turejau galimybe toki pat rinktis arba grubleta arba blizgu, bet baldininkas kaip tik patare imti neblizgus del paprastesnes prieziuros, nes ant blizgaus labai matysis ibrezimai...

Dėkui už komentarą 4u.gif Vat man rigi atrodo, kad tas blizgus labai braižysis, ten kur bus daugiau naudojamas labai matysis. doh.gif Nors mane kaip tik baldininkas įtikinėja, jog toks pats geriausias, mažiausiai reikalaujantis priežiūros. g.gif Labai jau jis man jį siūlo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 10 29, 17:42)
Dėkui už komentarą  4u.gif  Vat man rigi atrodo, kad tas blizgus labai braižysis, ten kur bus daugiau naudojamas labai matysis.  doh.gif Nors mane kaip tik baldininkas įtikinėja, jog toks pats geriausias, mažiausiai reikalaujantis priežiūros.  g.gif Labai jau jis man jį siūlo.  doh.gif

Matyt ne veltui siulo biggrin.gif
Kaip man panasiai su dazais buvo, bet dazytoja pasake ka jinai apie juos galvoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 29, 17:45)
Matyt ne veltui siulo biggrin.gif
Kaip man panasiai su dazais buvo, bet dazytoja pasake ka jinai apie juos galvoja  biggrin.gif

Na va kažin kokių tų sumetimų turi. g.gif Turi apie viską beveik nusimanyti, kad tik ko neįkištų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 28, 23:00)
Ne tai, kad panaši, nes visai kitas stilius, bet pats išdėstymas toks pat ir tas langas tarp spintelių smile.gif . Nu man jis labai tinka  wub.gif . Šiandien dirbo pas mus meistrai, klijavo grindjuostes, ir sako - nu niekaip nesupratom, kodėl tas langas toks žemas, kai duris dėjom - tada dar nebuvo virtuvės baldų, - o dabar jau supratom, kame reikalas. Sako, niekur dar taip nėra matę, visai jiema patiko bigsmile.gif .

Dėl lango..laaabai ilgai galvojom. Iš pradžių galvojom dėti tarp spintelių stiklą su kokiu gražiu vaizdu, bet po to supratom, kad toje pusėje būtinai reikia lango, nes pro jį matysis sklype esanti kūdra, o kai atsiras vaikų reikės juos labai prižiūrėt, kad nesumastytų pasimaudyt smile.gif. O dar kai pamatėm kaip įdomiai pas jus ir pas dar vieną forumietę tas langas įlipdytas tai susilydėm iš kart, nes atrodo labai įdomiai ir gražiai. Nenuostabu, kad meistrai nustebo..ne kiekvieną dieną pamatysi langą tarp spintelių thumbup.gif
Bet turbūt langas nedarinėjamas? g.gif

Na štai, dar kartą koreguotas planelis smile.gif
http://s516.photobuc...e...?sort=3&o=0
http://s516.photobuc...e...?sort=3&o=2

Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 29, 16:16)
Sienų dažų tema apmirus, todėl paklausiu čia. Kokiais dažais dažote vidaus sienas, lubas? (ne tik virtuvėje)

Ankstesniame bute dazeme vivacolor pusiau matiniais plaunamais, siame - caparol sienas pusiau matiniais plaunamais, lubas matiniais. Kuo blizgesni, tuo maziau matosi visokie nelygumai sienos, o luboms kuo matiskesniu reikia, nes nuo apsvietimo matysis visi nelygumai ir lubu trukumai. Tais paciais dazais dazysime visa buta.
Anam bute vivacoloras patiko irgi, prieziura gera, valiau vietomis kas savaite viaku apciupinejimus visokius, ties virtuvinui stalu irgi apsipurvindavo, tai istisai valoma buvo thumbup.gif
Atsakyti
http://s32-temporary...b/-88693455.jpg
nzn ar isikels foto.. cia nufotkinau kaip mums projekta pabraizyta.. esme tame, kad darem du langus, ir desinei pusei, gavosi per blokeli vienas prie kito, tai is priekio sitoi pusei jis pasitrauke prie krasto... parodyta stalas bet galvojam gal salele ta daryti, bet velgi, man atrodo mazoka vietos... vyras lyg bariuka masto daryti, bet man nlb tie bariukai jau.... dar vienas zmogus siulo uzmuryti visai siena kur laiptine bus, tipo kad kvapai nekiltu i antra auksta.... siaip galvojam ten tokia sienute pamurinti kiek reikes laiptam del aiksteles ir viskas... ujjjjj... galvos skausmas... su tom programom nemoku braizyti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 10 29, 21:37)
Ankstesniame bute dazeme vivacolor pusiau matiniais plaunamais, siame - caparol sienas pusiau matiniais plaunamais, lubas matiniais. Kuo blizgesni, tuo maziau matosi visokie nelygumai sienos, o luboms kuo matiskesniu reikia, nes nuo apsvietimo matysis visi nelygumai ir lubu trukumai. Tais paciais dazais dazysime visa buta.
Anam bute vivacoloras patiko irgi, prieziura gera, valiau vietomis kas savaite viaku apciupinejimus visokius, ties virtuvinui stalu irgi apsipurvindavo, tai istisai valoma buvo  thumbup.gif

Smilla, ačiū už atsakymą. 4u.gif
Įdomu būtų visgi kodėl vivacolor pakeitėt į Caparol? 4u.gif
Gal galite konkrečiau parašyti, kokius Caparol dažus naudojate? Mes mąstome rinktis luboms Samtex 3, o sienoms Samtex 7.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 29, 22:31)
Smilla, ačiū už atsakymą.  4u.gif
Įdomu būtų visgi kodėl vivacolor pakeitėt į Caparol?  4u.gif
Gal galite konkrečiau parašyti, kokius Caparol dažus naudojate? Mes mąstome rinktis luboms Samtex 3, o sienoms Samtex 7.

Mes sitais dabar ir dazom viska. Kaip devesis bus matyt....
Atsakyti
Sveikos

Ajste
, o tavo virtuvės dar nematyt? lens.gif

O aš perkėliau (mintyse ir braižymuose kol kas) tą "uošvienės spintą"/sandėliuką į kitą vietą, koridoriuj padariau tik sieninę spintą, tai virtuvė kad išdidėjo thumbup.gif reiks dar gerai skaičiuot, ar pavyks man tą sandėliuką kitur įkišt. jei pavyks, turėsiu virtuvę normalaus dydžio
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 29, 22:31)
Smilla, ačiū už atsakymą.  4u.gif
Įdomu būtų visgi kodėl vivacolor pakeitėt į Caparol?  4u.gif

Tiesiog dėl to pakeitem, nes gavom nuolaida caparolui. Man asmeniskai ir vivacoloras butu tikes thumbup.gif
Teisingai ir mastote: luboms samtex 3, sienoms samtex 7. drinks_cheers.gif
Atsakyti