Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

Pas mus irgi laminatas.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Vis seku Jūsų temutę, skaitinėju, žiurinėju.. Pas mus kolkas dar tik mūras, laukiam langų smile.gif bet jau dėl virtuvės man galvos skausmas... visaip mastom, kad ir patogu būtų, ir gražu ir t.t.t ir norisi man tos salelės, bet iš kitos pusės gal nlb ji ten ir tinka pas mus.. doh.gif kas liečia spalvas irgi dar galvosūkis smile.gif taip kad bandysiu jungtis prie jūsų ir kurti savo virtuvę smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif .
Dolee, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas 4u.gif mūsų virtuvė kol kas tokia. Aišku keisim galima sakyti viską, labiausiai nepatinka tos plytelės, kurios eina iki pat palangės, reikės kažkaip atkalinėt nuo šaldytuvo doh.gif o bet tačiau tai dar ne didžiausia problema, kurios iš karto nepamačiau. Ventiliacija yra kitoje virtuvės pusėje galima sakyti virš stalo. spintelių pusių negalima keisti, nes toje pusėje kur stalas yra mažiau vietos ir jos netilps gražiai. Gal kas turi minčių kaip įmontuot gartraukį? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Įdedu komentarams savo planelį, gal ką kitaip patarsit vonią beplanuodama pati klaidų pridariau, tai dėl virtuvės klausiu jau nuomonių smile.gif
Iš karto pasakau, kad plautuvės ir gartraukio vietos keisti stipriai neišeitų.
Plotas 3,2 m x 2,6 m.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 10 29, 10:07)
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas  4u.gif mūsų virtuvė kol kas tokia. Aišku keisim galima sakyti viską, labiausiai nepatinka tos plytelės, kurios eina iki pat palangės, reikės kažkaip atkalinėt nuo šaldytuvo  doh.gif  o bet tačiau tai dar ne didžiausia problema, kurios iš karto nepamačiau. Ventiliacija yra kitoje virtuvės pusėje galima sakyti virš stalo. spintelių pusių negalima keisti, nes toje pusėje kur stalas yra mažiau vietos ir jos netilps gražiai. Gal kas turi minčių kaip įmontuot gartraukį? smile.gif

Pirma mintis man šovusi, tai daryt lubose kelis alia balkius g.gif Iš gipso. Tai viename gražiai pasislėps ventiliacinė triūba. Tada kažką sugalvot su apšvietimu dar ax.gif Šiaip ir patalpą jie optiškai praplatintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2013 10 25, 21:05)
Įdomu.
Gal ir man taip padaryti?
O gartraukio irgi tada reikia kampinio?

Taip gartraukio reikes kampinio tada, tik jie gerokai brangesni yra, arba galima imontuojama i kampine spintele daryti smile.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 10 29, 09:27)
Pirma mintis man šovusi, tai daryt lubose kelis alia balkius g.gif  Iš gipso. Tai viename gražiai pasislėps ventiliacinė triūba. Tada kažką sugalvot su apšvietimu dar ax.gif Šiaip ir patalpą jie optiškai praplatintų smile.gif

drinks_cheers.gif mintis nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 10 29, 10:27)
Pirma mintis man šovusi, tai daryt lubose kelis alia balkius g.gif  Iš gipso. Tai viename gražiai pasislėps ventiliacinė triūba. Tada kažką sugalvot su apšvietimu dar ax.gif Šiaip ir patalpą jie optiškai praplatintų smile.gif

gera idėja smile.gif reiks mb pasiūlyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 10 29, 10:07)
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas  4u.gif mūsų virtuvė kol kas tokia. Aišku keisim galima sakyti viską, labiausiai nepatinka tos plytelės, kurios eina iki pat palangės, reikės kažkaip atkalinėt nuo šaldytuvo  doh.gif  o bet tačiau tai dar ne didžiausia problema, kurios iš karto nepamačiau. Ventiliacija yra kitoje virtuvės pusėje galima sakyti virš stalo. spintelių pusių negalima keisti, nes toje pusėje kur stalas yra mažiau vietos ir jos netilps gražiai. Gal kas turi minčių kaip įmontuot gartraukį? smile.gif

Dar variantas, deti gartrauki su anglies filtru. Filtras mums pvz kainavo Elica gartraukiui 40 Lt Pasikeisti sakė pakanka kas puse metų.
Ar daug gaminate?
Mes isidejom filtra, kol kas gyvenam be triubu, nes anga sone, gautusi 3 alkūnės. Kiekviena alkūnė smarkiai sumazina istraukimo efektyvuma ( ar tik ne 30 proc), tai tada ar ne geriau atviras langas ar gartraukis su filtru?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 29 spalio 2013 - 12:53
QUOTE(Smilla @ 2013 10 29, 13:51)
Dar variantas, deti gartrauki su anglies filtru. Filtras mums pvz kainavo Elica gartraukiui 40 Lt Pasikeisti sakė pakanka kas puse metų.
Ar daug gaminate?
Mes isidejom filtra, kol kas gyvenam be triubu, nes anga sone, gautusi 3 alkūnės. Kiekviena alkūnė smarkiai sumazina istraukimo efektyvuma ( ar tik ne 30 proc), tai tada ar ne geriau atviras langas ar gartraukis su filtru??  4u.gif

irgi variantas g.gif aš dar tokį variantą radau, bet čia palyginus dar netoli tas vamzdis buvo, o jei mums daryt palei duris, tai gautųsi du kampai, bet tas vamzdis koks didelis, jei jį daryt balkyje, kaip Mindija sakė ,kaži ar gražiai gautųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 10 29, 14:50)
irgi variantas  g.gif aš dar tokį variantą radau, bet čia palyginus dar netoli tas vamzdis buvo, o jei mums daryt palei duris, tai gautųsi du kampai, bet tas vamzdis koks didelis, jei jį daryt balkyje, kaip Mindija sakė ,kaži ar gražiai gautųsi  g.gif

Ventiliacijos vamzdžiai dažniausiai dedami 120mm arba 150mm, tai "balkis" būtų maždaug iki 20cm aukščio 4u.gif
Ir aš asmeniškai daryčiau juos kelis (neaišku kokio ilgio/pločio jūsų virtuvė) ir sužaist su apšvietimu dar kažkaip, bet jau čia pati ieškokitės neto platybėse idėjų blush2.gif
Papildyta:
Čia irgi variantas biggrin.gif Kaip tik telpa biggrin.gif
Atsakyti
Sienų dažų tema apmirus, todėl paklausiu čia. Kokiais dažais dažote vidaus sienas, lubas? (ne tik virtuvėje)
Atsakyti