QUOTE(Teka @ 2013 10 19, 11:59)
hm, dėl to sukiojimosi tai gerai sakot, net skaitant galva susisuko
reiks apmąstyt šį variantą. pastebėsiu savo veiksmus gaminant. nes kol kas atrodė, kad man kriauklė ir kaitlentė nebūtinai vienoj linijoj
Turiu dabar plautuvę prie sienos, o kaitlentę saloje. Tai dėl to prisitaškymo ant grindų - kaip taisyklė, nuplautus produktus dedu į dubenį, po to apsisuku ir pjaustau, dedu į puodą ir neprisitaško
. Po vieną daržovę juk nebėgiosi...
Teisybę pasakius dar vis pratinuos naujoj virtuvėj dirbti, neseniai tik gartraikį pasijungėm, dar ir stalčiai ne visi turi savo pastovius šeimininkus - vis bandau, kas kur geriau. Bet nepatogumo dėl to, kad plautuvė vienoj linijoj, o kaitlentė kitoj lyg ir nepatyriau
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 19, 19:41)
Dar
nepykit as cia klausineju tik ir klausineju
mesitras sako , ar neoriu as taip stalvirsio ant apalnges uzeinancios . Beet tada keliasi spintuciu aukstis , taip as suprantu ???
Tos pastatomos bus auktesnes
Pas mane stalviršis eina iki lango vietoj palangės. Spintelių aukštis su stalviršiu gavos 94cm. Mano ūgis 165 - tikrai patogu, ne per aukštai. Anksčiau turėjau virtuvę su 91cm spintelėmis - didelio skirtumo nėra
. Baldininkas sakė, kad skandinavai išvis daro apatines spintutes 1m aukštyje, kad neduokdie nereiktų susilenkti dirbant virtuvėje - labai saugo savo nugaras.
O kokiam aukštyje pas Jus palangė?