Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Paranormali @ 2013 10 19, 19:46)
Mano diedas irgi raukosi biggrin.gif sako ka cia bludiji  blink.gif  lotuliukas.gif

Aha, visi jie raukosi doh.gif MAno raukesi del rozetes perkelimo, paklausiau, durne buvau rolleyes.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 19, 19:24)
vyras sako, kad negalima pas mus taip užleist stalviršio ant palangės, nes langas nesidarinės. juk ne tik palangė, bet ir langas žemai, o jis pas mus dvipusis, per viršų nesidarinėja...

o tai kaip dabar langas darinesi kai palange yra? Tai issivaizduokit nuimat palange ir vietoj jos atsiranda stalvirsis..

user posted image cia irgi besidarinejantis langas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 19, 11:59)
hm, dėl to sukiojimosi tai gerai sakot, net skaitant galva susisuko biggrin.gif reiks apmąstyt šį variantą. pastebėsiu savo veiksmus gaminant. nes kol kas atrodė, kad man kriauklė ir kaitlentė nebūtinai vienoj linijoj g.gif  biggrin.gif

Turiu dabar plautuvę prie sienos, o kaitlentę saloje. Tai dėl to prisitaškymo ant grindų - kaip taisyklė, nuplautus produktus dedu į dubenį, po to apsisuku ir pjaustau, dedu į puodą ir neprisitaško mirksiukas.gif. Po vieną daržovę juk nebėgiosi...
Teisybę pasakius dar vis pratinuos naujoj virtuvėj dirbti, neseniai tik gartraikį pasijungėm, dar ir stalčiai ne visi turi savo pastovius šeimininkus - vis bandau, kas kur geriau. Bet nepatogumo dėl to, kad plautuvė vienoj linijoj, o kaitlentė kitoj lyg ir nepatyriau unsure.gif

QUOTE(Paranormali @ 2013 10 19, 19:41)
Dar tongue.gif nepykit as cia klausineju tik ir klausineju smile.gif
mesitras sako , ar neoriu as taip stalvirsio ant apalnges uzeinancios . Beet tada keliasi spintuciu aukstis , taip as suprantu ??? g.gif  Tos pastatomos bus auktesnes  g.gif

Pas mane stalviršis eina iki lango vietoj palangės. Spintelių aukštis su stalviršiu gavos 94cm. Mano ūgis 165 - tikrai patogu, ne per aukštai. Anksčiau turėjau virtuvę su 91cm spintelėmis - didelio skirtumo nėra 4u.gif . Baldininkas sakė, kad skandinavai išvis daro apatines spintutes 1m aukštyje, kad neduokdie nereiktų susilenkti dirbant virtuvėje - labai saugo savo nugaras.
O kokiam aukštyje pas Jus palangė?
Atsakyti
Teka,man irgi geriau ziurisi L planas, ir panasus komentarai kai Kristinkos. O jei darysit stalvirsi su palange kartu, tai gal galit tiesiai ant palanges deti ir susivienodinti auksti, stalvirsis +4cm, tai spinteles gaunasi 87cm. Jei per zemai, galit ir pasikelti kelis cm.
Pas mus bus lygiai su langu, ty vientisas stalvirsis, ir mano vyras kazkodel nesispyriojo biggrin.gif
Atsakyti
kristinka, na jei nuimt palangę ir dėt staviršį, tai kas pasikeičia? aukštis vistiek išlieka 83cm. geriausiu atveju 84cm

slyva, jei dėt ant palangės (kaip aš ir galvojau), tai nesidarinės langas unsure.gif

juodai, ačiū už pasisakymą dėl tų dviejų pusių

o argumentai už L kokie? kodėl dvi pusės blogai? darbinio ploto tiek pat. noriu sužinot, kodėl konkrečiai nepatinka jums tos dvi pusės
Atsakyti
pas mus stalvirsis vietoj palanges tarnauja.. labai dziaugiuosi.. langai atsidarineja

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 19, 21:04)
kristinka, na jei nuimt palangę ir dėt staviršį, tai kas pasikeičia? aukštis vistiek išlieka 83cm. geriausiu atveju 84cm

slyva, jei dėt ant palangės (kaip aš ir galvojau), tai nesidarinės langas  unsure.gif

juodai, ačiū už pasisakymą dėl tų dviejų pusių

o argumentai už L kokie? kodėl dvi pusės blogai? darbinio ploto tiek pat. noriu sužinot, kodėl konkrečiai nepatinka jums tos dvi pusės

Tada vienam lygyje nelabai gausis, bet buna dar 2 auksciu spinteles, bet gal jusu atveju nepatogu bus zemai plauti indus g.gif
O man nepatinka del to tos 2 linijos, nes labai uzgriozdinta erdve atrodo ir tas siauras praejimas... geriausia gal butu pasibraizyti vietoj ant grindu kur kokie atstumai, nes kartais popieriuje atrodo kitaip. Bet naudotis reikes jums, apgalvokit viska ir darykkt kaip jums atrodo geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 19, 18:24)
Ačiū už temutę  4u.gif
va
user posted image
ne, čia nikas nesusijęs su niekuo, tiesiog staigiai reikėjo sugalvot, tai kas šovė į galvą, tas šovė biggrin.gif

dar bėda dėl L formos tokia, kad palangės pas mus tik 83cm. aš visai tai buvau pamiršus doh.gif
taigi turbūt reiks šio varianto...o gal esat matę virtuvių, kur palangė žemiau nei spintelės, esančios palei langus... nu įdomu, kaip tai atrodo
user posted image

o ar netiktu variantas,kad prie lango butu plautuve, per viduri indaplove (jei bus), prie sienos kaitlente? o saloje stalciai pasidejimui?darbastalio tarp plautuves ir kaitlentes gaunasi ~90cm g.gif cia greitai primeciau planeli:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 10 20, 00:44)
o ar netiktu variantas,kad prie lango butu plautuve, per viduri indaplove (jei bus), prie sienos kaitlente? o saloje stalciai pasidejimui?darbastalio tarp plautuves ir kaitlentes gaunasi ~90cm  g.gif  cia greitai primeciau planeli:

tai kad nesigauna 90cm, nes indaplovė būtų 60cm. nebent kargiukas dar koks 25cm tilptų, tai darbastalis būtų apie 85cm... bet šiaip reiks padėliot, gal drabužinę koridoriuj pamažint išeitų
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 10 20, 00:44)
o ar netiktu variantas,kad prie lango butu plautuve, per viduri indaplove (jei bus), prie sienos kaitlente? o saloje stalciai pasidejimui?darbastalio tarp plautuves ir kaitlentes gaunasi ~90cm  g.gif  cia greitai primeciau planeli:

dar dabar pažiūrėjau jūsų foto, tai buvau neužfiksavus, kad orkaitės nėra. siūlot į ūkinę spintą kišt?

dar bėda pas mus tokia, kad beveik visi šeimos nariai geria vandenį ir pas mus prie kriauklės apstatyta min 4 puodeliais doh.gif nežinau, kaip šią bėdą išspręst. tikrai žinau, kad atsigėrę nedės į džiovyklą (kurios nebūtų, jei nebūtų viršutinių spintelių unsure.gif ) taigi jei daryt kriauklę kitoj pusėj ir sienelę neaukštą, kuri šiek tiek dengtų vaizdą ant tų spintelių, tai tų puodų nesimatytų doh.gif kita vertus, aš galvoju, ar aš tikrai išsisuksiu be džiovyklos. nes kad ir yra indaplovė, man vis tiek karts nuo karto reikia ką nors greit praplaut, praskalaut ir padėt į džiovyklą

man atrodo aš tuoj nuprotėsiu su ta virtuve doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 20 spalio 2013 - 09:40
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 20 spalio 2013 - 09:40
QUOTE(Teka @ 2013 10 20, 09:20)
dar dabar pažiūrėjau jūsų foto, tai buvau neužfiksavus, kad orkaitės nėra. siūlot į ūkinę spintą kišt?

dar bėda pas mus tokia, kad beveik visi šeimos nariai geria vandenį ir pas mus prie kriauklės apstatyta min 4 puodeliais  doh.gif  nežinau, kaip šią bėdą išspręst. tikrai žinau, kad atsigėrę nedės į džiovyklą (kurios nebūtų, jei nebūtų viršutinių spintelių unsure.gif ) taigi jei daryt kriauklę kitoj pusėj ir sienelę neaukštą, kuri šiek tiek dengtų vaizdą ant tų spintelių, tai tų puodų nesimatytų  doh.gif kita vertus, aš galvoju, ar aš tikrai išsisuksiu be džiovyklos. nes kad ir yra indaplovė, man vis tiek karts nuo karto reikia ką nors greit praplaut, praskalaut ir padėt į džiovyklą

man atrodo aš tuoj nuprotėsiu su ta virtuve doh.gif

taip i ukine spinta kartu su imontuojamu saldikliu 4u.gif ir balsuoju uz ukine spinta, tik ne sandeliukas 4u.gif

taip suprantu, kad norit nedaryti pakabinamu spinteliu g.gif kodel? o tai kaip su gartraukiu? nebus? del dziovyklos..jei jau taip nenorite tu pakabinamu spinteliu, galima dziovykla daryti ir stalciuje 4u.gif
Atsakyti