Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(slyva @ 2013 10 25, 18:18)
Freke,  sorry, bet iskart net pagalvojau kaip gali toks klausimas kilt, ar reikia pasiplanuoti? biggrin.gif o tai kur vamzdzius kur rozetes darytumet be plano?
Pamenu kiek as sukau galva su ta virtuve, o po to dar prisiminaiu, kad ne tik vamzdzius reikia zinoti, bet ir elektra  doh.gif

tai visokiu tu situaciju buna tongue.gif kai statai nuo A iki Z tada taip gali planuotis. bet jeigu perki tarkim nama su minimalia vidaus apdaila, na kai jau sienos nutinkuotos o grindys isbetonuotos. tai ir darai tada pagal tai kas buvo projekte. ten kriaukle, nes ten palikti ivadai, ten orkaite, nes ten gal but galetu buti trifazis, ar atskiras laidas smile.gif pvz virtuve pgal projekta man visai nepatinka. tai ir mastau kaip elgtis. pasipiesiau viena planeli dar pavasari. klausiau kur vesti sako i kampa. bet veliau pagalvojau o gal geriau ne L o U forma. ir .t.t ir panasiai lotuliukas.gif ir ne ne vienas yra pavyzdys is aplinkos, kai dare pagal tai kaip rado, ar kaip pasidare nepagalvoje is anksto ( tipo o kam juk prailgintuvu yra pirkti pigiau kainuoja, nei rozetes. na panasiam stiliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 10 28, 18:15)
tai visokiu tu situaciju buna tongue.gif kai statai nuo A iki Z tada taip gali planuotis. bet jeigu perki tarkim nama su minimalia vidaus apdaila, na kai jau sienos nutinkuotos o grindys isbetonuotos. tai ir darai tada pagal tai kas buvo projekte. ten kriaukle, nes ten palikti ivadai, ten orkaite, nes ten gal but galetu buti trifazis, ar atskiras laidas smile.gif pvz virtuve pgal projekta man visai nepatinka. tai ir mastau kaip elgtis. pasipiesiau viena planeli dar pavasari. klausiau kur vesti sako i kampa. bet veliau pagalvojau o gal geriau ne L o U forma. ir .t.t ir panasiai lotuliukas.gif ir ne ne vienas yra pavyzdys is aplinkos, kai dare pagal tai kaip rado, ar kaip pasidare nepagalvoje is anksto ( tipo o kam juk prailgintuvu yra pirkti pigiau kainuoja, nei rozetes. na panasiam stiliui smile.gif

Nieko blogo nenorejau pasakyt blush2.gif bet net jei turi ka randi, irgi galima dar si ta koreguoti mirksiukas.gif
O mes jau savaja virtuve baigiam suderinti, tikiuosi jau sia savaite ir uzsakyti. Bet va nei viena apie stalciu-dziovykla nepakomentuoja g.gif nezinau ka daryt, ar reikia man jos, ar uzteks paprasta stalciu gaminti g.gif
Atsakyti
bent jau mano nuomone stalcius dziovykla man nereikalingas bus dalykas, jei bus indaplove. puodu ten nedziovinsiu, o lekstes gi bus sausos. tai geriau i ta stalciu jas ir sustampuoti smile.gif

slyva, as nieko bloga ir nepagalvojau wink.gif tiesiog juk buna tu situaciju visokiu. kaip ir zmoniu.... o ir cia kiek matydavau nebuvo foto pries, kad matytusi smelis, zvyras ar vamzdeliai smile.gif jau daug maz isvedziotos komunikacijos ax.gif tai ir kilo kvailas klausimas smile.gif kaip ten sako g.gif pa rozdeniju ja blondinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

reik nusifotkint savo palocius ir pasipiesti. tiek visokiu ideju tiek noru.... ale ir baime kvaila.... netilpsiu nebus patogu ir t.t. todel dziaugiuosi, kad merginos cia labai dalinasi savo patarimais. gal turesiu ir as savo svajoniu virtuve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 10 28, 19:16)
Bet va nei viena apie stalciu-dziovykla nepakomentuoja g.gif nezinau ka daryt, ar reikia man jos, ar uzteks paprasta stalciu gaminti  g.gif

QUOTE(Freke @ 2013 10 28, 19:32)
bent jau mano nuomone stalcius dziovykla man nereikalingas bus dalykas, jei bus indaplove. puodu ten nedziovinsiu, o lekstes gi bus sausos. tai geriau i ta stalciu jas ir sustampuoti smile.gif

drinks_cheers.gif
o ir cia kiek matydavau nebuvo foto pries, kad matytusi smelis, zvyras ar vamzdeliai smile.gif jau daug maz isvedziotos komunikacijos ax.gif tai ir kilo kvailas klausimas smile.gif

Tai kad nėra reikalo tokių smėlinų nuotraukų kelti lotuliukas.gif . Dedi jau tada, kai yra ką parodyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
bet budavo foto tik tinkuotu sienu, na bent jau nudazytu ax.gif tai ir kazkaip susimastai zmogelis, kada ten ta virtuve piestis biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

O man sunku apsispresti, nes dabar turim 45 indaplove, i kuria man ne viskas telpa, daug dar ka plaunu rankom ir dedu i dziovykla. Indaplove irgi kazkokia siaip sau, visada trumpa programa skalbiu ir isimu indus slapius ir dedu i dziovykla. Tai nezinau kaip koreguosis mano iprociai naujoj virtuvej su geresne indaplove g.gif
Atsakyti
as dabar neturiu nei indaploves nei dziovykles. nes mano kiseninej virtuvej dviese sunku prasilenkti.... amzinai kamsciai susidaro doh.gif tai dedu ant ranksluoscio ir skalbenkes ax.gif kai pradziuna susiporceliuoju i vietas. arba imu naudojimui blush2.gif o teko su normalia indaplove pagyventi. kur skalbia gal 2 valandas ir tikrai nemaza nes buvom 5 asmenys. tai kazkaip nejutau poreikio tos dziovykles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 10 28, 19:57)
bet budavo foto tik tinkuotu sienu, na bent jau nudazytu ax.gif tai ir kazkaip susimastai zmogelis, kada ten ta virtuve piestis biggrin.gif blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Buvo buvo, ir pati buvau įkėlus, bet jau tada, kai už kelių dienų žadėjau parodyti toje vietoje pastatytą virtuvinį mirksiukas.gif . Nes kai jau sienos nudažytos, tai nelabai norisi ką keisti schmoll.gif . Virtuvę Jūms patariu planuotis jau dabar, jeigu turite patalpos planą smile.gif .
QUOTE(slyva @ 2013 10 28, 20:30)
O man sunku apsispresti, nes dabar turim 45 indaplove, i kuria man ne viskas telpa, daug dar ka plaunu rankom ir dedu i dziovykla. Indaplove irgi kazkokia siaip sau, visada trumpa programa skalbiu ir isimu indus slapius ir dedu i dziovykla. Tai nezinau kaip koreguosis mano iprociai naujoj virtuvej su geresne indaplove g.gif

Tai kai turėsit geresnę indaplovę pasikeis ir įpročiai mirksiukas.gif . O gal dabar ne tą programą jungiate - junkite ilgesnę, kuri ir padžiovina išplovus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 28, 22:01)
Buvo buvo, ir pati buvau įkėlus, bet jau tada, kai už kelių dienų žadėjau parodyti toje vietoje pastatytą virtuvinį  mirksiukas.gif . Nes kai jau sienos nudažytos, tai nelabai norisi ką keisti schmoll.gif . Virtuvę Jūms patariu planuotis jau dabar, jeigu turite patalpos planą smile.gif .

Tai kai turėsit geresnę indaplovę pasikeis ir įpročiai mirksiukas.gif . O gal dabar ne tą programą jungiate - junkite ilgesnę, kuri ir padžiovina išplovus smile.gif .

Labai tikiuosi, kad iprociai pasikeis i gera biggrin.gif ir mastau jusu ikalbinejama imti tiesiog paprasta stalciu...
Esu ne karta ir ant ilgos programos stacius, bet arba isplauna blogai, arba vis tiek pusiau slapi tie indai doh.gif nu kokia radom ta indaplove tokia turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wiksea @ 2013 10 28, 14:08)
Jo, virtuvė gavos panaši į jūsiške  blush2.gif, nors siekiau kažko panašaus į tai:

Ne tai, kad panaši, nes visai kitas stilius, bet pats išdėstymas toks pat ir tas langas tarp spintelių smile.gif . Nu man jis labai tinka wub.gif . Šiandien dirbo pas mus meistrai, klijavo grindjuostes, ir sako - nu niekaip nesupratom, kodėl tas langas toks žemas, kai duris dėjom - tada dar nebuvo virtuvės baldų, - o dabar jau supratom, kame reikalas. Sako, niekur dar taip nėra matę, visai jiema patiko bigsmile.gif .
Atsakyti
Sveikos, planuotojos ir dizaineres smile.gif Norejau paklausti, kokias grindis dedate i virtuve? Mes mastom apie kamstine danga, gal turite kokiu atsiliepimu + / - ?
Atsakyti
Pas mus laminatas smile.gif .
Atsakyti