QUOTE(wiksea @ 2013 10 27, 13:25)
Ačiū, tikrai i tai atsižvelgsiu
http://s516.photobuc...e...?sort=3&o=0
Šitaip gal geriau
?
Norėjau siūlyti, kad patrauktumėt plautuvę kairiau, kad nebūtų vienoj linijoj su kaitlente. Dabar, kai perkėlėte būtų geriau, tik plautuvę gražinkite kur buvo
Tokio išdėstymo privalumai - bus patogiau sukiotis (pvz nukoštą ką iš puodo ar nuplautas daržoves sumest į puodą) ir lengviau tilpti į tą zoną dviems žmonėms (pvz vienas blynus varto, kitas rankas plaunasi). O šiaip išdėstymas labai gražiai atrodo, paprasta ir efektyvu
QUOTE(Shyna @ 2013 10 27, 16:49)
Labai gražu mediniai stalviršiai. Gal kasnors turit patirties kokiu aliejumi/alyva apdirbti jie geriausiai laiko? Man reikia tiesiog konkretaus gamintojo ir pavadinimo. Visokių ekologiškų pilna, bet gal yra kasnors praktiškesnio už juos?
Beje, aš tai nemontuočiau čiaupo taip, kaip foto pavaizduota - ant stalviršio. Šlapiomis rankomis sukant vandenį, jis varva nuo rankų, ir galiausiai ant medinio ten greitai būtų tiesiog dėmė.
Mes kolkas dar tik vieną alyvą išbandę, bet pirkta ne LT ir LT tokios nėra, todėl net nekomentuosiu. Žadam išbandyti Ikėjos produktą, nes jis gerokai pigesnis. Jei domins, paklauskite po poros mėnesių, kad ir per a.ž.
Pas mus maišytuvas sumontuotas taip kai nuotraukoje (tik skylė viena). Tai yra dėl to pasirinktos plautuvės. Taip, apsitaško, bet nuvalai ir tiek. Visa zoną apie plautuvę žadame alyvuoti bent dvigubai dažniau nei kitur, nes kažkiek apsitaško ne tik apie maišytuvą, todėl problemos tame nėra
QUOTE(Teka @ 2013 10 27, 17:42)
kalbant apie maišytuvus, man asmeniškai tokie labai nepatogūs, man patogiau, kai yra viena rankenėlė ir šaltam ir karštam vandeniui. du skirtingus sukaliot labai užknisa, mane bent jau
Pas mus kadangi vandenį šildo katilas, patogiau su dvejom rankenėlėm, nes jei būtų viena, reikėtų prisiminti ją atsukti į šalto vandens pusę kai reikia tik šalto vandens, kitaip iškart užsikuria dujos ir pradeda burgzti katilas. Nežinau ar daug susitaupo dujų ar paties katilo dėvėjimasis nuo to geresnis (gal Mindija pakomentuos
), bet man atrodo, kad taip geriau. Jei būtų karštas vanduo iš centrinio, greičiausiai rinkčiausi vienos rankenėlės maištuvą. Nebent pagal stilių netiktų