Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Nendrė... @ 2013 10 24, 13:52)
Ačiū 4u.gif  4u.gif  Neradau tokios temos unsure.gif  Einu ieškot lens.gif  biggrin.gif

Garu surinktuvai 4 tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 24, 14:56)

Visai ne tam forume ieškojau fool.gif Dėkoju aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 24, 15:33)
Reiks gal pasirodyti virtuve pries ir po  lotuliukas.gif

Būtinai drinks_cheers.gif .
QUOTE(Ajste @ 2013 10 24, 15:33)
Vakar su MB ziurejom mano plyteliu padeliojima, tai dar ziuresim kaip atrodo nuo katilo iki spinteles, nes ta, kur vakar cia rodziausi, siauroka atrodo... Kartais jau nervina tie dalykai, norisi nusispjauti ir sakyti, kad darytu kaip kas nori ir as i ta virtuve kojos nekelsiu, lai pasiunta  tongue.gif  Betgi zinau, kad neissilaikysiu be virtuves, tai ir burbu, spyriojuos  lotuliukas.gif

Tas variantas tikrai siaurokas buvo drinks_cheers.gif Gal tikrai nuo spintelės iki spintelės geriau atrodytų unsure.gif . Ajste, kuo daugiau spyriosies, tuo patogiau/geriau/gražiau Tau bus - paskui nereikės gailėtis, kad galėjai kažką padaryti, o nepadarei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 23, 21:24)
doh.gif  doh.gif  pirma karta girdziu... kas dar kokiu argumentu siuo klausimu issakyt gali? o gal jau kas turit irankiu stalciu po kaitlente? ax.gif  g.gif

Gal ne visai tiesa.Indukcinės knygelėje rašo:
Jeigu prietaisas įrengiamas virš stalčių, įsitikinkite,
ar tarp prietaiso apačios ir apatinio
stalčiaus yra pakankamai vietos orui cirkuliuoti.
Užtikrinkite, kad tarp darbastalio ir prietaiso
būtų laisvas 2 mm ventiliavimo tarpas. Garantija
neapima žalos, atsiradusios dėl nepakankamo
ventiliavimo tarpo.
Atsakyti
O kiek tada protingai palikti cm tarp spintos ir kaitlentes, kiek jus paliekat. Kas jau naudojat, daug gaminat, ar nekaista spintos sonas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dais @ 2013 10 24, 15:53)
Gal ne visai tiesa.Indukcinės knygelėje rašo:
Jeigu prietaisas įrengiamas virš stalčių, įsitikinkite,
ar tarp prietaiso apačios ir apatinio
stalčiaus yra pakankamai vietos orui cirkuliuoti.
Užtikrinkite, kad tarp darbastalio ir prietaiso
būtų laisvas 2 mm ventiliavimo tarpas. Garantija
neapima žalos, atsiradusios dėl nepakankamo
ventiliavimo tarpo.

Tai taip ir raso kad reikia palikti virs stalciaus vietos, be to po kaitlentes sonais kaip suprantu turi buti 2mm tarpai iki stalvirsio g.gif
Atsakyti
O tai jei po indukcine kaitlente bus orkaite, tai gerai? biggrin.gif tikiuosi kad gerai.

Ir please, patarkit kas del dziovyklos stalciuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 24, 09:51)
Paranormali, dar pamiršau: ar nenorit kelti viryklės per stalčių bloką kairiau? Taip turėtumėt didelį darbastalį tarp kaitlentės ir plautuvės. Kas kairėje pusėje pirma - spintelė? Kodėl ne stalčiai?  g.gif  Kampinė spintelė bus? Po plautuve? Nenorėjot po plautuve stalčiaus? Aš galvočiau išdėlioti apačią pas Jus taip: iš kairės į dešinę - stalčių blokas, viryklė, stalčių blokas, pusinė kampinė spintelė - prie vienos sienos, prie kitos - indaplovė, plautuvė su stalčium (arba sukeisti vietom, jeigu pirmu atveju nesigauna plautuvė ties langu, o Jūs to norit), stalčių blokas  4u.gif. Mano nuomone, apačioje reikia darytu kiek įmanoma daugiau stalčių, nes taip daaaaug patogiau thumbup.gif . Jeigu galvojat, kad brangu jie, nedarykit visų blum'inių. Vėliau po truputį įsidėsit tuos blum'us, jei norėsit mirksiukas.gif . Viršutinių spintelių per plačios durelės - tikrai kentės galva doh.gif , nebent spec lankstus dėsit - plačiai atidarančius jas 4u.gif .
Labai atsiprašau, kad ant galutinio varianto tiek prirašiau doh.gif ... matyt praleidau kur pradnį unsure.gif ...

Super , kad kazkas psako savo nuomone, Dar pirmadieni sudeliojam paskutinius taskus ant I smile.gif kai nedirbsiu reiks prisest ir pagalvot . smile.gif kaip kas , ir geriau ar ne smile.gif

Man dabar dilema , tas tarpas tarp spinteliu ..... ir virykle..... Viskas kitkas jau pakeliui smile.gif
blush2.gif
Atsakyti
Kuris variantas geresnis? Kodel?
Ten kur puodai, ten kaitlente ant stalvilsio.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 10 24, 19:36)
Ten kur  puodai, ten kaitlente ant stalvilsio.

user posted image

user posted image

Man 1 variantas.Kaip suprantu ten saldytuvas su saldikliu, todel ta didele spinta dviguba. Man tik nepatinka mikrobange...Akis man bado...As ja isvis ismesciau lauk.
O dar galvos aukstyje...Tai akis bado dar labiau ir kiek teko girdet kenksmingiausia, kai veikia galvos aukstyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 24 spalio 2013 - 18:40
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 10 24, 19:36)

Man 2 variantas toks erdvesnis atrodo, betjeu reikia didesnės ūkinės gerai ir pirmas. tik... traukčiau kaitlentę dešiniau per kokia 400-600mm, traukčiau plautuvę dešiniau irgi per tiek pat. Kur šaldutuvas? Ar toj sienoj kur prie lango? Ar prie orkaitės? Jei prie orkaitės, traukčiau šaldytuvą dešiniau, kad jis būtų prie pat stalviršio, o orkaitės spintą į jo vietą. Mikrobangę - drinks_cheers.gif Amelitai - išmesti visai. Nematau stalčių apačioje - ar jums nepatinka patogumas? Neaišku, kokio pločio pakabinamų spintelių durelės - geriausia, jei jos būtų nuo 300 iki kokia 430mm, nes kitaip trankysit į jas galvą, nebent lankstai bus 180 laipsnių atidarantys. Tai tiek kol kas 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 spalio 2013 - 21:04
Sveiki,
sodo namelyje bus mažytė virtuvytė, sujungta su svetaine.
Tikrai mažytė, todėl labai problematiška susidėlioti reikalingus daiktus.
Įtariu, kad kriauklė kampe-nepatogu? Tada ją reikėtų dėti po langu. Neapsitaškys palangė, langas?
Atsakyti