QUOTE(Juodai @ 2013 10 24, 11:46)
nu kas per naglumas, nesuprantu... kas per pasitikėjimas savo sprendimais
O jei būtum pasiuntus su visais rėmais namo ir pareikalavus padaryti taip kaip Tu prašei?
Nežinau, gal ir gerai jie padarė, bet vistiek pirma turi suderinti viską su šeimininke. Ar čia kokie savi baldininkai, kurie manosi geriau žinantys už Tave, ko Tu nori? Čia kaip iš to multiko "Cars": tu nežinai ko tau reikia - Luidžis žino ko tau reikia .
O jei būtum pasiuntus su visais rėmais namo ir pareikalavus padaryti taip kaip Tu prašei?
Nežinau, gal ir gerai jie padarė, bet vistiek pirma turi suderinti viską su šeimininke. Ar čia kokie savi baldininkai, kurie manosi geriau žinantys už Tave, ko Tu nori? Čia kaip iš to multiko "Cars": tu nežinai ko tau reikia - Luidžis žino ko tau reikia .
Kai pamatė mano va tokias išverstas akis, tai jaučiu išsigando Bet, pasak, kad taip gavos, nes aš norėjau, kad ta blizgi plokštė būtų ir ant šono, tai taip ir padarė Ir aplamai prašiau, kad visas matomas vietas nudažytų Kad nebūtų koks matomas kraštas paprastas ir pan. Tai dabar net pakabinamų spintelių apačia bus dažyta
Matai, aš kažkaip nemačius to "Cars" Pas mane berniukų namie nėra Mes princese žiūrim