Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Mindija @ 2013 10 23, 21:02)

Neeeee, ten įrankių negalima dėt nes jei jie įkais, negalės normaliai kaitlentė aušintis ax.gif Ba ten gi dar ventiliatorius apačioj yra...

doh.gif doh.gif pirma karta girdziu... kas dar kokiu argumentu siuo klausimu issakyt gali? o gal jau kas turit irankiu stalciu po kaitlente? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 23, 21:24)
doh.gif  doh.gif  pirma karta girdziu... kas dar kokiu argumentu siuo klausimu issakyt gali? o gal jau kas turit irankiu stalciu po kaitlente? ax.gif  g.gif

Bent mano kaitlentės instrukcijoj rašo taip:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 10 23, 21:22)
4u.gif

Sveikos, labai laukciau pasisakymu, turiu 3 virtuves variantus.
Keiciasi tik spintu plotis, dvi, trys vienodos, trys nevienodos.
Kaireje bufetukas, desineje prie lango saldytuvas.

Ka manot? Labai laukiu komentaru.

user posted image

user posted image

user posted image

o gal zemesne ta spinta daryti?
user posted image

nenorejau kelti didesniu nuotrauku, kad vietos daug neuzimciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 24 spalio 2013 - 07:28
QUOTE(Smilla @ 2013 10 22, 16:29)
aha, juk minejot kazkas forume, kad ir Blumai po kazkiek laiko paklera (na, matyt viskas, kas naudojama paklera)... o pas mane tai ne Blumai, kazkokie GTV, lygtais iki 45 kg stalcius atlaiko.

Tai aš ir minėjau blush2.gif ... Bet pas mane buvo 90cm stalčius ir į jį dviem eilėm buvau prikrovus birių produktų stikliniuose indeliuose - tikrai sunkus stalčius gavos... Ir tie blum'ai ten sudėti turėjo atlaikyti berods 30 ar 35kg. Todėl ir balsuoju už kiek siauresnius stalčius, kad juose neprikrautum belekiek. Kokio pločio pas Jus stalčiai? O furnitūra, nors ir ne blum, bet tvirtesnė sudėta - manyčiau be reikalo baiminatės 4u.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 17:44)
Aij, baigiu nudurnėt  irnesakyk.gif Vienam facebook'o žaidimo lygyje strigau doh.gif  doh.gif  doh.gif Nesuprantu kaip pereit..... Jau net tie patys virtuvės griaučiai stovintys nebenervina biggrin.gif

Dėl to facebook'e į žaidimus net nelendu unsure.gif. Užtenka vienos ligos - SM lotuliukas.gif
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 20:34)
o aš vat dar galvoju, kas dedasi prie sienos toj vietoj, kur stalviršis baigias ir siena prasideda? na kaip čia paaiškint.. juostelė kokia ar kas? ar taip tip top pristraukia stalviršis, kad nelieka nė min tarpelio? nes pas mus dabar tokia baisi metaline juostelė, kurioje renkas visoks brudas ir išvalyt neina. tai galvoju, kaip reiktų  naujuos namuos padaryt, kad ten nieks nesirinktų...

Deda deda tokias baisias staljuostes doh.gif . Man patiko, pas Irisas virtuvėje, berods, nebuvo jokios staljuostės, o tiesiog užsandarinta gražiai thumbup.gif . Gal įkels šeimininkė nuotrauką, nes man neberodo senojoj temoj...
QUOTE(bambyze @ 2013 10 22, 22:47)
Ir dėl medinio stalviršio atkalbinėja mane visi meistrai. Sako jau po metų jie atrodo baisiai... arba priežiūros labai daug reikia.. žodžiu...

O man kažkaip baisiai neatrodo tas masyvo stalviršis ir jo priežiūra. Jeigu ne plautuvė, gal ir būčiau susiundžius tokį dėtis. Juk nereiškia, kad jei masyvas, tai naudosit jį kaip pjaustymo lentutę. O gerai apžiūrėjus pjaustymo lentutę, niekuom neimpregnuotą, jin neatrodo baisiai schmoll.gif - nors visko mačius smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 23, 04:21)
Mano planas galutinis  blush2.gif
user posted image

O ar nenorit paskutinės spintutės šoną dengti stalviršio plokšte? Tai nusileistų stalviršis iki grindų...
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 23, 19:11)
ka??? doh.gif  doh.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 10 23, 20:07)
Čia Juodai išmintis, jai taip baldininkai patarė, o man pagal indukcinės veikimo principus tai atrodo gan logiška. Galbūt reikėtų pasiskaityti dominančios viryklės instrukcijose konkrečiai  ax.gif  Bet jei ten sukurtas stalčius ir jau yra indukcinė kaitlentė, tai manau tiesiog teks ten laikyyti kažką kitą (jei pasitvirtins šitie patarimai).

QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 23, 21:24)
doh.gif  doh.gif  pirma karta girdziu... kas dar kokiu argumentu siuo klausimu issakyt gali? o gal jau kas turit irankiu stalciu po kaitlente? ax.gif  g.gif

Taip, aš taip rašiau apie indukcinių kaitlenčių montavimo ypatumus. Man taip patarė virtuvės baldų projektuotojas. Cituoju: " tai susiję su indukcinių kaitlenčių savybe atiduot perteklinę šilumą apačion, - vienu žodžiu, - metaliniai ir aliumininiai daiktai esantys po kaitlente įkaista taip, kad jų net neįmanoma paliest, apie tai pardavėjai dažniausiai nutyli, ir be to jei padarysim ten stalčių, kaitlentė dirbs apie 1 metus - po to suges, - ir garantinis negalios ...
Kolegos turėjo tokių nemalonių situacijų... Nenorėčiau, kad kažkas panašaus atsitiktų - gal geriau apsidraudžiam."
-citatos pabaiga smile.gif .
Todėl nerizikavau, palikau po kaitlente tuščią erdvę ir kitiems papasakoju, o kaip pasirinksit - jūsų reikalas 4u.gif .
QUOTE(Ajste @ 2013 10 23, 20:07)
Niu va tos mano plytelės.

Nu man visai gražiai atrodo, nors žalia spalva - ne mano coloritas smile.gif .
Atsakyti
O tai jei as laikau dabar maiselius polietileninius po kaitlente, tai gaisras gresia? unsure.gif
Atsakyti
Paranormali, dar pamiršau: ar nenorit kelti viryklės per stalčių bloką kairiau? Taip turėtumėt didelį darbastalį tarp kaitlentės ir plautuvės. Kas kairėje pusėje pirma - spintelė? Kodėl ne stalčiai? g.gif Kampinė spintelė bus? Po plautuve? Nenorėjot po plautuve stalčiaus? Aš galvočiau išdėlioti apačią pas Jus taip: iš kairės į dešinę - stalčių blokas, viryklė, stalčių blokas, pusinė kampinė spintelė - prie vienos sienos, prie kitos - indaplovė, plautuvė su stalčium (arba sukeisti vietom, jeigu pirmu atveju nesigauna plautuvė ties langu, o Jūs to norit), stalčių blokas 4u.gif. Mano nuomone, apačioje reikia darytu kiek įmanoma daugiau stalčių, nes taip daaaaug patogiau thumbup.gif . Jeigu galvojat, kad brangu jie, nedarykit visų blum'inių. Vėliau po truputį įsidėsit tuos blum'us, jei norėsit mirksiukas.gif . Viršutinių spintelių per plačios durelės - tikrai kentės galva doh.gif , nebent spec lankstus dėsit - plačiai atidarančius jas 4u.gif .
Labai atsiprašau, kad ant galutinio varianto tiek prirašiau doh.gif ... matyt praleidau kur pradnį unsure.gif ...
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2013 10 24, 10:37)
O tai jei as laikau dabar maiselius polietileninius po kaitlente, tai gaisras gresia?  unsure.gif

Velnias žino... unsure.gif . Pažiūrėkit po kokio kepimo, kiek šilti tie maišeliai būna mirksiukas.gif . Galvočiau, ten kokius medinius įrankius galima būtų laikyti - kaip tik po kaitlente kepimo mentelės sudėtos ax.gif . Blyn, galėjau ir aš taip pasidaryt... Bet vėlgi, stalčiaus šonai tai metaliniai, negerai turbūt irgi...
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 10 24, 10:37)
O tai jei as laikau dabar maiselius polietileninius po kaitlente, tai gaisras gresia?  unsure.gif

Čia kalba eina apie indukcines 4u.gif

Kaip tik dabar ir mano draugė virtuvę rengiasi, tai papasakojau, kad po indukcine negalima dėt įrankių, ta pasakė baldininkams, tie (kadangi niekad tokios kaitlentės dar nemontavo) sakė nesąmonė ir darys įrankių stalčių doh.gif Likau išjuokta durnės vietoj, bet pagyvensim-pamatysim... biggrin.gif

Vuo, kaip tikra lietuvaitė supasakojau lotuliukas.gif "Kaip smagu, kad kaimyno tvartas dega" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 10 24, 10:51)
Velnias žino...  unsure.gif . Pažiūrėkit po kokio kepimo, kiek šilti tie maišeliai būna mirksiukas.gif . Galvočiau, ten kokius medinius įrankius galima būtų laikyti - kaip tik po kaitlente kepimo mentelės sudėtos ax.gif . Blyn, galėjau ir aš taip pasidaryt... Bet vėlgi, stalčiaus šonai tai metaliniai, negerai turbūt irgi...

Dabar pas mane gavosi geras 90cm stalčius po kaitlente g.gif Gal nekais šonai? Bet irgi apžiūrėjau, kad ventiliacinių angų nepaliko doh.gif Reiks sakyt, kad išpjautų.

Aij, dar tie draugės baldininkai išjuokė, kai ta pasakė apie angas oro cirkuliavimui doh.gif Tai dar jaučiu ir tų neišpjaus doh.gif
Atsakyti
na kadangi indukcine kaitlente ikaitina tik plieninius pavirsiu, tai ir gresme tame stalciuje kyla tik is metalo pagamintiem daiktams, o ne polietilenui ar dar kazkam. Nebent salia to polietileno butu dar ir metaliniu irankiu padeta. Tada nuo tu ikaitusiu irankiu polietilenas gal ir susilydytu...
Atsakyti
Va ką radau truputį pagooglinus - čia iš kažkokios indukcinės kaitlentės naudojomo, montavimo ir prijungimo instrukcijos:
user posted image

user posted image

Čia pasirodo Mindijos kaitlentės instrukcija bigsmile.gif .
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 10 24, 10:57)
Čia kalba eina apie indukcines 4u.gif
Kaip tik dabar ir mano draugė virtuvę rengiasi, tai papasakojau, kad po indukcine negalima dėt įrankių, ta pasakė baldininkams, tie (kadangi niekad tokios kaitlentės dar nemontavo) sakė nesąmonė ir darys įrankių stalčių doh.gif Likau išjuokta durnės vietoj, bet pagyvensim-pamatysim... biggrin.gif
Aij, dar tie draugės baldininkai išjuokė, kai ta pasakė apie angas oro cirkuliavimui doh.gif Tai dar jaučiu ir tų neišpjaus doh.gif

Nu *****, nesikeikiant doh.gif doh.gif doh.gif
Kas per baldininkai blink.gif . Kaip jie drįsta nemontavę tokio dalyko šaipytis ir jaustis visažiniais blink.gif ... ir dar nepaisyti montavimo instrukcijų doh.gif.
Načert pasiųsčiau tokius gun_bandana.gif
(Aišku, lengva man kalbėt unsure.gif - kai pačiai reikėjo pasiųsti ten pat akmenorius, neišdrįsau blush2.gif ...)
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 24, 11:20)
Čia pasirodo Mindijos kaitlentės instrukcija  bigsmile.gif .

Nu *****, nesikeikiant  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kas per baldininkai  blink.gif . Kaip jie drįsta nemontavę tokio dalyko šaipytis ir jaustis visažiniais  blink.gif ... ir dar nepaisyti montavimo instrukcijų doh.gif.
Načert pasiųsčiau tokius gun_bandana.gif
(Aišku, lengva man kalbėt unsure.gif - kai pačiai reikėjo pasiųsti ten pat akmenorius, neišdrįsau blush2.gif ...)

Ale pataikyk tu man biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš draugei taip ir pasakaiu, kad paduotų instrukcijas, tegu perskaito, na ir jei nepaisys jų, tai lai lieka ant pačių atsakomybės smile.gif

Ne viską ir aš pasakau blush2.gif Pvz įsivaizduokit, sumontuoja man ūkinę spintą, o ta po 4cm aprėminta blink.gif
Nusprendė kad taip bus geriau, nes stalčius iš beveik metrinio sutrumpėjo iki 90cm g.gif
Gal ir gerai padarė g.gif
Aij, dar kadangi kampas nenaudojamas, tai ten į šonus irgi ertmes nemažas paliko- ventiliacijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 10 24, 11:34)
Nusprendė kad taip bus geriau...

blink.gif nu kas per naglumas, nesuprantu... kas per pasitikėjimas savo sprendimais unsure.gif
O jei būtum pasiuntus su visais rėmais namo ir pareikalavus padaryti taip kaip Tu prašei? g.gif
Nežinau, gal ir gerai jie padarė, bet vistiek pirma turi suderinti viską su šeimininke. Ar čia kokie savi baldininkai, kurie manosi geriau žinantys už Tave, ko Tu nori? Čia kaip iš to multiko "Cars": tu nežinai ko tau reikia - Luidžis žino ko tau reikia rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 spalio 2013 - 10:48
Turiu klausima toms, kas dziovykla darot stalciuje. Ar darot tiesiog paprasta stalciu, paskui susidedat tas nerudijancio plieno dziovyklas, padeklus ar dar ka, ar darot ta specialu stalciu dziovykla? Maciau nemazai kainuoja, o dar ir tos atskiros dziovyklos dalys papildomai turbut dedamos? Gal galit mane siuo klausimu apsviesti?
Atsakyti