QUOTE(Smilla @ 2013 10 22, 16:29)
aha, juk minejot kazkas forume, kad ir Blumai po kazkiek laiko paklera (na, matyt viskas, kas naudojama paklera)... o pas mane tai ne Blumai, kazkokie GTV, lygtais iki 45 kg stalcius atlaiko.
Tai aš ir minėjau
... Bet pas mane buvo 90cm stalčius ir į jį dviem eilėm buvau prikrovus birių produktų stikliniuose indeliuose - tikrai sunkus stalčius gavos... Ir tie blum'ai ten sudėti turėjo atlaikyti berods 30 ar 35kg. Todėl ir balsuoju už kiek siauresnius stalčius, kad juose neprikrautum belekiek. Kokio pločio pas Jus stalčiai? O furnitūra, nors ir ne blum, bet tvirtesnė sudėta - manyčiau be reikalo baiminatės
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 17:44)
Dėl to facebook'e į žaidimus net nelendu
. Užtenka vienos ligos - SM
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 20:34)
o aš vat dar galvoju, kas dedasi prie sienos toj vietoj, kur stalviršis baigias ir siena prasideda? na kaip čia paaiškint.. juostelė kokia ar kas? ar taip tip top pristraukia stalviršis, kad nelieka nė min tarpelio? nes pas mus dabar tokia baisi metaline juostelė, kurioje renkas visoks brudas ir išvalyt neina. tai galvoju, kaip reiktų naujuos namuos padaryt, kad ten nieks nesirinktų...
Deda deda tokias baisias staljuostes
. Man patiko, pas
Irisas virtuvėje, berods, nebuvo jokios staljuostės, o tiesiog užsandarinta gražiai
. Gal įkels šeimininkė nuotrauką, nes man neberodo senojoj temoj...
QUOTE(bambyze @ 2013 10 22, 22:47)
Ir dėl medinio stalviršio atkalbinėja mane visi meistrai. Sako jau po metų jie atrodo baisiai... arba priežiūros labai daug reikia.. žodžiu...
O man kažkaip baisiai neatrodo tas masyvo stalviršis ir jo priežiūra. Jeigu ne plautuvė, gal ir būčiau susiundžius tokį dėtis. Juk nereiškia, kad jei masyvas, tai naudosit jį kaip pjaustymo lentutę. O gerai apžiūrėjus pjaustymo lentutę, niekuom neimpregnuotą, jin neatrodo baisiai
- nors visko mačius
.
Papildyta:QUOTE(Paranormali @ 2013 10 23, 04:21)
Mano planas galutinis
O ar nenorit paskutinės spintutės šoną dengti stalviršio plokšte? Tai nusileistų stalviršis iki grindų...
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 23, 19:11)
ka???
QUOTE(Ajste @ 2013 10 23, 20:07)
Čia Juodai išmintis, jai taip baldininkai patarė, o man pagal indukcinės veikimo principus tai atrodo gan logiška. Galbūt reikėtų pasiskaityti dominančios viryklės instrukcijose konkrečiai
Bet jei ten sukurtas stalčius ir jau yra indukcinė kaitlentė, tai manau tiesiog teks ten laikyyti kažką kitą (jei pasitvirtins šitie patarimai).
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 23, 21:24)
Taip, aš taip rašiau apie indukcinių kaitlenčių montavimo ypatumus. Man taip patarė virtuvės baldų projektuotojas.
Cituoju: " tai susiję su indukcinių kaitlenčių savybe atiduot perteklinę šilumą apačion, - vienu žodžiu, - metaliniai ir aliumininiai daiktai esantys po kaitlente įkaista taip, kad jų net neįmanoma paliest, apie tai pardavėjai dažniausiai nutyli, ir be to jei padarysim ten stalčių, kaitlentė dirbs apie 1 metus - po to suges, - ir garantinis negalios ...
Kolegos turėjo tokių nemalonių situacijų... Nenorėčiau, kad kažkas panašaus atsitiktų - gal geriau apsidraudžiam." -citatos pabaiga .
Todėl nerizikavau, palikau po kaitlente tuščią erdvę ir kitiems papasakoju, o kaip pasirinksit - jūsų reikalas
.
QUOTE(Ajste @ 2013 10 23, 20:07)
Niu va tos mano plytelės.
Nu man visai gražiai atrodo, nors žalia spalva - ne mano coloritas
.