Gal galit pasidalinti kas jums gamins?
Buvau kazkuria diena brastoj, tai irgi prisiziurejau visokiu geriu, ir rankeneliu. Tai apatinese spintelese ir stalciuose desiu paprastas, visoku dailiu yra, man kazkaip jos nemaiso. Arba gal senamadiska esu Bet va kas liecia visokius begelius stalciu, tai reikes jau savo baldininku turbut su kodais issiklausineti ka darys, nes variantu n, tikesiuos vieno, gausiu kita ir tt. Sian sake turi atsiusti tikslius paskaiciavimus po pamatavimu
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 10 23, 10:22)
Gal galit pasidalinti kas jums gamins?
keneri man daro
Mergytes kuo skiriasi indukcine kaitlente nuo keramikines ????? cia kas uz sito slepiasi ?
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 23, 18:04)
keneri man daro
Mergytes kuo skiriasi indukcine kaitlente nuo keramikines ????? cia kas uz sito slepiasi ?
Kaneri? musiskiai? pagal projekta matau, kad tie patys
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 23, 17:44)
aha
KRiaukles i sviesu stalvirsi , apacia tamsi ruda neissirenku tamsi ar sviesi
sita
Sitokia dar spalva
Dilema.........
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 23, 16:04)
Veikimo principu - keramikinė kaitina "keramiką", t.y. tą vietą po kuria yra kaitiniko elementas, o indukcinė kaitina patį puodą (ne visi puodai tinka), o kaitinimo vieta įkaista tik nuo puodo. Po indukcinėm negalima dėti stalčiaus įrankiams, nes veikia kaitlentės magnetiškumą ar dar ką.
QUOTE(Grantee @ 2013 10 23, 11:16)
Na merginos grįžtu aš ale naujas brėžinukas :
kainą paskaičiavo taip: kaip baldininkas sakė su jo geriausiom medžiagom ,su blumais, gerais stalčių tvirtinimais (ale garantija visam gyvenimui) 5600,-
jei be pritraukėjų su vokiškais begėliais 4900,-
plius+ metalinės rankenos (ale įfrezuotos tik dėtas metalas) 600,-
dažytas stiklas tarp spintelių 700,-
pigiausias variantas gaunasi 6200,- , pas mus dabar tokia situacija jog norim maximaliai kuo pigiau
noriu patarimų dėl rankenėlių, jei nedėti jų,o dėt atšokimus gaunasi 200 lt pigiau, bet ar patogu bus?
o gal išvis dė paprastas rankenėles? nors aš jų labai nenoriu..
virtuvę lygiuojam į šią :
kainą paskaičiavo taip: kaip baldininkas sakė su jo geriausiom medžiagom ,su blumais, gerais stalčių tvirtinimais (ale garantija visam gyvenimui) 5600,-
jei be pritraukėjų su vokiškais begėliais 4900,-
plius+ metalinės rankenos (ale įfrezuotos tik dėtas metalas) 600,-
dažytas stiklas tarp spintelių 700,-
pigiausias variantas gaunasi 6200,- , pas mus dabar tokia situacija jog norim maximaliai kuo pigiau
noriu patarimų dėl rankenėlių, jei nedėti jų,o dėt atšokimus gaunasi 200 lt pigiau, bet ar patogu bus?
o gal išvis dė paprastas rankenėles? nors aš jų labai nenoriu..
virtuvę lygiuojam į šią :
Aš tik noriu patart tą mažiuką kargo prie viryklės perkelti iš kairės į dešinę, kad pati viryklė truputi pasistumtų į kairę. Nes nepatogu, kai padedama kokia keptuvė ir rankena jos netelpa į šoną dešinį, remiasi
QUOTE(Ajste @ 2013 10 23, 19:07)
Veikimo principu - keramikinė kaitina "keramiką", t.y. tą vietą po kuria yra kaitiniko elementas, o indukcinė kaitina patį puodą (ne visi puodai tinka), o kaitinimo vieta įkaista tik nuo puodo. Po indukcinėm negalima dėti stalčiaus įrankiams, nes veikia kaitlentės magnetiškumą ar dar ką.
ka???
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 18:34)
nu pas mus kai 5 asmenų šeima, tai randam ką laikyt nors turėsiu dar dvi mini drabužines kambariuose... nu man spinta netrukdys tikrai, nebent siauresnę darysiu, nes dabar turiu 60cm gylio gryn lentynos ir jos tokios aukštos, tai tikrai labai netvarkingai viskas susideda, o jei siauresnės būtų, būt visai neblogai gal
Dėl spintos, tai svarbiausia būtų pakankamai didelė dalis, kur kabinami drabužiai ant pakabų. Kitur apatinėse dalyse galima daryti stalčius, nes jie patogiau su tokiu gyliu (stalčių sekta gyvuoja visur). Manau tose spintose laikytumėt lauko drabužius, batus ir sporto reikmenis pagal sezoną. Na, čia jau jums patiems reikia žiūrėtis ar tą spintą ar uošvienės kambariuką mažinti ar virtuvę mažesnę turėti
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 18:34)
o aš vat dar galvoju, kas dedasi prie sienos toj vietoj, kur stalviršis baigias ir siena prasideda? na kaip čia paaiškint.. juostelė kokia ar kas? ar taip tip top pristraukia stalviršis, kad nelieka nė min tarpelio? nes pas mus dabar tokia baisi metaline juostelė, kurioje renkas visoks brudas ir išvalyt neina. tai galvoju, kaip reiktų naujuos namuos padaryt, kad ten nieks nesirinktų...
Pas mus dabar taip pat apmąstymai šia tema. Noriu neaukšto medinio apvedimo, kad derėtų prie stalviršio. Meistrelis įkalbinėja klijuoti plyteles (tas pačias kaip nuotraukoje žemiau), bet man negražu ir per aukštos. Jo antras variantas aukštas apvedimas, net nežinau kokios spalvos, nes apskritai nenoriu aukšto
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 20:22)
Niu tai kur tos plytelės?
Niu va tos mano plytelės. Sakiau klausiu kaip dėliot, ar pavaizduotų būdu ar panašiai kaip eglute, be plytelių pjaustymo pusiau. Ale pasidėliojau ir šitaip atrodo daug geriau. Aišku, tas jungiklis iškąs gabaliuką plytelės, bet bus maždaug vientisa. Aišku nekreipkite dėmesio į gabaliuką stalviršio prie plytelių ir kitus vizualinius negražumus
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 20:22)
Jei darysit tokio tipo dureles, tai problemų nebus
O man šitos nepatogios. Tos minėtos su metalais atrodo tragiškai. A ne pas Teoledą neseniai rodytoj virtuvėj gražiai padaryta ir patogiai atrodo? Arba atmetimus daryt ir psio.
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 23, 02:21)
Reikia ji istisai impregnuoti aliejumi ar kaip jis vadinasi turiu namie azuolinius baldus , ale patikek ...... staliukas vargo vakariene
Tas "ištisai" priklausys nuo valymo. Jei ant paties stalviršio bus nuolat kažkas daroma ir tada valoma su valikliais, aliejus (ar teisingiau lyg ir alyva) nusivalys greičiau. Pvz aplink plautuvę reikės impregnuoti dažniau, nes apsitaško ir pavalai, kad ir be valiklių, bet kasdien po keletą kartų. O šiaip tas impregnavimas nieko stebuklingo - užtepei, po 15 minučių nuvalei perteklių ir palikai. Na, čia mūsų alyvos tokios instrukcijos ir jei neklystu, būtent pirminiam impregnavimui, kitų gal kažkas šūstresnio. Mes impregnavom vakarais, kad nesitrukdytų virtuvės darbai, ištept visą virtuvę trunka gal 5 minutes, na gal 10. Priminsiu, kad kai tik sumontavo stalviršį, pagal artimųjų patarimus po pirmo impregnavimo šveitėm su švitriniu, nes medis "pasišiaušė", tada dar du kartus impregnavom. Vaizdas kol kas geras.
QUOTE(pingvikas @ 2013 10 23, 08:51)
o aš šituo dalyku kaip tik nusivyliau gartraukyje. mano gartraukis elica cruise 60, tos lempos priekyje. o gartraukio angos toliau, ir gaunasi kad virš priekinių kaitlentės ratų kabo lempos, o ne gartraukiai...man geriau būtų lempos gale, nes verdu dažniau ant priekinių kaitviečių...
Hm... nepastebėjau, kad netrauktų garų. Nuotraukoje aukščiau matosi kiek erdvės užima lempos.
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 23, 17:11)
ka???
Čia Juodai išmintis, jai taip baldininkai patarė, o man pagal indukcinės veikimo principus tai atrodo gan logiška. Galbūt reikėtų pasiskaityti dominančios viryklės instrukcijose konkrečiai Bet jei ten sukurtas stalčius ir jau yra indukcinė kaitlentė, tai manau tiesiog teks ten laikyyti kažką kitą (jei pasitvirtins šitie patarimai).
Sveikos, labai laukciau pasisakymu, turiu 3 virtuves variantus.
Keiciasi tik spintu plotis, dvi, trys vienodos, trys nevienodos.
Kaireje bufetukas, desineje prie lango saldytuvas.
Ka manot? Labai laukiu komentaru.
Šeima iš 5,
Jūsų įkeltose nuotraikose tik stalas matosi, neįmanoma nieko komentuoti Pritraukite vaizdą ir kelkite iš naujo
Va, radau virtuvę su metalinėm rankenėlėm, kurios man nepatinka Gražiųjų neužmatau, reiks daugiau pasidairyti...
Džiugu, kad yra ir daugiau ekstremalų, norinčių savo rankom kažką pasidaryti Darbų pavyzdėlių yra albume, pataisymų teks palaukti, kol nebebus grėsmės jiems vėl nukentėti nuo darbininkų O jei norite patarimų, tai prašom į až, padėsiu kuo galėsiu
Jūsų įkeltose nuotraikose tik stalas matosi, neįmanoma nieko komentuoti Pritraukite vaizdą ir kelkite iš naujo
QUOTE(vittie @ 2013 09 29, 12:53)
Va, radau virtuvę su metalinėm rankenėlėm, kurios man nepatinka Gražiųjų neužmatau, reiks daugiau pasidairyti...
QUOTE(neinzy @ 2013 10 03, 09:13)
Ajste, as tikriausiai kaip niekas kitas laukiu tavo virtuves darbu pabaigos nes turiu plana chuligana savo tamsia filinguota virtuve paversti pilka reikia tikru darbu,kad ikveptu drasos
Džiugu, kad yra ir daugiau ekstremalų, norinčių savo rankom kažką pasidaryti Darbų pavyzdėlių yra albume, pataisymų teks palaukti, kol nebebus grėsmės jiems vėl nukentėti nuo darbininkų O jei norite patarimų, tai prašom į až, padėsiu kuo galėsiu
QUOTE(Braita @ 2013 10 23, 19:08)
Aš tik noriu patart tą mažiuką kargo prie viryklės perkelti iš kairės į dešinę, kad pati viryklė truputi pasistumtų į kairę. Nes nepatogu, kai padedama kokia keptuvė ir rankena jos netelpa į šoną dešinį, remiasi
Išvis tą kargiuką nafic išmest Praplatėtų stalčiai, pasistumtų šiek tiek kaitlentė
QUOTE(Ajste @ 2013 10 23, 20:07)
Niu va tos mano plytelės. Sakiau klausiu kaip dėliot, ar pavaizduotų būdu ar panašiai kaip eglute, be plytelių pjaustymo pusiau. Ale pasidėliojau ir šitaip atrodo daug geriau. Aišku, tas jungiklis iškąs gabaliuką plytelės, bet bus maždaug vientisa. Aišku nekreipkite dėmesio į gabaliuką stalviršio prie plytelių ir kitus vizualinius negražumus
O man šitos nepatogios. Tos minėtos su metalais atrodo tragiškai. A ne pas Teoledą neseniai rodytoj virtuvėj gražiai padaryta ir patogiai atrodo? Arba atmetimus daryt ir psio.
Čia Juodai išmintis, jai taip baldininkai patarė, o man pagal indukcinės veikimo principus tai atrodo gan logiška. Galbūt reikėtų pasiskaityti dominančios viryklės instrukcijose konkrečiai Bet jei ten sukurtas stalčius ir jau yra indukcinė kaitlentė, tai manau tiesiog teks ten laikyyti kažką kitą (jei pasitvirtins šitie patarimai).
Nesupratau O ko jos jau supjaustytos?
Iš esmės tai gražu O spalva... primena senovines aliejiniais dažais dažytas virtuves arba vonias
Jo, šitokias čiupinau- tikrai nepatogu Su metaliukais negražu, pas Teoleda neblogas variantas+ dar galima spalvą keist, o pas mane išvis pievų pieva bus, kai padarys, pasakysiu ar labai žiauriai pramazinau
Neeeee, ten įrankių negalima dėt nes jei jie įkais, negalės normaliai kaitlentė aušintis Ba ten gi dar ventiliatorius apačioj yra...
Papildyta:
O aš dabar renkuos maišytuvą
Jau keli var. liko, nežinau nei ko noriu, nei koks bus patogesnis
Jūs gal ką patarsit
Žiauriai noriu šito, bet bijau, kad bus labai mažas ir trumpas pagal mano plautuvę (ta 43x43cm) Kaina didoka, bet nusiderėjau,kad priedo gausiu dozatorių už dyka Plius be problemų atsidarysiu langą
Va toks gan didesnis ir įdomesnis. Įdomu ar nesitaškys ir ar patogus bus naudot Neteko man natūroj pas nieką matyt tokio tipo, tai sunkiai įsivaizduoju
Arba belieka kažkas iš Frankes
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 10 23, 19:02)
Aš už pirmą var.
Anras nepatinka dėl padėklo, trečias ir ketvirtas kampinėms spintelėms gal labiau