Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

Aj, dargi pasigirsiu, kad anksciau apkalbejau savo meistreli temoj, tai jau ir apsireiske lotuliukas.gif Atveze viena lentyna i virtuve, uzpildyti tarpui tarp spinteles ir sienos. ant tos lentynos statysime vynine. Kai ja isigysime... Issimatavo viska aplink katila, kad galetu lentas ispjauti ir dar keleta smulkmenu thumbup.gif Sake gris kita savaite. Lauksiu. O tuo tarpu zadu su tamstomis konsultacija del plyteliu isdestymo pravesti mirksiukas.gif ir koki uzdengima deti tarp stalvirsio ir sienos, nes as noriu kuo mazesnio, o meistrelis sako reik auksto (vis bando isiulyt plyteles klijuot, bet as nesutinku tongue.gif ) Zodziu reiks pafotoshopinti pora vaizdeliu ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 18:20)
Candy Crush Saga?  lotuliukas.gif
Vat man irgi idomu ko be indaploves negali montuot?  g.gif  Gi prie tos sienos tik plautuve, indaplove ir spintele ar ne? Ir jei neklystu indaplove paciam kraste? Ar jau sumakalavau visas virtuves i viena?  doh.gif  Visa kita siena ir virsutines spinteles jau turetu buti priduotos.
O ka sako indaploves tiekejai? Pagrasinkit kuo uz susitarimo nevykdyma (jei toks yra), kad mokes meistram uz prastovas  tongue.gif

Neeee, šitą jau visą perėjau, laukiu naujų lygių ax.gif Čia dar kitą zarazą, kažkokią su daržovėm radau doh.gif biggrin.gif

Va, čia gi pas mus kuriozai su ta indaplove, kuri gi po orkaite montuosis ax.gif Kadangi biškį šaldiko aukštis nesueina į linijas, tai tenka orkaitę dėt kažkaip ant pačios indaplovės g.gif
Ir dar, kadangi aukštis apatinių 86 (dėl lango), tai negali padaryt indaplovės be rankenos. Va čia ir STOP doh.gif Nes pati indaplovė 82 (kaip ir apat. spintelės iki stalviršio) ir nelieka už ko paimt, kad atsidarytų.
Jokių problemų nebūtų, jei aukštis būtų nors 88-89cm visų apatinių doh.gif
Meistrui sakiau, kad jokių rankenų nedėtų, tai dabar laiko turi į valias, kad kažką sugalvot biggrin.gif
Net bloga pagalvot, kad visur bus be rankenų, o čia su rankena doh.gif

Jau ryt skambinsiu ir klausiu, kur ta mano tarnaitė pasiklydo lotuliukas.gif Kaip tik ir terminai užsakomom prekėm 10-14 d.d. baigiasi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 19:05)
Aj, dargi pasigirsiu, kad anksciau apkalbejau savo meistreli temoj, tai jau ir apsireiske  lotuliukas.gif  Atveze viena lentyna i virtuve, uzpildyti tarpui tarp spinteles ir sienos. ant tos lentynos statysime vynine. Kai ja isigysime... Issimatavo viska aplink katila, kad galetu lentas ispjauti ir dar keleta smulkmenu  thumbup.gif  Sake gris kita savaite. Lauksiu. O tuo tarpu zadu su tamstomis konsultacija del plyteliu isdestymo pravesti  mirksiukas.gif  ir koki uzdengima deti tarp stalvirsio ir sienos, nes as noriu kuo mazesnio, o meistrelis sako reik auksto (vis bando isiulyt plyteles klijuot, bet as nesutinku  tongue.gif  ) Zodziu reiks pafotoshopinti pora vaizdeliu ryt  mirksiukas.gif

Kaip gera geras naujienas skaityt 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Aš jaučiu visas sudepresinu su savo nelaimėm unsure.gif
Atsakyti
o aš padidinau "uošvienės kambariuką" (net nežinojau, kad jis taip vadinas) biggrin.gif 10cm, sieninė spinta ir taip 70cm, su stumdomom durim mažiau nereik, na nebent iš bėdos iki 60cm, galėčiau pamažint, tada pati spinta būtų apie 50cm gylio, tai vistiek dar gaučiau kokius 10cm, bet tai manęs tie 20cm nelabai išgelbėja. tada gaunas kažkos tarpelis tarp lango ir plautuvės... ikeja tokia lieva, kad ten toks ribotas spintelių pločių pasirinkimas, juodai programikė fainesnė smile.gif

ajste, jau kaip laukiu tavo virtuvės, kad negaliu bigsmile.gif
o tai tarpuose tarp spintelių plyteles klijuosit? ar negerai supratau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 22 spalio 2013 - 18:37
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 17:29)
Neeee, šitą jau visą perėjau, laukiu naujų lygių Čia dar kitą zarazą, kažkokią su daržovėm radau
Va, čia gi pas mus kuriozai su ta indaplove, kuri gi po orkaite montuosis ax.gif Kadangi biškį šaldiko aukštis nesueina į linijas, tai tenka orkaitę dėt kažkaip ant pačios indaplovės g.gif
Ir dar, kadangi aukštis apatinių 86 (dėl lango), tai negali padaryt indaplovės be rankenos. Va čia ir STOP Nes pati indaplovė 82 (kaip ir apat. spintelės iki stalviršio) ir nelieka už ko paimt, kad atsidarytų.
Jokių problemų nebūtų, jei  aukštis būtų nors 88-89cm visų apatinių
Meistrui sakiau, kad jokių rankenų nedėtų, tai dabar laiko turi į valias, kad kažką sugalvot biggrin.gif
Net bloga pagalvot, kad visur bus be rankenų, o čia su rankena doh.gif 
Papildyta:
Kaip gera geras naujienas skaityt 4u.gif

Aš jaučiu visas sudepresinu su savo nelaimėm

As tai bijau ir ziuret i tuos zaidimus, nes kai uzsikabinsiu, tai bus amen. Nemiegosiu kol nepereisiu visu lygiu. Dabar telefone kortom uzsizaidziu kartais arba su DS doh.gif
Ach vat kaip cia su ta indaplove, pamirsus visai buvau ax.gif O jus neapsigalvosit patys, nepaaukstinsit stalvirsio? Dar turit laiko lotuliukas.gif
Nezinau kiek geros tos naujienos mano... Reik neduot dirbtkoridoriuj, tai virtuve sutvarkys, nes dabar tai vis jo akys i koridoriu, vat ir savaitgali matavosi durims. Tai dabar mes su MB "galvojam" kokias tas duris desim, tai kol mes nuspresim gali virtuveje darbuotis tongue.gif
Beje, ryte rasiau apie draugu langa, kad sunku prieiti atidaryti, o su meistreliu kalbedama stovejau pries savo langa ir galvoju - kodel man nekliuna, spinteliu gylis gi tas pats. Taigi sugalvojau, kad pas anuos gili nisa langui (kaip sakiau namas senos statybos ir sienos storos), o rankenele apacioj. Pas mus nisa nera tokia jau gili (palange 210), nors rankenele taip pat apacioj, prieijimas be problemu thumbup.gif
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 17:36)
o aš padidinau "uošvienės kambariuką" (net nežinojau, kad jis taip vadinas) biggrin.gif 10cm, sieninė spinta ir taip 70cm, su stumdomom durim mažiau nereik, na nebent iš bėdos iki 60cm, galėčiau pamažint, tada pati spinta būtų apie 50cm gylio, tai vistiek dar gaučiau kokius 10cm, bet tai manęs tie 20cm nelabai išgelbėja. tada gaunas kažkos tarpelis tarp lango ir plautuvės...
ajste, jau kaip laukiu tavo virtuvės, kad negaliu  bigsmile.gif
o tai tarpuose tarp spintelių plyteles klijuosit? ar negerai supratau?

Pas mus taip ir vadina, arba uosvienes arba tamsus ax.gif O Jus dar pagalvokite, ka laikysit toj sieninej spintoj. 60 cm gylis tai gan daug ypac jei paprastos lentynos. Pas mus tokios sienines senajam bute, tai susikrauni viska dviem sluoksniais, kas gale tai arba reik prieki iskraustyti, kad pasiekt arba nesivargini kraustyt ir pamirsti, kad tie daiktai egzistuoja doh.gif Balaganas gaunasi. Bet kokiu atveju, prie sienos tie 20 cm gal ir neisgelbeja, bet kur sala norit daryti jau didesnis praejimas gaunasi mirksiukas.gif
As irgi laukiu savo virtuves pabaigos, jau noriu vonia pradet smile.gif
Ne tarp spinteliu, tik uz virykles ir prie plautuves. Meistrelis labai nori palei visas sienas po eile plyteliu isklijuot, kad pasisleptu sujungimas darbastalio ir sienos. O as nenoriu, nes man negrazu toks aukstas apvedimas. As noriu tokio maziuko, medinio, toks buna regis grindims, kur is sono ziurint profilis trikampiu ax.gif Ryt pabandysiu padeliot kokie plyteliu isdeliojimai uz kaitlentes galimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 20:29)
Pas mus taip ir vadina, arba uosvienes arba tamsus  ax.gif  O Jus dar pagalvokite, ka laikysit toj sieninej spintoj. 60 cm gylis tai gan daug ypac jei paprastos lentynos. Pas mus tokios sienines senajam bute, tai susikrauni viska dviem sluoksniais, kas gale tai arba reik prieki iskraustyti, kad pasiekt arba nesivargini kraustyt ir pamirsti, kad tie daiktai egzistuoja  doh.gif  Balaganas gaunasi. Bet kokiu atveju, prie sienos tie 20 cm gal ir neisgelbeja, bet kur sala norit daryti jau didesnis praejimas gaunasi  mirksiukas.gif
As irgi laukiu savo virtuves pabaigos, jau noriu vonia pradet smile.gif
Ne tarp spinteliu, tik uz virykles ir prie plautuves. Meistrelis labai nori palei visas sienas po eile plyteliu isklijuot, kad pasisleptu sujungimas darbastalio ir sienos. O as nenoriu, nes man negrazu toks aukstas apvedimas. As noriu tokio maziuko, medinio, toks buna regis grindims, kur is sono ziurint profilis trikampiu  ax.gif  Ryt pabandysiu padeliot kokie plyteliu isdeliojimai uz kaitlentes galimi  4u.gif

nu pas mus kai 5 asmenų šeima, tai randam ką laikyt biggrin.gif nors turėsiu dar dvi mini drabužines kambariuose... nu man spinta netrukdys tikrai, nebent siauresnę darysiu, nes dabar turiu 60cm gylio gryn lentynos ir jos tokios aukštos, tai tikrai labai netvarkingai viskas susideda, o jei siauresnės būtų, būt visai neblogai gal g.gif

nu įdomu kaip ten atrodo, nes nelabai įsivaizduoju.

o aš vat dar galvoju, kas dedasi prie sienos toj vietoj, kur stalviršis baigias ir siena prasideda? na kaip čia paaiškint.. juostelė kokia ar kas? ar taip tip top pristraukia stalviršis, kad nelieka nė min tarpelio? nes pas mus dabar tokia baisi metaline juostelė, kurioje renkas visoks brudas ir išvalyt neina. tai galvoju, kaip reiktų naujuos namuos padaryt, kad ten nieks nesirinktų...
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 19:29)
Ir dar, kadangi aukštis apatinių 86 (dėl lango), tai negali padaryt indaplovės be rankenos. Va čia ir STOP doh.gif Nes pati indaplovė 82 (kaip ir apat. spintelės iki stalviršio) ir nelieka už ko paimt, kad atsidarytų.
Jokių problemų nebūtų, jei  aukštis būtų nors 88-89cm visų apatinių doh.gif

pasidalinkit šios problemos sprendimu. Pas mus analogiška situacija doh.gif Rankenėlių nenorim..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 22 spalio 2013 - 20:08
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 20:29)
O jus neapsigalvosit patys, nepaaukstinsit stalvirsio? Dar turit laiko lotuliukas.gif

Laiko tai turiu, ale langas aukštint neleidžia doh.gif

Niu tai kur tos plytelės? bigsmile.gif

QUOTE(bambyze @ 2013 10 22, 21:07)
pasidalinkit šios problemos sprendimu. Pas mus analogiška situacija  doh.gif Rankenėlių nenorim..

Jei darysit tokio tipo dureles, tai problemų nebus 4u.gif

user posted image

Bet kai aš prisimislijau visokių nesamonių, tai va ir vargstu dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 22 spalio 2013 - 21:23
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 22:22)
Jei darysit tokio tipo dureles, tai problemų nebus 4u.gif

čia skaitosi įfrezuotos ar kaip? Kažkodėl man jos nepatogiai atrodo..

Ir dėl medinio stalviršio atkalbinėja mane visi meistrai. Sako jau po metų jie atrodo baisiai... arba priežiūros labai daug reikia.. žodžiu...
Atsakyti
Mano planas galutinis blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2013 10 22, 21:47)
čia skaitosi įfrezuotos ar kaip? Kažkodėl man jos nepatogiai atrodo..

Ir dėl medinio stalviršio atkalbinėja mane visi meistrai. Sako jau po metų jie atrodo baisiai... arba priežiūros labai daug reikia.. žodžiu...

Reikia ji istisai impregnuoti aliejumi smile.gif ar kaip jis vadinasi smile.gif turiu namie azuolinius baldus , ale patikek ...... staliukas vargo vakariene sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 10 22, 22:47)

Aš taipogi labai labai svajojau apie medinį stalviršį, bet pasiskaičius visokių komentarų, pasirinkau šitą:
http://www.diara.lt/...braskos-azuolas

Esu didelė imitacijų negerbėja, bet kol kas labai patenkinta ir vaizdu ir priežiūra.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 21, 11:35)
Apie gartraukius. Savaitgali netiketai gavau pagyrima uz gerai issirinkta gartauki, nes jo apsvietimas priekyje, o ne prie sienos.

o aš šituo dalyku kaip tik nusivyliau gartraukyje. mano gartraukis elica cruise 60, tos lempos priekyje. o gartraukio angos toliau, ir gaunasi kad virš priekinių kaitlentės ratų kabo lempos, o ne gartraukiai...man geriau būtų lempos gale, nes verdu dažniau ant priekinių kaitviečių...
Atsakyti
Na merginos grįžtu aš biggrin.gif ale naujas brėžinukas : user posted image

kainą paskaičiavo taip: kaip baldininkas sakė su jo geriausiom medžiagom ,su blumais, gerais stalčių tvirtinimais (ale garantija visam gyvenimui) 5600,-
jei be pritraukėjų su vokiškais begėliais 4900,-
plius+ metalinės rankenos (ale įfrezuotos tik dėtas metalas) 600,-
dažytas stiklas tarp spintelių 700,-

pigiausias variantas gaunasi 6200,- , pas mus dabar tokia situacija jog norim maximaliai kuo pigiau blush2.gif
noriu patarimų dėl rankenėlių, jei nedėti jų,o dėt atšokimus gaunasi 200 lt pigiau, bet ar patogu bus?
o gal išvis dė paprastas rankenėles? nors aš jų labai nenoriu..
virtuvę lygiuojam į šią :
user posted image
Atsakyti