Aj, dargi pasigirsiu, kad anksciau apkalbejau savo meistreli temoj, tai jau ir apsireiske Atveze viena lentyna i virtuve, uzpildyti tarpui tarp spinteles ir sienos. ant tos lentynos statysime vynine. Kai ja isigysime... Issimatavo viska aplink katila, kad galetu lentas ispjauti ir dar keleta smulkmenu Sake gris kita savaite. Lauksiu. O tuo tarpu zadu su tamstomis konsultacija del plyteliu isdestymo pravesti ir koki uzdengima deti tarp stalvirsio ir sienos, nes as noriu kuo mazesnio, o meistrelis sako reik auksto (vis bando isiulyt plyteles klijuot, bet as nesutinku ) Zodziu reiks pafotoshopinti pora vaizdeliu ryt
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 18:20)
Candy Crush Saga?
Vat man irgi idomu ko be indaploves negali montuot? Gi prie tos sienos tik plautuve, indaplove ir spintele ar ne? Ir jei neklystu indaplove paciam kraste? Ar jau sumakalavau visas virtuves i viena? Visa kita siena ir virsutines spinteles jau turetu buti priduotos.
O ka sako indaploves tiekejai? Pagrasinkit kuo uz susitarimo nevykdyma (jei toks yra), kad mokes meistram uz prastovas
Vat man irgi idomu ko be indaploves negali montuot? Gi prie tos sienos tik plautuve, indaplove ir spintele ar ne? Ir jei neklystu indaplove paciam kraste? Ar jau sumakalavau visas virtuves i viena? Visa kita siena ir virsutines spinteles jau turetu buti priduotos.
O ka sako indaploves tiekejai? Pagrasinkit kuo uz susitarimo nevykdyma (jei toks yra), kad mokes meistram uz prastovas
Neeee, šitą jau visą perėjau, laukiu naujų lygių Čia dar kitą zarazą, kažkokią su daržovėm radau
Va, čia gi pas mus kuriozai su ta indaplove, kuri gi po orkaite montuosis Kadangi biškį šaldiko aukštis nesueina į linijas, tai tenka orkaitę dėt kažkaip ant pačios indaplovės
Ir dar, kadangi aukštis apatinių 86 (dėl lango), tai negali padaryt indaplovės be rankenos. Va čia ir STOP Nes pati indaplovė 82 (kaip ir apat. spintelės iki stalviršio) ir nelieka už ko paimt, kad atsidarytų.
Jokių problemų nebūtų, jei aukštis būtų nors 88-89cm visų apatinių
Meistrui sakiau, kad jokių rankenų nedėtų, tai dabar laiko turi į valias, kad kažką sugalvot
Net bloga pagalvot, kad visur bus be rankenų, o čia su rankena
Jau ryt skambinsiu ir klausiu, kur ta mano tarnaitė pasiklydo Kaip tik ir terminai užsakomom prekėm 10-14 d.d. baigiasi
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 19:05)
Aj, dargi pasigirsiu, kad anksciau apkalbejau savo meistreli temoj, tai jau ir apsireiske Atveze viena lentyna i virtuve, uzpildyti tarpui tarp spinteles ir sienos. ant tos lentynos statysime vynine. Kai ja isigysime... Issimatavo viska aplink katila, kad galetu lentas ispjauti ir dar keleta smulkmenu Sake gris kita savaite. Lauksiu. O tuo tarpu zadu su tamstomis konsultacija del plyteliu isdestymo pravesti ir koki uzdengima deti tarp stalvirsio ir sienos, nes as noriu kuo mazesnio, o meistrelis sako reik auksto (vis bando isiulyt plyteles klijuot, bet as nesutinku ) Zodziu reiks pafotoshopinti pora vaizdeliu ryt
Kaip gera geras naujienas skaityt
Aš jaučiu visas sudepresinu su savo nelaimėm
o aš padidinau "uošvienės kambariuką" (net nežinojau, kad jis taip vadinas) 10cm, sieninė spinta ir taip 70cm, su stumdomom durim mažiau nereik, na nebent iš bėdos iki 60cm, galėčiau pamažint, tada pati spinta būtų apie 50cm gylio, tai vistiek dar gaučiau kokius 10cm, bet tai manęs tie 20cm nelabai išgelbėja. tada gaunas kažkos tarpelis tarp lango ir plautuvės... ikeja tokia lieva, kad ten toks ribotas spintelių pločių pasirinkimas, juodai programikė fainesnė
ajste, jau kaip laukiu tavo virtuvės, kad negaliu
o tai tarpuose tarp spintelių plyteles klijuosit? ar negerai supratau?
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 17:29)
Neeee, šitą jau visą perėjau, laukiu naujų lygių Čia dar kitą zarazą, kažkokią su daržovėm radau
Va, čia gi pas mus kuriozai su ta indaplove, kuri gi po orkaite montuosis Kadangi biškį šaldiko aukštis nesueina į linijas, tai tenka orkaitę dėt kažkaip ant pačios indaplovės
Ir dar, kadangi aukštis apatinių 86 (dėl lango), tai negali padaryt indaplovės be rankenos. Va čia ir STOP Nes pati indaplovė 82 (kaip ir apat. spintelės iki stalviršio) ir nelieka už ko paimt, kad atsidarytų.
Meistrui sakiau, kad jokių rankenų nedėtų, tai dabar laiko turi į valias, kad kažką sugalvot
Papildyta:
Papildyta:
As tai bijau ir ziuret i tuos zaidimus, nes kai uzsikabinsiu, tai bus amen. Nemiegosiu kol nepereisiu visu lygiu. Dabar telefone kortom uzsizaidziu kartais arba su DS
Ach vat kaip cia su ta indaplove, pamirsus visai buvau O jus neapsigalvosit patys, nepaaukstinsit stalvirsio? Dar turit laiko
Nezinau kiek geros tos naujienos mano... Reik neduot dirbtkoridoriuj, tai virtuve sutvarkys, nes dabar tai vis jo akys i koridoriu, vat ir savaitgali matavosi durims. Tai dabar mes su MB "galvojam" kokias tas duris desim, tai kol mes nuspresim gali virtuveje darbuotis
Beje, ryte rasiau apie draugu langa, kad sunku prieiti atidaryti, o su meistreliu kalbedama stovejau pries savo langa ir galvoju - kodel man nekliuna, spinteliu gylis gi tas pats. Taigi sugalvojau, kad pas anuos gili nisa langui (kaip sakiau namas senos statybos ir sienos storos), o rankenele apacioj. Pas mus nisa nera tokia jau gili (palange 210), nors rankenele taip pat apacioj, prieijimas be problemu
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 17:36)
o aš padidinau "uošvienės kambariuką" (net nežinojau, kad jis taip vadinas) 10cm, sieninė spinta ir taip 70cm, su stumdomom durim mažiau nereik, na nebent iš bėdos iki 60cm, galėčiau pamažint, tada pati spinta būtų apie 50cm gylio, tai vistiek dar gaučiau kokius 10cm, bet tai manęs tie 20cm nelabai išgelbėja. tada gaunas kažkos tarpelis tarp lango ir plautuvės...
Pas mus taip ir vadina, arba uosvienes arba tamsus O Jus dar pagalvokite, ka laikysit toj sieninej spintoj. 60 cm gylis tai gan daug ypac jei paprastos lentynos. Pas mus tokios sienines senajam bute, tai susikrauni viska dviem sluoksniais, kas gale tai arba reik prieki iskraustyti, kad pasiekt arba nesivargini kraustyt ir pamirsti, kad tie daiktai egzistuoja Balaganas gaunasi. Bet kokiu atveju, prie sienos tie 20 cm gal ir neisgelbeja, bet kur sala norit daryti jau didesnis praejimas gaunasi
As irgi laukiu savo virtuves pabaigos, jau noriu vonia pradet
Ne tarp spinteliu, tik uz virykles ir prie plautuves. Meistrelis labai nori palei visas sienas po eile plyteliu isklijuot, kad pasisleptu sujungimas darbastalio ir sienos. O as nenoriu, nes man negrazu toks aukstas apvedimas. As noriu tokio maziuko, medinio, toks buna regis grindims, kur is sono ziurint profilis trikampiu Ryt pabandysiu padeliot kokie plyteliu isdeliojimai uz kaitlentes galimi
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 20:29)
Pas mus taip ir vadina, arba uosvienes arba tamsus O Jus dar pagalvokite, ka laikysit toj sieninej spintoj. 60 cm gylis tai gan daug ypac jei paprastos lentynos. Pas mus tokios sienines senajam bute, tai susikrauni viska dviem sluoksniais, kas gale tai arba reik prieki iskraustyti, kad pasiekt arba nesivargini kraustyt ir pamirsti, kad tie daiktai egzistuoja Balaganas gaunasi. Bet kokiu atveju, prie sienos tie 20 cm gal ir neisgelbeja, bet kur sala norit daryti jau didesnis praejimas gaunasi
Ne tarp spinteliu, tik uz virykles ir prie plautuves. Meistrelis labai nori palei visas sienas po eile plyteliu isklijuot, kad pasisleptu sujungimas darbastalio ir sienos. O as nenoriu, nes man negrazu toks aukstas apvedimas. As noriu tokio maziuko, medinio, toks buna regis grindims, kur is sono ziurint profilis trikampiu Ryt pabandysiu padeliot kokie plyteliu isdeliojimai uz kaitlentes galimi
nu pas mus kai 5 asmenų šeima, tai randam ką laikyt nors turėsiu dar dvi mini drabužines kambariuose... nu man spinta netrukdys tikrai, nebent siauresnę darysiu, nes dabar turiu 60cm gylio gryn lentynos ir jos tokios aukštos, tai tikrai labai netvarkingai viskas susideda, o jei siauresnės būtų, būt visai neblogai gal
nu įdomu kaip ten atrodo, nes nelabai įsivaizduoju.
o aš vat dar galvoju, kas dedasi prie sienos toj vietoj, kur stalviršis baigias ir siena prasideda? na kaip čia paaiškint.. juostelė kokia ar kas? ar taip tip top pristraukia stalviršis, kad nelieka nė min tarpelio? nes pas mus dabar tokia baisi metaline juostelė, kurioje renkas visoks brudas ir išvalyt neina. tai galvoju, kaip reiktų naujuos namuos padaryt, kad ten nieks nesirinktų...
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 19:29)
pasidalinkit šios problemos sprendimu. Pas mus analogiška situacija Rankenėlių nenorim..
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 20:29)
O jus neapsigalvosit patys, nepaaukstinsit stalvirsio? Dar turit laiko
Laiko tai turiu, ale langas aukštint neleidžia
Niu tai kur tos plytelės?
QUOTE(bambyze @ 2013 10 22, 21:07)
pasidalinkit šios problemos sprendimu. Pas mus analogiška situacija Rankenėlių nenorim..
Jei darysit tokio tipo dureles, tai problemų nebus
Bet kai aš prisimislijau visokių nesamonių, tai va ir vargstu dabar
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 22:22)
Jei darysit tokio tipo dureles, tai problemų nebus
čia skaitosi įfrezuotos ar kaip? Kažkodėl man jos nepatogiai atrodo..
Ir dėl medinio stalviršio atkalbinėja mane visi meistrai. Sako jau po metų jie atrodo baisiai... arba priežiūros labai daug reikia.. žodžiu...
Mano planas galutinis
Papildyta:
Reikia ji istisai impregnuoti aliejumi ar kaip jis vadinasi turiu namie azuolinius baldus , ale patikek ...... staliukas vargo vakariene
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2013 10 22, 21:47)
čia skaitosi įfrezuotos ar kaip? Kažkodėl man jos nepatogiai atrodo..
Ir dėl medinio stalviršio atkalbinėja mane visi meistrai. Sako jau po metų jie atrodo baisiai... arba priežiūros labai daug reikia.. žodžiu...
Reikia ji istisai impregnuoti aliejumi ar kaip jis vadinasi turiu namie azuolinius baldus , ale patikek ...... staliukas vargo vakariene
QUOTE(bambyze @ 2013 10 22, 22:47)
Aš taipogi labai labai svajojau apie medinį stalviršį, bet pasiskaičius visokių komentarų, pasirinkau šitą:
http://www.diara.lt/...braskos-azuolas
Esu didelė imitacijų negerbėja, bet kol kas labai patenkinta ir vaizdu ir priežiūra.
QUOTE(Ajste @ 2013 10 21, 11:35)
Apie gartraukius. Savaitgali netiketai gavau pagyrima uz gerai issirinkta gartauki, nes jo apsvietimas priekyje, o ne prie sienos.
o aš šituo dalyku kaip tik nusivyliau gartraukyje. mano gartraukis elica cruise 60, tos lempos priekyje. o gartraukio angos toliau, ir gaunasi kad virš priekinių kaitlentės ratų kabo lempos, o ne gartraukiai...man geriau būtų lempos gale, nes verdu dažniau ant priekinių kaitviečių...
Na merginos grįžtu aš ale naujas brėžinukas :
kainą paskaičiavo taip: kaip baldininkas sakė su jo geriausiom medžiagom ,su blumais, gerais stalčių tvirtinimais (ale garantija visam gyvenimui) 5600,-
jei be pritraukėjų su vokiškais begėliais 4900,-
plius+ metalinės rankenos (ale įfrezuotos tik dėtas metalas) 600,-
dažytas stiklas tarp spintelių 700,-
pigiausias variantas gaunasi 6200,- , pas mus dabar tokia situacija jog norim maximaliai kuo pigiau
noriu patarimų dėl rankenėlių, jei nedėti jų,o dėt atšokimus gaunasi 200 lt pigiau, bet ar patogu bus?
o gal išvis dė paprastas rankenėles? nors aš jų labai nenoriu..
virtuvę lygiuojam į šią :
kainą paskaičiavo taip: kaip baldininkas sakė su jo geriausiom medžiagom ,su blumais, gerais stalčių tvirtinimais (ale garantija visam gyvenimui) 5600,-
jei be pritraukėjų su vokiškais begėliais 4900,-
plius+ metalinės rankenos (ale įfrezuotos tik dėtas metalas) 600,-
dažytas stiklas tarp spintelių 700,-
pigiausias variantas gaunasi 6200,- , pas mus dabar tokia situacija jog norim maximaliai kuo pigiau
noriu patarimų dėl rankenėlių, jei nedėti jų,o dėt atšokimus gaunasi 200 lt pigiau, bet ar patogu bus?
o gal išvis dė paprastas rankenėles? nors aš jų labai nenoriu..
virtuvę lygiuojam į šią :