Aišku... O toliau, atvira niša 2030mm ilgio irgi drabužinė?
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 15:10)
Aišku... O toliau, atvira niša 2030mm ilgio irgi drabužinė?
na ta vieta buvo numatyta dviračiams, tik vat klausimas kaip ten viską išspręsim, kad būtų ir gražu, tai dar neaišku. jaučiu bus su stumdomom kokiom durim
Taip, as apie patalpa nr 2 planelyje Dabar jos ismatavimai 1,000 x 1440, virtuvej issikise 860. Jei pasiimt tuos 860 i virtuve, tai tikrai daugiau nei kargiukas tilptu i viena linija tipltu ir kaitlente ir plautuve ir pakankamai darbastalio, o ir priesais linija spinteliu neatrodytu taip blogai, ukine reiketu sumazinti O drabuzine pratesciau i ilgi, ten matau yra kazkokia nisa. Na, tik jau ne drabuzine gautusi, o didele sienine spinta 580 gylio tikrai uztektu net isnaudojus tik dali ilgio. O dabar i ismatavimus ziurint, ta drabuzine greiciausiai tokia uosvienes kambariuko stiliaus?
Taip ir pagalvojau, kad sakysit dviraciams Mano supratimu, juos reiketu arciau duru laikyti, kad nereketu grindu purvinti. Darau prielaida, kad i 500 plocio erdve galima pastatyti 2 dviracius, esant reikalui ant sienos montuojamas remas ir galima kabinti dar minimum 1, bet galima ir 2, zodziu prie duru laikomi dviraciai, kiek cia jiems ilgio reikia? 1700 uzteks? Visa kita erdve drabuziams uz stumdomu duru, kurios gali buti vietom veidrodines, kad pasigrozet savim ir vizualiai isdidint erdve
Taip ir pagalvojau, kad sakysit dviraciams Mano supratimu, juos reiketu arciau duru laikyti, kad nereketu grindu purvinti. Darau prielaida, kad i 500 plocio erdve galima pastatyti 2 dviracius, esant reikalui ant sienos montuojamas remas ir galima kabinti dar minimum 1, bet galima ir 2, zodziu prie duru laikomi dviraciai, kiek cia jiems ilgio reikia? 1700 uzteks? Visa kita erdve drabuziams uz stumdomu duru, kurios gali buti vietom veidrodines, kad pasigrozet savim ir vizualiai isdidint erdve
oi, mergaitės, kaip gerai, kad jūs esat. na jo, ta vieta gerai neišspręsta. o jūs čia tuoj greit viską man išspręsit
bėda ta, kad nėr kur kišt dviračių. galvojom į tą "uošvienės kambariuką" dėt dviračius, kabint ant sienos stačiai, ta pailga būtų spinta, po to nusprendėm, kad į tą trumpą "kambariuką" galima kabint striukes, paltus ir pan, o tą ilgą spintą atiduot dviračiams... nežinau dar, man gaila namų dviračiams, bet laikyt jų daugiau nėra kur.
bėda ta, kad nėr kur kišt dviračių. galvojom į tą "uošvienės kambariuką" dėt dviračius, kabint ant sienos stačiai, ta pailga būtų spinta, po to nusprendėm, kad į tą trumpą "kambariuką" galima kabint striukes, paltus ir pan, o tą ilgą spintą atiduot dviračiams... nežinau dar, man gaila namų dviračiams, bet laikyt jų daugiau nėra kur.
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 13:29)
oi, mergaitės, kaip gerai, kad jūs esat. na jo, ta vieta gerai neišspręsta. o jūs čia tuoj greit viską man išspręsit
Kiek pas jus dviraciu namuos? Net ir spintoj, juos galima sukabint palubej, o apacioj laikyt kitus rakandus, kad ir dezes su sezoniniais batais ar dar kokias sporto priemones O gal lauke turite koki garaza ar vietos pasiurei ir ten galetumet laikyti dviracius? Pasimatuokit kokio ilgio dviraciai, bus lengviau planuot, nes as manau butu neprosal juos atskirti nuo drabuziu, svarumo sumetimais
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 13:17)
Pamenu Jūsų planelį, ir kiek kas komentavo lyg ir nusprendė, kad toks variantas Jums geriausias .
Jei keltumėt šaldytuvą, tai pussalė jau neišeitų. Jis būtų toliau nuo svetainės, kiek suprantu... - nelabai patogu. Be to darbinis trikampis sumažėtų - beveik visi karštieji taškai - šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė - būtų vienoj linijoj - negerai, grūstis virtuvėje garantuota. Dabartinis Jūsų baras-pusbaris gana ilgas, bet vienas žmogus sėdėdamas žiūrės į šaldytuvo sieną - nelabai smagu. Be to šalia matau duris - praėjimo zona ir čia pat sėdi žmogeliukai... Ar valgomojį stalą planuojat? Kur jis bus? Ar Jums išvis reikia to baro?
Neprofesionalė, ne . Braižau su SkechUp programa. Vagiu bišk laiką nuo savo darbų .
Negarantuoju, kad pavyks nupaišyti, bet galit įkelti VISOS patalpos planą su VISAIS matmenimis. Jei ne aš, gal kas kitas ką nupieš .
Jei keltumėt šaldytuvą, tai pussalė jau neišeitų. Jis būtų toliau nuo svetainės, kiek suprantu... - nelabai patogu. Be to darbinis trikampis sumažėtų - beveik visi karštieji taškai - šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė - būtų vienoj linijoj - negerai, grūstis virtuvėje garantuota. Dabartinis Jūsų baras-pusbaris gana ilgas, bet vienas žmogus sėdėdamas žiūrės į šaldytuvo sieną - nelabai smagu. Be to šalia matau duris - praėjimo zona ir čia pat sėdi žmogeliukai... Ar valgomojį stalą planuojat? Kur jis bus? Ar Jums išvis reikia to baro?
Neprofesionalė, ne . Braižau su SkechUp programa. Vagiu bišk laiką nuo savo darbų .
Negarantuoju, kad pavyks nupaišyti, bet galit įkelti VISOS patalpos planą su VISAIS matmenimis. Jei ne aš, gal kas kitas ką nupieš .
Profesanale palyginus su manimi.
Turiu tik pdf failus nezinau kaip juos ikelt, nes public.fotki.com neikelia pdf failu.
Galiu atsiusti emeilu, tik nezinau koks Jusu yra.
Gal darysim trumpesni ta pusbari (ten bus spinteles is virtuves puses, o is kitos puses prises zmones kokie 2 pvz. pusryciaujant ). O prie to saldytuvo galvoju gal koki akvariuma pastatysim ir niekam nereiks ziuret i saldytuvo siena...
Valgomasis stalas bus, jis bus netoli virtuves i svetaines puse.
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 13:21)
Ciunia,
Jusu plane isdestymas kaip pas mane. Man patogu. MB irgi Ar tik ne jums zadejau tikslesnius ismatavimus? Prisiduodu: nuo saldytuvo iki plautuves 750, plautuve 530, nuo plautuves iki sienos 660, nuo kampo iki virykles 400, virykle 580, nuo virykles iki kito kampo 400, stalvirsis nuo sienos iki sienos (visa desine puse) 2600, tarpas tarp dvieju pusiu 1370, spinteliu gylis saldytuvo pusej ir kur virykle 600, desinej pusej 515 Darbui daugiausia naudojam plota priesais plautuve ir jei pjaustoma kazkas nuplauto tarp plautuves ir kaitlentes. Anadien pasimatavau, tai naudojamas plotas mazdaug 700 plocio, plius kiek uzima kombainas Sukiotis nuo virykles iki plautuves patogu, produktus is saldytuvo dazniausiai susidedam ne tam plote prie saldytuvo, o priesais, iskart prie darbo zonos
Eisiu matuotis su metru.
QUOTE(Čiunia @ 2013 10 22, 13:54)
Turiu tik pdf failus nezinau kaip juos ikelt, nes public.fotki.com neikelia pdf failu.
Gal darysim trumpesni ta pusbari (ten bus spinteles is virtuves puses, o is kitos puses prises zmones kokie 2 pvz. pusryciaujant ). O prie to saldytuvo galvoju gal koki akvariuma pastatysim ir niekam nereiks ziuret i saldytuvo siena...
Taigi atsidarius pdf faila darykit printscreen, atsidarius power point'a ctrl+v, apkarpot paveiksleli, isdidinat iki skaidres dydzio, spaudziat desini klavisa ir issaugot kaip paveiksleli. Tada keliate i fotki
As tam kampe nieko didelio nestatyciau, nebent koki augaliuka, kad ten sedint butu erdves ar laikrasti issiskleisti ar picos deze atsidaryti ar siaip paslinkti savo lekstes, puodelius ir t.t. O saldytuva daryciau imontuojama ir kabnciau is tos puses ar koki paveiksla, laikrodi, kalendoriu, vaiku piesinius...
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 13:03)
Nu čia dabar , ko dabar bijot? Stalčius tikrai išlaikys visokias kruopas/miltus ir visa kita ką surašėt - garantuoju Panandykit, pamatysit, kaip patogu
aha, juk minejot kazkas forume, kad ir Blumai po kazkiek laiko paklera (na, matyt viskas, kas naudojama paklera)... o pas mane tai ne Blumai, kazkokie GTV, lygtais iki 45 kg stalcius atlaiko.
tiesa, dar nesigyriau, kad mes jau kaip zmones valgom savo virtuveje, nes jau ir stala sekmadieni Mb surinko, ir kedes , ir netgi rozetes sumontavo Beliko grindjuostes
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 15:35)
Kiek pas jus dviraciu namuos? Net ir spintoj, juos galima sukabint palubej, o apacioj laikyt kitus rakandus, kad ir dezes su sezoniniais batais ar dar kokias sporto priemones O gal lauke turite koki garaza ar vietos pasiurei ir ten galetumet laikyti dviracius? Pasimatuokit kokio ilgio dviraciai, bus lengviau planuot, nes as manau butu neprosal juos atskirti nuo drabuziu, svarumo sumetimais
kol kas 3, planuose 5...
jei turėtume pašiūrę ar garažą, tai dviračiai tikrai ten būtų išboginti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 14:41)
Aij, baigiu nudurnėt Vienam facebook'o žaidimo lygyje strigau Nesuprantu kaip pereit..... Jau net tie patys virtuvės griaučiai stovintys nebenervina
Žodžiu, mano padangėj jokio progreso Ryt bus 3 sav. kaip užsakiau indaplovę ir dar nėra, o be jos negali atseit montuot toliau
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 17:44)
Aij, baigiu nudurnėt Vienam facebook'o žaidimo lygyje strigau Nesuprantu kaip pereit..... Jau net tie patys virtuvės griaučiai stovintys nebenervina
Žodžiu, mano padangėj jokio progreso Ryt bus 3 sav. kaip užsakiau indaplovę ir dar nėra, o be jos negali atseit montuot toliau
nu čia dabar. o ko ten montuot toliau negali?
gerai, kad aš nemėgėja žaidimų, bo būtų irgi nekas
QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 15:44)
Candy Crush Saga?
Vat man irgi idomu ko be indaploves negali montuot? Gi prie tos sienos tik plautuve, indaplove ir spintele ar ne? Ir jei neklystu indaplove paciam kraste? Ar jau sumakalavau visas virtuves i viena? Visa kita siena ir virsutines spinteles jau turetu buti priduotos.
O ka sako indaploves tiekejai? Pagrasinkit kuo uz susitarimo nevykdyma (jei toks yra), kad mokes meistram uz prastovas