Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 13:07)
gerai gerai ta plautuvė ten, tik jos jau nenuleisit iki palangės lygio - bus per žemai. Beje, koks Jūsų ūgis? Tada, jei iki pat lango daryt, reiks prie palangės laiptelio... unsure.gif

g.gif kokio dar laiptelio? biggrin.gif šiaip mano ūgis 166c, dabar turiu virtuvę 91cm aukščio, man labai gerai, ten prie palangės irgi, manau, tokią darysių, na išlys kažkiek, gal nebus labai jau žiauriai g.gif o be to dar prašysiu vyro, kad nors šiek tiek grindis pažemintų, jei tik gausis, nes panašu, kad nelabai, bet nors keliais cm gautųsi, jau būtų pliusas, galima būtų ir kokias 87cm aukščio spinteles daryt. tikiosi biggrin.gif šiaip man labai sunku, kai ten nieko dar nėra padaryta, grindys išluptos, sienos dar tik griausis, viskas keisis, o aš turiu pagal popierinį variantą dėliotis čia viską doh.gif kadangi kuo greičiau sudėliosiu virtuvę, tuo greičiau bus galima pradėt eleltrą vedžiot, tada grindis tvarkyt ir pan. ech...
Atsakyti

Laba diena, dar karta, lenkiu zemai galva ir prasau pagalbos...

Planelis musu toks. Langas kaireje, virtuve kartu su svetaine. Iejimas kur ismatavimai 897mm. Ar Jus darytumet L formos virtuve ar tokia kaip U. Sunkiausia yra apsispresti kur bus kriaukle, kaitlente ir saldytuvas. Nezinau ar daryt kampine kriaukle ar ne..Dar toks pamastymas kelti saldytuva prie virtuves iejimo, tada tarpelis, tada daryti orkaite su kaitlente, o kriaukle ten kur dabar parodyta planelyje..Kaip manot? Tuoj plika busiu nuo galvojimo...Viska dar galime keisti. Bet laikas jau tiksi...Liko kelios dienos...

Juodai, kiek matau esat profesionele. Gal galetumet man padaryti trimati vaizdeli..Ar pasidalinkite kaip jus ji padarote?

[url=user posted image

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 13:12)
g.gif kokio dar laiptelio?

Na, jeigu darysit stalviršio aukštį 91cm, o palangė bus 83, ar kiek ten... nepamenu doh.gif , tai ir gausis Jums laiptelės nuo stalviršio ant palangės mirksiukas.gif

QUOTE(Čiunia @ 2013 10 22, 13:25)
Laba diena, dar karta, lenkiu zemai galva ir prasau pagalbos...
<...>
Juodai, kiek matau esat profesionele. Gal galetumet man padaryti trimati vaizdeli..Ar pasidalinkite kaip jus ji padarote?

Pamenu Jūsų planelį, ir kiek kas komentavo lyg ir nusprendė, kad toks variantas Jums geriausias unsure.gif .
Jei keltumėt šaldytuvą, tai pussalė jau neišeitų. Jis būtų toliau nuo svetainės, kiek suprantu... unsure.gif - nelabai patogu. Be to darbinis trikampis sumažėtų - beveik visi karštieji taškai - šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė - būtų vienoj linijoj - negerai, grūstis virtuvėje garantuota. Dabartinis Jūsų baras-pusbaris gana ilgas, bet vienas žmogus sėdėdamas žiūrės į šaldytuvo sieną blink.gif - nelabai smagu. Be to šalia matau duris - praėjimo zona ir čia pat sėdi žmogeliukai... Ar valgomojį stalą planuojat? Kur jis bus? Ar Jums išvis reikia to baro?
Neprofesionalė, ne smile.gif. Braižau su SkechUp programa. Vagiu bišk laiką nuo savo darbų doh.gif .
Negarantuoju, kad pavyks nupaišyti, bet galit įkelti VISOS patalpos planą su VISAIS matmenimis. Jei ne aš, gal kas kitas ką nupieš wink.gif.
Atsakyti
Juodai, didelis didelis ačiū, ir atsiprašau, kad darbus sutrukdžiau blush2.gif 4u.gif

Aš galvoju, kad visgi reiks gal daryt kriauklę tokiam aukšty kaip palangė g.gif tada gal laiptelis ir indaplovė, kaitlentė... nežinau tiesą pasakius, kaip tai gyvai atrodys, vistiek su baldininkais reiks kalbėt. su jais dar irgi tarsiuos kaip geriau padaryt aišku
Atsakyti
Tas is stalvirsio isvaziuojantis gartraukis, jei gerai pamenu, rase pirktas su defektu ir kainavo apie 1,000 litu g.gif

Teka,
mano vieni draugai dare virtuves spinteles aukstesnes uz langa. Senos statybos namas buvo, didele virtuves patalpa ir matyt niekad nereikejo spinteliu statyt prie lango, o draugam prireike daugiau vietos biggrin.gif Pas juos priesais langa plautuve ir palange gaunasi tokia kaip lovelis. Kiek teko girdeti, nesiskundzia. Vienintelis minusas, kad sunkiau prieiti prie lango prieiti, kad ji atidaryti, bet tas langas ir nera daznai darinejamas, tik vasara per pacius karscius.
As Jusu vietoj taip pat daryciau, plautuve prie lango, arciau kampo (arba uz uzsukimo L formoj), o kaitlente prie sienos, kad galima butu i siena istatyt gartrauki (su ar be isejimo i lauka).

Ciunia,
Jusu plane isdestymas kaip pas mane. Man patogu. MB irgi cool.gif Ar tik ne jums zadejau tikslesnius ismatavimus? Prisiduodu: nuo saldytuvo iki plautuves 750, plautuve 530, nuo plautuves iki sienos 660, nuo kampo iki virykles 400, virykle 580, nuo virykles iki kito kampo 400, stalvirsis nuo sienos iki sienos (visa desine puse) 2600, tarpas tarp dvieju pusiu 1370, spinteliu gylis saldytuvo pusej ir kur virykle 600, desinej pusej 515 4u.gif Darbui daugiausia naudojam plota priesais plautuve ir jei pjaustoma kazkas nuplauto tarp plautuves ir kaitlentes. Anadien pasimatavau, tai naudojamas plotas mazdaug 700 plocio, plius kiek uzima kombainas biggrin.gif Sukiotis nuo virykles iki plautuves patogu, produktus is saldytuvo dazniausiai susidedam ne tam plote prie saldytuvo, o priesais, iskart prie darbo zonos ax.gif
Atsakyti
ajste, aš suprantu, kad jums nepatinka tas išdėstymas, bet aš kol kas toj stadijoj, kai aš jį įsimylėjus biggrin.gif ir man tos L visai nesinori. nesakau, kad taip bus ir toliau, bet kol kas esu ten biggrin.gif
Atsakyti
Ajste, o kur ta Tavo virtuvė g.gif? ... Mindija irgi kažkur dingo unsure.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 14:20)
Juodai, didelis didelis ačiū, ir atsiprašau, kad darbus sutrukdžiau  blush2.gif  4u.gif

Tai pačiai labai knietėjo, vat ir papaišiau..., nėr už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 14:41)
Tai pačiai labai knietėjo, vat ir papaišiau..., nėr už ką  mirksiukas.gif

tai liuks. nes aš su tokia programa nemoku, o dabar ir vaizdas visai kitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 12:38)
ajste, aš suprantu, kad jums nepatinka tas išdėstymas, bet aš kol kas toj stadijoj, kai aš jį įsimylėjus biggrin.gif ir man tos L visai nesinori. nesakau, kad taip bus ir toliau, bet kol kas esu ten biggrin.gif

Ne Jums, o tau mirksiukas.gif
Nepatinka man ne todel, kad negrazu ar kas, tiesiog atrodo nepatogiai ax.gif O naudosites ta virtuve tai jus visi, jos savininkai, tai jums ir turi buti ir grazu ir patogu.
Dabar galvoju, o jei drabuzine (kaip suprantu ten drabuzine tas iskastas kampas virtuvej; plane virsutinis desinys kampas) daryt ilga ir ne tokia gilia, kad virtuve pataptu kvadratiskesne? g.gif Gal tada butu geresnis isdeliojimas?

QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 12:41)
Ajste, o kur ta Tavo virtuvė  g.gif? ... Mindija irgi kažkur dingo unsure.gif ...

Mano virtuve virtuvej biggrin.gif Atsisakau rodyti, kol nebus pabaigta iki galo, o man plyteliu vis nesuklijuoja doh.gif Turejo si (praejusi) klijuot, bet pas mus sveciu burys isiprase, tai darbus teko atideti. Ir isvis tam mano meistrui koridorius labiau rupi negu mano virtuve doh.gif Na, bent jau grindys sutvarkytos, tai liko tik plyteles uz virykles ir plautuves, apvedimas tarp stalvirsio ir sienos (del kurio su meistru irgi nesutariu, nes jis nori visur tas plyteles klijuot, o man negrazu), rankeneles ir intarpai kur tarp dureliu tarpai like ir pasidazyt dureles, kurios per visus transportavimus ir montavimus nusibrozdino. Visai dar nemazai tu darbu doh.gif
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 14:58)
Ne Jums, o tau  mirksiukas.gif
Nepatinka man ne todel, kad negrazu ar kas, tiesiog atrodo nepatogiai  ax.gif O naudosites ta virtuve tai jus visi, jos savininkai, tai jums ir turi buti ir grazu ir patogu.
Dabar galvoju, o jei drabuzine (kaip suprantu ten drabuzine tas iskastas kampas virtuvej; plane virsutinis desinys kampas) daryt ilga ir ne tokia gilia, kad virtuve pataptu kvadratiskesne?  g.gif Gal tada butu geresnis isdeliojimas?
Mano virtuve virtuvej  biggrin.gif  Atsisakau rodyti, kol nebus pabaigta iki galo, o man plyteliu vis nesuklijuoja  doh.gif  Turejo si (praejusi) klijuot, bet pas mus sveciu burys isiprase, tai darbus teko atideti. Ir isvis tam mano meistrui koridorius labiau rupi negu mano virtuve  doh.gif  Na, bent jau grindys sutvarkytos, tai liko tik plyteles uz virykles ir plautuves, apvedimas tarp stalvirsio ir sienos (del kurio su meistru irgi nesutariu, nes jis nori visur tas plyteles klijuot, o man negrazu), rankeneles ir intarpai kur tarp dureliu tarpai like ir pasidazyt dureles, kurios per visus transportavimus ir montavimus nusibrozdino. Visai dar nemazai tu darbu  doh.gif
ax.gif

nu ok, TU smile.gif o tą drabužinę (spintą) jei kiek pamažint, nedaug išloštume virtuvėje, kokį kargiuką nebent papildomai biggrin.gif
Atsakyti
Teka, man atrodo Ajste kalbėjo apie 2 patalpą ax.gif . Bet man neatrodo, kad ten drabužinė, ar tai ji?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 15:04)
Teka, man atrodo Ajste kalbėjo apie 2 patalpą ax.gif . Bet man neatrodo, kad ten drabužinė, ar tai ji?

taip, juodai, tai drabužinė/spinta, nežinau tiksliai, kaip tai atrodys. tai bus vieta sezoniniams rūbams wink.gif nes ten šalia įėjimas į butą
Atsakyti