Kaip vyksta pridavimai? Kokius darbų trūkumus pastebėjot?
Gal ne taip paklausiau. Notaro dalis viskas aišku. Labiau įdomu, kaip dėl statybos trūkumų, delspinigių mokėjimo už pavėluotus pridavimus ir panašių dalykų... Kokia Jūsų patirtis? Labai būčiau dėkinga už pasidalinimą, nes mes dar nepasirašėme galutinės sutarties.
as asmeniskai tai isiprasiau tos simtines kuri priklause man pagal sutarti uz ju velavimus... nelabai buvo patenkinti, bet patys kalti...
seip kuo toliau tuo labiau pastebimi "fufloviski" ju atlikti darbai...
sienos labai belenkaip nutinkuotos, atmestinai ir labai grubiai, balkonu remai silpnai pritvirtinti, langai nesureguliuoti iki galo, ypac atkreipkit demesi i balkonu duris, paatidarinekit, pauzdarinekit, gyvatukui uzmirsta duoti reguliatoriu (renkenele kazkokia) ir seip neissitrinkit statybu vadovo tel nr nes teks skambineti, mane jau vardu atsimena
sienos labai belenkaip nutinkuotos, atmestinai ir labai grubiai, balkonu remai silpnai pritvirtinti, langai nesureguliuoti iki galo, ypac atkreipkit demesi i balkonu duris, paatidarinekit, pauzdarinekit, gyvatukui uzmirsta duoti reguliatoriu (renkenele kazkokia) ir seip neissitrinkit statybu vadovo tel nr nes teks skambineti, mane jau vardu atsimena
QUOTE(padauza-strakals @ 2014 08 30, 09:39)
as asmeniskai tai isiprasiau tos simtines kuri priklause man pagal sutarti uz ju velavimus... nelabai buvo patenkinti, bet patys kalti...
Ačiū , be galo naudinga info, nes į balkoną, gyvatuką kažkaip neatkreipėm dėmesio. Sienas mums irgi gavo pertinkuot iš naujo, langus irgi pastebėjom... Delspinigius sumokėjo. Tai pasirašėm jau ir mes sutartį. Dabar gyvensim remontų nuotaikom
Beje, minėjo, kad jau yra gyvenančių
Gal dar kas norėtų parašyti atsiliepimų apie Ambercity kokybę?
Ar girdisi kaimynai už sienos? už dviejų sienų?
Jei pirkote su apdaila, ar esat patenkinti kokybe?
Ar užtenka šviesos, šilumos kambariuose, ar neprilyja į butą, kaip kai kuriuose Vln dangoraižiuose?
Ar girdisi kaimynai už sienos? už dviejų sienų?
Jei pirkote su apdaila, ar esat patenkinti kokybe?
Ar užtenka šviesos, šilumos kambariuose, ar neprilyja į butą, kaip kai kuriuose Vln dangoraižiuose?
Sveiki kaimynai,
Kas gyvena septynauksciame name? Ar nenorite prispausti capital, kad pastatytu normalu slaubauma (ar kaip tas zodis rasosi) o ne tik kuolelius sudetu prie parkavimo vietu?
Kas gyvena septynauksciame name? Ar nenorite prispausti capital, kad pastatytu normalu slaubauma (ar kaip tas zodis rasosi) o ne tik kuolelius sudetu prie parkavimo vietu?
QUOTE(boikaleo @ 2015 02 24, 11:24)
Sveiki
o kur tie kuoleliai? Ar jie tik planuojami? As is 5 aukscio namo, bet irgi palaikau minti pastatyti normalia uzkarda. Tik idomu kaip tai viska suorganizuoti? Anksciau man sake, kad uzkarda bus, bet nama pastate ir ka sake pamirso Nes jei dauguma pareiks savo pasipiktinima del to - gal kazka pasieksime
o kur tie kuoleliai? Ar jie tik planuojami? As is 5 aukscio namo, bet irgi palaikau minti pastatyti normalia uzkarda. Tik idomu kaip tai viska suorganizuoti? Anksciau man sake, kad uzkarda bus, bet nama pastate ir ka sake pamirso Nes jei dauguma pareiks savo pasipiktinima del to - gal kazka pasieksime
Tie kuoleliai bus pastatyti prie kiekvienos parkavimo vietos. Isvaziuoji-lipi is masinos-statai kuoleli,kad kas nors kitas neuzstatytu tavo vietos. Grizti-vel tas pats. O sake kad bus normali uzkarda, valdoma pulteliu. Be abejo, kad galime vienytis ir daryti tvarka. Tik gaila, kad mes uzsienyje gyvename. Grisime kovo 10 diena. Gal kas iki to kokia peticija suorganizuotu... Tikrai neteisybe, vieni gavo, o mes ne.. Nes keik zinau kitoje puseje jie ta slaubauma turi.
Ar daug jau zmoniu gyvena?
Sveiki ar yra žmonių, kurie rezervavo ar nusipirko butą II etape? ieškau būsimų kaimynų
Sveiki mieli kaimynai,
Visa savaite buvome savo naujame bute, baiginejome ji irengineti... Viskas patiko, tik vidiniame kieme tiek nuoruku, kad baisu, dar po pat musu langais vakar suns kakucius rinkau... Kodel zmones tokie nesupratigi... Tikiu, kad nuorukas meto darbininkai, nelabai norisi tiketi, kad zmones kurie gyvena patys taip noretu tersti savo kiema.
Del slagbaumo kalbejome su Justu Lauziku is Serviko, jei administruoja musu nama. Vel skambinsime.
Visa savaite buvome savo naujame bute, baiginejome ji irengineti... Viskas patiko, tik vidiniame kieme tiek nuoruku, kad baisu, dar po pat musu langais vakar suns kakucius rinkau... Kodel zmones tokie nesupratigi... Tikiu, kad nuorukas meto darbininkai, nelabai norisi tiketi, kad zmones kurie gyvena patys taip noretu tersti savo kiema.
Del slagbaumo kalbejome su Justu Lauziku is Serviko, jei administruoja musu nama. Vel skambinsime.