Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas būstų kvartalas AmberCity

sveikos merginos,
ir aš jūsų kaimynė būsiu smile.gif norėjau pasiklausti, ar tik aš viena užmačiau didžiulę klaidą preliminarioj pirkimo-pardavimo sutarty, ar ir kas nors kitas ją pamatė.
3 priede yra statybos darbų ir dalinės apdailos sąrašas, ir ties punktu fasadas-parašyta, kad termoizoliacijai naudojama 20cm akmens vata, bet kiek mačiau, statybų metu akmens vatos nė lašo nebuvo. Dėl šilumos tai skirtumo didelio nėra ar akmens vata/ar putplastis, bet kainos atžvilgiu tai apie 40% vata yra brangiau... tai net nežinau, ar čia skaitosi grubus sutarties neatitikimas blush2.gif
ar tiesiog rangovas nusprendė taupyt pinigėlius kaip ir su langais, kad didieji padaryti ,kad neatsidarinėtų sad.gif oj linksmai langus plausim ax.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif Cia geras pastebejimas!! O mes net nepamatem! Reikes pasidometi siuo klausimu, kol namas nepriduotas tai dar galima gal kazka paderinti smile.gif O Gal dar iseitu kaina numusti... g.gif
Papildyta:
QUOTE(boikaleo @ 2014 07 02, 10:33)
Sveika smile.gif
Matyt per ziopluma isivele klaida smile.gif nes mums sutarti irgi keite kelis kartus... tai kaina ne ta parase, tai bendra suma  lotuliukas.gif
Musu parasyta "Termoizoliacijai naudojama 20 cm putų polistirolas..."

pas mus irgi taip pat parasyta smile.gif
Atsakyti
tai jei buvo jau kistos sutartys tai su teisingu apšiltinimu parašyta, bet pačios pirmosios tai ne smile.gif ir svarbiausia ir PPI ir kiti kai paskambini mykia...mykia.... nes aš manau jei visi pas ką yra šitos klaidos pakeltų turgų tai nelinksma būtų, ir komentarai kokie pasipiltų jei netyčia kas žurnalistams pasiskųstų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padauza-strakals @ 2014 07 02, 11:22)
sveikos merginos,
ir aš jūsų kaimynė būsiu smile.gif norėjau pasiklausti, ar tik aš viena užmačiau didžiulę klaidą preliminarioj pirkimo-pardavimo sutarty, ar ir kas nors kitas ją pamatė.
3 priede yra statybos darbų ir dalinės apdailos sąrašas, ir ties punktu fasadas-parašyta, kad termoizoliacijai naudojama 20cm akmens vata, bet kiek mačiau, statybų metu akmens vatos nė lašo nebuvo. Dėl šilumos tai skirtumo didelio nėra ar akmens vata/ar putplastis, bet kainos atžvilgiu tai apie 40%  vata yra brangiau... tai net nežinau, ar čia skaitosi grubus sutarties neatitikimas  blush2.gif
ar tiesiog rangovas nusprendė taupyt pinigėlius kaip ir su langais, kad didieji padaryti ,kad neatsidarinėtų sad.gif oj linksmai langus plausim  ax.gif

Labas,

sutartį pasirašiau rugsėjo 30 d.
Pas mane nurodyta, kad fasado termoizoliacijai naudojama 20 cm akmens vata.
Mano manymu, klaida yra didelė, nes putplasčio tada turėjo būti dedama bent jau 35 cm!
Dabartiniu atveju su 20 cm putplasčiu neaišku ar namas vis dar gaus B klasės energetinį naudingumą. sad.gif
Atsakyti
Sveiki, o man klausimelis iskilo, kas pas jus sutartyje yrasyta del raktu atidavimo ir namo pridavimo? Iki liepos 1 d.? Nes realiai jie tada veluoja ir privalo moketi delspinigius? Gal reikai jau koki rasta jiems siusti del delspinigiu arba deretis dar del nuolaidos..? Kaip manote? smile.gif
Atsakyti
Kazka panasaus ir mums sake, kad iki liepos 20 d.. Bet as asba skambinsiu arba rasta pasiruosiu del velavimo smile.gif Tik rpies tai isiaiskinsiu tiksliai kaip kas.. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(GretaGreat @ 2014 07 11, 09:28)
Labas,

sutartį pasirašiau rugsėjo 30 d.
Pas mane nurodyta, kad fasado termoizoliacijai naudojama 20 cm akmens vata.
Mano manymu, klaida yra didelė, nes putplasčio tada turėjo būti dedama bent jau 35 cm!
Dabartiniu atveju su 20 cm putplasčiu neaišku ar namas vis dar gaus B klasės energetinį naudingumą. sad.gif

wa...wa...wa.... aš irgi apie tą patį, bet agentas sako, netriukšmauk, čia maža klaida įsivėle, kaip dare copy-paste g.gif

o dėl tos liepos 1d. tai skambinau i KRK ir man ten patikino kad bus mokami delspinigiai nuo jau mūsų sumokėtos sumos 0,02 % (juokas) doh.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos kaimynės. Prisijungiu ir aš prie laukiančiųjų, kada gi galėsim įsikurti smile.gif
Atsakyti
Nu jo as ir ten pasikaiciavau, kad visiska nesamone.. 100 lt.. Tai tikrai gali sau leisti veluoti.. smile.gif Kaip supratau yra ten pas juos kazkoks karstuju sarasiukas, kurie nekantrauja, tai tuos pirmuosius ir pas notarus sius smile.gif))

Faina, faina kad cia jau renkasi didesnis burys kaimynu 4u.gif
Atsakyti
sveiki, busimi kaimynai smile.gif gal jau yra rezervavusiu arba nusipirkusiu buta antrame etape?
Atsakyti
kiek žinau ax.gif ten ne karštųjų sąrasiukas, o tiesiog pirmus siųs pas notarus nuo keturaukščio pusės, nes ten kur septynaukštis kažkas dar nepabaigta....

oj kaimynkos, kaip liksma kad mūsų vis daugėja smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
NA jie ten kazkaip sake karstuju sarasiukas, kurie nekantrauja smile.gif Nes mums kaip ir sakė, kad trečiadienį gasuime raktukus, tai žiūrėsim kaip te bus, nes ir bankas jau spaudžia smile.gif 4u.gif
Atsakyti