Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 272

QUOTE(gaily @ 2013 10 25, 16:18)

Prisidedu prie klausimo, ar kas turejote tokiu ar panasiu VS chalaciuku? Ar mieli prie kuno?
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2013 10 25, 17:50)
perziurejus atsiliepimus, suprantu, kad odinis  bigsmile.gif

O kur radote parašyta,kad natūralios odos g.gif Kiek perskaičiau atsiliepimų,nieko panašaus neradau unsure.gif O ir kaina būtų nereali kaip už odinį g.gif
Atsakyti

Labai laukiu
www.hautelook.com

ir

www.guess.com
-30% kodukas viskam
tik siandien
user posted image

Atsakyti
jau pirkot sierra? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2013 10 25, 21:38)
jau pirkot sierra? rolleyes.gif

tuoj pirksim wink.gif
Atsakyti
Hautelook truksta 10$ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 10 25, 21:19)
tuoj pirksim wink.gif

palaukit tuoj atsiunciu
Atsakyti
Gal kas gali imesti guess nuoroda,aciu! 4u.gif
Atsakyti
Ar kas perkat Hautelook adačikes? Aš gal norėčiau, bet nežinau ar mokėsiu naudot ax.gif Beje, o neskauda su jos "badytis"? g.gif Visai norėčiau, tik nežinau ar mano atveju bus panaudotas pirkinys unsure.gif

MM, Sierra kodukas vienam kartui? Ar galėčiau ryt atsiūst užsakymą, striukės gyvybiškai reikia biggrin.gif , o vaikai pelytę sulaužė nuo kompo, nežinau tik kuris, tai nėr ką apkaltint, o be jos kaip be rankų - nemoku kompu naudotis, tiksliau kantrybės neturiu pirštu brūžint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 25 spalio 2013 - 22:31
prisijunkit prie www,levis.com truputi truksta iki 30 % nuolaidos viskam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 10 25, 23:29)
Ar kas perkat Hautelook adačikes? Aš gal norėčiau, bet nežinau ar mokėsiu naudot  ax.gif Beje, o neskauda su jos "badytis"? g.gif  Visai norėčiau, tik nežinau ar mano atveju bus panaudotas pirkinys  unsure.gif
MM, Sierra kodukas vienam kartui? Ar galėčiau ryt atsiūst užsakymą, striukės gyvybiškai reikia  biggrin.gif , o vaikai pelytę sulaužė nuo kompo, nežinau tik kuris, tai nėr ką apkaltint, o be jos kaip be rankų - nemoku kompu naudotis, tiksliau kantrybės neturiu pirštu brūžint  doh.gif

neskauda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 10 25, 23:29)

MM, Sierra kodukas vienam kartui? Ar galėčiau ryt atsiūst užsakymą, striukės gyvybiškai reikia  biggrin.gif , o vaikai pelytę sulaužė nuo kompo, nežinau tik kuris, tai nėr ką apkaltint, o be jos kaip be rankų - nemoku kompu naudotis, tiksliau kantrybės neturiu pirštu brūžint  doh.gif

dar galios sestadieni kodukas 4u.gif
Atsakyti