Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 272

QUOTE(cereza @ 2013 10 24, 12:53)
Amazon batu jau neberankat? blush2.gif

Prisideciau ir as prie batu pirkimo is cia ,jei patarsit kokio dydzio Bearpaw batus imti mergaitei,kurios europietiskas dydis36-37.Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ljurka @ 2013 10 24, 16:19)
Prisideciau ir as prie batu pirkimo is cia ,jei patarsit kokio dydzio Bearpaw batus imti mergaitei,kurios europietiskas dydis36-37.Aciu uz ats 4u.gif

mano vaikai kai dar nedideli-tai nelabai nusimanau .. cia vaikiskas nuo moterisko skiriasi toks dydis 36-37? blush2.gif apsvieskit ax.gif
Papildyta:
Renkame

www.victoriassecret.com
-150$ nuo 500$

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2013 10 23, 23:46)
Prisijungiau drinks_cheers.gif

o, super, kalbinau ir prikalbinau kažką biggrin.gif
Atsakyti
As dar i plauku dazu tema . Ar buna Lt tokio daikto , kaip dazu nuemejas? su drauge kalbejom , ji UK gyvena ir sake pirko , nueme spalva, liko naturalus plaukai unsure.gif Nes as tik balintoja ar kaip ten zinau . o tokio stebuklo neteko reget g.gif gal JAV rasciau , bet net nezinau , kaip atrodo ir ko ieskoti
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 10 24, 16:35)
As dar i plauku dazu tema . Ar buna Lt tokio daikto , kaip dazu nuemejas? su drauge kalbejom , ji UK gyvena ir sake pirko , nueme spalva, liko naturalus plaukai  unsure.gif Nes as tik balintoja ar kaip ten zinau . o tokio stebuklo neteko reget  g.gif gal JAV rasciau , bet net nezinau , kaip atrodo ir ko ieskoti

Yra yra drinks_cheers.gif pati sviesinau namuose su tokiu kremu is krinonos, tai per kelis kartus is 4 numeriuko, labai tamsios rudos, beveik juodos dabar esu dviem tonais sviesesne, bet kad visai nuimtu spalva nemanau g.gif tai dabar ieskau plauku dazu, bet manau vel teks apsistoti ties keune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 10 24, 16:35)
As dar i plauku dazu tema . Ar buna Lt tokio daikto , kaip dazu nuemejas? su drauge kalbejom , ji UK gyvena ir sake pirko , nueme spalva, liko naturalus plaukai  unsure.gif Nes as tik balintoja ar kaip ten zinau . o tokio stebuklo neteko reget  g.gif gal JAV rasciau , bet net nezinau , kaip atrodo ir ko ieskoti

Yra Vitrinos parduotuvėje (turėtų būti ir Vilniaus Akropoly) Salerm dažų nuėmėjas juoda ir balta dėžutės. Man nuiminėjo kelis kartus, kai iš blondės į tamsia virtau, tai žalią atspalvį metė doh.gif Tai mano kirpėja sake, kad plaukams jis nėra labai toks agresyvus, bet galvos odą šiek tiek pagraužia g.gif Ir kvapas toks kaip grybų blink.gif
Atsakyti
Omg, YSL ir Armani beauty yra 15% nuolaidų kodai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 10 24, 16:45)
Yra yra  drinks_cheers.gif pati sviesinau namuose su tokiu kremu is krinonos, tai per kelis kartus is 4 numeriuko, labai tamsios rudos, beveik juodos dabar esu dviem tonais sviesesne, bet kad visai nuimtu spalva nemanau  g.gif tai dabar ieskau plauku dazu, bet manau vel teks apsistoti ties keune  4u.gif

bet tai ten sviesintojas ane? ne toks, kad dazus isimtu ir nturalus liktu ? nes man sake, kad uk tikrai toki pirko unsure.gif as plaukus nuo 17 metu dazau . idomu butu naturalia pamatyti biggrin.gif

us.levi.com
-30%

user posted image
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2013 10 24, 14:38)
Sakykite RL mergaičių skyriuje small koki amžių atitinka?

Mano 7 metu merginai, S siek tiek didoki. Ji kudute. Siaip raso, kad S (7) atitinka.
Atsakyti
www.victoriassecret.com
-150$ nuo 500$[/size][/color]
user posted image
[/quote]

Tai čia turbūt apie -30 % nuolaidėlė nuo originalios kainos būtų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2013 10 24, 16:47)
Yra Vitrinos parduotuvėje (turėtų būti ir Vilniaus Akropoly) Salerm dažų nuėmėjas juoda ir balta dėžutės. Man nuiminėjo kelis kartus, kai iš blondės į tamsia virtau, tai žalią atspalvį metė  doh.gif  Tai mano kirpėja sake, kad plaukams jis nėra labai toks agresyvus, bet galvos odą šiek tiek pagraužia  g.gif  Ir kvapas toks kaip grybų  blink.gif

prie musu namu ju kirpykla yra. reiks prachekint smile.gif

bet eisiu , kai laiko bus, jav paieskosiu
QUOTE(Luggne @ 2013 10 24, 16:47)
Omg, YSL ir Armani beauty yra 15% nuolaidų kodai  bigsmile.gif

thumbup.gif
Jamam drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2013 10 24, 16:50)

Tai čia turbūt apie -30 % nuolaidėlė nuo originalios kainos būtų?  blush2.gif

taip, apie 30% 4u.gif
Atsakyti

MM, ar jau pirkot gymboree 4u.gif nes labai pergyvenu del savo krepselio biggrin.gif
Atsakyti