Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 272

QUOTE(Luggne @ 2013 10 23, 14:16)
mergaitės, kur perkat ugg impregnatorių?  g.gif  Kiek žiūriu, lyg nordstrom pigiausias  g.gif
MM, parinktumėt? Batais beveik apsirūpinau, reikia ir apie apsaugą pagalvoti  smile.gif

Tuoj prisijungsiu, nors vienus UGG teturiu, bet reik ir tuos pačius gerbt ir mylėt biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Candy_lips @ 2013 10 23, 14:43)
Žiūriu dydžius ir vienaip, ir kitaip, ale kosmosas gaunas ir nieko nesuprantu.

Jei man reikia LT 38 ir 27 dydžių. Tai kokie jie bus tu bearpaw'u ??? blink.gif  doh.gif  g.gif

Tai ko nematavai vaikui kai su jais atvažiavę buvom g.gif Aš saviškiui 10M jamiau, rašo 25EUR, bet man tai gryniausias 26-26,5EUR, kaip kažkas sakė - pamažinti, bet man tai nieko panašaus, sakyčiau padidinti net visu dydžiu unsure.gif
Užlėk pamatuot ar batą pasiimk vežtis namo ir matuokitės sau, apsispęsi ir nupirksi tada garantuotai tuos, kokių reik drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
MM , o GAP yra nuolaida ne sale prekems ? 4u.gif

Oj maciau , kad -40% ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MURKA35: 23 spalio 2013 - 14:14
MM, o iki kada galima siusti GAP uzsakyma?
Noriu savo toddleriukui silto dzemperio, bet dvejoju del spalvos, noriu vakare vyro nuomones pasiklausti biggrin.gif

Mamos, kurios pirkote, kaip nesiojasi, kaip tas minkstas vidus? Dydziai atitinka?

http://www.gap.com/b...p;pid=666382012

Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 10 23, 14:15)
Noriu savo toddleriukui silto dzemperio, bet dvejoju del spalvos, noriu vakare vyro nuomones pasiklausti biggrin.gif

Mamos, kurios pirkote, kaip nesiojasi, kaip tas minkstas vidus? Dydziai atitinka?

http://www.gap.com/b...p;pid=666382012

Labai faini dzemperiukai, sakyciau, kad truputi didinti. Vidus labai gerai nesiojasi, silti, zodziu, 100 balu - pirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 10 23, 15:17)
Labai faini dzemperiukai, sakyciau, kad truputi didinti. Vidus labai gerai nesiojasi, silti, zodziu, 100 balu - pirkit  4u.gif

Aciu už komentara, vadinasi butinai mums reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MURKA35 @ 2013 10 23, 15:10)
Sveikos,
MM , o GAP  yra nuolaida ne sale prekems ? 4u.gif

Oj maciau , kad -40%  ax.gif

4u.gif

QUOTE(Joviva @ 2013 10 23, 15:15)

iki vakro laukiam

www.macys.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 10 23, 14:09)
Tai ko nematavai vaikui kai su jais atvažiavę buvom  g.gif Aš saviškiui 10M jamiau, rašo 25EUR, bet man tai gryniausias 26-26,5EUR, kaip kažkas sakė - pamažinti, bet man tai nieko panašaus, sakyčiau padidinti net visu dydžiu  unsure.gif
Užlėk pamatuot ar batą pasiimk vežtis namo ir matuokitės sau, apsispęsi ir nupirksi tada garantuotai tuos, kokių reik  drinks_cheers.gif

Tada nereikėjo, o dabar jau būtini pasidarė biggrin.gif
Nu nzn kaip tu matavai, bet pagal mano matematikas kas liečia šiuos batukus, tai US10 -> EU27. Man ir reikia 27 LT dydžiui. Nors vasara mažius sportinukus nešiojo 5,5-6 dydžio su 25 LT. Tai vat ir susibalamutijau galutinai doh.gif

Tik suprantu jau, kad dydžių kokių man reikia, nebėra nei amazonej, nei 6 pm. verysad.gif g.gif
Atsakyti
Arteja balų/pliurzu metas, ar pavyksta merginos gražiai isvalyti Ugsus po tokio nekokio pasivaiksciojimo? Mano sviesus pilkos spalvos, tai su salamander putomis bandžiau valyt drusku/murzino sniego/vandens paliktus patamsejimus, bet ne velnio gražiai neissivalo, lieka tokia patamsejusi ta vieta schmoll.gif o jus juos siausiat po valymo?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 10 23, 15:34)
Arteja balų/pliurzu metas, ar pavyksta merginos gražiai isvalyti Ugsus po tokio nekokio pasivaiksciojimo? Mano sviesus pilkos spalvos, tai su salamander putomis bandžiau valyt drusku/murzino sniego/vandens paliktus patamsejimus, bet ne velnio gražiai neissivalo, lieka tokia patamsejusi ta vieta schmoll.gif  o jus juos siausiat po valymo?

turejau sviesius UGG, kasmet po kelis kartus per sezona impregnuodavau ju impregnantu - 3 kartus ispurksdavau ir palikdavau isdziuti parai, jokiu drusku, purvu, net sampuno nenaudojau, taip fainai viskas nusivalydavo tik batams apziuvus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2013 10 23, 15:01)
Dekui  4u.gif

Beliko issiaiskinti , kaip su tais dydzias RL Girls 7-16
Pasikartosiu:

labai reikalinga pagelba  4u.gif

Gal esat pirkusios kazka  (sriukytes butu idomiausia) is RL Girls 7-16.

Ar atitinka ju XL S Petite?

Zinokit, kitoj temoj esam diskutavusios apie Girls dydzius, tai XL kaip ir atitinka S, bet konkreciai del petite nezinau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Joviva @ 2013 10 23, 15:34)
Arteja balų/pliurzu metas, ar pavyksta merginos gražiai isvalyti Ugsus po tokio nekokio pasivaiksciojimo? Mano sviesus pilkos spalvos, tai su salamander putomis bandžiau valyt drusku/murzino sniego/vandens paliktus patamsejimus, bet ne velnio gražiai neissivalo, lieka tokia patamsejusi ta vieta schmoll.gif  o jus juos siausiat po valymo?

Uggsus i valykla galit nesti, jie valo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 10 23, 15:37)
turejau sviesius UGG, kasmet po kelis kartus per sezona impregnuodavau ju impregnantu - 3 kartus ispurksdavau ir palikdavau isdziuti parai, jokiu drusku, purvu, net sampuno nenaudojau, taip fainai viskas nusivalydavo tik batams apziuvus  drinks_cheers.gif

Taip ir maniau, kad pati kalta, jog nepirkau jų specialaus prieziuros rinkinio doh.gif impregnavau salmander, bet turbut ne ką tegelbejo.
Papildyta:
QUOTE(Izabelee @ 2013 10 23, 15:39)
Zinokit, kitoj temoj esam diskutavusios apie Girls dydzius, tai XL kaip ir atitinka S, bet konkreciai del petite nezinau unsure.gif
Papildyta:
Uggsus i valykla galit nesti, jie valo 4u.gif

Šito nezinojau, reikia pasidometi, kurios valo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 10 23, 15:45)
Taip ir maniau, kad pati kalta, jog nepirkau jų specialaus prieziuros rinkinio doh.gif  impregnavau salmander, bet turbut ne ką tegelbejo.
Papildyta:

Šito nezinojau, reikia pasidometi, kurios valo 4u.gif

Tikrai superinis ju impregnantas drinks_cheers.gif rekomenduoju drinks_cheers.gif vat patingejau juodus priziureti ir pasekme - baltos drusku demes doh.gif
Atsakyti