Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 272

QUOTE(Darfe @ 2013 10 22, 10:20)
Mergaites, gal esate uzmaciusios geru berniukisku chalaciuku peliuko medziagytes, o dar geriau su trikotazo pamusaliuku viduje ( bet nebutinai)?  4u.gif

mes is GAP turim, kur MM idejo, labai patinka wub.gif
QUOTE(Ingrida N. @ 2013 10 22, 12:56)
Snd ejau pasiziureti MK laikrodzio i KLP Akropoli. Nera tokio, man pardaveja sako, gal "padelka" arba is senos kolekcijos koks nors  unsure.gif Taip ir likau nezinioje kiek LT jis kainuoja, o taip smalsu buvo........  biggrin.gif

kalbu apie si MK ax.gif
http://www.lastcall....e/prod17850014/

bet as pagalvojau, gi nebutinai LT pardavejos gali buti susipazinusios su visa MK produkcija, ir nebutinai visais imanomais MK laikrodziais Akropolis prekiauja, man atrodo tikrai ne visus modelius jie susipirke pardavimui, del to ir nemate smile.gif
LAstcall yra Neiman Marcus , tai galit 100 % buti tikros, kad padielkes nenusipirksit 4u.gif o del tu senu kolekciju, tai vistiek laikrodi perkam ilgesniam laikui, ne kas puse metu, kai tik pasirodo naujos kolekcijos, tai koks ten skirtumas kolekcijos, svarbu pats laikrodis patinka wub.gif mano tarkim Burberry laikrodzio, kuri pirkau pries 3 metus, jau nera niekur online,tikriausiai isejes is visu imanomu kolekciju, bet del to nesumazejo mano meile jam wub.gif
QUOTE(Joviva @ 2013 10 22, 13:08)
Pratesiant tema apie laikrodzius...  smile.gif
Merginos, gal kuri esat pirkusi Burberry laikrodi?
Kazka is tokio tipo...

http://www.saksfifth...p;bmUID=k7v9REY

http://www.saksfifth...p;bmUID=k7vdumy

As ir labai norejau MK tradicinio laikroduko, bet paskutiniu metu vis dvejojau. Pamacius Burberry vienareiksmiskai isgaravo meile MK. Dvejojau del to, kad jei gerai suprantu, visi MK greciausiai made in China, o cia jau kalbant apie laikrodi tikrai minusas, o Burberry made in Switzeland, tad bent jau teoriskai tiketina geresne kokybe...Aisku, kaina nemaza, jau gerokai daugiau nei MK, na bet laikrodziai neperkami vienam sezonui... Gal kuri turite ir galite pakomentuoti? 4u.gif

as pirkau savo bloomingdales.com 4u.gif
QUOTE(Semilga @ 2013 10 22, 17:12)
Ka tik gavau si laikroduka.
Aciu  dideliausias mergytems uz siuntinuka 4u.gif sedziu dabar apsipatenkinusi su  naujais ugg, MK laikrodziu ir svarowskiukais lotuliukas.gif

gal kuri nori porytes auskariuku is sio rinkinuko, sau pasilieku su geltonais, parduodu su baltais 4u.gif http://www.gilt.com/...y-stud-earrings? ax.gif

ojei kaip gaila, kad tik dabar paraset, as buciau susikoperavusi su Jumis , norejau baltus pirkti ir negavau verysad.gif
Atsakyti
Daliux,
gal galit nupirkti is lastcall ir man ta MK laikroduka (uzsakyma issiunciau jau) 4u.gif Atsirado vel ju (kad neprapultu tik smile.gif).
O tiek prikalbeta, kad prisireike ir man biggrin.gif Kaip suprantu yra nuo 75$ nemokamas siuntimas.
Aciukas isanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2013 10 22, 18:11)
Daliux,
gal galit nupirkti is lastcall ir man ta MK laikroduka (uzsakyma issiunciau jau)  4u.gif Atsirado vel ju (kad neprapultu tik smile.gif).
O tiek prikalbeta, kad prisireike ir man  biggrin.gif Kaip suprantu yra nuo 75$ nemokamas siuntimas.
Aciukas isanksto  4u.gif

Nupirksim, aciu 4u.gif

Junkites prie www.ralphlauren.com - 15 % kodukas, pirksiu ne uz ilgo drinks_cheers.gif
Atsakyti

Laukiame

www.ralphlauren.com
-15% pre sale prekems
eiti per sia nuorodele
&ep_rid=TPL8TTG-IHWAB-PF1PYC-MVSVDR-Y5JUQ-v1&utm_medium=redirect&utm_medium=Email]
user posted image

www.toryburch.com

user posted image

www.juicycouture.com
-30%
user posted image

www.victoriassecret.com
150$ nuo 500$
user posted image

www.yoox.com

user posted image

www.jcrew.com
-25%
user posted image

factory.jcrew.com
kainos su nuolaidom
user posted image

www.gap.com
-40%
user posted image

www.sierratradingpost.com
www.armaniexchange.com
www.anntaylor.com-50% sale
www.saksfifthavenue.com
www.jcpenney.com
www.macys.com
www.urbanoutfitters.com
www.potterybarnkids.com
www.ae.com
www.landsend.com
www.forever21.com
www.guess.com
www.modnique.com
www.hautelook.com
www.6pm.com
www.drjays.com

vaikams
www.gymboree.com
www.crazy8.com
www.carters.com
www.disneystore.com

arbatos, kavos,kakavos smile.gif
www.harney.com
www.starbucksstore.com

kosmetika ir kiti smile.gif

www.tanforless.com-20%
www.beautyencounter.com
www.luckyvitamin.com
www.lilydirect.com
www.hakuhodousa.com
www.sigmabeauty.com-10%
www.maccosmetics.com
www.vitacost.com
www.fragranceshop.com-15%
www.fragrancenet.com-21%

Papildyta:
Prisijunkit prie

Batuku Hautelooke

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 22 spalio 2013 - 18:12
Ar dar galima jungtis prie VS ?
Atsakyti
QUOTE(naktisster @ 2013 10 22, 20:09)
Ar dar galima jungtis prie VS ?

Labai labai laukiam

Paskutine nuolaidos diena

www.victoriassecret.com

~30%
user posted image
Atsakyti
Laba,mergaites,nieko nesuprantu su tuo RL,apacioj raso,kad duoda nuolaida 25%, o krepseli nieko neduoda! g.gif O jie turetu taikyt 25% ir dar 15%,ar jau per ziauriai noriu? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas esat pirkusios si is Macys? http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1

Domina dydis, ar tiktu neaukstam, M dydi devinciam vyrui? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 10 21, 23:27)

Pasitaisau smile.gif

Jau turim uzsakymu

labai laukiam prisijungiant  drinks_cheers.gif

Batai -25%

uiii, tik dabar prisijungiau prie pc po vakar, jei netrukus atsiųsiu, dar spėjau kažin?
Atsakyti
baigiasi siandien
www.landsend.com
-20% nenukainotoms prekems

user posted image

Pukinukai paltukai su 20% kodu drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(zaliass @ 2013 10 22, 20:18)
Laba,mergaites,nieko nesuprantu su tuo RL,apacioj raso,kad duoda nuolaida 25%, o krepseli nieko neduoda! g.gif  O jie turetu taikyt 25% ir dar 15%,ar jau per ziauriai noriu? blush2.gif

Per nuoroda einat?
turi minusuoti 15%

QUOTE(Tutia @ 2013 10 22, 20:22)
uiii, tik dabar prisijungiau prie pc po vakar, jei netrukus atsiųsiu, dar spėjau kažin?

laukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 10 22, 21:24)

Per nuoroda einat?

Taip,ar galiu atsiusti i pasta,patikrintumet kokia galutine kaina gaunasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 10 22, 19:24)

laukiam  drinks_cheers.gif

jėėė, tuoj greit išsirenku ir siunčiuuuu 4u.gif
Atsakyti