Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 272

QUOTE(Izabelee @ 2013 10 21, 14:59)
Kaip as metausi del dydzio to megztuko, nezinau koki imt ar S ar XS. Perzvelgiau atsiliepmus tai lyg didinti g.gif Ka daryt?

http://www.victorias...talogueType=OLS

Pernai toki pirkau, ziauriai fainas, mielas prie kuno, vertas kiekvieno lt.( cia mano nuomone). Man su 90- 74-92, XS geras yra, laisvas toks, kaip ant manikenes atrodo lygiai taip pat, laisvas 4u.gif
Atsakyti
Netrukus perkam
ANNTAYLOR
-60% sale

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 21 spalio 2013 - 16:21
QUOTE(Yasmin @ 2013 10 21, 07:35)
Aciu MM ir Daliux 4u.gif ir Netei uz visada silta priemima wub.gif
Smagus sutapimas, gavau paladine su MM inicialais
user posted image

faina kaip thumbup.gif

QUOTE(Tiffany @ 2013 10 21, 10:54)
Lb ryta, visai pamirsau  doh.gif ot  nestuke.gif atmintis slubuoja  blush2.gif

Aciu musu komandai uz siuntinuka, eisiu bandyt  bigsmile.gif  wub.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif

QUOTE(Semilga @ 2013 10 21, 11:37)

drinks_cheers.gif  wub.gif As ir labai  jo laukiu, siuntinukas pakeliui jau ax.gif  4u.gif

papasakokit kaip gausit , ar kokia foto parodykit, labai idomu gi wub.gif

Junkites mergiukai prie www.polo.com - 10 % kodukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 21 spalio 2013 - 16:17
QUOTE(Braskytte @ 2013 10 21, 16:39)
Pernai toki pirkau, ziauriai fainas, mielas prie kuno, vertas kiekvieno lt.( cia mano nuomone). Man su 90- 74-92, XS geras yra, laisvas toks, kaip ant manikenes atrodo lygiai taip pat, laisvas  4u.gif

Aciu, XS ir nusiunciau drinks_cheers.gif Matmenys beveik kaip mano
Atsakyti

Laukiame
Siandien baigiasi nuolaida
www.armaniexchange.com
-30% krepselyje
user posted image

Papildyta:
Prisijunkit prie
HAUTELOOK

Vintage Designer Handbags

user posted image

Nine West, Anne Klein & More

user posted image

7 For All Mankind

user posted image

www.ideeli.com

user posted image
Atsakyti
Aš nepadėkojau už gausybę siuntinukų, tik renku juos, tik dedu, o padėkot nebėr laiko lotuliukas.gif

Šį kartą viskas tiko tobulai drinks_cheers.gif
AERO treningiukas liuks, spalva... wub.gif Tik kelnės labai jau žemintos, nemėgstu tokių, pasidėjau ir nežinau ar pradėt dėvėt ar parduot unsure.gif Dar sugalvosiu.... Maikutę iškart konfiskavo mama lotuliukas.gif Nu ir tegul, prisipirksiu dar tokių ir kitokių biggrin.gif
MichaelKors baltinukai kaip nulieti, kokybiški, patogūs, super pirkinukas wub.gif
RomeoAndJuliet kelnės išvis nerealios, sudėvėsiu iki siūlo galo, dydis idealiai, o kokybė superinė wub.gif
G-Star džinsiukai ledasssss, dydis liuks, patogumas neišpasakytas wub.gif
Mamai L'AUTRE CHOSE basutės iš Yoox tiko, fhuuuuu, jau tiek netinkamų prisipirko, kad baisu, galvoju jei ir šios netiks - amen doh.gif Bet tfiu tfiu tfiu tiko ir jai labai patiko, didelis AČIŪ nuo jos 4u.gif
Ir dar labai labiausiai ačiū už stebuklingą priemonę nuo prakaitavimo LAVILIN, pirmoji tokia veiksminga, plius natūrali bigsmile.gif Jau po pirmo karto poveikis belekaip geras... Jaučiu būsiu pagaliau radus savąją priemonę wub.gif Rekomenduoju, nes jei dar ir poveikis išsilaikys savaitę kaip žada, tai bus kažkas antgamtiško lotuliukas.gif Pasitepliojau ryte, o apie bent kiek drėgnas pažastis nė minties bigsmile.gif http://www.luckyvita...rge-size-044-oz (pas mus jo kaina 69Lt) Rekomenduoju tikrai thumbup.gif
AČIŪ mergytės už viską ir AČIŪ už visad operatyvų, malonų bendradarbiavimą paštuke... oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 10 21, 18:19)
Aš nepadėkojau už gausybę siuntinukų, tik renku juos, tik dedu, o padėkot nebėr laiko  lotuliukas.gif

Ir dar labai labiausiai ačiū už stebuklingą priemonę nuo prakaitavimo LAVILIN, pirmoji tokia  veiksminga, plius natūrali  bigsmile.gif  Jau po pirmo karto poveikis belekaip geras... Jaučiu būsiu pagaliau radus savąją priemonę  wub.gif Rekomenduoju, nes jei dar ir poveikis išsilaikys savaitę kaip žada, tai bus kažkas antgamtiško  lotuliukas.gif  Pasitepliojau ryte, o apie bent kiek drėgnas pažastis nė minties  bigsmile.gif http://www.luckyvita...rge-size-044-oz  (pas mus jo kaina 69Lt) Rekomenduoju tikrai  thumbup.gif
AČIŪ mergytės už viską ir AČIŪ už visad operatyvų, malonų bendradarbiavimą paštuke... oro_buckis.gif

Aciu , Norikute 4u.gif
as turejau ta kremuka , o gal dar ir turiu kur, nesunaudojau . man nelabai patiko naudojimas ar kaip cia pasakyt. uzsitepimo budas nepatogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 10 21, 17:19)
G-Star džinsiukai ledasssss, dydis liuks, patogumas neišpasakytas  wub.gif

Kur pirkot G-Star? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 10 21, 18:19)
Aš nepadėkojau už gausybę siuntinukų, tik renku juos, tik dedu, o padėkot nebėr laiko  lotuliukas.gif

niu acius Norika uz pirkinukus 4u.gif ir kad nepatingi pasidalinti ispudzius apie prekes wub.gif drinks_cheers.gif

Junkites prie www.levis.com - 30 % kodukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grazuoliai nauji Free People dzinsiukai

Free People Baja Patched Skinny in Indigo Wash

user posted image

Dydis 30
Kaina 78lt
kaina daug mazesne ,nei siuo metu parduotuvese

http://www.6pm.com/f...ash-indigo-wash

Dzinsiukai Kaune.
Siunciame

Clinique Dramatically Different Lotion+
Su dozatoriumi

user posted image

Kaina- 79lt

Nuoroda

rasykit i pastuka uzsakymaijav@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 21 spalio 2013 - 18:27
Junkites prie www.vitacost.com drinks_cheers.gif reikia vitaminu visokiu nusipirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 10 21, 19:32)
Junkites prie www.vitacost.com drinks_cheers.gif  reikia vitaminu visokiu nusipirkti  drinks_cheers.gif

man reik Umckos
Jau siandien mazoji namie persalus. turiu ta sirupeli 2+ metams

O ka dar perkat vaikams is Umckos ? ax.gif

Gal galit imesti Kosmetikos isparduotuves nuoroda? 4u.gif
Atsakyti