Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Braava 320 aprašinėjau čia, o Braava 380 dar nepadariau aprašymo, nes nelabai laiko turėjau - galėjau bandyti savaitgalį, tuo pačiu turėjau pilną trobą svečių doh.gif , tad nebuvo kada su fotiku lakstyt iš paskos ax.gif . Sakiau, kai įsigysiu, tada gal padarysiu reportažą. Bet esmė tokia - Braava 380 turi mažą vandens talpą, kuri jam šluostant drėkina šluostę. Tas dalykas man patiko. Braavai 320 tą talpą reiktų įsigyt papildomai. Be to 380 trumpiau kraunas, ilgiau dirba.
Papildyta:
QUOTE(pupaxy @ 2013 11 06, 13:38)
gal zinote kur reikia ideti skelbima

Skelbimus reikia talpinti skelbimų lentoje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 06, 13:29)
Man tai plyteles scooba neblogai išvalo (paturbinau juk  biggrin.gif )

Kaip paturbinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 06, 13:44)
Braava 320 aprašinėjau čia, o Braava 380 dar nepadariau aprašymo, nes nelabai laiko turėjau - galėjau bandyti savaitgalį, tuo pačiu turėjau pilną trobą svečių doh.gif , tad nebuvo kada su fotiku lakstyt iš paskos ax.gif . Sakiau, kai įsigysiu, tada gal padarysiu reportažą. Bet esmė tokia - Braava 380 turi mažą vandens talpą, kuri jam šluostant drėkina šluostę. Tas dalykas man patiko.  Braavai 320 tą talpą reiktų įsigyt papildomai. Be to 380 trumpiau kraunas, ilgiau dirba.
Papildyta:

Kaip paturbinot?  g.gif

Bet dėmes abu Braava modeliai valo vienodai?

Prie scoobos apačios priklijavau kempinėlės abrazyvą (vietoj puodų man grindis šveičia lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 06, 13:53)
Bet dėmes abu Braava modeliai valo vienodai?

Kai bandžiau 380 tai tų dėmių nelabai turėjau doh.gif , o jei ir buvo kur kokia - nepašmirinėjau iš paskos blush2.gif. Logiškai mąstant, turėtų kiek geriau jas įveikti nei 320 modelis dėl drėgnesnės šluostės. Bet įsitikinau viena su visais plovėjais - jei jau yra dėmių, kas geriau su rankom pabrūžinti, o tada jau leisti robotuką 4u.gif
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 06, 13:53)
Prie scoobos apačios priklijavau kempinėlės abrazyvą (vietoj puodų man grindis šveičia  lotuliukas.gif )

O geras!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir veikia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 06, 10:04)
Va čia yra kelių robotų siurblių palyginimo grafikas - apačioje. Gal kam įdomu bus  4u.gif

o gal gali paaiskinti ka cia supratai is tu grafiku, dekui ? man tai nelabai cia aisku, na lug romba ir netas panasus ten kaskuom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana.v: 06 lapkričio 2013 - 13:18
Aš tai per tą laiką kaip domėjausi šiais siubliais ir kiek iš savo patirties,taip pat kitų nuomonių...įsitikinau,kad nei vienas robotas siurblys neišvalys idealiai ir nebus tobulas tik vienas modelis...Kai renkiesi turi pati apsispręsti kokio reikia tau pačiai...
Mano kriterijai buvo:
1.siurblio aukštis,kad būtų kuo žemesnis ir išsiurbtų po spintelėmis
2.garsas
3.ilgi šepetukai iš abiejų pusių+kvadrato forma (manau taip jie geriau kampus išvalo)
4.ličio baterijos
5.krovos ir darbo laikas
6.konteinerio talpa
7.darbas tamsoje
8.patalpos skanavimas ne tik pagal lubas,bet ir pagal grindis
9. kad atpažintų laiptus

na gal ir tokie buvo pagrindiniai 4u.gif gal kuriai padės apasispręsti,nes iš jų gausos tikrai gali pasimesti doh.gif

a.. dar buvau susižavėjusi tais kurie gryžta į stotelę ir patys išsikrauna šiukšles į stotelės konteinerį,bet kažkaip pagalvojus,tai nemanau,kad idealiai jis ten pats išsivalys,o finale reiks abu konteinerius valyti,o ne vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 06 lapkričio 2013 - 14:02
QUOTE(Juodai @ 2013 11 06, 14:00)
Kai bandžiau 380 tai tų dėmių nelabai turėjau  doh.gif , o jei ir buvo kur kokia - nepašmirinėjau iš paskos blush2.gif. Logiškai mąstant, turėtų kiek geriau jas įveikti nei 320 modelis dėl drėgnesnės šluostės. Bet įsitikinau viena su visais plovėjais - jei jau yra dėmių, kas geriau su rankom pabrūžinti, o tada jau leisti robotuką 4u.gif

O geras!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir veikia?  bigsmile.gif

Aišku, ačiū 4u.gif

Veikia ne taip gerai kaip norėtusi, bet daug geriau negu originalas. Abrazyvo sluoksnis plonas, tai tik lengvai liečia grindis, senai pridžiūvusių dėmių nevalo. Vis ruošiuosi storesnį abrazyvo sluoksnį priklijuoti, kad trintų stipriau grindis, tik neprisiruošiu bandymui.
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 06, 14:31)
1.siurblio aukštis,kad būtų kuo žemesnis ir išsiurbtų po spintelėmis
2.garsas
3.ilgi šepetukai iš abiejų pusių+kvadrato forma (manau taip jie geriau kampus išvalo)
4.ličio baterijos
5.krovos ir darbo laikas
6.konteinerio talpa
7.darbas tamsoje
8.patalpos skanavimas ne tik pagal lubas,bet ir pagal grindis
9. kad atpažintų laiptus

Aš beieškodama supratau, kad gal:
2. tylesnis siurblys prasčiau siurbia
4 - 5. ličio baterijos ilgiau tarnauja, tačiau trumpesnis siurblio darbo ciklas
g.gif
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 06, 14:31)
a.. dar buvau susižavėjusi tais kurie gryžta į stotelę ir patys išsikrauna šiukšles į stotelės konteinerį,bet kažkaip pagalvojus,tai nemanau,kad idealiai jis ten pats išsivalys,o finale reiks abu konteinerius valyti,o ne vieną.

Taip pat žavėjausi, bet galų gale drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 06, 15:11)
Aš beieškodama supratau, kad gal:
2. tylesnis siurblys prasčiau siurbia
4 - 5. ličio baterijos ilgiau tarnauja, tačiau trumpesnis siurblio darbo ciklas
g.gif

o kodėl taip manot,kad tylesnis prasčiau valo ? g.gif
o šiaip kiek skaičiau,tai rašo,kad su ličio baterija ilgiau valo,nes ji ilgiau neišsikrauna,o gal ko nesupratau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 06 lapkričio 2013 - 14:21
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 06, 15:20)
o kodėl taip manot,kad tylesnis prasčiau valo ? g.gif
o šiaip kiek skaičiau,tai rašo,kad su ličio baterija ilgiau valo,nes ji ilgiau neišsikrauna,o gal ko nesupratau...

Todėl kad mažesnė siurbimo galia - mažiau triukšmauja mirksiukas.gif . Palyginkit Neato su visais kitais - jis kaip žvėris riaumoja doh.gif ir, pasak vieno pardavėjo, vienintelis yra tikras siurblys, kiti tik šlavėjai rolleyes.gif
Labiau lyginau Samsung (ličio baterija) ir Roomba tai:
- Samsung tylesnis, bet jo ir galia mažesnė - 40W, Roomba - 45W,
- Samsung dirba vienu įkrovimu iki 100 min, Roomba iki 120 min.
Kraunas abu vienodai. Šitie palyginimai tik pagal vieno pardavėjo pateiktas technines ch-kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 lapkričio 2013 - 14:39
na nežinau,mano siurbe gerai,kad ir turi 60gb.O neotas kaip žiūrėjau palyginamus vaizdelius tai nekaip išsriubia, o dar + tas garsas doh.gif Jau jeigu ir taip yra,kad tylesnis silpniau valo tai jau geriau taip negu traktorius po kambarius važinėja ax.gif
Papildyta:
a. dar geras dalykas tos šluostės,kur dedasi robotui ant užpakalio,čia toms pas kurias nėra kilimų arba daug kur plytelės, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 06, 15:51)
negu traktorius po kambarius važinėja  ax.gif

lotuliukas.gif
Nunu, manęs tas garsas irgi nežavi... ir dar, pabūsiu labai moteriška - nu jau koks negražus man jis unsure.gif blush2.gif ax.gif
lotuliukas.gif

Va kokios išvados pas mane, realiai nebandžius nė vieno, tik skaitant, žiūrint visagaliam i-nete, ir dar turint 2 konsultacijas - vianą šališką (gamintojo atstovo), kitą ne:
Neato - tikriausia jis yra stipriausia siurbiantis iš visų "tablečių", bet kampai ir šonai lieka nešvarūs... Gal jis labiau tiktų kokiems ilgo plauko kilimams unsure.gif . Negražus... blush2.gif
Samsung - tyliausias iš trijulės. Keliuose vaizdo įrašuose matės, kad pravažiuodamas toli gražu ne visas šiukšles surenka ir, kaip suprantu, negrįžta jų surinkti, nes per valomą plotą pravažiuoja viso labo vieną kartą - dėl to greičiau pabaigia siurbti patalpą. Žemas - tai didelis privalumas, nes turiu žemiau nei 9 cm stovinčių baldų. Gražus wub.gif .
Roomba - pašėlęs beprotis doh.gif. Bet gal ne be reikalo tokie garsūs gamintojai būtent tokią judėjimo programą jam diegia. Pagrindinė mintis turbūt tame, kad keliskart prasiurbtų tą pačią vietą. Dirba jis ilgiau nei Samsung su vienodo dydžio patalpa, bet apšniukštinėja visus kampus kur kas geriau. Tiesa, kaip su dulkių palikimu kampuose nežinau, turbūt tiek Samsung, tiek Roomba jų palieka panašiai.
Įdomu, kaip naujasis samsung su iššokančiais šepetėliais g.gif . Lauksim tikrų įspūdžių. Gražus, subtilus toks wub.gif .

Reikia pasidomėti dar akumuliatorių kainomis, nes nbet kurį įsigijus, ateis laikas, kai nusprogs tas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 06, 16:10)
Įdomu, kaip naujasis samsung su iššokančiais šepetėliais g.gif . Lauksim tikrų įspūdžių. Gražus, subtilus toks  wub.gif .

Reikia pasidomėti dar akumuliatorių kainomis, nes nbet kurį įsigijus, ateis laikas, kai nusprogs tas reikalas.

Įdomu dar, kaip atsitrenkia į baldus, nes mano abu robotukai apklijuoti lipdukais iš priekio ir šono, tai grožio nebeliko lotuliukas.gif

Mane tai neramina trumpa garantija 6 mėnesių....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 06 lapkričio 2013 - 15:28