Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(gitana.v @ 2013 11 04, 23:14)
na jo cia naujausias modelis, paziurekite kaip sepetukai soniniai islenda, vau http://www.youtube.c...h?v=J378PTLwgHQ tik idomu ar jis pats automatiskia juos iskisa kai privaziuoja prie kampo visada.

Pats pats, ir ne tik prie kampo, dazniau isskleidzia juos ir taip vaziuodamas, jau antra diena pas mane cia sklaidosi jis namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 11 05, 20:35)
Pats pats, ir ne tik prie kampo, dazniau isskleidzia juos ir taip vaziuodamas, jau antra diena pas mane cia sklaidosi jis namie mirksiukas.gif

nu ir kaip siurbia kilimus? ir kiek kambariu sutvarke per viena pasikrovima, ar protingai vazineja, gal duru nereikia uzdarineti, galima paleisti po visur kad varinetu ir visur blizges vienodai? jam tik blogai kad maza siuksliu deze, tai jau po vieno pasivazinejmo matomai vos ten sutelpa jos? g.gif ir tiesa prie kampo privaziaves visada supranta kad reikia sparnus issikleisti, ar palei nuotaika priklauso?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 05, 20:49)
nu ir kaip siurbia kilimus? ir kiek kambariu sutvarke per viena pasikrovima, ar protingai vazineja, gal duru nereikia uzdarineti, galima paleisti po visur kad varinetu ir visur blizges vienodai? jam tik blogai kad maza siuksliu deze, tai jau po vieno pasivazinejmo matomai vos ten sutelpa jos? g.gif ir tiesa prie kampo privaziaves visada supranta kad reikia sparnus issikleisti, ar palei nuotaika priklauso?

Na kadangi as ji dar paleidau siaip ir neturiu kada instrukcijos perskaityti tai nesu labai jau suzaveta....
Kol kas mano nuomone tokia: jei yra grindys nelygios (kad ir plyteles) arba daugiau smeliuko, tai Neato...
Mano palyginimas toks: Neato - siurbliukas, Samsungas - sluota smile.gif
Na tikiuosi kai perskaitysiu instrukcija gal truputi bus geriau.
Bet dabar dar man nepatinka, kad jis daug kur uztringa, kur Neato nestrigdavo.
Bek ir bek tu ji vaduoti, tai po zema lova lenda lenda, tai viena karta uztrigai tai ko dar ten zioply lendi lotuliukas.gif Tai ant stovincios metalines dziovykles kojos uzlipo ir pasikabino, kazkaip Neato gal aisku atsargesnis budavo, jis tas kliutis is tolo apeidavo ir todel likdavo neisvalyti krastai, o sitas lenda visur ir stringa.

p.s. prie duru kilimeli ta tipo purva sugerianti nuvale graziai, o salia kitas toks su ispaudimais buvo, tai tuose ispaudimuose zvyriukas ir liko, nes negalejo nusluot jo matyt. Del greicio tai manau sis gal greitesnis nei Neato, bet dar kol kas tiksliau negaliu pasakyt.
Del siuksliu talpos tai manau problemos nebutu nes jei kasdien valytu tai nebutu daug gi ju, kol kas sito ner problemu sarase, strigimas jo labiau erzina nes noreciau, kad jis be manes dirbtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 05 lapkričio 2013 - 20:03
QUOTE(TomaKa @ 2013 11 05, 20:58)
Na kadangi as ji dar paleidau siaip ir neturiu kada instrukcijos perskaityti tai nesu labai jau suzaveta....
Kol kas mano nuomone tokia: jei yra grindys nelygios (kad ir plyteles) arba daugiau smeliuko, tai Neato...
Na tikiuosi kai perskaitysiu instrukcija gal truputi bus geriau.
Bet dabar dar man nepatinka, kad jis daug kur uztringa, kur Neato nestrigdavo.
Bek ir bek tu ji vaduoti, tai po zema lova lenda lenda, tai viena karta uztrigai tai ko dar ten zioply lendi lotuliukas.gif  Tai ant stovincios metalines dziovykles kojos uzlipo ir pasikabino, kazkaip Neato gal aisku atsargesnis budavo, jis tas kliutis is tolo apeidavo ir todel likdavo neisvalyti krastai, o sitas lenda visur ir stringa.

p.s. prie duru kilimeli ta tipo purva sugerianti nuvale graziai, o salia kitas toks su ispaudimais buvo, tai tuose ispaudimuose zvyriukas ir liko, nes negalejo nusluot jo matyt. Del greicio tai manau sis gal greitesnis nei Neato, bet dar kol kas tiksliau negaliu pasakyt.
Del siuksliu talpos tai manau problemos nebutu nes jei kasdien valytu tai nebutu daug gi ju, kol kas sito ner problemu sarase, strigimas jo labiau erzina nes noreciau, kad jis be manes dirbtu.

SU STIGIMU MATOMAI TAIP IR BUS, KAI IR INSTUKCIJA PERSKAITYSI, NEBET BUTU KLIUCIU VENGIMAS, BET VA NETO KAS NEPATINKA KAMPU NEISVALYMAS, RADAU TA NUORODA KUR BUVAU MINEJUSI http://www.youtube.c...h?v=HIxSdNLr8o8
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 11 05, 19:58)

Kuriuos modeliukus turi?
Pažiūrėjus gitana.v filmuką pasimečiau.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 05, 22:32)
Kuriuos modeliukus turi?
Pažiūrėjus gitana.v filmuką pasimečiau.

As turiu Samsung ta naujausia su issokanciais sepeteliais, nepamenu jau modelio nes jis ten ilgas, bet dar tik dvi dienos kaip turiu.
O turejau kelias dienas bandymui Neato XV-25.
Siaip ta naujausia galesiu daugiau patyrineti ir aprasyti kita savaite, nes sia uzsiemusi, tai neturiu net kada su juo uzsiimti.
Atsakyti
Va čia yra kelių robotų siurblių palyginimo grafikas - apačioje. Gal kam įdomu bus 4u.gif
Atsakyti
JUODAI o kaip Braava 380t,gal jau gali pakomentuoti?
Atsakyti
Man patiko wub.gif . Pirksim jį, kai tik rasim atliekamų pinigėlių, buvau minėjusi anksčiau mirksiukas.gif . Tiesa, ant plytelių jis nieko gero schmoll.gif - apneršia tarpeliuus ir tiek, ypač mozaikos doh.gif . Bet plytelės pas mane tik voniose, tai man neaktualu - išsvalysiu jas rankom. Bet koks gėris kai išlandžioja po visom lovom, komodom ir iššluosto viską tenai - thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 06, 13:20)
JUODAI o kaip Braava 380t,gal jau gali pakomentuoti?

Mane irgi domina Braava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 06, 13:25)
Man patiko  wub.gif . Pirksim jį, kai tik rasim atliekamų pinigėlių, buvau minėjusi anksčiau  mirksiukas.gif . Tiesa, ant plytelių jis nieko gero  schmoll.gif - apneršia tarpeliuus ir tiek, ypač mozaikos  doh.gif . Bet plytelės pas mane tik voniose, tai man neaktualu - išsvalysiu jas rankom. Bet koks gėris kai išlandžioja po visom lovom, komodom ir iššluosto viską tenai - thumbup.gif.

nu tai reik užsakyti,nes vyras vis klausia tai ko nesakai... blush2.gif

kiek žiūrėjau info tai šitas yra pats naujausias iš plaunamų robotų ar dar yra geresnių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 06 lapkričio 2013 - 12:29
QUOTE(Juodai @ 2013 11 06, 13:25)
Man patiko  wub.gif . Pirksim jį, kai tik rasim atliekamų pinigėlių, buvau minėjusi anksčiau  mirksiukas.gif . Tiesa, ant plytelių jis nieko gero  schmoll.gif - apneršia tarpeliuus ir tiek, ypač mozaikos  doh.gif . Bet plytelės pas mane tik voniose, tai man neaktualu - išsvalysiu jas rankom. Bet koks gėris kai išlandžioja po visom lovom, komodom ir iššluosto viską tenai - thumbup.gif.

Man tai plyteles scooba neblogai išvalo (paturbinau juk biggrin.gif ), bet parketui norėčiau sausesnio valymo. Kažkaip praleidau, ar abu Braava modelius išbandėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 06 lapkričio 2013 - 12:31