QUOTE(gitana.v @ 2013 11 05, 20:49)
nu ir kaip siurbia kilimus? ir kiek kambariu sutvarke per viena pasikrovima, ar protingai vazineja, gal duru nereikia uzdarineti, galima paleisti po visur kad varinetu ir visur blizges vienodai? jam tik blogai kad maza siuksliu deze, tai jau po vieno pasivazinejmo matomai vos ten sutelpa jos?
ir tiesa prie kampo privaziaves visada supranta kad reikia sparnus issikleisti, ar palei nuotaika priklauso?
Na kadangi as ji dar paleidau siaip ir neturiu kada instrukcijos perskaityti tai nesu labai jau suzaveta....
Kol kas mano nuomone tokia: jei yra grindys nelygios (kad ir plyteles) arba daugiau smeliuko, tai Neato...
Mano palyginimas toks: Neato - siurbliukas, Samsungas - sluota
Na tikiuosi kai perskaitysiu instrukcija gal truputi bus geriau.
Bet dabar dar man nepatinka, kad jis daug kur uztringa, kur Neato nestrigdavo.
Bek ir bek tu ji vaduoti, tai po zema lova lenda lenda, tai viena karta uztrigai tai ko dar ten zioply lendi
Tai ant stovincios metalines dziovykles kojos uzlipo ir pasikabino, kazkaip Neato gal aisku atsargesnis budavo, jis tas kliutis is tolo apeidavo ir todel likdavo neisvalyti krastai, o sitas lenda visur ir stringa.
p.s. prie duru kilimeli ta tipo purva sugerianti nuvale graziai, o salia kitas toks su ispaudimais buvo, tai tuose ispaudimuose zvyriukas ir liko, nes negalejo nusluot jo matyt. Del greicio tai manau sis gal greitesnis nei Neato, bet dar kol kas tiksliau negaliu pasakyt.
Del siuksliu talpos tai manau problemos nebutu nes jei kasdien valytu tai nebutu daug gi ju, kol kas sito ner problemu sarase, strigimas jo labiau erzina nes noreciau, kad jis be manes dirbtu.