Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Sveikos robotukų mamos biggrin.gif Ir būsimos mamos 4u.gif

Jau aš kelintas mėnuo vis ruošiuos įsivaikint tokį namų pagalbininką, bet kažkaip ne tas, tai tas... Tai jaučiu ir Kalėdų dalauksiu ax.gif

Kažkaip nusitaikius į Samsungą buvau (tiksliai dar nežinau koks modelis tinkamiausias), bet vis dažniau pradedu apie šitą išmislą galvot g.gif http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/

Kiek suprantu, tai jis gan galingas ir kas įdomu, kad rašo valandą kraunasi, valandą dirba g.gif Kažin gerai čia? g.gif Daugiau nelabai ką išmanau juose... Tiesa, firma man kaimietkai visai niekur negirdėta doh.gif

Būkit geros, pakomentuokit jo pliusus/minusus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 04, 14:30)
Na, o kitas pardavėjas, kuris prekiauja visais siurbliais, sako, kad pats geriausias yra  Neato - ji 2,5 karto galingesnis už Roomba ir Samsung, mažiau darbo atlieka šepečiais, daugiau siurbia, dėl to mažiau jį valyti reikia, pats didžiausias šiukšlių konteineris pas jį - 660 ml. Bet jis aukščiausias - 10,2 cm, triukšmingiausias iš visų trijų... Mažiau darbo šepečiais gali reikšti, kad daugiau paliktų dulkių kampuose  unsure.gif ... Vnž... nežinau  doh.gif ...

Tai vat as irgi buvau uzsikabinus ant Neato, bet ... pabandzius nuomone pasikeite... na man tas triuksmas ir tie pakrasciai purvini nepatiko... ir jis aukstesnis, ne visur palindo.
Na dabar paleidus savo naujaji pagalbininka, matysiu kaip bus su juo.
O beje Juodai kodel jus nieko apie si naujaji Samsung nesidomit, nes as manau, kad jis naujausias, na nebent klystu g.gif
SAMSUNG-VR10F71UCBC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 04 lapkričio 2013 - 21:34
QUOTE(TomaKa @ 2013 11 04, 21:33)
O beje Juodai kodel jus nieko apie si naujaji Samsung nesidomit, nes as manau, kad jis naujausias, na nebent klystu g.gif
SAMSUNG-VR10F71UCBC

spėju todėl, kad dažniausiai merginos žiūri į robotshop puslapį. O jame kol kas šio modelio nebuvo. Šiandien kalbėjau su robotshop, tai sakė, kad už kelių dienų turėtų gauti šį modeliuką. Tai ir jų puslapy atsiras aprašymas 4u.gif
Beje, nors jų puslapy vis dar yra senieji Samsung modeliai 88XX, bet prekyboje jau jų nebėra. Aš dar svarsčiau, gal imti išgirtąjį modelį 8895, tai atpuola nes prekyboje nebėra.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 04, 11:48)
Tiesa, dar pamiršau, 8930 neturi programuojamo darbo grafiko, o 8980 ir 8950 turi.

ir dar lyg kažkas rašė, kad pas 8950 yra guminis šepetys, kai pas 8930 -paprastas g.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 11 04, 22:33)
Tai vat as irgi buvau uzsikabinus ant Neato, bet ... pabandzius nuomone pasikeite... na man tas triuksmas ir tie pakrasciai purvini nepatiko... ir jis aukstesnis, ne visur palindo.
Na dabar paleidus savo naujaji pagalbininka, matysiu kaip bus su juo.
SAMSUNG-VR10F71UCBC

na jo cia naujausias modelis, paziurekite kaip sepetukai soniniai islenda, vau http://www.youtube.c...h?v=J378PTLwgHQ tik idomu ar jis pats automatiskia juos iskisa kai privaziuoja prie kampo visada.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 16:06)
O kaip išvalomi tie šepetėliai? Pūkus, plaukus reik lupti? unsure.gif

QUOTE(linamog @ 2013 11 04, 16:18)
Reikia, reikia.

Fui fui, kaip man nepatinka tos darbas. Pats šlykščiausias. Tai dabar jau vėl pasimečiau. doh.gif O gal yra tokių siurbliukų, kad nereikėtų ten lupti. blush2.gif
Papildyta:
Ar realu normalesnį robotuką įsigyti iki 1700 Lt.? unsure.gif
Su kuria firma jūs deritės, t.y perkat? Nes pati esu iš provincijos. Bet robotuko noriu.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 22:59)
Fui fui, kaip man nepatinka tos darbas. Pats šlykščiausias. Tai dabar jau vėl pasimečiau. doh.gif O gal yra tokių siurbliukų, kad nereikėtų ten lupti. blush2.gif

Nebent gyvenat taip svariai, kad nebus ne dulkiu, ne plaukeliu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 23:59)
Papildyta:
Ar realu normalesnį robotuką įsigyti iki 1700 Lt.? unsure.gif
Su kuria firma jūs deritės, t.y perkat? Nes pati esu iš provincijos. Bet robotuko noriu.

yra neato pigesnis modeliukas kur yra tik guminis sepetelis, tai nuo jo dulkes su skuduriuku nuvalysite ir viskas, na ten nebet sonuiose gali koks plauku gniuzulas susirinkti ir viskas.
Atsakyti
Kuris? rolleyes.gif
Papildyta:

QUOTE(gitana.v @ 2013 11 05, 11:22)
yra neato pigesnis modeliukas kur yra tik guminis sepetelis, tai nuo jo dulkes su skuduriuku nuvalysite ir viskas, na ten nebet sonuiose gali koks plauku gniuzulas susirinkti ir viskas.

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2013 11 05, 10:47)
Nebent gyvenat taip svariai, kad nebus ne dulkiu, ne plaukeliu. cool.gif

Nu jau tikrai nesam švaruoliai blush2.gif Todėl ir ieškau pagalbininko. Kai paprasto siurblio, tai šepetį nusiurbiu pačiu siurbliu ir nereik pešti.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 05, 14:03)
Nu jau tikrai nesam švaruoliai blush2.gif Todėl ir ieškau pagalbininko. Kai paprasto siurblio, tai šepetį nusiurbiu pačiu siurbliu ir nereik pešti.

Man tai tenka, tikrai ne pati maloniausia procedura...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 05, 14:26)
Man tai tenka, tikrai ne pati maloniausia procedura...

o kiekvieno siurbimo tai darai?
Skaitau seną temukę. Pasirodo, kad mano siurbliuko noras tęsias jau antrus metus lotuliukas.gif Manau, kad Kalėdų Senelis tikrai įvertins šiemet mane ax.gif ir man padovanos. Manau reik lengvinti savo gyvenimą. Įkalbėjau vyrą dėl džiovyklės, įkalbėsiu ir dėl šito. Tik mėtaus su modeliais. Gaila, kad išnyksta iš ekranos merginos kurios jau nusiperka. Kaip ir su kavos aparatu. Kol rinkausi, tai skaičiau tą temukę. O dabar jau užmečiau ir retai kada patariu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 05 lapkričio 2013 - 15:15
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 05, 15:12)
o kiekvieno siurbimo tai darai?

Kas antra siurbima stengiuos, nes paskui labai sunku israkinet dulkes, tarp seriu isivelusias.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 05, 15:03)
Kuris? rolleyes.gif
Papildyta:
Papildyta:

cia situ su serias tai tikrai nenusiurpsi, teks pesti kai reikiant, o netas su guminiu butu sis http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/
Atsakyti