Tiesa, dar pamiršau, 8930 neturi programuojamo darbo grafiko, o 8980 ir 8950 turi.
QUOTE(Juodai @ 2013 11 03, 19:58)
Tai samsungas tamsoj siurbia? Anksčiau kažkas rašė, kad dauguma siurbliukų gali dirbti tik šviesoje .
Butinai parašykit savo įspūdžius apie naują pirkinį .
Na, aš galvoju, kad Braava 380 reikia nusipirkt. Patinka man jis. O dėl siurblių tai renkuosi iš šitų:
ir labiau linkstu prie Samsung'o, nes jis, bent jau pagal duomenis:
- tylesnis,
- neribotas valymo plotas,
- ličio baterija,
- turi papildomą didelį konteinerį šiukšlėms,
- yra žemėlapio sudarymas (kaip suprantu dėl šios savybės grįžta darbą tęsti ten, kur baigė prieš išsikraudamas ),
- žemesnis,
- pigesnis.
Nežinau, ar teisingai galvoju. Gal galėtų pakomentuoti mano prioritetinius punktus tos, kurios turi šiuos siurbliukus .
Butinai parašykit savo įspūdžius apie naują pirkinį .
Na, aš galvoju, kad Braava 380 reikia nusipirkt. Patinka man jis. O dėl siurblių tai renkuosi iš šitų:
ir labiau linkstu prie Samsung'o, nes jis, bent jau pagal duomenis:
- tylesnis,
- neribotas valymo plotas,
- ličio baterija,
- turi papildomą didelį konteinerį šiukšlėms,
- yra žemėlapio sudarymas (kaip suprantu dėl šios savybės grįžta darbą tęsti ten, kur baigė prieš išsikraudamas ),
- žemesnis,
- pigesnis.
Nežinau, ar teisingai galvoju. Gal galėtų pakomentuoti mano prioritetinius punktus tos, kurios turi šiuos siurbliukus .
as ko gero rinkciausi samsunga pagal duomenis surasytus, nes dar + platesnis jo valimo plotas ir turi du sepetelius, tai jis zymei daugiau isvalys ir dar is apieju sonu sugrieps dulkes kas yra labai svarbu o 8950 sito nenori, nes kaskaip moketi papildomai uz ta deze, nu ar verta, jai daugiau ten niekuom nesiskiria tik spalva.
o del LG nebandete paskambinus paklausti tu kur lietuvoja juos parduoda, gal moka programuoti, nes jie gi suteikia garantini, tai jai ju parduodamai prekiai taip nutiktu kur jie kreiptusi ?
o del dziovykles, jai be garu tai neislygins marskiniu, butent su garu funkcija jums gali padeti, nebus gal ten idealiai lygus kaip su ligintuvu, bet bus tokie kaip tarkim menesi paguleja spintoja pries tai sulyginti ir sukabinti, tai manau jai svatka dedasi ant virsaus, tai tikrai lyginti jau jums ju nebereiketu na yra toks modeliukas su garais Electrolux EDI 97170 W, bet reikia pasidometi gal yra ir kotu firmu, http://www.youtube.c...h?v=z31K6PY62oU
Vat pašnekėjau su iRobot atstovu ir vėl pradėjau balamūtintis .
Mano atveju sako užtektų Roomba 770 arba 760 modelio, tik 760 neturi pilno šiukšlių konteinerio indikacijos. Galvočiau, kad jos reiktų. Tad iš Roomba turbūt 770 modelis. Virtualios sienos man išvis neaktualu, nes man 1 valymu išsiurbtų bendras patalpas, o paskui tektų nešioti į kambarius atskirai. Sako, jo ilgesnis darbo ciklas, nei Samsungo, bet Samsungo ličio baterija - vadinas ilgiau tarnaus. Apie Samsung siurblius irgi galvoju, ar man reikia to konteinerio bazeje . Programuojamas darbo grafikas turbūt gerai ... tad išeitų Samsung 8950 modeliukas.
Tiesa, Roombos sako tą pačią vietą praeina nuo 4 iki 6 kartų, o Samsung tik 1. Ar tikrai ?
Vat ir pasakykit, kuris geresnis: Roomba 770 ar Samsung 8950?
Mano atveju sako užtektų Roomba 770 arba 760 modelio, tik 760 neturi pilno šiukšlių konteinerio indikacijos. Galvočiau, kad jos reiktų. Tad iš Roomba turbūt 770 modelis. Virtualios sienos man išvis neaktualu, nes man 1 valymu išsiurbtų bendras patalpas, o paskui tektų nešioti į kambarius atskirai. Sako, jo ilgesnis darbo ciklas, nei Samsungo, bet Samsungo ličio baterija - vadinas ilgiau tarnaus. Apie Samsung siurblius irgi galvoju, ar man reikia to konteinerio bazeje . Programuojamas darbo grafikas turbūt gerai ... tad išeitų Samsung 8950 modeliukas.
Tiesa, Roombos sako tą pačią vietą praeina nuo 4 iki 6 kartų, o Samsung tik 1. Ar tikrai ?
QUOTE(Juodai @ 2013 11 04, 13:14)
na jai ten tik romba siriasi kaina vien tik indikarorius konteineryja, tai manau ir neverta, nes paleizdama ji pries ar po valymo iskratysi taip ar taip, nes jai valiai soba keizdama vandeni nemanau kad sita neiskratytsi o lauksi tol kol jis pypses, ne bet kaina nesiskiria tada netugdo, o irobot todel kelis kartus pravaziuoja kad jis vazinejasi kaip soba belekur zigzagais, bet yra biskuti galingesnis uz samsunga, o samsungas visko gali buti kad pravaziuoja viena karta nes jis nuosekliai vaziuoja, nesiblasko taip, bet cia gal labiau pasakys kas toki samsunga turi, ar tikrai tik po viena karta. tik tiek jai pirksi is ten pat abu robotukus, manau turetu dar gera nuolaida padaryti jai issidereti mokesi
QUOTE(Juodai @ 2013 11 04, 12:14)
Mano atveju sako užtektų Roomba 770 arba 760 modelio, tik 760 neturi pilno šiukšlių konteinerio indikacijos. Galvočiau, kad jos reiktų.
Mano atveju sako užtektų Roomba 770 arba 760 modelio, tik 760 neturi pilno šiukšlių konteinerio indikacijos. Galvočiau, kad jos reiktų.
Man indikacija visiskai nereikalinga, nes visada iskratau mazdaug kas antra siurbima. Savo Navibota visada palieku Max programoje, kad siurbtu iki baterijos issikrovimo, tai viena kambari prasiurbia ganetinai nuodugniai. Pas mane auksti slenksciai, kitur jis negali nuvaziuoti, tenka nesioti.
Na, o kitas pardavėjas, kuris prekiauja visais siurbliais, sako, kad pats geriausias yra Neato - ji 2,5 karto galingesnis už Roomba ir Samsung, mažiau darbo atlieka šepečiais, daugiau siurbia, dėl to mažiau jį valyti reikia, pats didžiausias šiukšlių konteineris pas jį - 660 ml. Bet jis aukščiausias - 10,2 cm, triukšmingiausias iš visų trijų... Mažiau darbo šepečiais gali reikšti, kad daugiau paliktų dulkių kampuose ... Vnž... nežinau ...
QUOTE(Juodai @ 2013 11 04, 10:51)
8980:
- spalva juoda,
- konteinerio talpa 400+2000ml,
- papildomas konteineris bazėje - yra (čia tas 2000ml),
- virtualios sienos - 2vnt,
- kaina 2399Lt.
8950:
- spalva mėlyna,
- konteinerio talpa 400ml,
- papildomas konteineris bazėje - nėra,
- virtualios sienos - 2 vnt,
- kaina 1899Lt.
8930:
- spalva pilka,
- virtualios sienos - 1 vnt,
- kaina 1399Lt - akcijinė, įprastai 1449Lt.
Visa kita pas visus vienoda. Bent jau taip skelbia šitie pardavėjai.
Dar 8930 pristato greičiau .
Tai vat. Dabar reikia galvoti, ar verta už papildomą konteinerį bazėje, +1 virtualią sieną, ir juodą spalvą permokėti 1000Lt. Na, kadangi 8980 naujausias modelis, kaip suprantu, gal galima tikėtis, kad jam gaminti panaudotos geresnės medžiagos/technologijos, kas nors patobulinta programinėj įrangoj, baterija ilgiau laiko
- spalva juoda,
- konteinerio talpa 400+2000ml,
- papildomas konteineris bazėje - yra (čia tas 2000ml),
- virtualios sienos - 2vnt,
- kaina 2399Lt.
8950:
- spalva mėlyna,
- virtualios sienos - 2 vnt,
- kaina 1899Lt.
8930:
- spalva pilka,
- virtualios sienos - 1 vnt,
- kaina 1399Lt - akcijinė, įprastai 1449Lt.
Visa kita pas visus vienoda. Bent jau taip skelbia šitie pardavėjai.
Dar 8930 pristato greičiau .
Tai vat. Dabar reikia galvoti, ar verta už papildomą konteinerį bazėje, +1 virtualią sieną, ir juodą spalvą permokėti 1000Lt. Na, kadangi 8980 naujausias modelis, kaip suprantu, gal galima tikėtis, kad jam gaminti panaudotos geresnės medžiagos/technologijos, kas nors patobulinta programinėj įrangoj, baterija ilgiau laiko
o ką tas papildomas konteineris duoda?
nes jis labai jau padidina kainą, tai įdomu, ar verta tiek mokėt už jį
QUOTE(Juodai @ 2013 11 04, 13:30)
Na, o kitas pardavėjas, kuris prekiauja visais siurbliais, sako, kad pats geriausias yra Neato - ji 2,5 karto galingesnis už Roomba ir Samsung, mažiau darbo atlieka šepečiais, daugiau siurbia, dėl to mažiau jį valyti reikia, pats didžiausias šiukšlių konteineris pas jį - 660 ml. Bet jis aukščiausias - 10,2 cm, triukšmingiausias iš visų trijų... Mažiau darbo šepečiais gali reikšti, kad daugiau paliktų dulkių kampuose ... Vnž... nežinau ...
aš jau kelis metus skaitau taip "probėgom" apie tuos siurblius, tai buvau susidarius nuomonę, kad lyg Neato geriausias (pagal aprašymus), bet jie nelabai populiarūs ir realiai iš vartotojų mažai tėra nuomonių, apart tos jog nelabai kaip išsiurbia pakraščius
QUOTE(keistuole @ 2013 11 04, 14:46)
o ką tas papildomas konteineris duoda?
Tai ten tokis dalykas: prie krovimosi bazės yra konteineris į kurį siurbliukas atvažiavęs pats išsikrato šiukšles . Navarotas toks, kurio nieks daugiau, kiek man žinoma, neturi .
QUOTE(Juodai @ 2013 11 04, 14:30)
na netas galingas taip. bet kai neturi soniniu cepeteliu tai ir kampu negali pasiekti, senoja temoja buvau ikelusi is jutubo kaip blogai kampa isvalo, pakieka kokius 5 cm nedavales, ir palei siena neisvalo, jai turetu soninius tai sakyciau sita tikrai, bet... o valyti reikia, jis gi turi apacioja sepetelius kurie ir yra pagrinde valomi ilgiausiai visuose siurbliuose, o su tais soniniais maziausia darbo, meluoja kad su juo maziau darbo, 25 yra du sepeteliai guminis kurio valyti nereikia kaip ir visuose o seriuotas valomas, ir kaskada jutube ziurejau kad jam ten dar ir sone prilenda plauku kur sudetingas priejimas, o jai senesnis modeliukas tai jis turi tik gumini sepeteli, tai dada belieka nuo jo nuvalyti dulkes ir siuksliu deze iskratyti, bet... jis maziau surenka siuksliu kadangi neturi seriuoto, galima ji nusipirkti papildomai. Turi galvos skausma. as tai istikro imciau Lg kvadratini, bet jis brangiai kainuoja.
LG kvadratinį sakai ... Na nežinau nežinau, tiesą sakant apie jį nieko dar nežiūrėjau. Bet va, visdar lyginu Roomba ir Samsung. Radau trumpus, bet gerus video, kaip švariai valo:
- čia Samsung
- čia Roomba
... labiau pradeda patikt Roomba . Nors ir vieną šepetėlį turi, tačiau išvalo kur kas geriau, nei Samsung su dviem. Samsung tik dar labiau apterlioja su tais šepečiais . Kažin, ar tas jo tylesnis veikimas nereiškia, kad ir siurbimas silpnesnis . Gaila tik, kad Roomba yra 9 cm aukščio - vadinas po 2 komodom miegamajam netilps
O Neato kažko visai nevilioja
Papildyta:
Arba čia šiukšlių surinkimo testas Samsun VS Roomba.
Ir dar daug gerų testų tas pats kūrėjas ten pateikęs. Roomba daaaug ilgiau siurbia, nei Samsung, matyt dėl to po belekiek kartų ir praeina tas pačias vietas.
- čia Samsung
- čia Roomba
... labiau pradeda patikt Roomba . Nors ir vieną šepetėlį turi, tačiau išvalo kur kas geriau, nei Samsung su dviem. Samsung tik dar labiau apterlioja su tais šepečiais . Kažin, ar tas jo tylesnis veikimas nereiškia, kad ir siurbimas silpnesnis . Gaila tik, kad Roomba yra 9 cm aukščio - vadinas po 2 komodom miegamajam netilps
O Neato kažko visai nevilioja
Papildyta:
Arba čia šiukšlių surinkimo testas Samsun VS Roomba.
Ir dar daug gerų testų tas pats kūrėjas ten pateikęs. Roomba daaaug ilgiau siurbia, nei Samsung, matyt dėl to po belekiek kartų ir praeina tas pačias vietas.
O kaip išvalomi tie šepetėliai? Pūkus, plaukus reik lupti?
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 16:06)
O kaip išvalomi tie šepetėliai? Pūkus, plaukus reik lupti?
Reikia, reikia.