QUOTE(gitana.v @ 2013 11 03, 13:52)
o kiek pas jus kadratu? o idomu ji galima uzprogramuoti kad kiekviena diena tuo paciu laiku valytusi kai nesi namie pats? ir jis dirba kiek jutube ziurejau kaip neatas vazineja tiesia apsisuka vaziuoja vel salia tos pacios linijas ir taip visa kambari isvingiuoja, ar pasjus taip kaip irobot zigzagais? o seip patenkinta juo, nesigailite, nes kaina ju tai nemaza palyginus su kitu firmu.
apie 150 kv.Taip galima,kad kiekvieną dieną tuo pačiu laiku valytų,gali vienkartinį laiką nustatyti,kad vieną kartą pats susijugtų valymui.Valo ir taip,pas jį yra 3 programos,pagal kurią nustatai taip ir valo,arba pats pagal save nuskanavęs patalpą susiprogramuoja,vat čia turbūt aš kąžką ir prispaudžiau,nes kas liečia valymo programas jis manęs nelabai klauso O,kad atsirastų geras žmogus ir man jį suprogramuotų nors anglų kalba Aš juo labai patenkinta,nors ir sunkiai susikalbam,ir nesigailiu,kad šį modelį pasirinkau,tik gailiuosi,kad ne LT pirkau iš tikrųjų tai likom apgauti,kada klausėm pardavėjo ar jis kalba angliškai sakė,kad taip,o kaip gavom,tai net instrukcija korėjiečių kalba buvo,o anglų nebuvo,tai vyras iš kažkur rusų kalba gavo,senesnio modelio.
tikslus nr. VR6272LVM