Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(gitana.v @ 2013 11 03, 13:52)
o kiek pas jus kadratu? o idomu ji galima uzprogramuoti kad kiekviena diena tuo paciu laiku valytusi kai nesi namie pats? ir jis dirba kiek jutube ziurejau kaip neatas vazineja tiesia apsisuka vaziuoja vel salia tos pacios linijas ir taip visa kambari isvingiuoja, ar pasjus taip kaip irobot zigzagais? o seip patenkinta juo, nesigailite, nes kaina ju tai nemaza palyginus su kitu firmu. ax.gif

apie 150 kv.Taip galima,kad kiekvieną dieną tuo pačiu laiku valytų,gali vienkartinį laiką nustatyti,kad vieną kartą pats susijugtų valymui.Valo ir taip,pas jį yra 3 programos,pagal kurią nustatai taip ir valo,arba pats pagal save nuskanavęs patalpą susiprogramuoja,vat čia turbūt aš kąžką ir prispaudžiau,nes kas liečia valymo programas jis manęs nelabai klauso doh.gif O,kad atsirastų geras žmogus ir man jį suprogramuotų nors anglų kalba verysad.gif Aš juo labai patenkinta,nors ir sunkiai susikalbam,ir nesigailiu,kad šį modelį pasirinkau,tik gailiuosi,kad ne LT pirkau blush2.gif iš tikrųjų tai likom apgauti,kada klausėm pardavėjo ar jis kalba angliškai sakė,kad taip,o kaip gavom,tai net instrukcija korėjiečių kalba buvo,o anglų nebuvo,tai vyras iš kažkur rusų kalba gavo,senesnio modelio.

tikslus nr. VR6272LVM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 03 lapkričio 2013 - 13:37
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 11 02, 21:11)
http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/  as linkstu jau link neato.
http://www.youtube.c...h?v=Myh7_0wptd8 va cia palygina
http://roboshop.lt/p...rindu-plovejas/  va sito nelabai suprantu blush2.gif
Papildyta:
Ar yra naudojanciu Neato?

As buvau gavus pabandymui Neato XV-25, tai buvau senoj temoj parasius atsiliepimus:
Na šiandien visą dieną bandžiau robotuką Neato XV-25, pas mane pagrinde laminatas, tik vonios kambaryje plytelės, ~120 kv.m. vienas aukštas, šuo, vaikas, ir aš labai šeriuosi biggrin.gif
Tai mano pastebėjimai:
Pliusai:
- gan neblogai siurbia;
- siurbia ir tamsoje;
- mažai reikalauja priežiūros;
- išsikrovus baterijai pats nuvažiuoja paiskrauti ir po to grįžta į tą pačią vietą tęsti darbo.

Minusai:
- palieka prie sienų ar baldų neišsiurbtus ruožus doh.gif turbūt, kad neturi šoninių šepetėlių;
- gan triukšmingas;
- vonioje neužlipo ant vonios kilimėlio, jį nustūmė į šoną ir taip pasidarė sau kliūtį ir neišsiurbė pusės vonios kambario.

Na manau Neato labai tinkamas pas ka kilimu daug.
Bet as nutariau, kad siurbsiu nakti, taigi pasirinkau Samsung. Laukiu rytoj atvykstant naujo modeliuko, tikiuosi nenusivilsiu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2013 11 02, 14:37)
Reikės pasiskambinti irobot ir pasikalbėti, o tada reiks priimti sprendimą. Bet linkstu link Samsung. Tik reikia pasirinkti modelį -SR8895 (senesnis modelis, bet visur puikūs atsiliepimai), SR8930 ar SR8950 (tarp šių dviejų tai neatrenku skirtumo). Jeigu kas jau išssiaiškinot jų skirtumus, pasidalinkit 4u.gif

Mano issiaiskinimai kai rinkausi:
Samsung serija 88.. siurbliukai aukštesni t.y apie 9 cm. ir be ličio baterijų.
Serija 89.. jau yra žemesni t.y 8cm ir su ličio baterijomis. Ličio baterijos tarnauja ilgiau.
8930 turi tik šėrinį šepetį ir neturi programuojamų dienų (grafiko)
8950 turi guminį šėrinį šepetį ir prog. dienas. Guminis šepetys geriau surenka nuo kietų grindų (kaip pvz smėlį).
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 03, 11:35)
pagal viską turėtų,ir balsu gali šaukti,ir daug ką gali su juo daryti,bet kadangi jis korėjietis aš nesuprantu ką jis sako doh.gif valo kol išsikrauna,bet išvalo viską,man 1 pakrovimo užtenką išsiurbimui.
Nedarykit mano klaidos  doh.gif  blush2.gif
Buvo užsispyręs ir visai nevalė,vis burba kažką....į namelį nori važiuoti.Vežėm į Kauną į LG atstovybę,tai jie tik pažiūrėjo techniškai ką ir mano vyras pats padarė prieš tai,o , kad gal perprogramuoti reiktų...Vienu žodžiu jie ten nieko nesusigaudo apie tai...  doh.gif
Po kurio laiko vėl pradėjo dirbti,taip ir nesupratau,kas jam ten buvo užėję,matyt pavasarinė depresija  lotuliukas.gif

Linksma skaityti tavo žinutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif apie bendravimą su robotuku.

QUOTE(TomaKa @ 2013 11 03, 17:02)

Na šiandien visą dieną bandžiau robotuką Neato XV-25, pas mane pagrinde laminatas, tik vonios kambaryje plytelės, ~120 kv.m. vienas aukštas, šuo, vaikas, ir aš labai šeriuosi biggrin.gif
Tai mano pastebėjimai:

Papildyta:

Mano issiaiskinimai kai rinkausi:
Samsung serija 88.. siurbliukai aukštesni t.y apie 9 cm. ir be ličio baterijų.
Serija 89..  jau yra žemesni t.y 8cm ir su ličio baterijomis. Ličio baterijos tarnauja ilgiau.
8930 turi tik šėrinį šepetį ir neturi programuojamų dienų (grafiko)
8950 turi guminį šėrinį šepetį ir prog. dienas.  Guminis šepetys geriau surenka nuo kietų grindų (kaip pvz smėlį).

Iš kokios firmos ėmei bandymui? Lauksim atsiliepimų apie Samsungą.
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 11 03, 18:02)
Bet as nutariau, kad siurbsiu nakti, taigi pasirinkau Samsung. Laukiu rytoj atvykstant naujo modeliuko, tikiuosi nenusivilsiu mirksiukas.gif

Tai samsungas tamsoj siurbia? Anksčiau kažkas rašė, kad dauguma siurbliukų gali dirbti tik šviesoje unsure.gif .
Butinai parašykit savo įspūdžius apie naują pirkinį 4u.gif .

Na, aš galvoju, kad Braava 380 reikia nusipirkt. Patinka man jis. O dėl siurblių tai renkuosi iš šitų:
user posted image

ir labiau linkstu prie Samsung'o, nes jis, bent jau pagal duomenis:
- tylesnis,
- neribotas valymo plotas,
- ličio baterija,
- turi papildomą didelį konteinerį šiukšlėms,
- yra žemėlapio sudarymas (kaip suprantu dėl šios savybės grįžta darbą tęsti ten, kur baigė prieš išsikraudamas unsure.gif ),
- žemesnis,
- pigesnis.

Nežinau, ar teisingai galvoju. Gal galėtų pakomentuoti mano prioritetinius punktus tos, kurios turi šiuos siurbliukus g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 lapkričio 2013 - 19:03
QUOTE(Juodai @ 2013 11 03, 19:58)
O dėl siurblių tai renkuosi iš šitų:
.....
- tylesnis,
- ličio baterija,
- yra žemėlapio sudarymas (kaip suprantu dėl šios savybės grįžta darbą tęsti ten, kur baigė prieš išsikraudamas unsure.gif ),
- žemesnis,
- pigesnis.

Nežinau, ar teisingai galvoju. Gal galėtų pakomentuoti mano prioritetinius punktus tos, kurios turi šiuos siurbliukus  g.gif .

O iš kur gavot tokus aprašymus palyginimui? nes norėčiau ir savojo Samsung VR10F71UCBC tokius duomenis pamatyt... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 03 lapkričio 2013 - 19:21
Sveikos,
Aš irgi žiūrinėjuos robotuką grindų šlavimui. Norėjau pastebėti dėl to "Neribojamo" ploto. Plotas yra "neribojamas", nes turi žemėlapio sudarymą ir išsikrovus, pasikraus ir vėl toliau valys ten, kur baigė. Bet jei plotas didesnis tas laikas, kol išvalys užtruks gana ilgai. Roomba per vieną ciklą turėtų išvalyti daugiau nei samsung'as.

Nors man tai iš tiesų kažkaip "nesueina" kiek m2 gali išvalyti robotukai vieno ciklo metu. Pvz. prie Roomba 790 parašyta, kad iki 80m2, tačiau jei sudauginus kitus parametrus gaunasi ~44m2/ per 1 ciklą.
Pvz. Valymo greitis 40 cm / s
Valymo kelio plotis 155 mm
Tai per 1 min turėtų išvalyti 0,4x0,0155x60 = 0,372m2
Per 120 min - 44.64m2. Gerokai trūksta iki 80m2.

Pagal tokį skaičiavimą Samsung Navibot S SR8980 per 1 ciklą išvalo ~39m2. Įdomu jau turinčių robotukus patirtis g.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 11 03, 20:58)
Tai samsungas tamsoj siurbia? Anksčiau kažkas rašė, kad dauguma siurbliukų gali dirbti tik šviesoje  unsure.gif .
Butinai parašykit savo įspūdžius apie naują pirkinį  4u.gif .

Na, aš galvoju, kad Braava 380 reikia nusipirkt. Patinka man jis. O dėl siurblių tai renkuosi iš šitų:
user posted image

- tylesnis,
- ličio baterija,
- žemesnis,
- pigesnis.

Nežinau, ar teisingai galvoju. Gal galėtų pakomentuoti mano prioritetinius punktus tos, kurios turi šiuos siurbliukus  g.gif .
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 11 03, 20:18)
O iš kur gavot tokus aprašymus palyginimui? nes norėčiau ir savojo Samsung VR10F71UCBC tokius duomenis pamatyt... g.gif

Pagrindą ėmiau iš čia - ten kur papildoma informacija. Pati pridėjau tik Roomba aukštį iš iRobot tinklapio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 lapkričio 2013 - 21:22
QUOTE(Juodai @ 2013 11 02, 00:05)
Aš turiu džiovyklę jau 8 metai. Senutė jau pas mane AEG. Be jokios garų funkcijos - kam ji  g.gif  - kai išdžiovina, iškart ištrauki, sulankstai ir nieko lygint nereikia schmoll.gif . Merginos, jei atvirai, tai seniai jau esu pamiršusi, kas tas yr - rūbų lyginimas tongue.gif . Patalynę skalbiu aukštoj temperatūroj, išdžiovinu, sulankstau ir viskas. Drabužius lyginam tik tuos, kuriuos yra būtina (marškiniai, išeiginiai drabužiai ir pan.  - jų nedžiovinu džiovyklėj), prieš apsirengiant. Man džiovyklė yra labai didelis pagalbininkas namuose thumbup.gif . Per vieną dieną galiu apsiskalbti pilnai ir susidėti beveik viską į lentynas cool.gif . Aišku, atsižvelgiu į etiketes, nedžiovinu tų, kurių negalima. Bet dauguma skalbinių džiovinu.

O sakykite baltinius po džiovinimo reikia lyginti, neišdžiovina taip, kad nereiktų g.gif Mane kaip tik labai vargina vyriškų marškinių lyginimas, galvoju kaip to darbo atsikratyti arba bent pagreitinti...
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2013 11 03, 23:21)
O sakykite baltinius po džiovinimo reikia lyginti, neišdžiovina taip, kad nereiktų g.gif Mane kaip tik labai vargina vyriškų marškinių lyginimas, galvoju kaip to darbo atsikratyti arba bent pagreitinti...

Nedžiovinu marškinių schmoll.gif . Vyras ryte pats išsilygina prieš rengdamasis, arba iš vakaro hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 03, 18:58)

- tylesnis,
- ličio baterija,
- žemesnis,
- pigesnis.

Jūs jau tiek išstudijavot, gal galit pasakyt, ko tas 8930 mažiau turi/daro nei 8980? blush2.gif

QUOTE(svieske @ 2013 11 03, 22:21)

Šiaip jei jūs iš karto ištraukiate, tai jie visai neblogai atrodo.
Bet kai aš buvau įpratus viską lyginti, tai kad mano akiai būtų priimtiniau, aš dar marškinius praleidžiu per lyginimo programą, tada visus tokius apgaravusius kabinu laisvai ant pakabos ir jie man gaunasi pakankamai išlyginti
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 11 04, 09:35)
Jūs jau tiek išstudijavot, gal galit pasakyt, ko tas 8930 mažiau turi/daro nei 8980?  blush2.gif

8980:
- spalva juoda,
- konteinerio talpa 400+2000ml,
- papildomas konteineris bazėje - yra (čia tas 2000ml),
- virtualios sienos - 2vnt,
- kaina 2399Lt.

8950:
- spalva mėlyna,
- konteinerio talpa 400ml,
- papildomas konteineris bazėje - nėra,
- virtualios sienos - 2 vnt,
- kaina 1899Lt.

8930:
- spalva pilka,
- konteinerio talpa 400ml,
- papildomas konteineris bazėje - nėra,
- virtualios sienos - 1 vnt,
- kaina 1399Lt - akcijinė, įprastai 1449Lt.

Visa kita pas visus vienoda. Bent jau taip skelbia šitie pardavėjai.
Dar 8930 pristato greičiau smile.gif .
Tai vat. Dabar reikia galvoti, ar verta už papildomą konteinerį bazėje, +1 virtualią sieną, ir juodą spalvą permokėti 1000Lt. Na, kadangi 8980 naujausias modelis, kaip suprantu, gal galima tikėtis, kad jam gaminti panaudotos geresnės medžiagos/technologijos, kas nors patobulinta programinėj įrangoj, baterija ilgiau laiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 lapkričio 2013 - 10:53
Del virtualiu sienu Navibotams, tai patarsiu iskart nusipirkti ikrovikli baterijoms ir kraunamas baterijas, nes issikrauna praktiskai per viena valymo cikla, jei turit galimybe buti namie ir pabaigus valyma jas isjungti, gal atlaikys kelis valymus.
Atsakyti