QUOTE(chuchundra @ 2014 06 28, 21:59)
Pas mus pats pigiausias Roomba 620, valo jis didelį kambarį, prieškambarį ir virtuvę-atskyros ėrdvės. Važinėja 1,5 valandos, išvalo kuo puikiausiai, nieko niekada jis man nepalieka. Prieškambario kilimėlis visada gerai išsiurbtas, ant plytelių smėlio niekada nepalieka, basa galiu vaikščiot. Aš kaip didžiausia tinginė, tiesiog laiminga. Kaip jis važinėja ne mano reikalas, aš nestebiu.
Siandien turejau progos stebeti kaip maniskis roomba valo. Kai ijungiau kol vaikai lakste, paliko daug nesutvarkytu vietu (tiesiog vargsiukas nespejo, kol jie siukslino), bet kol tie miegojo pietu ir tas isijunge pagal nustatyta laika, isvale viska blizganciai. Matyt jau turi savo zemelapi chaotiska susidares, per savaite buvimo pas mane priprato kur kas gali stoveti
As leidziu pagal nustatyta grafika i virtuve-saliona, dideli prieskambari, vonia ir wc. Vakare - nunesioju i vaiku kambari ir miegamaji. Tik karta ji vargsiuka radau uzsitrenkusi duris vonios kambaryje
bet kadangi jis vis tiek pas mane valo kiekviena diena, didelio netekimo nebuvo.
Kiek ziurejau testavimus, sako, kad nepaisant chaotisko vazinejimo, roomba surenka daugiau dulkiu.