Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(dolile @ 2014 06 28, 20:32)
Ar nesibaigia navigacijos kubo baterija? Tada kubas mirksi raudonai

Ne, nesibaigia. Kaip tik neseniai pakeistos.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 28, 21:03)
Ne, nesibaigia. Kaip tik neseniai pakeistos.

O instrukcijoje neieškojot, ką reiškia tie penki supypsėjimai - ten kiek pamenu daug problemų prirašyta pagal lempučių mirksėjimo skaičių. Gal yra ir pagal pypsėjimo skaičių? g.gif
Atsakyti
Ne, nieko nerandu instrukcijoj. iRobot atstovas irgi negalėjo paaiškint nieko, išsiuntė paklausimą gamintojams.
Atsakyti
Pas mus pats pigiausias Roomba 620, valo jis didelį kambarį, prieškambarį ir virtuvę-atskyros ėrdvės. Važinėja 1,5 valandos, išvalo kuo puikiausiai, nieko niekada jis man nepalieka. Prieškambario kilimėlis visada gerai išsiurbtas, ant plytelių smėlio niekada nepalieka, basa galiu vaikščiot. Aš kaip didžiausia tinginė, tiesiog laiminga. Kaip jis važinėja ne mano reikalas, aš nestebiu.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2014 06 28, 21:59)
Pas mus pats pigiausias Roomba 620, valo jis didelį kambarį, prieškambarį ir virtuvę-atskyros ėrdvės. Važinėja 1,5 valandos, išvalo kuo puikiausiai, nieko niekada jis man nepalieka. Prieškambario kilimėlis visada gerai išsiurbtas, ant plytelių smėlio niekada nepalieka, basa galiu vaikščiot. Aš kaip didžiausia tinginė, tiesiog laiminga. Kaip jis važinėja ne mano reikalas, aš nestebiu.

Siandien turejau progos stebeti kaip maniskis roomba valo. Kai ijungiau kol vaikai lakste, paliko daug nesutvarkytu vietu (tiesiog vargsiukas nespejo, kol jie siukslino), bet kol tie miegojo pietu ir tas isijunge pagal nustatyta laika, isvale viska blizganciai. Matyt jau turi savo zemelapi chaotiska susidares, per savaite buvimo pas mane priprato kur kas gali stoveti smile.gif
As leidziu pagal nustatyta grafika i virtuve-saliona, dideli prieskambari, vonia ir wc. Vakare - nunesioju i vaiku kambari ir miegamaji. Tik karta ji vargsiuka radau uzsitrenkusi duris vonios kambaryje smile.gif bet kadangi jis vis tiek pas mane valo kiekviena diena, didelio netekimo nebuvo.
Kiek ziurejau testavimus, sako, kad nepaisant chaotisko vazinejimo, roomba surenka daugiau dulkiu.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 25, 10:29)
Kreipiuosi į Braava 380 turėtojus. Ar krečia jis Jums tokius šposus: beplaudamas nei iš šio, nei iš to 5 kartus supypsi ir sustoja. Ką daryt? Įjungiu vėl, toliau plaunas lyg niekur nieko. Lyg ir nieko baisaus, bet vat beplaudamas vienąpatalpą man jau 3 kartus taip buvo sustojęs. Nenoriu aš sėdėti ir laukti, koljis viską išplaus, o jei nesėdėsiu, nežinosiu, ar sustojo dėl to, kad baigė darbą,ar dėl tų mistiškų 5 supypsėjimų. Patevėjau, kad daržai taip elgiasi atsirtenkęs kur nors - įsieną, į baldą, tačiau navigacijos kubas įjungtas, kontaktuoja su juo. Kame problema?  g.gif

Pas mane ne Braava, bet Scooba panašiai elgėsi, kol ne priklijavau iš prieko juostos, kad minkščiau trenktusi. Turbūt smegenų sutrenkimas lotuliukas.gif Pas Braava, kiek žinau, yra jau priekyje apsauga, bet gal neužtenka jos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssmm202: 30 birželio 2014 - 10:47
Nu yra ta apsauga... anksčiau taip nesielgdavo, o dabar, kaip ožys doh.gif . Gali vieną plovimą (kol išsikrauna baterija - beje, jau silpsta, nors nenaudoju jo labai dažnai, šiaip turėjom pertrauką vienu metu, nes negalėjau jo aptarnauti šalia būdama, paskui tie nuotykiai su ratukais...) išplauti be jokių tokių fintų, viskas tvarkingai - plaunasi tol, kol nusminga (kaip taisyklė jungiu jį pirmiausia bendroje erdvėje, tad grindų plotas nemažas gaunasi), tačiau jau po pakrovimo antram plovimui pradeda durniuoti...
Beje, dėl akumuliatoriaus, pardavėjas patarė, kad geriau jį visada laikyt ant laido - neva akumui taip geriau, bet nežinau... ar sutapimas, ar ką, kai taip pradėjau laikyti, trumpesnis jo darbo laikas pasidarė verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 30, 10:58)
Nu yra ta apsauga... anksčiau taip nesielgdavo, o dabar, kaip ožys  doh.gif . Gali vieną plovimą (kol išsikrauna baterija - beje, jau silpsta, nors nenaudoju jo labai dažnai, šiaip turėjom pertrauką vienu metu, nes negalėjau jo aptarnauti šalia būdama, paskui tie nuotykiai su ratukais...) išplauti be jokių tokių fintų, viskas tvarkingai - plaunasi tol, kol nusminga (kaip taisyklė jungiu jį pirmiausia bendroje erdvėje, tad grindų plotas nemažas gaunasi), tačiau jau po pakrovimo antram plovimui pradeda durniuoti...
Beje, dėl akumuliatoriaus, pardavėjas patarė, kad geriau jį visada laikyt ant laido - neva akumui taip geriau, bet nežinau... ar sutapimas, ar ką, kai taip pradėjau laikyti, trumpesnis jo darbo laikas pasidarė  verysad.gif ...

O kai nesinaudojot Braava ilgiau, ar išėmėt akumuliatorių?
Pas mane su Scooba ir Roomba jokių problemų su akumuliatoriais, jau daugiau negu metai abu turiu, ir visada prijungti.
Atsakyti
Ne... neišėmiau... doh.gif Turbūt dėl to ir sminga man jis unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 30 birželio 2014 - 11:21
QUOTE(gendalfas @ 2014 06 25, 19:20)
Sveiki

Įdomu ar už 1-1,5k litų nusipirkčiau ką nors padoraus savo 70 kvadratų parketo siurbti? kilimo niekur nėra smile.gif Gal galite kažką pasiūlyti kaip pavyzdį, po to lengviau bus lyginti.

as pasirinkau samsung 8930. Kodel pasirinkau:
1. turi soninius sepetelius
2. Licio akumas
3. tyliai ir neikyriai dirba (60 db), pvz TV galima ziureti
4. zemas 80 m (nors kaip kuriuos baldus reikes pakelti auksciau galbut, nes yra kur tik 70 mm pas mane).
5. is naujesnes kartos (nezinau realiai ant kiek ten patobulinta, gal daugiau psixologinis faktorius)

kaina ~1300 lt.

pasirinkimu patenkintas.
Atsakyti
,, ...tyliai ir neikyriai dirba (60 db), pvz TV galima ziureti,, g.gif O tai kos jo garsas gali buti,kad dziaugtis tenka jei TV galima ziureti unsure.gif Negaliu pakesti savo namuose jokiu technikos garsu(zyzimu,uzimu,birbimu)susipirkome pacia tyliausia buitine technika,kad niekas nezirstu i ausis,tad sitas robotas(jei imanoma jam dirbant NET tv ziuret unsure.gif lotuliukas.gif ) tikrai ne man,o dar gundziausi... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 07 01, 03:12)
,, ...tyliai ir neikyriai dirba (60 db), pvz TV galima ziureti,,  g.gif O  tai kos jo garsas  gali buti,kad dziaugtis tenka jei TV galima ziureti unsure.gif  Negaliu pakesti savo namuose jokiu  technikos garsu(zyzimu,uzimu,birbimu)susipirkome  pacia tyliausia buitine technika,kad niekas nezirstu i ausis,tad sitas robotas(jei imanoma jam dirbant NET tv ziuret unsure.gif  lotuliukas.gif ) tikrai ne man,o dar gundziausi...  schmoll.gif

Tyliai namus galima su sluota prasisluot. Jei daiktas turi bent kiek siurbimo galio, vaziuoja per kilimus, jis negali neskleisti garso.
Atsakyti