Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(gendalfas @ 2014 06 26, 13:07)
aš žiūriu į navibot sr8750 - telpa į 1k. kaip ten su atsarginėm dalim jiems? papildomi filtrai, šepečiai, batareikos naujos? Roombai tai pilnas ebėjus, o navibotams nelabai randu, o batareikas kiek randu tai kelis šimtus kainuoja. O.o

Jusu sito varianto apacia grynai kaip maniskio, tik mygtukai ant virsaus truputi kitokie, bet funkcijos tos pacios. As baterija pirkau is eris.lt uz 180lt, visas kitas dalis irgi is ten uzsakinesiu. Po geru 3 metu naudojimo pakeiciau visus sepetelius naujais, buvusiais komplektacijoje. Soniniu sepeteliu dalis sereliu buvo nutrupeje, o pagrindinis buvo puikios bukles, tik dalis plastmases nutrupejo nuo sono, kuri varikliukas suka. Valant pati siurbliuka, su iprastu dulkiu siurbliu issiurbiu pagrindini sepeti, prasiurbiu filtriuka, atsukus mazuosius sepetelius nurenku apsivijusius plaukus. Vel surenku, ir lekia toliau.
Atsakyti
sveiki, skaičiau, domėjausi, bet nelabai radau atsakymo į tokį klausimą - ar turint plaunantį robotuką užtenka jo, leidžiant kiekvieną dieną? ar vistik būtinas ir siurbiantis robotukas? butas, gyvūnų nėra, kilimų nėra, maži vaikai jau irgi praaugę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2014 06 26, 19:36)

Leidžiant sąžiningai kiekvieną dieną Braava 380, siurblys tikrai nėra būtinas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 06 26, 14:03)
Jusu sito varianto apacia grynai kaip maniskio, tik mygtukai ant virsaus truputi kitokie, bet funkcijos tos pacios. As baterija pirkau is eris.lt uz 180lt, visas kitas dalis irgi is ten uzsakinesiu. Po geru 3 metu naudojimo pakeiciau visus sepetelius naujais, buvusiais komplektacijoje. Soniniu sepeteliu dalis sereliu buvo nutrupeje, o pagrindinis buvo puikios bukles, tik dalis plastmases nutrupejo nuo sono, kuri varikliukas suka. Valant pati siurbliuka, su iprastu dulkiu siurbliu issiurbiu pagrindini sepeti, prasiurbiu filtriuka, atsukus mazuosius sepetelius nurenku apsivijusius plaukus. Vel surenku, ir lekia toliau.

supratau, ačiū labai.

tai iš esmės lieka išsirinkti: ar roomba 650 ar samsungo navibot kažkurį. Labai jų daug už beveik tą pačią kainą!

samsung navibot sr8895 silencio
samsung navibot s sr8930

ir pan. už ~1.3K

nežinau kurį išsirinkt :/ teko skaityt kad roombai mažiau priežiūros reikia, mažiau apsivelia ratukai šepetukai, bet kiek priskaitau nuomonių į vieną pusę, ne mažiau randu į kitą.
Atsakyti
Man Naviboto privalumai - ne chaotiskas, o tikslus vazinejimas, programa, su kuria valo iki baterijos issekimo, du soniniai sepeteliai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 06 27, 06:30)
Man Naviboto privalumai - ne chaotiskas, o tikslus vazinejimas, programa, su kuria valo iki baterijos issekimo, du soniniai sepeteliai.

o aš ir nemačiau čia diskusijos. kas geriau, ar vienas apgalvotas apvažiavimas, ar daug kartų chatoškai.

jei per savaitę 5 kartus važiuoja, tai apgalvotas apvažiuos beveik viską 5 kartus, chaotiškas matyt per tiek laiko tikrai irgi viską apvažiuos, ir daugiau kartų?

Ar chaotiškas ilgiau važinėja kiekvienu užėjimu?
Atsakyti
QUOTE(gendalfas @ 2014 06 27, 10:00)
o aš ir nemačiau čia diskusijos. kas geriau, ar vienas apgalvotas apvažiavimas, ar daug kartų chatoškai.
jei per savaitę 5 kartus važiuoja, tai apgalvotas apvažiuos beveik viską 5 kartus, chaotiškas matyt per tiek laiko tikrai irgi viską apvažiuos, ir daugiau kartų?
Ar chaotiškas ilgiau važinėja kiekvienu užėjimu?

Sudetingai suformulavot, bet bandau samprotaut, kad apgalvotas su maksimaliu rezimu apvaziuos viska, tarkim, 3 kartus per viena cikla, o chaotiskas apvaziuos beveik viska daug kartu, bet liks pavieniai ploteliai, iki kuriu jam nepavyko privaziuot.
Atsakyti
Tas chaotiškai važinėjantis kai kur tikrai kokius 6 kartus pravažiuos, o kitur gali net neužsukti. Tai labiau pasireiškia didesnėse erdvėse, mažesnėse gurbūt jis puikiai visur apšniukštinėja. Bet tas chaosas mane erzina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 birželio 2014 - 09:25
QUOTE(linamog @ 2014 06 27, 09:17)
Sudetingai suformulavot, bet bandau samprotaut, kad apgalvotas su maksimaliu rezimu apvaziuos viska, tarkim, 3 kartus per viena cikla, o chaotiskas apvaziuos beveik viska daug kartu, bet liks pavieniai ploteliai, iki kuriu jam nepavyko privaziuot.

na random judėjimo argumentas tas kad per vieną siurbimą jis gali palikti nepaliestų plotų. bet siurbdamas kasdien per savaitę - tikimybė kad paliks vis dar kažką bent kelis kartus neišsiurbą labai sumažėja smile.gif

bet taip. chaosas biški nervina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gendalfas @ 2014 06 27, 13:53)
na random judėjimo argumentas tas kad per vieną siurbimą jis gali palikti nepaliestų plotų. bet siurbdamas kasdien per savaitę - tikimybė kad paliks vis dar kažką bent kelis kartus neišsiurbą labai sumažėja smile.gif
bet taip. chaosas biški nervina. smile.gif

laba, na pas mane roomba, tai jai jis valo po vien akambari tada labai geri isvalo, bet jai paleidziu po visus ai vienur isvalyta kitur ne, o kai su samsungu paliedziate iskarto po visus vazineti ar nesiojate kad po viena valytu? ir roomba neruti arba as nerandu kad siurbtu iki isikrovimo, iseinu i luaka ijungiu pareinu jis jau stovi o baterija neneipusejusi, turiu vel ijungti isnaujo ir klausytis kaip jis triuksmauja namie. doh.gif bet kiek zinau roomba svariau isvalo nei samsungas, bes sakau jau turi valyti po viena kamari arba jau pirkti ta 780 berods kur svytureliai pasistato ir jo neisleidzia tol kol neisvale gerai kambario, nes kituose yra siena tai yen ar isvale ar neisvale neisleidzia.
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 06 28, 15:15)
laba, na pas mane roomba, tai jai jis valo po vien akambari tada labai geri isvalo, bet jai paleidziu po visus ai vienur isvalyta kitur ne, o kai su samsungu paliedziate iskarto po visus vazineti ar nesiojate kad po viena valytu? ir roomba neruti arba as nerandu kad siurbtu iki isikrovimo, iseinu i luaka ijungiu pareinu jis jau stovi o baterija neneipusejusi, turiu vel ijungti isnaujo ir klausytis kaip jis triuksmauja namie. doh.gif bet kiek zinau roomba svariau isvalo nei samsungas, bes sakau jau turi valyti po viena kamari arba jau pirkti ta 780 berods kur svytureliai pasistato ir jo neisleidzia tol kol neisvale gerai kambario, nes kituose yra siena tai yen ar isvale ar neisvale neisleidzia.

Pas mane auksti slenksciai, as turiu nesioti nori nenori, bet siaip palikciau visur valyti, nes jis vaziuoja apskaiciuotai, isvazinejes lygiagreciai viena kambari vaziuotu i sekanti.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 25, 11:29)
Kreipiuosi į Braava 380 turėtojus. Ar krečia jis Jums tokius šposus: beplaudamas nei iš šio, nei iš to 5 kartus supypsi ir sustoja. Ką daryt? Įjungiu vėl, toliau plaunas lyg niekur nieko. Lyg ir nieko baisaus, bet vat beplaudamas vienąpatalpą man jau 3 kartus taip buvo sustojęs. Nenoriu aš sėdėti ir laukti, koljis viską išplaus, o jei nesėdėsiu, nežinosiu, ar sustojo dėl to, kad baigė darbą,ar dėl tų mistiškų 5 supypsėjimų. Patevėjau, kad daržai taip elgiasi atsirtenkęs kur nors - įsieną, į baldą, tačiau navigacijos kubas įjungtas, kontaktuoja su juo. Kame problema?  g.gif

Ar nesibaigia navigacijos kubo baterija? Tada kubas mirksi raudonai
Atsakyti