Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(gitana.v @ 2014 05 31, 22:19)
laba, siulyciau jei is roomba tai si

Aciu labai, norejau butent is vienos parduotuves kazka issirinkti, o ten tik sie modeliai. Pradejau skaityti tema ir pradejo po truputi aiskiau tapti kas prie ko. Zodziu, jau noriu daug geresnio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, na perskaičiau kol kas 30 psl. doh.gif , skaitysiu ir toliau, o bet tačiau, gal kas turite roomba 880 serijos modelį be šepečių, nes skaičiau, kad juos sunku valyti. (mano plaukai ilgi ir labai šeriuosi, šepečiai, kuriuose strigtų plaukai būtų didelė bėda) Kokie būtų atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 06 02, 09:55)
Sveikos, na perskaičiau kol kas 30 psl.  doh.gif , skaitysiu ir toliau, o bet tačiau, gal kas turite roomba 880 serijos modelį be šepečių, nes skaičiau, kad juos sunku valyti. (mano plaukai ilgi ir labai šeriuosi, šepečiai, kuriuose strigtų plaukai būtų didelė bėda) Kokie būtų atsiliepimai?  smile.gif

paskaiciau apie plaukus ir pasiguosiu as.... pas mane neato, nebepamenu kada butu isvales namus, kai nieko ner namuose, tai jis po kompo kede palenda ir nebemoka islist, tai jis i kilima isivelia, tai kokia kojine pasigauna (bet cia jau mano beda), o dazniausiai apsiveliai sepeciai mano plaukais ir stop doh.gif ir dar kazko nevisad sugeba i virtuve nueit ir ja issiurbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 06 02, 10:10)
paskaiciau apie plaukus ir pasiguosiu as.... pas mane neato, nebepamenu kada butu isvales namus, kai nieko ner namuose, tai jis po kompo kede palenda ir nebemoka islist, tai jis i kilima isivelia, tai kokia kojine pasigauna (bet cia jau mano beda), o dazniausiai apsiveliai sepeciai mano plaukais ir stop doh.gif  ir dar kazko nevisad sugeba i virtuve nueit ir ja issiurbt doh.gif

apsivelia aplink šoninius šepetėlius, ar didyjį šepetį?
Lietuvoje kainos senesnių modelių didesnės nei ebey.de pavyzdžiui naujausių modelių blink.gif mad.gif
Atsakyti
Na štai, perskaičius visą temą, mano favorituose roomba 880 arba LG hot-bot. Vienas patrauklus savo silikoniniu šepečiu, kitas - kad turėtų dėl savo formos gerai išvalyti kampus, valo ne chaotiškai.
Samsung su išlendančiomis kojelėmis atkrito, nes nenorėčiau, kad visur trankytųsi, kaip kažkas sakė su jėga... O neatas, kiek žiūrėjau reklaminius filmukus, taip pat trankosi...
Būtų gerai, kad tokį robotuką būtų galima palikti vieną darbuotis, nes ateity planuočiau pirkti ir grindų plovėją, o su juo tai reiks kartu kažkiek darbuotis.
LG hom-bot gražiausia reklama biggrin.gif labai labai linkstu prie jo smile.gif o roomba youtubėj trūksta labai geros reklamos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 02 birželio 2014 - 11:32
QUOTE(Amaya. @ 2014 06 02, 12:29)
Na štai, perskaičius visą temą, mano favorituose roomba 880 arba LG hot-bot. Vienas patrauklus savo silikoniniu šepečiu, kitas - kad turėtų dėl savo formos gerai išvalyti kampus, valo ne chaotiškai.
Samsung su išlendančiomis kojelėmis atkrito, nes nenorėčiau, kad visur trankytųsi, kaip kažkas sakė su jėga... O neatas, kiek žiūrėjau reklaminius filmukus, taip pat trankosi...
Būtų gerai, kad tokį robotuką būtų galima palikti vieną darbuotis, nes ateity planuočiau pirkti ir grindų plovėją, o su juo tai reiks kartu kažkiek darbuotis.
LG hom-bot gražiausia reklama  biggrin.gif labai labai linkstu prie jo smile.gif o roomba youtubėj trūksta labai geros reklamos smile.gif

Pasidomekit ir apie neato signature, man jis pats pats
Atsakyti
Kreipiuosi į Braava 380 turėtojus. Ar krečia jis Jums tokius šposus: beplaudamas nei iš šio, nei iš to 5 kartus supypsi ir sustoja. Ką daryt? Įjungiu vėl, toliau plaunas lyg niekur nieko. Lyg ir nieko baisaus, bet vat beplaudamas vienąpatalpą man jau 3 kartus taip buvo sustojęs. Nenoriu aš sėdėti ir laukti, koljis viską išplaus, o jei nesėdėsiu, nežinosiu, ar sustojo dėl to, kad baigė darbą,ar dėl tų mistiškų 5 supypsėjimų. Patevėjau, kad daržai taip elgiasi atsirtenkęs kur nors - įsieną, į baldą, tačiau navigacijos kubas įjungtas, kontaktuoja su juo. Kame problema? g.gif
Atsakyti
Sveiki

Įdomu ar už 1-1,5k litų nusipirkčiau ką nors padoraus savo 70 kvadratų parketo siurbti? kilimo niekur nėra smile.gif Gal galite kažką pasiūlyti kaip pavyzdį, po to lengviau bus lyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gendalfas: 25 birželio 2014 - 19:21
As tai savo Samsung Navibot dziaugiuosi, po baterijos pakeitimo varo kaip bite, per tuopu pukus vienintelis gelbetojas, po pilna talpa kaskart iskratau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 06 25, 20:15)
As tai savo Samsung Navibot dziaugiuosi, po baterijos pakeitimo varo kaip bite, per tuopu pukus vienintelis gelbetojas, po pilna talpa kaskart iskratau.

bet ir tų navibot yra daug skirtingų, ir labai skirtingų kainų :/ kokiu tamsta džiaugiesi?
Atsakyti
QUOTE(gendalfas @ 2014 06 25, 22:55)
bet ir tų navibot yra daug skirtingų, ir labai skirtingų kainų :/ kokiu tamsta džiaugiesi?

Pas mane SR8855.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 06 26, 06:55)
Pas mane SR8855.

aš žiūriu į navibot sr8750 - telpa į 1k. kaip ten su atsarginėm dalim jiems? papildomi filtrai, šepečiai, batareikos naujos? Roombai tai pilnas ebėjus, o navibotams nelabai randu, o batareikas kiek randu tai kelis šimtus kainuoja. O.o
Atsakyti