Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(dolile @ 2014 05 13, 14:22)
Yra amazon, yra ir irobot.co.ar uk tinklapyje. Juos po 5vnt parduoda. Jaučiu teks per tarpininkes užsakinėt.
Va pvz.
O gal dėžutę da patikrinkit, gal užsimetė kur. Tokiam baltam popieriniam maišelyje buvo supakuotas: panašus

Ačiū 4u.gif . Bet tai ant kiek šluostės ten pigiau blink.gif . Ot plėšikai mūsiškiai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 13, 14:47)
Ačiū  4u.gif . Bet tai ant kiek šluostės ten pigiau  blink.gif . Ot plėšikai mūsiškiai  doh.gif .

Aš tiesą pasakius sausas šluostes naudoju vienkartines - swifter. Jos rekomenduojamos kaip tinkamos. Perku thomas philipse.
O drėgnas reiks dar papildomai nusipirkti, kartais tos vienos nespėju praskalbti - kažkaip man rankom gerai neišsiplauna - geriau skalbimo mašinoj
Atsakyti
Kol as taupiau pinigelius savo ,,draugei", ziuriu atsirado kruva kitokiu modeliu. tai dabar man laba iidomu kas turi Samsung Navibot SR8895 ar vis dar patenkinti jo? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 05 13, 14:22)
O gal dėžutę da patikrinkit, gal užsimetė kur. Tokiam baltam popieriniam maišelyje buvo supakuotas: panašus

Iš tikrųjų, atradau bigsmile.gif . Buvau sumąsčius, kad reikia dorai apžiūrėti pakuotę, bet pamiršau rolleyes.gif . O suradau visai netikėtai - pakavau robotuką remontui doh.gif ... kito - tikiuosi, kas kito blink.gif , nepamenu gerai...- ratuko gums atsilupo verysad.gif ... Jau gavau kandžią pastabą iš vyro - tai ką, sako, taip ir siuntinėsim kas pusė metų... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(dolile @ 2014 05 13, 16:38)
Aš tiesą pasakius sausas šluostes naudoju vienkartines - swifter. Jos rekomenduojamos kaip tinkamos. Perku thomas philipse.
O drėgnas reiks dar papildomai nusipirkti, kartais tos vienos nespėju praskalbti - kažkaip man rankom gerai neišsiplauna - geriau skalbimo mašinoj

Ačiū 4u.gif . Reiks paieškoti tų vienkartinių. O su balta šluoste nebandėt drėgno valymo?
Aš turbūt užsisakysiu tas 3 mėlynas šluostes iš iRobot, kad jau taip išpuolė robotuką remontuot... tuo pačiu siuntimu bus unsure.gif ... o alternatyvų drėgnom šluostėm vistiek reikės ieškot smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 15, 21:18)
Iš tikrųjų, atradau  bigsmile.gif . Buvau sumąsčius, kad reikia dorai apžiūrėti pakuotę, bet pamiršau  rolleyes.gif . O suradau visai netikėtai - pakavau robotuką remontui  doh.gif ... kito - tikiuosi,  kas kito  blink.gif , nepamenu gerai...- ratuko gums atsilupo  verysad.gif ... Jau gavau kandžią pastabą iš vyro - tai ką, sako, taip ir siuntinėsim kas pusė metų... blink.gif

nu istikruju nesmone remontuoti ji ten taip daznai, tokius pinigus moki nu ir zaisk paskui, o tas zaidimas ir laikas ir pinigai doh.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau naujų Roomba 870,880, Scooba 450 modelių kainas - nedžiugina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 15, 21:18)
O su balta šluoste nebandėt drėgno valymo?
Aš turbūt užsisakysiu tas 3 mėlynas šluostes iš iRobot, kad jau taip išpuolė robotuką remontuot... tuo pačiu siuntimu bus  unsure.gif ... o alternatyvų drėgnom šluostėm vistiek reikės ieškot  smile.gif .

Su balta šlapiai nebandžiau. Bandžiau sausam valymui iš viledos pirkti daaugkartines - pagal dydį iš vienos išėjo dvi. Bet tos swifter man valo geriau. Yra internete tų swifter iš šlapio valymo, bet Lietuvoj nemačiau
Atsakyti
Sveikos. Gal kas iš turinčių Neato robotuką galėtų pažiūrėti į bokštelyje esančias lazerių ertmes. Ten yra dvi ertmės ir ar jos vienodos? Esmė ta, kad pas mane vakar robotas parašė „išvalykite man kelią“ ir aš po to sugalvojau pravalyti tuos lazeriukus su ausų krapštuku nuo dulkių, tai kai pažiūrėjau-viena iš jų tokia kaip veidrodinė (ten giliai), o kita ne – ten tokia kaip skylutė tik, lyg varžtelio įsukimui. Dabar galvoju gal pasimetė kur antro lazeriuko detalė kokia? Paleidus siurblį pakartotinai, kambarį išsiurbė ir grįžo į bazę, lyg ir gerai viskas, bet šiandien reikės išbandyti visus namus, tai bus aiškiau. Būsiu labai dėkinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, atsiliepkit kas turit Braava 380 ir siuntėt remontui dėl atsiklijavusių ratukų gumų.
Jau pablūdau čia kurią dieną - atsiklijavo vėl, jau trečią kartą, sausio mėnesį keistas... šį mėnesį keitė kitą atsiklijavusį, o dabar vėl pirmasis blink.gif ... Toks įspūdis, kad jei sąžiningai plauni namus, jie ilgai nelaiko unsure.gif . Po pakeitimo sausį buvau bišk padėjus jį kampan, ir kai vėl pradėjau plautis - še tau kad nori... verysad.gif
Žadėjo dabar pardavėjas savo sąskaita parsisiųsti, sutvarkyt ir vėl atsiųst. Na žiūrėsim, kaip čia rutuliosis viskas...
Tai kaip turinčioms sekasi su šiuo pagalbininku?
Atsakyti
Turiu ir aš šį pagalbininką nuo vasario mėn. Naudoju beveik kasdien. Ratukai gerokai pasidėvėję, bet kol kas neplyšta. Neaišku, kaip bus ateity g.gif
Atsakyti
Patarkite, koki rinktis - roomba 630,660 ar 760. Kaip suprantu tik distancijiu valdymu modelis 760 skiriasi? Ar daugiau kuo? O kaip 630 ir 660?
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 05 31, 14:21)
Patarkite, koki rinktis - roomba 630,660 ar 760. Kaip suprantu tik distancijiu valdymu modelis 760 skiriasi? Ar daugiau kuo? O kaip 630 ir 660?

laba, siulyciau jei is roomba tai si http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/ o skiriasi jie tuom 600 serija yra medizginiai filtriai, 700 ser. hepa, na ir kaina skiriasi del komplektacijos, pastudijuokite papildoma informacija, ten viename daugiau filtru dadeta , kitur sepeteliu, kitur svytureliu ar sienu, o siurbimas visu vienodas, tik 700 serija kaskiek protingesni patobulinti, ir 780 turi svyturelius kuriu pagalba robotas negali isvaziuoti is kambario kol jo neisvale, isvalo vaziuoja i kita, o sukitais robotukias jau reikia pasizaisti nesioti pacaim i kambarius jai nori kad geriau isvalytu, nes pas kitus tos sienos, visai neleidzia isvaziuoti nors ir isvale, o cia jau robotas pats nusprendzia kada svaru ir vaziuoja toliau i ta kambari jau neuzvaziuos, o jai paleisi po visus lakstyti, nu tai pasiurps biski ten biski ten, tai toks varijantas tinka kai neda didelio bardako, kaip sakant palaikyti svara kai svaru wink.gif ir 780 valymo plotas kw didesnis nei kitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana.v: 31 gegužės 2014 - 21:23