Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(gitulia @ 2014 04 16, 23:55)
Rasykit butinai.
Galit rasyti elektronini laiska, jei i ji atsakys rastu, bus labai gerai ir nieko daugiau nereikia. Inspekcijai sueina ir elektroninis susirasinejimas - spausdinat savo siusta laiska, gauta atsakyma, kad matytusi is kur  ir kada siusta. Isbandziau su baldininkais kai kreipiausi i inspekcija  mirksiukas.gif O inspekcijai kai rasai, yra ju psl. forma prasymo, tai irgi palengvins jums kurybini procesa. Svarbu prisest, o paskui viskas lengvai gausis.

bet manau bus sunku isgauti kad jie atrasytu, specialiai neatrasines, o lauks kol paskambinsi, tai ka tada jai daryti?, o tu cia irobot pirkai ar robochope?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana.v: 17 balandžio 2014 - 08:17
Jei neatrasys elektroniniu budu, tada siunti popierini registruota laiska ir issaugai cekiuka. Svarbu laiske konkreciai suformuluoti reikalavima. Jei atsakys, pridesi inspekcijai atsakyma, jei neatsakys, tada pridesi laisko kopija ir siuntimo ceki. Tiek tos bedos. Bet ir i elektroninius laiskus atsakineja zmones, juk niekas taip is anksto negalvoja, kad cia jau inspekcijai skirta. As irgi pirma el. laiskus rasiau su mintim, kad susitarsim graziai, o kai jau nesusitariau, tada traukiau viska is pasto ir segiau prie skundo.
Atsakyti

QUOTE(gitana.v @ 2014 04 01, 14:11)
o kiek pas jus kw ir kiek kartu perstatote kuba? niu tai kaip kitos gedimu nera? o kai pirkote braava tai seniau kraudavosi ir nuo puses baterijos, ar taip ir buvo kad turedavo pilnai issikrauti?

Sveikos, perskaičiau jūsų žinutes apie Bravijų ir net pašiurpau. Juk pinigai sumokėti nemaži ir šitaip genda. Mano kolkas Bravijukas dirba be didesnių problemų. Tas pats ir pas tėvus. Plauna butus. Kubo neperstatinėju. Mano Bravijaus netgi pasibaigę kubo baterijos, bet plovė be problemų. Praplaut grindis vistiek reik. Nes palieka pakampiais. Pas tėvus laminatas, tai irgi neišplauna. Lieka dryžiai. Gal jau skudurėlis parėjo?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 04 18, 08:40)
Sveikos, perskaičiau jūsų žinutes apie Bravijų ir net pašiurpau. Juk pinigai sumokėti nemaži ir šitaip genda. Mano kolkas Bravijukas dirba be didesnių problemų. Tas pats ir pas tėvus. Plauna butus. Kubo neperstatinėju. Mano Bravijaus netgi pasibaigę kubo baterijos, bet plovė be problemų. Praplaut grindis vistiek reik. Nes palieka pakampiais. Pas tėvus laminatas, tai irgi neišplauna. Lieka dryžiai. Gal jau skudurėlis parėjo?

o kai naujas skudurelis buvo tokiu problemu nebuvo? nu gal jusm geras pakliuvo, gal cia isimtis, o jus kiek laiko turite ji? ir ratukai neatsiklijavo, nieko? is kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 04 18, 10:38)
o kai naujas skudurelis buvo tokiu problemu nebuvo? nu gal jusm geras pakliuvo, gal cia isimtis, o jus kiek laiko turite ji? ir ratukai neatsiklijavo, nieko? is kur pirkote?

Pirkau lapkričio pabaigoj. Tfu tfu tfu dar kol kas nieko neatsitiko. Aš pirkau NEATO ir Bravijų. Vieną iš vienos firmos, kitą iš kitos. Tik nepamenu kurį iš kur. Bendravau su Saulium.
Atsakyti
Neata pirkau sausio 28 d. Dabar siurblys antra diena meta lentele su uzrasu: ''A software update is available. Please visit web support.,,. blink.gif

Jeigu teisingai suprantu, tai praso atnaujinimus programines irangos daryti. Tai dabar tureciau siusti siurbli i pardaveju ofisa, kad atnaujintu?

Dar nepraejo net pusmetis. Siurblio siuntimai kainuos apie 70 Lt pirmyn ir atgal.
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2014 04 23, 12:31)
Neata pirkau sausio 28 d. Dabar siurblys antra diena meta lentele su uzrasu: ''A software update is available. Please visit web support.,,.  blink.gif

Jeigu teisingai suprantu, tai praso atnaujinimus programines irangos daryti. Tai dabar tureciau siusti siurbli i pardaveju ofisa, kad atnaujintu?

Dar nepraejo net pusmetis. Siurblio siuntimai kainuos apie 70 Lt pirmyn ir atgal.
verysad.gif

Programinės įrangos atnaujinimas - tai ne gedimas. Reikia tik džiaugtis, kad gamintojas tobulina programinę įrangą.
O kam siųsti kur nors? Pilna informacijos internete, kai tai padaryti.
Tik USB laidą reikia turėti.
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 04 24, 15:57)
Programinės įrangos atnaujinimas - tai ne gedimas. Reikia tik džiaugtis, kad gamintojas tobulina programinę įrangą.
O kam siųsti kur nors? Pilna informacijos internete, kai tai padaryti.
Tik USB laidą reikia turėti.

Labai aciu uz paprotinima ir pasidalinta informacija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2014 04 24, 17:45)
Labai aciu uz paprotinima ir pasidalinta informacija. 4u.gif

Nėra už ką, tikrai. Parašykite, kaip seksis, ir pačiai jaučiu reikia atsinaujinti. Nors mano Neato nieko neprašo g.gif
Atsakyti
Norėjau užklausti, kur perkate Braavai šlapiojo pado priedą - tą mažą kempinėlę, kuri keičiasi. Prie naujo buvo pridėta papildoma. Bet jau pakeičiau, nes pirmoji susidėvėjo - pradėjo visai sausai bevalyti - kažkaip vandens nepaimdavo. Pakeitus problema išsisprendė. Tai galvoju, jau reik užsakinėt. Nes pas vietinius pardavėjus nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 05 13, 13:09)
Norėjau užklausti, kur perkate Braavai šlapiojo pado priedą - tą mažą kempinėlę, kuri keičiasi. Prie naujo buvo pridėta papildoma. Bet jau pakeičiau, nes pirmoji susidėvėjo - pradėjo visai sausai bevalyti - kažkaip vandens nepaimdavo. Pakeitus problema išsisprendė. Tai galvoju, jau reik užsakinėt. Nes pas vietinius pardavėjus nemačiau  g.gif

O pas mane nebuvo pridėta unsure.gif ... Ir kaip jos ieškot dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 13, 14:08)
O pas mane nebuvo pridėta  unsure.gif ... Ir kaip jos ieškot dabar? g.gif

Yra amazon, yra ir irobot.co.ar uk tinklapyje. Juos po 5vnt parduoda. Jaučiu teks per tarpininkes užsakinėt.
Va pvz.
O gal dėžutę da patikrinkit, gal užsimetė kur. Tokiam baltam popieriniam maišelyje buvo supakuotas: panašus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 13 gegužės 2014 - 13:24