Sveikos,
Naudoju braava 380 pirkta is irobot nuo spalio men. Kaip ir zadejau, rasau atsiradus pirmiem gedimam.
Viskas buvo puiku ir tarp kitko siame forume as ji labai isgyriau. Deja, iki pirmo gedimo.
Po 4-5men naudojimo sudilo padangos ir viena ju atsiklijavo nuo pagrindo bei issitampe, kad siurbliukas eme suktis vietoj.
Na tokia beda butu maza beda - nusiunciau garantiniam i irobot ir ji operatyviai sutaise. Bet... Nzn ka tas meistras taise, bet atgal gavau neatpazistamai pasikeitusi.. Korpusas tas pats, bet viduj kazka tikrai "pritaise"... Visu pirma, padejau plaut 16 kv kambaryje. Cia jis sustojo be priezasties 2kartus istrizai savo judejimo krypciai su keistu garsu. Ankaciau tokios muzikeles nesu girdejus...
Galvoju na gal cia del turbo pakrovejo, nes ji isigijau kartu su griztanciu robotuku. Tad pradejau testuoti kraudama tradiciskai. Rezultatas nepagerejo..po 40-60min jis visad kazkodel issijungia (be jokios kliuties) ir sustoja. Pakartotinai jungiant jau dega raudona lempa ir darbas baigiasi greit, tad itariu akumuliatoriu.
Iki remonto jis man veikdavo ispudingai ilgai, geriau nei instrukcijose( gal del to, kad prastumdau baldus), o po remonto isplauna 60-70proc ankstesnio ploto ir pan tiek trumpiau dirba..
Pikciausia tai, kad irobot nuo praeitos savaites neatsako i mano laiskus, kas ankaciau budavo labai operatyvu(gal kad pardavimai rupejo labiau, nei garantinis remontas)
Beje, toks remontas skaitomas garantiniu ir man nekainavo isskyrus siuntimo islaidas, nes esu Kaune ir si karta jie atsiunte mano saskaita.
Mane draugai protina, kad technikai net patys pasiimt turetu arba bent jau atgal siuntima neskaiciuot, bet tiek to sita dalis. Tik dar karta siust savo saskaita jiems neatlikus darbu (arba tiksliau, kazka sugadinus) butu pikta.
Taigi, sakiau parasysiu atsiradus pirmuwm gedimam ir galvojau paliksiu pozityvu, nes tikrai gana greit atsiunte atgal.. Bet usbandzius dingo visas zavesys...
Gaila, kad ir sesei isiuliau si robotuka ir pirko is ju. Turbut ir cia palikus tiek geru komentaru paskatinau kazka isigyti pas juos.
Siaip robotukas puikus pagalbininkas, tik isigydami ziurekit is ko perkat, kad butu uztikrintas servisas...
Parasysiu, ar jie atsilieps ir kaip spres sia problema. Kazkam manau tikrai pravers..
kaskam cia forume ir buvo tokia beda su akumu, kad tavrke viena dalyka, sutarke, bet akumas laike daug trumpiau, bet ten siurbliukui buvo, as kai pati norejau pirkti klausiau pas juos kiek laiko yra pinigu prazinimo garantija, tai tipo nera, bet palei istatymus kaskiek menesiu yra tik nepamenu kiek reikia ieskoti, nes as kai pirkau siurbliuka is kito pardavejo tai man sugedo baterija po dvieju men, tai aisku garantinis ji butu pakeites bet as atsisakiau garantinio ir siurbliuko ir man grazino pinigus, tai va reikia suzinoti ir nelauk kol atrasyk o skambink
o ten del garantinio istatymo tai ar ten raso kad jai is kito mieto jie privalo apmoketi transportavimo islaidas? kazi
nu idomu, nes as vien del to dar nepirkau brava nes jai daznai ges dar savo sakita siuntinek
ten tik kas man patinka kad jie turi kompiuterini serviza, pasijungia prie robotuko ir mato per kompa gedimus, o robochope to lyg nera, nebet atirado.