Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Juodai,o Braava380 bandėte antrame aukšte,ar atpažysta laiptus,ar nenukrenta,rašo kad atpažysta,bet kažin kaip realiai ?Man šitas robotukas ir labai patinka ,kad jis tylus ir jo judėjimas tvarkingas.Dulkėms siurbti aš jau turiu robotuką,tai Braava būtų idealus dar ir išplauti,bent jau antrą aukštą ir nereiktų kriokti kibiro vandens ir dar pasikeitimui vėl nešti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 02 lapkričio 2013 - 13:30
aš irgi pasirinkime siurblio -roboto, perskaičiau seną temą ir dar pasiskaitinėjau robotreviews.com forumą. Tai nuomonę, kurį pirkti keičiau kelis kartus doh.gif Iš pradžių (tik pradėjus skaityti) galvojau, kad pirksiu tik roombą, paskui, kad vis dėlto samsungas gerai atlieka funkciją ir kaina jo mažesnė, tada pasipylė puikūs atsiliepimai apie Neato. Oi, dabar visai pasimetus doh.gif doh.gif
Reikės pasiskambinti irobot ir pasikalbėti, o tada reiks priimti sprendimą. Bet linkstu link Samsung. Tik reikia pasirinkti modelį -SR8895 (senesnis modelis, bet visur puikūs atsiliepimai), SR8930 ar SR8950 (tarp šių dviejų tai neatrenku skirtumo). Jeigu kas jau išssiaiškinot jų skirtumus, pasidalinkit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 02, 11:03)
Reikės pasiklausinėti, klokį man Roomba pasiūlytų  g.gif . Pas mane ~150m2 siurbiamo ploto, visur laminatas. Gal nereikėtų pačio brangiausio  unsure.gif

O kodėl jūs link Roomba linkstat? g.gif Man jis paskutinėj vietoj. Aš labiau tarp Samsung ir Neato blaškausi. Robotreviews forume labai Neato išgirtas dėl išsiurbimo kokybės. Roomba tai aš atmetu vien dėl to, kad jei jam neužteko akumo išsiurbti visam plotui ir reikia grįžti į stotelę pasikrauti, tai jis neatsimena, kur pabaigė ir netęsia darbo nuo nutrauktos vietos, o iš naujo varo doh.gif Mažuose plotuose tas gal neaktualu, bet pas jus 150 M2, tai pasidomėkit 4u.gif (pas mane 160 m2 per du aukštus, tai Roomba atmetu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 02, 14:27)
Juodai,o Braava380 bandėte antrame aukšte

Pas mane nėra antro aukšto, taigi ir laiptų nėra 4u.gif , bet kiek mačiau video su juo, tai atpažįsta laiptus smile.gif .
QUOTE(Audry @ 2013 11 02, 14:37)
O kodėl jūs link Roomba linkstat? g.gif Man jis paskutinėj vietoj. Aš labiau tarp Samsung ir Neato blaškausi. Robotreviews forume labai Neato išgirtas dėl išsiurbimo kokybės. Roomba tai aš atmetu vien dėl to, kad jei jam neužteko akumo išsiurbti visam plotui ir reikia grįžti į stotelę pasikrauti, tai jis neatsimena, kur pabaigė ir netęsia darbo nuo nutrauktos vietos, o iš naujo varo doh.gif Mažuose plotuose tas gal neaktualu, bet pas jus 150  M2, tai pasidomėkit 4u.gif (pas mane 160 m2 per du aukštus, tai Roomba atmetu blush2.gif )

Vat tai, kad jis neatsimena kur baigė lyg buvau girdėjus kažkur... visai pamiršau unsure.gif . Reikės tiesiai šviesiai paklausti pas iRobot pardavėją apie tai, pažiūrėsiu, ką jis man pasiūlys. Manau, kad Roomba galėčiau gauti išbandymui, kai tuo tarpu Samsung'o Roboshop neduoda pabandyti.
Kadangi pas Jus 160m2 per du aukštus, tai gal užtektų Roomba'i pasikrovimo vienam aukštui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 lapkričio 2013 - 13:50
QUOTE(Juodai @ 2013 11 02, 14:49)
Pas mane nėra antro aukšto, taigi ir laiptų nėra  4u.gif , bet kiek mačiau video su juo, tai atpažįsta laiptus smile.gif .

video aš kažkaip neužmačiau su laiptais,matyt mažai ieškojau reiks dar paieškoti,o gal jūs įmestumėt nuorodą,kur matėte bigsmile.gif bus greičiau,nes gimtadienis artėja,vyras sakė padovanos tik išsirinkti liepė 4u.gif
Atsakyti
http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/ as linkstu jau link neato.
http://www.youtube.c...h?v=Myh7_0wptd8 va cia palygina
http://roboshop.lt/p...rindu-plovejas/ va sito nelabai suprantu blush2.gif
Papildyta:
Ar yra naudojanciu Neato?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slapta_mintis: 02 lapkričio 2013 - 20:18
Sveikos.
Noriu sauso dulkiu siurblio,tik,kad dulkes i vandeni busodintu .Kazi ar yra tokiu,kai per reklama rodo,pasiurbei ispylei ,padejai,filtru,kad nereiktu dziovyt.
Dekinga buciau jei nuorodele imestumet smile.gif

Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 11 02, 21:11)
http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/  as linkstu jau link neato.
http://www.youtube.c...h?v=Myh7_0wptd8 va cia palygina
http://roboshop.lt/p...rindu-plovejas/  va sito nelabai suprantu blush2.gif
Papildyta:
Ar yra naudojanciu Neato?

Aišku geriau atsakys kas turi,bet neatos ,kiek teko žiūrėti vaizdelius tai labai garsiai dirba,net virš 70 decibelų,mano LG turi 60 db. garsas yra,bet jis neerzina ir nėra taip garsu.
Man tai kaip rinkausi tai buvo svarbu ir garso stiprumas,kad kai žiūri teliką ,ar geri sau ramiai kavą,ar kalbi telefonu ar svečių gal turi tuo momentu,tai neezintų tas siurblio triukšmas.Aišku Braava savo tylumu tikriausiai nieko neaplenks,kaip plauti grindims rinkčiausi jį.

Dar norėjau pridurti,kad nuo paprasto dulkių siurblio triukšmo mano šunys apsikak... doh.gif o kaip įjungiau LG jie tik žiūrėjo,kas čia per daiktas ir iš paskos lakstė bandė pagauti šepetėlius kaip katinai lotuliukas.gif dar ir dėl tos priežasties man buvo svarbu garsas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 03 lapkričio 2013 - 09:55
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 03, 10:52)
Aišku geriau atsakys kas turi,bet neatos ,kiek teko žiūrėti vaizdelius tai labai garsiai dirba,net virš 70 decibelų,mano LG turi 60 db. garsas yra,bet jis neerzina ir nėra taip garsu.
Man tai kaip rinkausi tai buvo svarbu ir garso stiprumas,kad kai žiūri teliką ,ar geri sau ramiai kavą,ar kalbi telefonu ar svečių gal turi tuo momentu,tai neezintų tas siurblio triukšmas.Aišku Braava  savo tylumu tikriausiai nieko neaplenks,kaip plauti grindims rinkčiausi jį.

Dar norėjau pridurti,kad nuo paprasto dulkių siurblio triukšmo mano šunys apsikak... doh.gif o kaip įjungiau LG jie tik žiūrėjo,kas čia per daiktas ir iš paskos lakstė bandė pagauti šepetėlius kaip katinai  lotuliukas.gif dar ir dėl tos priežasties man buvo svarbu garsas.

o spalvinaga, pas,jus tas Lg kavdratinis gal?ir kaip LG paleidizte visur kad lakstytus jis, nesiblsko?Ar uzdarote duris ir valote po viena kambari nesiodama?ir ar kilimus gerai isvalo?

Ten kur lygina neato ir irobot, tai irobot labai jau senas ten modeliukas.

O dziovykle su garu funkcija reikialinga tam, pvz noriu kur iseiti issiimu is splintos sijona ar kelnes ar marskinius susiglamziusius ikisi su atsviezinimo funkcija, ir jis garu pagalba islygina, tik turi ant pakabos pakaboti po to 10 min kad iszdiutu ir jie dar stovejimo metu ant pakabos lyginasi. tik tiek kad i atsviezinima kokie 3 rubai eina, arba taip dziovinant garu funkcija dar + paleidi po dziovinimo tai ir lygesni rubai buna. Nes gi buna palei audini priklauso, jai be garu isemi vienas rubas lygus kitas pasiglamzes, o cia visi jau lygus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 03, 11:16)
o spalvinaga, pas,jus tas Lg kavdratinis gal?ir kaip LG paleidizte visur kad lakstytus jis, nesiblsko?Ar uzdarote duris ir valote po viena kambari nesiodama?ir ar kilimus gerai isvalo?

Taip kvadratinis,bet to modelio LT dar nėra,yra keli manau jie tarpusavį vistiek kažkiek panašūs .Kilimų aš neturiu,tai negaliu pasakyti.Durų nedarinėju,leidžiu jam valyti visur pagal nustatytą programą.Šiaip jis taip ir dirba pirma vieną patalpą išvalo,paskui eina į kitą.Paskui per visur pervaro dar kartą.Grindys po to blizga,o jeigu dar šluostę uždedu ant užpakaliuko tai ir plauti nereikia grindų.
Viena bėda,kad jis korėjietis doh.gif parsisiuntėm,tai susišnekėti sunkiai sekasi,tai mes gestų kalba bendraujam su juo lotuliukas.gif

Gal kas dar turite LG firmos... bigsmile.gif

šitas mano tik nr. neatsimenu
http://www.lgblog.lt...lkiu-siurbliai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 03 lapkričio 2013 - 11:12
oi, jau visai pasimeciau. LG supranta, kai issikrauna, kur siurbe ir kur ne?
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 11 03, 12:21)
oi, jau visai pasimeciau. LG supranta, kai issikrauna, kur siurbe ir kur ne?

pagal viską turėtų,ir balsu gali šaukti,ir daug ką gali su juo daryti,bet kadangi jis korėjietis aš nesuprantu ką jis sako doh.gif valo kol išsikrauna,bet išvalo viską,man 1 pakrovimo užtenką išsiurbimui.
Nedarykit mano klaidos doh.gif blush2.gif
Buvo užsispyręs ir visai nevalė,vis burba kažką....į namelį nori važiuoti.Vežėm į Kauną į LG atstovybę,tai jie tik pažiūrėjo techniškai ką ir mano vyras pats padarė prieš tai,o , kad gal perprogramuoti reiktų...Vienu žodžiu jie ten nieko nesusigaudo apie tai... doh.gif
Po kurio laiko vėl pradėjo dirbti,taip ir nesupratau,kas jam ten buvo užėję,matyt pavasarinė depresija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 03 lapkričio 2013 - 11:36
QUOTE(spalvinga @ 2013 11 03, 12:35)
pagal viską turėtų,ir balsu gali šaukti,ir daug ką gali su juo daryti,bet kadangi jis korėjietis aš nesuprantu ką jis sako doh.gif valo kol išsikrauna,bet išvalo viską,man 1 pakrovimo užtenką išsiurbimui.
Nedarykit mano klaidos  doh.gif  blush2.gif
Buvo užsispyręs ir visai nevalė,vis burba kažką....į namelį nori važiuoti.Vežėm į Kauną į LG atstovybę,tai jie tik pažiūrėjo techniškai ką ir mano vyras pats padarė prieš tai,o , kad gal perprogramuoti reiktų...Vienu žodžiu jie ten nieko nesusigaudo apie tai...  doh.gif
Po kurio laiko vėl pradėjo dirbti,taip ir nesupratau,kas jam ten buvo užėję,matyt pavasarinė depresija  lotuliukas.gif

o kiek pas jus kadratu? o idomu ji galima uzprogramuoti kad kiekviena diena tuo paciu laiku valytusi kai nesi namie pats? ir jis dirba kiek jutube ziurejau kaip neatas vazineja tiesia apsisuka vaziuoja vel salia tos pacios linijas ir taip visa kambari isvingiuoja, ar pasjus taip kaip irobot zigzagais? o seip patenkinta juo, nesigailite, nes kaina ju tai nemaza palyginus su kitu firmu. ax.gif
Atsakyti