Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Koko Chanel @ 2014 03 25, 13:02)
Sveiki,
daug skaičiau  apie robotus siurblius, labai smagu, kad forume radau daug informacijos, atsiliepimu, kurie padejo išsirinkti pagalbininka. cool.gif Namuose jau darbuojasi samsung robotukas, bet mintyse jau planuoju ir apie Brava 380. Prieš įsigydama buvau ne tokios geros nuomones apie juos, kadangi skaičiau apie galimus ju trūkumus, bet turbūt mūsu namams jis tiko, nes darba atlieka tikrai gerai, niekur neužstringa, bei svarbiausia, man nereikia peršluoti grindu po jo darbo, taigi džiaugiuosi įsigijusi namu pagalbininka. thumbup.gif

junkis prie musu pirkimo komandos kuo musu daugiua perka tuo daugiau nuolaida daro, tai va jai ka ryoj ar siandiena parasyk mrt ir junkis prie musu, tai busime jau keturiese, rytoj planuoju i vilniu vaziuoti po pietu tai butu gerai ir susitarti visiems, nes as ne isvilniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 03 25, 21:26)
junkis prie musu pirkimo komandos kuo musu daugiua perka tuo daugiau nuolaida daro, tai va jai ka ryoj ar siandiena parasyk mrt ir junkis prie musu, tai busime jau keturiese, rytoj planuoju i vilniu vaziuoti po pietu tai butu gerai ir susitarti visiems, nes as ne isvilniaus ax.gif

Na kad aš ne lietuvelej gyvenu. ax.gif Ir pas mus brava 380 pigiau kainuoja. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 03 25, 20:26)

Is kurios parduotuves zadat tartis? ar pavyks daugiau nei 10 proc isspaust?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 03 26, 00:42)
Is kurios parduotuves zadat tartis? ar pavyks daugiau nei 10 proc isspaust?

irobot.lt, apie 14%
Atsakyti
QUOTE(mrt @ 2014 03 24, 00:38)
irobot.lt sakė, kad nuleis po 10% kiekvienam robotui, tai kaip suprantu, bus 1125 Lt.

Reik su kiekvienu pardavėju kalbėtis, derėtis ir tikrai galima pasiderėt. Kai man reikėjo, tai ir pasiderėjau - irobot'ai padarė tokią kainą kaip roboshop'as.

QUOTE(Koko Chanel @ 2014 03 25, 13:02)
Sveiki,
Brava 380. Prieš įsigydama buvau ne tokios geros nuomones apie juos, kadangi skaičiau apie galimus ju trūkumus, bet turbūt mūsu namams jis tiko, nes darba atlieka tikrai gerai, niekur neužstringa, bei svarbiausia, man nereikia peršluoti grindu po jo darbo, taigi džiaugiuosi įsigijusi namu pagalbininka. thumbup.gif

Aš irgi niekaip neatsidžiaugiu braava380. Labai geras mano pagalbininkas!
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 03 26, 19:03)
Aš irgi niekaip neatsidžiaugiu braava380. Labai geras mano pagalbininkas!

Paskaitau čia atsiliepimus apie braava ir norisi pirkti, bet užeinu į amazon puslapį ir atsiliepimai ne tokie džiugus mastau.gif
Mane domina, ar naudojantis braava visai nereikia grindų plauti?
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 03 27, 12:35)
Paskaitau čia atsiliepimus apie braava ir norisi pirkti, bet užeinu į amazon puslapį ir atsiliepimai ne tokie džiugus  mastau.gif

Bent man tai reikia smile.gif
Leidziant kiekviena diena tikrai, jis svara palaiko, bet man neiseina jo paleist kas vakara gryzus namo, be to kol jis plauna reikia vandens papildyt, skurliuka isplaut, kuba perstatyt. Pas mane pirmame namo aukste 100 kv.m, tai vienu pasikrovimu neisplauna visko.
Beje, bent man tai jis ne plovejas, o greiciau sluostytojas smile.gif
Ir dar pastaruoju labai metu gesti eme verysad.gif (jau antra karta per 4 men. i servisa siunciu)
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2014 03 27, 19:52)
Ir dar pastaruoju  labai metu gesti eme  verysad.gif  (jau antra karta per 4 men. i servisa siunciu)

Kokie gedimai g.gif ? Pasidalinkit ax.gif .
Ač siunčiau vienąkart - buvo atsilaisvinus vieno ratuko gumelė, tai keitė visą ratuką. dabar karts nuo karto būna, kad beplaudamas sustoja paraudonavęs - vienas ratukas sunkiau sukasi. Nepamenu kuris, ar tas keistasis, ar nejudintas. Tai net instrukcijoj yra parašyta, kad reikia tokiu atveju ranka intensyviai pasukioti abu ratukus ir vėl įjungti. Na, pradeda dirbt, tačiau vienas vistiek sunkiau sukas - to žinojimas mane erzina kiek. Neapsivėlę jie niekuom, jei kartais sugalvotumėt tame priežaščių ieškot, naminių gyvūnų neturim ax.gif .
Todėl įdomu paskaitinėt, kuom kiti skundžias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 27, 21:28)
Kokie gedimai g.gif ? Pasidalinkit  ax.gif .
Ač siunčiau vienąkart - buvo atsilaisvinus vieno ratuko gumelė, tai keitė visą ratuką. dabar karts nuo karto būna, kad beplaudamas sustoja paraudonavęs - vienas ratukas sunkiau sukasi. Nepamenu kuris, ar tas keistasis, ar nejudintas. Tai net instrukcijoj yra parašyta, kad reikia tokiu atveju ranka intensyviai pasukioti abu ratukus ir vėl įjungti. Na, pradeda dirbt, tačiau vienas vistiek sunkiau sukas - to žinojimas mane erzina kiek. Neapsivėlę jie niekuom, jei kartais sugalvotumėt tame priežaščių ieškot, naminių gyvūnų neturim ax.gif .
Todėl įdomu paskaitinėt, kuom kiti skundžias blush2.gif

Pirma karta kaip Ir Jum atsilupo ratuko guma,dabar, nekrauna, eme sunkiau reaguoti i komandas.Del krovimo is pradziu maniau, kad pakrovejo laidukas kur nusilenke, (nes visai nekraudavo) bet paskui pastebejau, kad krauna tik tada kai pilnai isikrauna. Paskutinias dienas beplaudamas paraudonija ir sustoja, jei spaudi kuria komanda ismeta i raudona, pypsi. (Kubas, kaip iprastai padetas, baterijos naujos) Zodziu, toliau nesikrapsciau su juo, supakavau, siusiu i servisa. Gaila, kad daznokai genda, nes gana brangiai gaunas jo siuntimas i servisa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2014 03 28, 08:42)

Su krovimu man kolkas problemų nebuvo. Bet tas sustojimas beplaunant - lygiai toks pats drinks_cheers.gif . Pabandykit, kaip minėjau, ratukus intensyviai pasukiot išjungę robotuką. Paskui įjungus turėtų veikt. Arba šluostę su padu labiau prispauskit - būna man, kad jo lyg nepritraukia normaliai - čia turbūt dėl to, kad šluostę pernelyg užtempiu ant lipnių juostų, tai tie pertempti galai gaunas lyg barjeras normaliam pado pritraukimui. Tada robotukas irgi raudonuoja, niekur važiuot nenori schmoll.gif . Pataisius šluostę pritraukia padą vėl normaliai ir dirba mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 03 27, 12:35)
Paskaitau čia atsiliepimus apie braava ir norisi pirkti, bet užeinu į amazon puslapį ir atsiliepimai ne tokie džiugus  mastau.gif

Aš grindų neplaunu visai. Leidžiu beveik kiekvieną dieną - vieną sausą valymą ir po to šlapią. Kilimukas vienas pas vaikus - tai su rankiniu siurbliuku isvalau. Tiesa dar tarpelius tarp plytelių tambūre reik išsiurbliuot. Aš kol kas tik džiaugiuos braava - tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 03 28, 14:35)
Aš grindų neplaunu visai. Leidžiu beveik kiekvieną dieną - vieną sausą valymą ir po to šlapią. Kilimukas vienas pas vaikus - tai su rankiniu siurbliuku isvalau. Tiesa dar tarpelius tarp plytelių tambūre reik išsiurbliuot. Aš kol kas tik džiaugiuos braava - tfu tfu tfu  biggrin.gif

o kada pirkai, gal nesenai tai dar tu gedimu neatsirado? idomu ar dar kam genda? kaskaip susimasciau dabar ar cia verta tuos pinigus kisti jai ten nespesi i ta serviza siuntineti kas pora menesiu ar kas tris doh.gif
Atsakyti