Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(TomaKa @ 2014 01 22, 20:29)
O as turiu ta Samsung su issokanciais sepeteliais jau kuris laikas, patenkinta aisku, bet..

sakau butu Neato su soniniais sepeteliais tai is kart griebciau mirksiukas.gif

Prašom plačiau, mane labai domina šis modelis... 4u.gif

ir aš..geras dalykas, bet ne iki galo pradirbtas...

QUOTE(Zivilka @ 2014 01 23, 11:15)
beje mano modelis corner cleaner, turi ilgesnius sepetelius, tai kampus geriau isvalyti turetu, tik reikia jam visur apvaziuoti, o vakr jis biski blaskesi, po stalu vis lindo valyti kelis kartus, o palei sofa nepraslave. matyt jam po stalu murziniau pasirode.

irgi prašau plačiau apibūdinti kas kaip... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 13 kovo 2014 - 16:28
QUOTE(linamog @ 2014 03 13, 17:02)
Kazkuri nare tikrai Samsung su rankytem pirko, gal pakomentuos.

Aš turiu, na bet sakau.. jei būtų Neato su šoniniais šepetėliais, tikrai jo norėčiau biggrin.gif
Jei dabar reiktų rinktis: jei būtų kilimai namuose, plytelių nemažai, tikrai imčiau tik Neato.
Na bet kokiu atveju ar vienas ar kitas, tikrai yra prie ko prikibt. Savo atveju aš bandžiau abu: Neato 25 ir dabar turimą Samsung Corner cleaner.
Na Neato labai išgąsdino savo triukšmu, kad aukštas, ir kad likdavo tie šonai šiukšlini.
Bet Samsungas turi kitų minusų: silpniau siurbia, palieka dulkių kamuoliukus karts nuo karto vietomis, rašo, kad turi dulkių jutiklį, įjungiu jį, bet pravažiuoja pro šalia esančias dulkes ir nieko į jas nereaguoja ax.gif
Tai vėlgi kartais pagalvoju: jei tas Neato dirbtų kasdien, tai nebūtų tiek daug tų dulkių ir tuose pasieniuose gal g.gif
Na žodžiu kadangi idealo kol kas nėra, todėl sunku kažką nuspręsti kas kuriai aktualiau ir priiimtiniau.
Bet kokiu atveju aš jau dabar neįsivaizduoju kaip be jo gyvenčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 13 kovo 2014 - 22:35
QUOTE(TomaKa @ 2014 03 13, 23:35)
Aš turiu, na bet sakau.. jei būtų Neato su šoniniais šepetėliais, tikrai jo norėčiau biggrin.gif
Jei dabar reiktų rinktis: jei būtų kilimai namuose, plytelių nemažai, tikrai imčiau tik Neato.
Na bet kokiu atveju ar vienas ar kitas, tikrai yra prie ko prikibt. Savo atveju aš bandžiau abu: Neato 25 ir dabar turimą Samsung Corner cleaner.
Na Neato labai išgąsdino savo triukšmu, kad aukštas, ir kad likdavo tie šonai šiukšlini.
Bet Samsungas turi kitų minusų: silpniau siurbia, palieka dulkių kamuoliukus karts nuo karto vietomis, rašo, kad turi dulkių jutiklį, įjungiu jį, bet pravažiuoja pro šalia esančias dulkes ir nieko į jas nereaguoja ax.gif
Tai vėlgi kartais pagalvoju: jei tas Neato dirbtų kasdien, tai nebūtų tiek daug tų dulkių ir tuose pasieniuose gal g.gif
Na žodžiu kadangi idealo kol kas nėra, todėl sunku kažką nuspręsti kas kuriai aktualiau ir priiimtiniau.
Bet kokiu atveju aš jau dabar neįsivaizduoju kaip be jo gyvenčiau mirksiukas.gif

Pritariu Jums. Ilgai negalejau apsispresti, kuri siurbliuka rinktis. Vis del to pasirinkau Neato. Ispradziu itariai I ji ziurejau, kad neturi soniniu sepeteliu. Taciau dabar jis suprogramuotas dirbti kasdiena. Namie tikrai svaru. Tu dulkiu kampuose nera blink.gif Matyt issivaiksto ir siurbliukas jas surenka biggrin.gif . Tiesa, I savaite ar I dvi, issiplaunu grindis sluota. Kai plaunu, tai dulkiu praktiskai neaptinku. Kai siurbdavau paprastu siurbliu, o po to plaudavau, tai to ,,gerio'' daug daugiau privalydavau.
Dabar neisivaizduoju savo buities be robotuko. Jis man pats reikalingiausias irenginys thumbup.gif
Atsakyti
dar pasidomekite Lg kvadratiniu, neblogas varijantas wink.gif bet nezinau ar ji duoda bandymui, butu idomu isbandyti ir man, nors pati turiu roomba, bet tas haotiskumas erzina, gerai isiurbia tada jis jai valaisi po viena kambari o ne povisus paleidi varineti, aisku jai nemie nesu tada jau varineja po visus, bet pas ji nera arba as nerandu kaip nustatyti kad jis dirbtu iki issikrovimo kaip samsungas, tai pareini namie baterija dar neipusejusi o jis jau sustojas doh.gif vel turi paleisti isnaujo. tai tas man nepatinka. bet siurbia neblogai, ir kilimus ir laminata, bet kampuose ir palieka siuksliu, tik palei pakrasti jau geriau surenka nei neatas.
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2014 03 13, 22:35)

Ačiū visoms už komentarus 4u.gif

...taigi va....kad labai sunku apsispręst, būtų neatas su šepetukais, kls nekyla...o kai moki nemažai, o reikalas tik pusinis, imi ir abejoji žmogus, gaila, kad to labai panašaus į neatą su šon šepetukais modelio į Lietuvą neveža..Imčiau nebegalvodama, bet va, ne mūsų rinkai ans.

Hmmm...aš tai įsivaizduoju, mat tokio gėrio neturėjus, bet..nešvarios grindys labai mane erzina, tai va, reik pagalbininko....o pabandžius neatą porą dienų iš eilės, paskum roombą, švara pasijautė net ore...kilimų spalva atsižviežino net po neato...ko gero, kad reiks neatą imt kokią naujesnę versiją .... g.gif
Atsakyti
Sveiki, radau grupinis.lt akcija, ką manot apie šiuos robotukus smile.gif
http://grupinis.lt/k...iai?show_more=1
Atsakyti
....Manau, kad nieko gero...maža konteinerių talpa, ir galima tęst....esmė, išmesit pinigus ir tiek. Nėr gerai daiktas namas, kuris reikalaus tiek apie jį šokinėt, kad greičiau pati tuos namus išsisiurbliuotumėt g.gif

Pati irgi nieko neišsirinkau pabandžiusi,...nu visi tokie pusiniai varantai ir tiek,,,su išsirinkus Kabold, nu vat ten bus neato variantas su šepečiu..belieka laukt kol pardavėjai juos ims ir atsiveš čia, kad eitų dėl garantijų paprasčiau apsieit nei individualiai vežantis...

http://www.robotbg.c...rk/kobold_vr100
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 03 17, 22:45)
....Manau, kad nieko gero...maža konteinerių talpa,  ir galima tęst....esmė, išmesit pinigus ir tiek.  Nėr gerai daiktas namas, kuris reikalaus tiek apie jį šokinėt, kad greičiau pati tuos namus išsisiurbliuotumėt g.gif
Pati irgi nieko neišsirinkau pabandžiusi,...nu visi tokie pusiniai varantai ir tiek,,,su išsirinkus Kabold, nu vat ten bus neato variantas su šepečiu..belieka laukt kol pardavėjai juos ims ir atsiveš čia, kad eitų dėl garantijų paprasčiau apsieit nei individualiai vežantis...

http://www.robotbg.c...rk/kobold_vr100

o kazi ar jis toks pats galingas yra kaip ir neato? tik tiek kad tas sepetukas ir nera ilgas, galetu ilgesnis buti, labai au trumpukas lyginat su kitu gamintoju, nes prieki tai jis isvis neislenda tik sone biskuti, tai ir klausimas ar pajims jis tuos kampus, nes jai roomba su ilgesniu ir tai nepaima, o nauji neato lyg sukurti kad ir sonus labiau paima nei tas kur jie duoda bandyti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(cepelinka @ 2014 03 17, 12:54)
Sveiki, radau grupinis.lt akcija, ką manot apie šiuos robotukus  smile.gif
http://grupinis.lt/k...iai?show_more=1

nu tie geresni tai du paskutiniai, raudonas galingiausias, bet jis jai gerai pamenu 60 min tik valosi, bet greitai ir pasikrauna( bet cia is atminties, reikia puslapi ju zireti ar taip ir yra), na o geltonas ilgai valosi, bet silnokai, jai kilimu neturite pilnai pakaktu jo.
Atsakyti
Sveiki,

Norėčiau įsigyt roombą ir norėčiau tai padaryt kuo pigiau. Šnekėjau su žmonėm iš irobot.lt, tai sakė, kad perkant 2 robotus padarytų 10% nuolaidą. Bėda tokia, kad man antro roboto dar nereikia, tad kreipiuosi į jus - jei kas sugalvotumėt pirkti - sakykit - susiderinsim, nuvažiuosim kartu ir bus abiem po 10% pigiau.
Atsakyti
QUOTE(mrt @ 2014 03 21, 17:15)
Sveiki,

Norėčiau įsigyt roombą ir norėčiau tai padaryt kuo pigiau. Šnekėjau su žmonėm iš irobot.lt, tai sakė, kad perkant 2 robotus padarytų 10% nuolaidą. Bėda tokia, kad man antro roboto dar nereikia, tad kreipiuosi į jus - jei kas sugalvotumėt pirkti - sakykit - susiderinsim, nuvažiuosim kartu ir bus abiem po 10% pigiau.

manau jie 10 % ir taip gali nuleisti tik gerai paprasyk, nes buna 100-150 lt tikrai numeta wink.gif as imciau sita http://roboshop.lt/p...rindu-plovejas/ jai jie nuo tos kainos numes 10 % man tiktu, nes pas juos be nuolaidos, tai maza ta nuolaida gausis jai nuo pilnos ju kainos. doh.gif http://www.irobot.lt...;itemcode=38004, tai idomu uz kiek jie ji galetu atiduoti jai imi tu kaskoki ir as sita?
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 03 23, 14:11)
manau jie 10 % ir taip gali nuleisti tik gerai paprasyk, nes buna 100-150 lt tikrai numeta wink.gif as imciau sita http://roboshop.lt/p...rindu-plovejas/ jai jie nuo tos kainos numes 10 % man tiktu, nes pas juos be nuolaidos, tai maza ta nuolaida gausis jai nuo pilnos ju kainos. doh.gif http://www.irobot.lt...;itemcode=38004, tai idomu uz kiek jie ji galetu atiduoti jai imi tu kaskoki ir as sita?

irobot.lt sakė, kad nuleis po 10% kiekvienam robotui, tai kaip suprantu, bus 1125 Lt.
Atsakyti
Sveiki,
daug skaičiau apie robotus siurblius, labai smagu, kad forume radau daug informacijos, atsiliepimu, kurie padejo išsirinkti pagalbininka. cool.gif Namuose jau darbuojasi samsung robotukas, bet mintyse jau planuoju ir apie Brava 380. Prieš įsigydama buvau ne tokios geros nuomones apie juos, kadangi skaičiau apie galimus ju trūkumus, bet turbūt mūsu namams jis tiko, nes darba atlieka tikrai gerai, niekur neužstringa, bei svarbiausia, man nereikia peršluoti grindu po jo darbo, taigi džiaugiuosi įsigijusi namu pagalbininka. thumbup.gif
Atsakyti