QUOTE(TomaKa @ 2014 03 13, 23:35)
Aš turiu, na bet sakau.. jei būtų Neato su šoniniais šepetėliais, tikrai jo norėčiau
Jei dabar reiktų rinktis: jei būtų kilimai namuose, plytelių nemažai, tikrai imčiau tik Neato.
Na bet kokiu atveju ar vienas ar kitas, tikrai yra prie ko prikibt. Savo atveju aš bandžiau abu: Neato 25 ir dabar turimą Samsung Corner cleaner.
Na Neato labai išgąsdino savo triukšmu, kad aukštas, ir kad likdavo tie šonai šiukšlini.
Bet Samsungas turi kitų minusų: silpniau siurbia, palieka dulkių kamuoliukus karts nuo karto vietomis, rašo, kad turi dulkių jutiklį, įjungiu jį, bet pravažiuoja pro šalia esančias dulkes ir nieko į jas nereaguoja
Tai vėlgi kartais pagalvoju: jei tas Neato dirbtų kasdien, tai nebūtų tiek daug tų dulkių ir tuose pasieniuose gal
Na žodžiu kadangi idealo kol kas nėra, todėl sunku kažką nuspręsti kas kuriai aktualiau ir priiimtiniau.
Bet kokiu atveju aš jau dabar neįsivaizduoju kaip be jo gyvenčiau
Pritariu Jums. Ilgai negalejau apsispresti, kuri siurbliuka rinktis. Vis del to pasirinkau Neato. Ispradziu itariai I ji ziurejau, kad neturi soniniu sepeteliu. Taciau dabar jis suprogramuotas dirbti kasdiena. Namie tikrai svaru. Tu dulkiu kampuose nera
Matyt issivaiksto ir siurbliukas jas surenka
. Tiesa, I savaite ar I dvi, issiplaunu grindis sluota. Kai plaunu, tai dulkiu praktiskai neaptinku. Kai siurbdavau paprastu siurbliu, o po to plaudavau, tai to ,,gerio'' daug daugiau privalydavau.
Dabar neisivaizduoju savo buities be robotuko. Jis man pats reikalingiausias irenginys