QUOTE(Uogiux @ 2014 03 06, 16:17)
Gaila, kad visi tie gamintojai nesuvienija jėgų ir nepadaro vieno supersiurblio superrobotuko
Pasikalbėjau su robošopais, pasiimsiu Neato po savaitgalio. Jis tikrai siurbia ir yra tinkamas mano plotui, kol kas mano favoritas Neato Signature pro. Bet tai kol kas, nes dar nebandžiau
Domiuosi ir aš siurbliais robotukais....Imu pabandymui, jau bandžiau Neat'ą....na
pliusas siurbimo kokybė, kiek pritraukė dulkių iš pažiūros švarių klimų, likau nustebus ir sužavėta siurbimo trauka...Bet erzina,kas "nejema" šonų, palieka nesiurbtus tarpukus palei sienas, flintusus, durų staktas, atramas ir pan. Mano manymu jis super pasirinkimas, kai yra labai dideli plotai, tarkim salė, kambariai apie 30 kv ir pan...tada jo, aktualu kad asla būtų švari, joje koncentruotas veiksmas, daugiau ko valyt yra..o bute, tarkim pasienias irgi daug dulkių nugula, daug kampų, tai man nepatiko, kad kampai nepaliečiami...o jei reik dar praeit su ranka kampus, kam tas tada robotas
....sakau, nebent erdvioms patalpos, begt ir pas mus apie80-90 kv siurbimo yr, va ir paskesni modeliai signature, signature pro - ta pati bėda....Paskum, bandžiau roomba 780...na, turi jau šoninį šepetuką, labiau valo kampus ir pakraščius, triukšmo atžvilgiu su neato beveik vienodi, kilimus gal kiek silpniau ima, bet mane nervijo jos chaotiškumas, važiavimas bele kaip , trankymasis...bet didelis pliusas už valomus pasienius...virtuvėj kuri buvo tikrai nešvari, smarkiai pritrupinta, neatas išsiurbė viską...bet palei spintutes liko trupiniai, ir vaizdelis vienok buvo prašantis naujo valymo...roomba tarkime, daug geriau išvalė tuos pakraštėlius ir kampus...Tai visumoj...turin omenyje, kad vis tiek kart nuo karto reiks praeit su rankiniu...kasdieniam valymui labiau tinka roomba vien del šoninio šepetuko...O bet dar rimtai mąstau apie samsungo corner cleanerį...ten jau du šepetukai, kainos atžvilgiu su roomba panašu, bet ten dar ir žemėlapis yr sudaromas ir tyliai dirba, ...gaila, kad jo pabandyt neina, labai laukčiau atsiliepimų, nes reik gi pagaliau ką išsirinkt.