Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(linamog @ 2014 02 28, 20:40)
Kurio modelio? Maniskiame abu tie sepetukai vienodi. Dar pora turiu nauju. Ateiciai akumuliatoriu uzsakinesiu is eris.lt, rase, kad kaina butu 188lt.

tiksliai nepasakysiu modelio, melyna musu senuke biggrin.gif ir sepetukai yra skirtingi kairiai "rankai" ir desiniai..
https://www.google.l...i...52F;440;330

mums kazkodel kairysis sepetukas greiciau nusidevejo g.gif pasikeitem i nauja(buvo papildomi kai pirkom), dabar ieskau i prieki smile.gif akumuliatoriu mes jau keite- pirkom is kazkokio robo shop ar panasiai- nebepamenu..
Atsakyti
Sakykite, ka geriau pirkti ar Samsung navibot S SR8980 ar Neato 25 ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ennga @ 2014 03 05, 16:56)
Sakykite, ka geriau pirkti ar Samsung navibot S SR8980 ar Neato 25 ?  4u.gif

O ko norite is siurblio - roboto: tyliai dirbtu ar turetu didele siurbimo galia?
Atsakyti
Sveikos,
aš mąstau apie Neato XV-11 g.gif
Radau straipsnį pagal kurį Neato TIKRAI siurbi, o štai kiti - tik šluoja.
http://robotika.lt/1...obotu-siurbliu/
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2014 03 06, 16:33)
Radau straipsnį pagal kurį Neato TIKRAI siurbi, o štai kiti - tik šluoja.

Man tą patį sakė roboshop atstovas smile.gif.
Bet ten man rodos senus siurblius lygina, o ir Mint (dabar vietoj jo yra Braava) visai ne į temą ax.gif.

Galbūt, tas Neato tikrai geriausiai siurblia, na bet ir triukšmauja tai žiauriai doh.gif . Jei aš norėsiu tikrai išsiurbliuoti, tai prasieisiu su rankiniu siurbliu - triukšmo man bus tik mažiau nei valanda, o ne visa diena. Kasdieniam naudojimui man manau užtektų ir tos siurbiančios šluotelės smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 kovo 2014 - 15:54
QUOTE(Juodai @ 2014 03 06, 15:43)
Man tą patį sakė roboshop atstovas smile.gif.
Bet ten man rodos senus siurblius lygina, o ir Mint (dabar vietoj jo yra Braava) visai ne į temą  ax.gif.

Galbūt, tas Neato tikrai geriausiai siurblia, na bet ir triukšmauja tai žiauriai doh.gif . Jei aš norėsiu tikrai išsiurbliuoti, tai prasieisiu su rankiniu siurbliu - triukšmo man bus tik mažiau nei valanda, o ne visa diena. Kasdieniam naudojimui man manau užtektų ir tos siurbiančios šluotelės smile.gif .

Juodai, ačiū už išsamius postus thumbup.gif Jūsų bandymai labai padėjo suprasti, kad noooooriu robotuko biggrin.gif
Žinau, kad garsiai, bet jis siurbia, o pas mane šuo, katė ir 3 vaikai doh.gif Visam 180 kv.m. perimetre per 2 aukštus - kilimai ir parketas doh.gif Tegu triukšmauja, bet tegu tik siurbia.

Beje, ar pavyko Jums kurį pasirinkti?
Aš apie neato pasvajoju.
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2014 03 06, 17:04)
Beje, ar pavyko Jums kurį pasirinkti?
Aš apie neato pasvajoju.

Nea, nieko neišsirinkau. Kol kas susilaikau, gal ką naujo pagamins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 06, 16:09)
Nea, nieko neišsirinkau. Kol kas susilaikau, gal ką naujo pagamins  rolleyes.gif

Gaila, kad visi tie gamintojai nesuvienija jėgų ir nepadaro vieno supersiurblio superrobotuko lotuliukas.gif Pasikalbėjau su robošopais, pasiimsiu Neato po savaitgalio. Jis tikrai siurbia ir yra tinkamas mano plotui, kol kas mano favoritas Neato Signature pro. Bet tai kol kas, nes dar nebandžiau rolleyes.gif
Atsakyti
Radau 2014 metų geriausių robotukų apžvalgą http://robot-vacuum-...tenreviews.com/ 4u.gif

Geriausią įvertinimą gavo iRobot Roomba 700, kaži LT jie parduodami? Ar čia svarbu 700 serija, tai gali būti ir 780 ir 790? g.gif
Oj, kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 06 kovo 2014 - 17:21
sakykite, http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/ čia jau gera kaina ar būna ir didesnių nuolaidų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2014 03 06, 16:17)
Gaila, kad visi tie gamintojai nesuvienija jėgų ir nepadaro vieno supersiurblio superrobotuko lotuliukas.gif  Pasikalbėjau su robošopais, pasiimsiu Neato po savaitgalio. Jis tikrai siurbia ir yra tinkamas mano plotui, kol kas mano favoritas Neato Signature pro. Bet tai kol kas, nes dar nebandžiau  rolleyes.gif

Domiuosi ir aš siurbliais robotukais....Imu pabandymui, jau bandžiau Neat'ą....na pliusas siurbimo kokybė, kiek pritraukė dulkių iš pažiūros švarių klimų, likau nustebus ir sužavėta siurbimo trauka...Bet erzina,kas "nejema" šonų, palieka nesiurbtus tarpukus palei sienas, flintusus, durų staktas, atramas ir pan. Mano manymu jis super pasirinkimas, kai yra labai dideli plotai, tarkim salė, kambariai apie 30 kv ir pan...tada jo, aktualu kad asla būtų švari, joje koncentruotas veiksmas, daugiau ko valyt yra..o bute, tarkim pasienias irgi daug dulkių nugula, daug kampų, tai man nepatiko, kad kampai nepaliečiami...o jei reik dar praeit su ranka kampus, kam tas tada robotas g.gif ....sakau, nebent erdvioms patalpos, begt ir pas mus apie80-90 kv siurbimo yr, va ir paskesni modeliai signature, signature pro - ta pati bėda....Paskum, bandžiau roomba 780...na, turi jau šoninį šepetuką, labiau valo kampus ir pakraščius, triukšmo atžvilgiu su neato beveik vienodi, kilimus gal kiek silpniau ima, bet mane nervijo jos chaotiškumas, važiavimas bele kaip , trankymasis...bet didelis pliusas už valomus pasienius...virtuvėj kuri buvo tikrai nešvari, smarkiai pritrupinta, neatas išsiurbė viską...bet palei spintutes liko trupiniai, ir vaizdelis vienok buvo prašantis naujo valymo...roomba tarkime, daug geriau išvalė tuos pakraštėlius ir kampus...Tai visumoj...turin omenyje, kad vis tiek kart nuo karto reiks praeit su rankiniu...kasdieniam valymui labiau tinka roomba vien del šoninio šepetuko...O bet dar rimtai mąstau apie samsungo corner cleanerį...ten jau du šepetukai, kainos atžvilgiu su roomba panašu, bet ten dar ir žemėlapis yr sudaromas ir tyliai dirba, ...gaila, kad jo pabandyt neina, labai laukčiau atsiliepimų, nes reik gi pagaliau ką išsirinkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 13 kovo 2014 - 16:01
QUOTE(Violeta* @ 2014 03 13, 15:58)
O bet dar mąstau apie samsungo corner cleanerį...ten jau du šepetukai, kainos atžvilgiu su roomba panašu, bet ten dar ir žemėlapis yr sudaromas ir tyliai dirba, ...gaila, kad jo pabandyt neina, labai laukčiau atsiliepimų, nes reik gi pagaliau ką išsirinkt

Kazkuri nare tikrai Samsung su rankytem pirko, gal pakomentuos.
Atsakyti