pas mane roomba, bet turint gyvunu siulyciau ne ji, o koki neato arba samsungas kuris atsiras su guminiais sepetelias, tik samsungas labiau trankosi i baldus, o neatas baldu vengia, tai mazai trankosi tik garsiai dirba, kad kates nebijotu jo. ir neatas su kraiku manau turetu susidoroti, seip gali pabandymui pasiimti ar atsisiusti
Tikra tiesa, pvz neato XV 25 su guminiu, tai tikrai daug triuksmo, tik karteli pabandziau, daugiau nedejau, naudoju tik serini sepeti ir viskas normos ribose.
Norėjau pasiteirauti, kas turit Braava, ar esat radę kur pigiau papildomas šluostes? Ir kokias vienkartins šluostes esat pritaikę sausam valymui? Pati bandžiau ieškot tų daugkartinių, bet ko tai gaunas brangiau nei siųlo Lietuvoj
Aišku... bėda ta, kad man sauso valymo šluostės visai nereikia... tai neapsimoka tokio rinkinio pirkt. Neieškojau dar dorai niekur, bet jau reikėtų pradėt. Jei rasit kur gera kaina, pasidalinkit info, prašau .
As su klausimu. Isbandem roomba, 780 berods. kai kur noretusi zemesnio -tai lyg tais ir samsung prasosi, jis 1 cm zemesnis. ir po 2 siurbimu-sepetys visas buvo apviniotas mano ilgais plaukais, kuriu pilnas namas. negi kv. karta krapstyti reikes?
snd. samsungui paskutine diena galioja akcija, kad gali bandyti menesi ir susigrazinti pinigus... bet ten irgi seriniai sepeciai. Tai gal vis del to laukti naujos roomba 880, kur bus selikonins sepetis?
samsungu seimininkes, gal isduosit paslapti kur ieskoti jiems soniniu sepeciu? Lt pardavejai pasiule viena desini ... ir apie kokius cia guminius samsungo sepecius kalbate- kuom jie ypatingi? nes dabar Konsuela turi serini su guminem juostom- man atrodo pats tas
samsungu seimininkes, gal isduosit paslapti kur ieskoti jiems soniniu sepeciu? Lt pardavejai pasiule viena desini ... ir apie kokius cia guminius samsungo sepecius kalbate- kuom jie ypatingi? nes dabar Konsuela turi serini su guminem juostom- man atrodo pats tas
Kurio modelio? Maniskiame abu tie sepetukai vienodi. Dar pora turiu nauju. Ateiciai akumuliatoriu uzsakinesiu is eris.lt, rase, kad kaina butu 188lt.