Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Sakykit, o kaip jūs laikot siurblius ne darbo metu, kai jie pasikrovę? Išjungiat bazę, ar bazė visuomet įjungta?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 02 09, 18:14)
Sakykit, o kaip jūs laikot siurblius ne darbo metu, kai jie pasikrovę? Išjungiat bazę, ar bazė visuomet įjungta?

Visada ijungta, ir visada bazej.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 09, 18:48)
Visada ijungta, ir visada bazej.

Supratau. Aš darau taip pat, bet vakar pora valandų ginčijausi su tėvu, kuris aiškino, kad man batrarkė pareis nuo nuolatinio elektros tiekimo.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 02 09, 22:03)
Supratau. Aš darau taip pat, bet vakar pora valandų ginčijausi su tėvu, kuris aiškino, kad man batrarkė pareis nuo nuolatinio elektros tiekimo.

Ka tik paskaiciau instrukcijoj, kad pakrauta robota patraukus nuo krovimo stoteles, jis issikraus. Logiskai mastant, jis turi buti visad pajungtas. Raso, kad tik isvykstant i keliones, isjungti tiek stotele, tiek pati robota.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 02 09, 22:03)

Net instrukcijoje parašyta, kad visą laiką turi krautis. Jei planuojate nesinaudoti robotu daugiau nei porą savaičių, tada geriau išimti bateriją iš roboto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssmm202: 10 vasario 2014 - 11:41
QUOTE(ptashka @ 2014 02 09, 23:03)

man tas pats su vyru, neina iiskinti kad jis turi buti visada stoteleja doh.gif sako kaip tik taip baterija gadinama ir eikvojama, nes kaip sako, musu navigacija tapo priklausoma nuo elektros nes pastoviai buvo ijungta, bet seip idomu, o kiap telefona pakrauni ir nesiojiesi, kai issikrauna vel pakrauni ir viskas, seip turetu buti panasei, na svarbiausia jai nelaikai stoteleja neleisti jam issikrauti iki galo, bet jai naudoji kiekviena diena tai gal ir nebutina ji laikyti ijungus g.gif to giluminio issikrovimo jis nepasieks per viena ar dvi dienas, logiskai mastant. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, skaičiau skaičiau bet iki galo ir nesupratau smile.gif Kas geriausiai tvarkosi su kačių plaukais, pas mane dvi vidutinio plauko katės. Na tiesiog kad tie šepetėliai neapsiveltų. Taip pat būtų reikalavimas - nesitrankymas į baldus ir visi kiti malonumai smile.gif Ploto pas mus nedaug, apie 60 kvadratų valomų, grindys - šviesus laminatas (kilimų ir plytelių nėra).

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 15 vasario 2014 - 20:47
Forgete, apsivels visi, nebent imsit ta kazkuri modeli, kur grynai guminis sepetelis, bet suslavimo kokybe irgi bus ant klaustuko. Pagal mane, trankosi irgi visi, vieni silpniau, kiti stipriau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 15, 20:57)
Forgete, apsivels visi, nebent imsit ta kazkuri modeli, kur grynai guminis sepetelis, bet suslavimo kokybe irgi bus ant klaustuko. Pagal mane, trankosi irgi visi, vieni silpniau, kiti stipriau.

aaaa, man pagrinde del kaciu plauku ir pribarstyto kraiko reikia. Bet gal tada robotukai su guminiais sepeteliais gerai siurbia ir susiurbtu tą kraiką.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 02 15, 22:57)
aaaa, man pagrinde del kaciu plauku ir pribarstyto kraiko reikia. Bet gal tada robotukai su guminiais sepeteliais gerai siurbia ir susiurbtu tą kraiką.

Pas mane Neato su grynai guminiu sepeciu. Viska puikiai suvalo, o prieziura sepecio daug paprastesne.

Labai dziaugiuosiu nauju seimos draugu. Labai palengvina buti, o namai visada svarus ir tvarkingi.

Gal kas zino is kur butu galima pigiau parsisiusti robota - siurbli. Noreciau ir mamai padovanoti, bet moketi noreciau maziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 02 15, 22:57)

pas mane roomba, bet turint gyvunu siulyciau ne ji, o koki neato arba samsungas kuris atsiras su guminiais sepetelias, tik samsungas labiau trankosi i baldus, o neatas baldu vengia, tai mazai trankosi tik garsiai dirba, kad kates nebijotu jo. ir neatas su kraiku manau turetu susidoroti, seip gali pabandymui pasiimti ar atsisiusti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2014 02 16, 11:53)
Pas mane Neato su grynai guminiu sepeciu. Viska puikiai suvalo, o prieziura sepecio daug paprastesne.

Labai dziaugiuosiu nauju seimos draugu. Labai palengvina buti, o namai visada svarus ir tvarkingi.

Gal kas zino is kur butu galima pigiau parsisiusti robota - siurbli. Noreciau ir mamai padovanoti, bet moketi noreciau maziau  blush2.gif

o jums su guminiu nedirba daug garsiau siurblys?

QUOTE(gitana.v @ 2014 02 17, 14:07)
pas mane roomba, bet turint gyvunu siulyciau ne ji, o koki neato arba samsungas kuris atsiras su guminiais sepetelias, tik samsungas labiau trankosi i baldus, o neatas baldu vengia, tai mazai trankosi tik garsiai dirba, kad kates nebijotu jo. ir neatas su kraiku manau turetu susidoroti, seip gali pabandymui pasiimti ar atsisiusti wink.gif

mano kate nebijo, o mazius jau ismoko ijungt ir sedi ir ziuriu kaip neato dirba
Atsakyti