Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

o kuris nors robotukas su kampais ir krastais susitvarko? pribarsciau miegamajam kates kraiko, tai ir stovi jis kampuose ir krastuose, nors abu robotukai po tris kartus miegamajam buvo ijungti....
Atsakyti
O as turiu ta Samsung su issokanciais sepeteliais jau kuris laikas, patenkinta aisku, bet..
sakau butu Neato su soniniais sepeteliais tai is kart griebciau mirksiukas.gif
Nes jau dabar dzin tas triuksmas, bet siurbtu vistiek geriau.
Dabar kai pasviete saule, kai MB praejo pro namus, sako paziurek visos sienos, lentynos ir pan dulkem nusetos, nes tas slavejas Samsungas viska sukelia i virsu....
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2014 01 22, 21:29)
O as turiu ta Samsung su issokanciais sepeteliais jau kuris laikas, patenkinta aisku, bet..
Dabar kai pasviete saule, kai MB praejo pro namus, sako paziurek visos sienos, lentynos ir pan dulkem nusetos, nes tas slavejas Samsungas viska sukelia i virsu....

O tai pas jį nėra HEPA filtrų? g.gif
Roomba leisdavau beveik kasdien, dulkių tikrai nepadaugėdavo g.gif
Atsakyti

Man tai labai svarbu triukšmas, kadangi leisčiau siurblį tik pati būdama namuose - išūžtų galvą triukšmingesnis doh.gif .
O dėl dulkių ant lentynų, sienų manau ne siurbliukas kaltas schmoll.gif , jis jų juk nesiurbia, be to man rodos turi HEPA filtrus.
Atsakyti

yra toks kaip neato su soniniu sepeteliu,vadinasi kobold vr100.
http://www.amazon.co...0/dp/B009ATEG2A
tik gaila LT ju nera, klausiau roboshop'o, sake greiciausiai ir nebus sad.gif
Atsakyti
o kokios spalvos jūsų grindys, merginos? mano tokios tamsiai rudos.Samsungo instrukcijoj radau parašyta, kad ant juodų grindų neveikia, kitoj vietoj, kad ant tamsiu grindu neveikia, na tiksliau blogiau orientuojasi. man jis vakar toks pasimetes pasirode biski, nelabai metodiškas. tai ar per daug protingas su savo tom navigacijom ir dar reikia laiko žemelapi susidaryti, ar jam tos grindys nepatiko. jei antrasis variantas, tai blogai tada...pardavejas atrase, kad jie bijo juodu, nes suvokia kaip praraja ir suveikia jutiklis nenukristi i ja, sako rudu neturetu bijoti. nezinau.
beje mano modelis corner cleaner, turi ilgesnius sepetelius, tai kampus geriau isvalyti turetu, tik reikia jam visur apvaziuoti, o vakr jis biski blaskesi, po stalu vis lindo valyti kelis kartus, o palei sofa nepraslave. matyt jam po stalu murziniau pasirode.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2014 01 22, 17:11)
Kaip tik nuvežę irobot, nes pas juos darėme atnaujinimą. Testuoja, dar žinių negavome. Tik vienas aišku, kad ten kažkas atšokę buvo, todėl sukosi ratu atbulomis ir nevažiavo kaip reikia. Keista tik kad niekas jo nemėtė, nes atšokti galėjo, kaip sakė, tik nuo stipraus smūgio  g.gif Bet negali žinoti, gal mažylis pasidarbavo, o brolis nematė  g.gif Svarbiausia, kad niekas nelūžę, išrinks, surinks viską į vietas ir tvarka.
O dėl trumpo siurbimo ir greito pasikrovimo paaiškės po testavimo  g.gif Gal klaidų kokių priviso, o gal akumas nusibaigė (kaip aš tai aišku linkusi įtarinėti, kad akumą pakeitė, kad taip staiga ėmė ir sutrumpėjo darbo laikas  biggrin.gif ). Jeigu kaltas akumuliatorius, tai reikės naują siųstis.

o tai patys vezete ir atsiemete ar per kurjierius? nes jai per kurjierius tai gal jie ka sutrenke doh.gif o jai akumas tai ten vietoj pirkite, nes kaip instrukcijoja raso, jai keiti akuma, reikia viska isnaujo perprogramuoti jai jau ji isemi, tai ten ir ides, idomu kiek uz ta remonta sumokesite, o kiek uz ta pries tai daryta perprogramavima paeme? ir kam jums jo reikejo? ar kas buvo pradeja su juo darytis?
Atsakyti
nu va grazinom pasiskolintus robotukus ir man jau truksta tu draugu biggrin.gif svariau namie ir nereik su siurbliu lakstyt, jauciu, kad greitu laiku neato apsigyvens pas mus:)
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 01 23, 13:13)
o tai patys vezete ir atsiemete ar per kurjierius? nes jai per kurjierius tai gal jie ka sutrenke  doh.gif  o jai akumas tai ten vietoj pirkite, nes kaip instrukcijoja raso, jai keiti akuma, reikia viska isnaujo perprogramuoti jai jau ji isemi, tai ten ir ides, idomu kiek uz ta remonta sumokesite, o kiek uz ta pries tai daryta perprogramavima paeme? ir kam jums jo reikejo? ar kas buvo pradeja su juo darytis?

Patys vežėme. Atnaujinimą pasiūlė, kai pirkom Braava. Sakė patikrinti klaidas, atnaujinti gerai yra.
Robotuką išrinko, atstatė kas ten buvo atšokę iš savo vietos, pratestavo, klaidų nebuvo, o akumas trumpesnį laiką tiesiog dirba ir tiek.
Nieko nereikėjo mokėti, bent jau pratestavimas, tai reikėjo patikrinti ar kaltas jų atnaujinimas ar ne turbūt, o už išrinkimą surinkimą nieko nepaėmmė.
Bet akumą tai turbūt siųsiuosi, tik pasiklausiu kiek tada bus už pakeitimą su programavimu, nes pas vokiečius daugiau nei 100lt. pigiau. Netgi vokiečių irobot atstovus ir tai pigiau nei kad pas mus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 23 sausio 2014 - 19:45
QUOTE(Juodai @ 2014 01 23, 09:55)
O dėl dulkių ant lentynų, sienų manau ne siurbliukas kaltas  schmoll.gif , jis jų juk nesiurbia, be to man rodos turi HEPA filtrus.

Tai butent, kad jis ju nesiurbia mirksiukas.gif bet jas sukelia i virsu varinedamas su savo sluotelem. Filtra manau turi, bet as kalbu apie realius pojucius, ne apie instrukcijas ir aprasymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 28 sausio 2014 - 12:41
QUOTE(TomaKa @ 2014 01 28, 13:41)
bet as kalbu apie realius pojucius, ne apie instrukcijas ir aprasymus.

Nežinau, kaip realiai yra, bet turinčios robotus siurblius džiaugės, kad mažiau dulkės kaupiasi, kad užėjus į uždarytą išsiurbliuotą patalpą net gaivos kvapas jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2014 01 28, 12:41)
Tai butent, kad jis ju nesiurbia mirksiukas.gif  bet jas sukelia i virsu varinedamas su savo sluotelem. Filtra manau turi, bet as kalbu apie realius pojucius, ne apie instrukcijas ir aprasymus.

Keista, pas mane ne Samsung, bet nieko nesukelia, nei ant žemo stalo (30 cm aukčio), nei ant tamsaus medžio stalų nematau skirtumo. Kaip šluosčiau dulkes kas savaitę, taip ir toliau šluostau. Kad su šluotele permeta šiukšles į kitą vietą mačiau (po sofą doh.gif), siurblio gale oro srovė nupučia dulkių kamuolius, bet viskas ant grindų ir lieka. rolleyes.gif Gal problemos reikėtų ieškoti kitur pvz. jei šildomos grindys - daug kas skundžiasi, kad dulkės sukyla.
Atsakyti