Aciu uz greita sureagavima ir uzuojauta .
Kazkaip labai neapsileidziam, nors ir nevarau istisai su svabra - mazai daiktu, patalpos dideles, tai pakankamai greitai prasieina .
Braava 380 tai tikrai siusiuos pabandymui, gal tiks mano plytelems. Dar Samsungas domino kur isbandyt, bet kaip suprantu, variantu nera...
Juodai, malonu sutikti savo zemiete .
Juodai, bet jus lygtai raset kad turit siurbliuka roomba. nebetinka?
QUOTE(Zivilka @ 2014 01 21, 18:01)
Juodai, bet jus lygtai raset kad turit siurbliuka roomba. nebetinka?
Nea, nebeturiu, buvau pabandymui pasiėmus. Na, norėčiau dar Samsung pabandyt - koks jo tylumas, kaip jis dirba su žemėlapiu...
nemanau ,kad Samsung jie duos nes yra tik tarpininkai. sake garantini vykdo pats samsungas, o irobotu jie, tai manau del to ir duoda, kad patys uz juos ir atsako
Tai žinau, kad Roboshop.lt neduoda samsung pabandymui... Klausiau jų.
Ir aš prie bendro rato, džiaugiuosi Brava380 Tik va Roomba sustreikavo po taip sakant klaidų patikrinimo ir programinės įrangos atnaujinimo Nuvešk siurblį tai sugadina, nes aš kažkaip netikiu sutapimais. Visada buvau prieš atnaujinimus telefonų, o apie siurblį nepagalvojau kad pradės streikuoti po atnaujinimo
Gal kam yra buvė su Roomba, kad per trumpai siurbia ir nuvažiuoja krautis, o dabar išvis išprotėjo, kaip užsispyręs augintinis, sukasi vietoje, atbulomis traukiasi ir nenori kitur važiuoti siurbti
Samsungo gal reikėtų pas patį samsung atstovą paklausti, kur galima būtų gauti išbandymui
Kad netektų ir man domėtis dėl kito siurblio
Gal kam yra buvė su Roomba, kad per trumpai siurbia ir nuvažiuoja krautis, o dabar išvis išprotėjo, kaip užsispyręs augintinis, sukasi vietoje, atbulomis traukiasi ir nenori kitur važiuoti siurbti
Samsungo gal reikėtų pas patį samsung atstovą paklausti, kur galima būtų gauti išbandymui
sveikos, psiskaiciau ir dabar pabandymui vazineja neato 25 ir roomba 780. abu gan triuksmingi. neato kolkas laimi, netoks chaotiskas. idomiai pats pakyla, kai bando is kliuties issivaduot, bet greit prisivele man plauku ir per pirmas 5 min pastrigo. roomba pakvaises, ir pastrigo po sofa. tai tiek kolkas
QUOTE(delfinyte @ 2014 01 21, 22:25)
sveikos, psiskaiciau ir dabar pabandymui vazineja neato 25 ir roomba 780. abu gan triuksmingi. neato kolkas laimi, netoks chaotiskas. idomiai pats pakyla, kai bando is kliuties issivaduot, bet greit prisivele man plauku ir per pirmas 5 min pastrigo. roomba pakvaises, ir pastrigo po sofa. tai tiek kolkas
Siandien isbandziau Roomba 760. Saunuolis, sauniai apsidirbo . Labai nereciau dar isbandyti neato 25.
Isduokit paslapti, kuri firma suteikia galimybe isbandyti neato?
QUOTE(Llaume @ 2014 01 21, 23:11)
Siandien isbandziau Roomba 760. Saunuolis, sauniai apsidirbo . Labai nereciau dar isbandyti neato 25.
roboshopas abu dave
QUOTE(juratela @ 2014 01 21, 19:40)
Ir aš prie bendro rato, džiaugiuosi Brava380 Tik va Roomba sustreikavo po taip sakant klaidų patikrinimo ir programinės įrangos atnaujinimo Nuvešk siurblį tai sugadina, nes aš kažkaip netikiu sutapimais. Visada buvau prieš atnaujinimus telefonų, o apie siurblį nepagalvojau kad pradės streikuoti po atnaujinimo
ojei kokia nelaime o kurioja firmoja perprogramavo? ir kam to reikejo? seip is aprasymo jusu jusu itariu kad bus jums sugedusi pati roboto plokste, galima sakyti smegenys, o ju keitimas praktiskai siurblio kaina, arba bent jau puse kainos tai tikrai. nu tikekimes klystu. o tai dabar nevezete i irobot kad pasijungtu prie kompo ir pasiziuretu kas jam darosi?
QUOTE(gitana.v @ 2014 01 22, 15:21)
ojei kokia nelaime o kurioja firmoja perprogramavo? ir kam to reikejo? seip is aprasymo jusu jusu itariu kad bus jums sugedusi pati roboto plokste, galima sakyti smegenys, o ju keitimas praktiskai siurblio kaina, arba bent jau puse kainos tai tikrai. nu tikekimes klystu. o tai dabar nevezete i irobot kad pasijungtu prie kompo ir pasiziuretu kas jam darosi?
Kaip tik nuvežę irobot, nes pas juos darėme atnaujinimą. Testuoja, dar žinių negavome. Tik vienas aišku, kad ten kažkas atšokę buvo, todėl sukosi ratu atbulomis ir nevažiavo kaip reikia. Keista tik kad niekas jo nemėtė, nes atšokti galėjo, kaip sakė, tik nuo stipraus smūgio Bet negali žinoti, gal mažylis pasidarbavo, o brolis nematė Svarbiausia, kad niekas nelūžę, išrinks, surinks viską į vietas ir tvarka.
O dėl trumpo siurbimo ir greito pasikrovimo paaiškės po testavimo Gal klaidų kokių priviso, o gal akumas nusibaigė (kaip aš tai aišku linkusi įtarinėti, kad akumą pakeitė, kad taip staiga ėmė ir sutrumpėjo darbo laikas ). Jeigu kaltas akumuliatorius, tai reikės naują siųstis.