Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(gitana.v @ 2014 01 10, 21:10)
tai jo cia liga, kia pabandai negali sustoti  lotuliukas.gif  o roomba i skutus neregavo isvis?

roomba pravarydavo pro juos be jokių problemų, matyt ji neturėjo laiko į juos kreipti dėmesį, nes lėkė kaip patrakusi atsitrenkdama pakeliui į sienas ir baldus, daryti savo darbų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elfikas @ 2014 01 11, 17:47)
roomba pravarydavo pro juos be jokių problemų, matyt ji neturėjo laiko į juos kreipti dėmesį, nes lėkė kaip patrakusi atsitrenkdama pakeliui į sienas ir baldus, daryti savo darbų biggrin.gif

Jus lyg emet skirtingus robotukus siurblius isbandyt. g.gif Is kokios firmos emet? Internete radau, kad isbandyt duoda tik vilnieciams, I kitus miestus sios paslaugos neteikia.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2014 01 11, 18:07)
Jus lyg emet skirtingus robotukus siurblius isbandyt.  g.gif  Is kokios firmos emet? Internete radau, kad isbandyt duoda tik vilnieciams, I kitus miestus sios paslaugos neteikia.

šioje temoje lyg ir merginos rašė, kad nebuvo problemų pabandyti. užstatą palikus koks skirtumas iš kokio miesto. yra dvi vietos iš kur galima bandyti: irobot.lt ir roboshop.lt 4u.gif
Atsakyti
sitai buvo rasyta kad samsungas turi programa dirbti iki issikrovimo, o kazi ar yra roomboja nustatymas kad siurbtu kol issikraus? ir kaip tada nustatyti? aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2014 01 11, 17:07)
Jus lyg emet skirtingus robotukus siurblius isbandyt.  g.gif  Is kokios firmos emet? Internete radau, kad isbandyt duoda tik vilnieciams, I kitus miestus sios paslaugos neteikia.

As emiau is irobot, siunte i kauna per autobusu stoti. Sutarem be problemu. Gal jau to nebedaro, nzn
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2014 01 17, 13:23)
As emiau is irobot, siunte i kauna per autobusu stoti. Sutarem be problemu. Gal jau to nebedaro, nzn

Kokios sumos uzstatui prase? Keliom parom duoda isbandyti?
Atsakyti
na, ačiū visoms aprašiusioms savo siurbliukus, šią savaitę pas mane atsiras šie naminiai gyvūnėliai:
siurblys Samsung
http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/
ir plovejas braava 380
http://roboshop.lt/p...rindu-plovejas/
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif .
Intensyviai renkuosi sau pagalbininka. Gyvename dideliame 2 aukstu name (apie 400kv.). Kilimu neturim, apart duru kilimelio, ant kurio ziauriai greit prisinesa daug zvyro ir smelio doh.gif. Daug plyteliu, mediniu grindu, laminato. Butu idealu, jei butu tikrai gerai siurbiantis siurbliukas, taciau kol kas dar abejoju jo pagalba, o be to, man issisiurbt atrodo daug lengviau, nei plauti grindis doh.gif blush2.gif.
Kaip manot, ar tiktu Braava 380 plovejas? Kazkuri mamyte rase, kad lyg plyteles blogai plauna, o pas mus vien apacioj apie 100kv. plyteliu (tarpuose dar ir su mediniais akcentais) unsure.gif.
Liksiu dekinga uz pagalba 4u.gif.
Beje, gal zinot, ar yra kokia galimybe Palangoje isbandyti Samsungo koki modeli (net nezinau koki doh.gif )? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2014 01 21, 15:13)
Sveikos, merginos 4u.gif .
Intensyviai renkuosi sau pagalbininka. Gyvename dideliame 2 aukstu name (apie 400kv.). Kilimu neturim, apart duru kilimelio, ant kurio ziauriai greit prisinesa daug zvyro ir smelio doh.gif. Daug plyteliu, mediniu grindu, laminato. Butu idealu, jei butu tikrai gerai siurbiantis siurbliukas, taciau kol kas dar abejoju jo pagalba, o be to, man issisiurbt atrodo daug lengviau, nei plauti grindis doh.gif  blush2.gif.
Kaip manot, ar tiktu Braava 380 plovejas? Kazkuri mamyte rase, kad lyg plyteles blogai plauna, o pas mus vien apacioj apie 100kv. plyteliu (tarpuose dar ir su mediniais akcentais) unsure.gif.
Beje, gal zinot, ar yra kokia galimybe Palangoje isbandyti Samsungo koki modeli (net nezinau koki doh.gif )? g.gif

manau galite ir i palanga atsisiusti pabandymui ir brava ir siurbliuka per kurjierius siuncia wink.gif smagumelis 400 kw doh.gif tvarkytis cia visa diena reikia, ojei....nusisauciau blush2.gif ir jums cia ko gero vieno neuztektu robotuko, ba tikrai ilgai uztruks kol visa nama sutvarkys, kelis kartus reikes krauti, arba vien adiena sutvarkai viena auksta po to kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana.v: 21 sausio 2014 - 15:10
QUOTE(eglaite2 @ 2014 01 21, 15:13)

Aš rašiau, kad man nepatiko, kaip Braava 380 plyteles plovė. Bet pas mane maža vonia, ir dalis mozaikos - tai pagrinde dėl mozaikos nepatenkinta buvau, nes ten tarpelių daug, apzelnetino man ir tiek. Didelėj erdvėj man rodos kitaip būtų... Pritariu Gitanai.v, Jūms turbūt vieno plovėjo neužtektų - šitoks plotas doh.gif .
Samsung ir aš norėčiau pabandyt, irgi Palangoje smile.gif . Tik kad roboshop.lt man rodos šių siurbliukų nesiunčia pabandymui doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 21, 16:17)
Aš rašiau, kad man nepatiko, kaip Braava 380 plyteles plovė. Bet pas mane maža vonia, ir dalis mozaikos - tai pagrinde dėl mozaikos nepatenkinta buvau, nes ten tarpelių daug, apzelnetino man ir tiek. Didelėj erdvėj man rodos kitaip būtų... Pritariu Gitanai.v, Jūms turbūt vieno plovėjo neužtektų - šitoks plotas doh.gif .
Samsung ir aš norėčiau pabandyt, irgi Palangoje smile.gif . Tik kad roboshop.lt man rodos šių siurbliukų nesiunčia pabandymui  doh.gif .

isnuomuok siusrbli pabandymui miestas tas pats wink.gif juokauju aisku cia jums tartis bet taip pamasciau garsiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 01 21, 17:02)
isnuomuok siusrbli pabandymui miestas tas pats wink.gif juokauju aisku cia jums tartis bet taip pamasciau garsiai  lotuliukas.gif

Tai Braava juk siunčia ir iš Vilniaus pas mus, bet vat Samsungų tai turbūt reikia vietoj ieškotis... O aš siurblio neturiu...
Atsakyti