QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 01, 10:28)
Irgi iš irobot.lt perkate?
jei taip, tada jo, aš bandžiau praeitą savaitgalį, bet gal jie ten kelis turi..
kaip burzgia roomba, Jums jokio skirtumo, nes jis toks protingas, kad turi laikmatį. Mes jį suprogramuojame taip, kad mums išėjus, jis darbo dienomis 11 val pradėtų tvarkyti namus.
Taip, iš ten
. Labai malonus pardavėjas Saulius.
Man yra skirtumas, nes šiuo metu aš dirbu namuose
. Dar norėjau klaust dėl signalizacijos, nes jei nesam namie, jungiam ją visada, bet jau paskaičiau, kad nereaguoja. Įdomu, ar visos signalizacijos taip, ar kažkaip nureguliuot reikia?
QUOTE(Laukine25 @ 2013 11 01, 16:22)
Dėl džiovyklės.. Svajoju apie ją, labai labai labai
Daug esu girdėjusi, būtent apie Electrolux ir kada nors būtinai įsigysiu. Kadangi teko rinktis, pirma nusipirkau robotus, vėliau ir džiovyklę bandysiu įsigyt
Aš turiu džiovyklę jau 8 metai. Senutė jau pas mane AEG. Be jokios garų funkcijos - kam ji
- kai išdžiovina, iškart ištrauki, sulankstai ir nieko lygint nereikia
. Merginos, jei atvirai, tai seniai jau esu pamiršusi, kas tas yr - rūbų lyginimas
. Patalynę skalbiu aukštoj temperatūroj, išdžiovinu, sulankstau ir viskas. Drabužius lyginam tik tuos, kuriuos yra būtina (marškiniai, išeiginiai drabužiai ir pan. - jų nedžiovinu džiovyklėj), prieš apsirengiant. Man džiovyklė yra labai didelis pagalbininkas namuose
. Per vieną dieną galiu apsiskalbti pilnai ir susidėti beveik viską į lentynas
. Aišku, atsižvelgiu į etiketes, nedžiovinu tų, kurių negalima. Bet dauguma skalbinių džiovinu.
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 01, 19:15)
Juoda o kaip sitas kuri dabar bandai brava susitvarko su prie duru kilimeliu, uzvaziuoja gal ir ant jo ir pastringa, ir kaip ji paleidziate, paeiliui po viena kambari uzdariusi duris ar leidizte savarankiskai po visus kambarius atidariusi visur duris, jai taip ar nebludina, ir raseta vienu pasikrovimu isplove puse namo tai kiek per ta laika keitete sluoste?nes manau koki 60 kw isplove isvien.? Ir tiesa gal sulauksite foto ir sito modeliuko
butu labai super
Dar nebandžiau prie durų kilimėlio, nes nelabai dėkinga diena buvo šiandien bandymams. Bet paleidžiu kiekvienam kambary uždarius duris. Išplauna, sustoja, išskalbiu šluostę, papildau vandens talp, tada leidžiu kitame. Vakar per tą laiką išplovė dukros kambarį, mūsų miegamą su drabužine, darbo kambarį ir pusę svetainės. Po kiekvieno plovimo skalbiau šluostę - kitaip nė neįsivaizduoju. Jis kažkaip neplauna didelio ploto iškart - yra tokis kubas navigacijai, šiandien paleidau ties virtuve (pas mane bendra virtuvės ir svetainės edrvė), tai toli nuo jos nenuvažiavo.
Nežinau, ar suspėsiu padaryti fotoreportažą bandydama Braava 380. Savaitgalis man labai nedėkingas metas - visi namuose, nėr kada paskui robotuką bėgiot.
Bet visgi manau, kad mes jį nusipirksim, va tada būtinai padarysiu reportažą
.
Klausėt kažkada dėl ventiliacijos grotelių, tai vakar pastebėjau, kad Braava 380 tiesiog pervažiuoja jas neužstrigdamas
.
QUOTE(gitana.v @ 2013 11 01, 19:15)
o dziovykle man labiau reikalinga nei indaplove, tik gaila kad pirkau be garu funkcijos
Na, aš nepasakyčiau, kad džiovyklė man labiau reikalinga negu indaplovė. Abi labai naudingos ir nė vienos neatsisakyčiau
. O kas ta garų funkcija išvis?
Na nėr pas mane jos visai ir nepasigendu. Ar tai nėra kokis triukas kainai iškelti?
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 11 01, 23:09)
Dar ziurejau robotuku psl, kad yra kazkokios sienos.Bet jas turi tik brangesni modeliai. Ar pas tave yra tokia?
Scooba plovėjas turi virtualią sieną, gal dar siubliukai robotukai tokias turi. Braava neturi. Jis turi navigalicos kubiką, kuris padeda jam susigaudyti aplinkoje.